- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.241
annen bilmiyormu durumunu tatlım. çok kalırlarmı peki bellimi?
esraa sizdee kim var bacım bende kaynanana kayınpeder sende kim varrr annemmm
neyse burda yazılanları ben yazayımm size;
erkek: Bak-sende benimkinden yok!!
kız: olsun-annem büyüyünce benimkiyle istediğim kadar seninkinden bulabileceğimi sölediiii
ayy cok güldüm yaaa
süperssinn ranacım
Kızlaaarrr bende tam egzersizlere alıştımmm bir şamdan mumunun yarısını alabiliyordum bu defa da hastalandımŞimdi hastalık bittikten sonra sil baştan tekrar yapıcam daha önceki ayda bu şekilde olmuştu. Ara verince çok zorlanıyorum
canım ara vermek okadar zorlamsa gerek kaldığın yerden devam edebilirsin aslında bir iki denem belki zorlayabilir ama sıkma canını baya iyi yerdesin
selam arkadaslar ben bişey sorcam yeni basladım egzlerede yani yeni yeni bakıyorum içine aceba egzlerden sonra banyo yapmak gerekiyomu
Saol canım yaaa psikolojik heralde ya da unutuyorum nasıl yaptığımı tekrar başa dönüyorum. Kaldığım yerden devam ettiğimde zorluyooo
ben ilmihalde okudum gusül etmesi gerekir zevk almasa dahi yazıodu....yani gerek olmasa bile iyi olmaz mı ne zararı var dimi
yaaa ben hiçbirinde almadım bide namaz kıldım ne olacak şimdi boşalma zevk yok diye hay Allah bide soranada yok dedim vebalde aldım bi güzel iyimi
yaaa ben hiçbirinde almadım bide namaz kıldım ne olacak şimdi boşalma zevk yok diye hay Allah bide soranada yok dedim vebalde aldım bi güzel iyimi
Canım bu psikolojik olabilir...Bir müddet sonra kendiliğinden bulacaksın zaten yolu..mumu vaji girişine koyduğunda bir bakmışsın cuuuup diye girivermiş,yolu kendisi bulmuş..Şimdi regliden sonra ara vermenin oluşturduğu bir tedirginlikte var,onun için şuan hiç canını sıkma...bir müddet sonra çok daha kolay olacak...
Vallahi bende almadım,canım..Allah affetsin artık,ne diyeyim yaa...Zevk falan yok diye hiç gerek duymadım yani..
neyse cnm allah kabul eder belki seninkileri farkında olmadan yapmısın bundan sonra dikkat edelim o zaman yeni arkadaslarıda uyarırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?