Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

masallah bıtanem gun gectıkce alısıyorsun ıyıce.
öksürükte baya işe yaramış ha

tatlım benim aferin sana bizde denicez bakalım onu :))))) bu gece nasip olurca olaallaaa

tatlım benim aferin sana bizde denicez bakalım onu :))))) bu gece nasip olurca olaallaaa

sen hangi pozisyonlarda yapıyodun tatlım.ben şimdilik iki biri ters diğeri yatak ucu.üstte olan pozisyona henüz geçemedim zor geliyor ama onuda deneyim diyorum bu gece.:44::44:ha bu arada kocişini öksürt gel gitler baya seri oluyorrr

tatlım ben sadece kocişin benim üstümde oldugunu yapıyoruz misyoner yani hamiş kalmak için en iyi yöntem oymuş:))))

ayyyy şimdi duydum biri daha fasulye ekmişşşşşşş.darısı sana venüstene ve isteyen herkese inşallahh ayyy bide ecrinimetebrikler gülcecimmmmmmm
amin canim benim insallah dualarin kabul olur.
aminnnnn ne guzel dualar ettiniz mubarek vakitlerde

ohhh iyi olmus iste ne guzel bak oksuruuk sebep oldu git gellere
o degilde ben su olayi bir cozeyim amuda kalkarak yapacam

ahada ben kaçar saçımı boyuyacam kendime bakım yapayım asıl şimdi başlıyor herşey, büyüleyici olmak lazım tutmasın kimse beni gecelere akacam kocişin koynunda yaniiiii

amin canim benim insallah dualarin kabul olur.

aminnnnn ne guzel dualar ettiniz mubarek vakitlerde

ohhh iyi olmus iste ne guzel bak oksuruuk sebep oldu git gellere
o degilde ben su olayi bir cozeyim amuda kalkarak yapacam

anacım senin performasnısndan hiç şüphem yok sen aşarsan hiç olmayan pozisyonlar çıkaracan ecrin pozisyonuuu bizde alır deneriz senden artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…