- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.181
bak benimde kanıma girdi hangi site bu banada link ver yawdürttüyo:)))benide
ayyyy şimdi duydum biri daha fasulye ekmişşşşşşş.darısı sana venüstene ve isteyen herkese inşallahh ayyy bide ecrinimetebrikler gülcecimmmmmmm
ya canım tabi olursa olurda ne biliyim bende anlamadım. olursa Allahın hediyesi tabii, bebek yoksa da artık regl olayım istiyorum yaa, çok sıkıntıya soktu beni
4 gün geçti canım yaa, bide benim kolay kolay şaşmaz tarihi. belki vaj... konusunda stress yaptığım için gecikmiş olabilir..
yani bu şekilde olma ihtimali düşük ama belli de olmaz Allahın işine karışılmaz bencede test yapabilirsin ne olcakki? için rahatlar hem. pandocumm
ranacım canım benim hiç pas vermiyon
canım benım regl de bu ay 22 gun gectı önce hafıf bır kırmızı geldı regl oldum sandım sonra kesıldı.fakat bundan dolayıda bızım denemelerımız ertelendı çünkü çok buyuk bır sıkıntı oluyo rahat olamıyosunuz ..en yakın zamanda drye gıdıcemben.yalnız bır dr bana egerkı sperm içine gıdıyosa vucudun reaksıyon verebılır demişti.benım evlenen kadar hıc gunum gecmezdı.ne zamankı sperm içime gıtmeye basladı reglım gecıktı.
canım benım regl de bu ay 22 gun gectı önce hafıf bır kırmızı geldı regl oldum sandım sonra kesıldı.fakat bundan dolayıda bızım denemelerımız ertelendı çünkü çok buyuk bır sıkıntı oluyo rahat olamıyosunuz ..en yakın zamanda drye gıdıcemben.yalnız bır dr bana egerkı sperm içine gıdıyosa vucudun reaksıyon verebılır demişti.benım evlenen kadar hıc gunum gecmezdı.ne zamankı sperm içime gıtmeye basladı reglım gecıktı.
ben hem üzgünüm hem sevinçli ya şehir dışından annemler geldiler ama benim faaliyetler durdu geç vakte kadar oturuyoruz ya ne yapıcam ben
esrraaaaa aşk olsun ya bu ne hal tatlım şimdi yaaa.herşeyde bir hayır vardır dur bişr sakin ol canım benim.kaçgün duracaklar özlem gider öle psikolojini rahatlat canım benim.belki onlar daha iyi gelecektir sana moral depolayacaksın.sonra kaldığın yerden aynen devam yalnızca rotar yapmış olacaksın zaten sonundasın sterse hiç gerek yok tatlım benim sil bakim gözyaşlarını
ranacım canım benim hiç pas vermiyon
ee sende hamişsin belki test yapmadınmı tatlım.
ayyyy üzüldüm bak şimdi ne demek o tatlım yazdım gözyaşlarını görünce.hep aklımdasınız inanın ayrı ayrı hepiniz öle çok istiyorum ki yenmenizi o zaman tamamlanacak mutluluğum şimdi yarım
sağol bitanem doğru söylüyorsun aslında
tatlım tüm anneler sözleşti galiba aaa :))) üzülme gerçekten tatlım vakti saati vardır sen özlem gider annenle ...
telebbbeeeeeim link attım bi bak bakiiim
demi tatlım haklısın ya çok hazırlamıştım kendimi
referans istiyor tatlım mail adresin lazım :))))
benim içeri gitmedi hiç ama bi kere oraya denk gelmişti. biz denk getimiyoruz hamile falan kalmıyım diye... yine de bi test yapıcam. içim rahatlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?