- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.201
10 dk takıldım bebişim az bekle
yine yap tatlım yatak odana gircek diiller yaw rahat olun artık o var bu var demeyin lütfen bakın hayatınıza...
tamam tatlım haklısında işrte geç saate kadar oturuyoruz sabah erken kalkıyoruz eşimde çekiniyor
tamam tatlım haklısında işrte geç saate kadar oturuyoruz sabah erken kalkıyoruz eşimde çekiniyor
telebbbeeeeeim link attım bi bak bakiiim
canım benım regl de bu ay 22 gun gectı önce hafıf bır kırmızı geldı regl oldum sandım sonra kesıldı.fakat bundan dolayıda bızım denemelerımız ertelendı çünkü çok buyuk bır sıkıntı oluyo rahat olamıyosunuz ..en yakın zamanda drye gıdıcemben.yalnız bır dr bana egerkı sperm içine gıdıyosa vucudun reaksıyon verebılır demişti.benım evlenen kadar hıc gunum gecmezdı.ne zamankı sperm içime gıtmeye basladı reglım gecıktı.
kızlar gulcel kan testi yaptırmaya gitti Allahım hayırlı haberle gelsin inşallah...
ok tatlım şimdi kabul etti muckkk
hiiiiiiiiiii canım 22 gün geçiyor ve sen daha dr gitmiyorsun bebişim böyle şeyler ihmale gelmez bence hemen dr gitmelisin durumu anlatmalısın anacımmmmm adetin gecikmesi, erken gelmesi, düzensizliği bir sorundur yarın öbür gün bebiş isteyeceksin şimdiden baktır ne var ne yok....hamile kalmadıysanda nedeni nedir bi öğren bakalım....
yaptırsın bakalım ne çıkcek bu arada yaseminde yaptırıp gelecekti ondan haberi olan varmı ?
yok bebişim her yerde aynı adresimi kullanıyorum kabul etmesi gerek etmessede sana davet göndereyim
kabul etti tatlım. nasıl saglam sitemi aldınmı sen hiç bişey
hiiiiiiiiiii canım 22 gün geçiyor ve sen daha dr gitmiyorsun bebişim böyle şeyler ihmale gelmez bence hemen dr gitmelisin durumu anlatmalısın anacımmmmm adetin gecikmesi, erken gelmesi, düzensizliği bir sorundur yarın öbür gün bebiş isteyeceksin şimdiden baktır ne var ne yok....hamile kalmadıysanda nedeni nedir bi öğren bakalım....
drye gıdıcem canım cok kötuyum baska bi rahatsızlıkmı var dıye de cok korkuyorum eşim sabah hadı dr gıdelım dedı ama gece çarpıntım oldu kendımı iyi hıssetmedıgım için gıdemedım.o da sınırlendı bana küstürandevu alıp hemenbu işimi halletmem gerek.çünkü denemelerımde bundan dolayı ertelenıyo.
drye gıdıcem canım cok kötuyum baska bi rahatsızlıkmı var dıye de cok korkuyorum eşim sabah hadı dr gıdelım dedı ama gece çarpıntım oldu kendımı iyi hıssetmedıgım için gıdemedım.o da sınırlendı bana küstürandevu alıp hemenbu işimi halletmem gerek.çünkü denemelerımde bundan dolayı ertelenıyo.
allah korusun yawrucum stres kaynaklıdır muhtemelen zaten başımıza ne geldiyse hep düşünmekten üzülmekten gelmiyormuherşeyin başı sağlık nolur ihmal etme erteleme git baktır için rahat etsin kocişlerede öyle olur olmaz küsmek yok aaaaaa geliyo oklava adam seni düşünüyo daha ne yapsın kaç bin tane kadın vardır dünyada biliyomusun hasta olduklarında kocişleri ilgilenmeyen değerini bil kocişinin lafını dinle
oooo çok aldım net alışverişini sen bana sor tatlım hem alırım hem satarım ben
allah korusun yawrucum stres kaynaklıdır muhtemelen zaten başımıza ne geldiyse hep düşünmekten üzülmekten gelmiyormuherşeyin başı sağlık nolur ihmal etme erteleme git baktır için rahat etsin kocişlerede öyle olur olmaz küsmek yok aaaaaa geliyo oklava adam seni düşünüyo daha ne yapsın kaç bin tane kadın vardır dünyada biliyomusun hasta olduklarında kocişleri ilgilenmeyen değerini bil kocişinin lafını dinle
aman oklava gelmesın hemen koçişimi arayım bensenın yazdıklarını gorse benı tanımayan bırı bıle anladı da sen bı anlayamadın der
[drye gıdıcem canım cok kötuyum baska bi rahatsızlıkmı var dıye de cok korkuyorum eşim sabah hadı dr gıdelım dedı ama gece çarpıntım oldu kendımı iyi hıssetmedıgım için gıdemedım.o da sınırlendı bana küstürandevu alıp hemenbu işimi halletmem gerek.çünkü denemelerımde bundan dolayı ertelenıyo.
ayyy dayanamadım paylaşacam kociş nerden duyacak.ya biz dün yatak ucunda denedik tamamını aldım bu yeni bir pozisyon ya ben bunada alışayım dedim kocişe dedim haereket etme alışayım böle biraz dedim der demez öksürük tutmazmı kocişi valla gel git yaptı içimde p... sonrada beni onu bir gülme tuttu bu arada p... daha içerde iyi alıştırma oldu yaniiikızlar ya bakın bişecik olmuyor p... içerde dans etti resmen hiçbişecik olmadı acı adına
ohhhhh canım valla super olmusbende ıstıyorum bendeeeeee
ayyy dayanamadım paylaşacam kociş nerden duyacak.ya biz dün yatak ucunda denedik tamamını aldım bu yeni bir pozisyon ya ben bunada alışayım dedim kocişe dedim haereket etme alışayım böle biraz dedim der demez öksürük tutmazmı kocişi valla gel git yaptı içimde p... sonrada beni onu bir gülme tuttu bu arada p... daha içerde iyi alıştırma oldu yaniiikızlar ya bakın bişecik olmuyor p... içerde dans etti resmen hiçbişecik olmadı acı adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?