Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla ben kiminde abdest aldım kiminde almadım aslında sağlık açısındanda alınsa iyi olur diye düşünüyorum çünkü içeriye jel falan giriyor iyice temizlenmeyebilir içerde kimyasal bi madde var sonuçta ve vaji çok hassas ben o kadar dikkat ettiğim halde sanırım mantar oldum yine mantar yada enfeksiyon bebiş olmasını engellermiki çok merak ediyorum

tatlım vajinal duş yapma sakın sabunda kullanma genital temizleyicide kullanama bazen onlarda yapıyormuş sadece suyla temizle vajini ok...

İnşallah canım yaa bir atlatabilsek şunu egzersizleri bitirip p..s geçsem bu arada canım ben daha önce yarıya kadar giriyo demiştim ya yanlış yere denemişim ben üstteydim hele diyorum takılıyo girmiyor diyehiç kendi şeyime bakmamıştımBakınca anladım egzerszlerde de aynı şey değildi

Allah iyiliğini versin kız delikler mi karışmış

tatlım vajinal duş yapma sakın sabunda kullanma genital temizleyicide kullanama bazen onlarda yapıyormuş sadece suyla temizle vajini ok...

biliyom balım ben eskiden lifle kese atardım vajiye kızarırdı iyice öyle deliydim düşün vajiyi yendikten sonra mantar oldum ya o zaman aldımdı vajinal temizleyici jel ama mantar geçince onuda bıraktım sadece suyla temizliyorum ama şu 15 gündür ayaklarım hep buz hiç ısınmadı ne evde ne işte bu yüzden akıntım çoğaldı hele son kaynatmamız hüsrandı cayır cayır yanıyodu bıraktım hani demiştimya pazar günü temizlik yaptım kasığımdaki ağrı hortladı diye o yüzden bacağımı açınca baya bi hissediliyodu ağrı azcık emla süreyim dedim ilişkiden önce yaktı emla biraz ama ağrılı mağrılı kaynattık sonraki akşamda tekrar kaynatacaktıkki benim vaji çok yanıyodu yarıda bıraktım şimdi diyorum acaba mantarmı oldum yoksa emlamı öyle yaptı gerçi emlayı ağda yaparkende kullanıyorum ama tahriş oluyo ağdadan sanıyordum belki onuda emla yapıyo anlamadimki????

İyiyim canım...minik fasulyemizde iyi,teşekkür ederiz,teyzesi..Sende iyisindir,inşallah?

iyiyim çok şükür bitanem işte napımm kaynıyoz:) aklım sürekli bebişte işmiş te yapmıyorum bu ay sonuna kadar off um herhalde ben eşimde kızıyor bu kadar kaptırma kendini diye bide olmazsa üzülürsün ben seni biliyorum diyor...

Aman canım çok dikkat et,yanlış bir yere sokmaya çalışma..Egzersizde bu aşamaya kadar geldiysen artık daha rahat olur,merak etme..önemli olan o ilk egzersizi yapabilmek,ondan sonrası çok daha kolay..Allahın izniyle sende kurtulacaksın,inşallah...

güzeldi tatlım çok güzeüldi gaza gelmiştim ama annemler geldiler memleketten ara verdik

Olsun canım yaa...bu aşamaya kadar gelmişsin daha ne kaldıki,eninde sonunda olacak nasıl olsa..ama hep böyle oluyor,hangimiz son aşamaya geldiysek muhakkak bir engel çıkıyor sanki..bundan sonrası çok kolay biliyorsun,bu işi bitirmene az kalmış...peşini bırakma sakın..

Eşinde haklı ama çok stres yapma canım..kendini zevke odakla,bebeğe odaklarsan olumsuz olabilir..Zaten stres yapacak bir durumun yok Allaha şükür,daha ilk denemeleriniz...Onun için sakin ol,akışına bırak tatlım..

peçi öle yapcammm ay sonuna kadarda agzımı açmıcam bebek diye hayırlısı burda kapattım konuyu

İnşallah canım herkes kurtulsun evlendiğimizi kadın olduğumuzu anlayalım artık. Kendime de buradaki bütün vajili arkadaşlara da bol bol dua ediyorum inşallah hepimiz kurtulacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…