Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bakın bakalım güzel bir resim çok hoşuma gitti

erkek : Bak - sende benimkinden yok !!!!

kız: olsun - annem büyüyünce benimkiyle istediğim kadar seninkinden bulabileceğimi söledi !!!!

hıh bu daha iyi oldu sanırım :)))9

Son düzenleme:
Kızlaaarrr bende tam egzersizlere alıştımmm bir şamdan mumunun yarısını alabiliyordum bu defa da hastalandım Şimdi hastalık bittikten sonra sil baştan tekrar yapıcam daha önceki ayda bu şekilde olmuştu. Ara verince çok zorlanıyorum

canım ara vermek okadar zorlamsa gerek kaldığın yerden devam edebilirsin aslında bir iki denem belki zorlayabilir ama sıkma canını baya iyi yerdesin

Saol canım yaaa psikolojik heralde ya da unutuyorum nasıl yaptığımı tekrar başa dönüyorum. Kaldığım yerden devam ettiğimde zorluyooo

Canım bu psikolojik olabilir...Bir müddet sonra kendiliğinden bulacaksın zaten yolu..mumu vaji girişine koyduğunda bir bakmışsın cuuuup diye girivermiş,yolu kendisi bulmuş..Şimdi regliden sonra ara vermenin oluşturduğu bir tedirginlikte var,onun için şuan hiç canını sıkma...bir müddet sonra çok daha kolay olacak...

nazlıcım nasılsın cnm fasulyen nasıl ?teyzesinin güzeli

neyse cnm allah kabul eder belki seninkileri farkında olmadan yapmısın bundan sonra dikkat edelim o zaman yeni arkadaslarıda uyarırızz

biz bu işi zevk almak için yapmıyoruzki ve boşalma olayı yok o yüzden gusül bozulmaz kızlar rahat olun. bende biçok siteden baktım sıvı çıkmadan bozulmaz diyodu ama yaparsanız ii olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…