- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.261
valla ben kiminde abdest aldım kiminde almadım aslında sağlık açısındanda alınsa iyi olur diye düşünüyorum çünkü içeriye jel falan giriyor iyice temizlenmeyebilir içerde kimyasal bi madde var sonuçta ve vaji çok hassasben o kadar dikkat ettiğim halde sanırım mantar oldum yine mantar yada enfeksiyon bebiş olmasını engellermiki çok merak ediyorum
Canım bu psikolojik olabilir...Bir müddet sonra kendiliğinden bulacaksın zaten yolu..mumu vaji girişine koyduğunda bir bakmışsın cuuuup diye girivermiş,yolu kendisi bulmuş..Şimdi regliden sonra ara vermenin oluşturduğu bir tedirginlikte var,onun için şuan hiç canını sıkma...bir müddet sonra çok daha kolay olacak...
İnşallah canım yaa bir atlatabilsek şunu egzersizleri bitirip p..s geçsem bu arada canım ben daha önce yarıya kadar giriyo demiştim ya yanlış yere denemişim ben üstteydim hele diyorum takılıyo girmiyor diyehiç kendi şeyime bakmamıştım Bakınca anladım egzerszlerde de aynı şey değildi
Allah iyiliğini versin kız delikler mi karışmış
tatlım vajinal duş yapma sakın sabunda kullanma genital temizleyicide kullanama bazen onlarda yapıyormuş sadece suyla temizle vajini ok...
nazlıcım nasılsın cnm fasulyen nasıl ?teyzesinin güzeli
nasılsın nazlıcım benim
msj kutum dolmuş ranacım sildim tekrar göndeir misin
tamam tatlım bende tam sana onu yazıyodum farketmişin biraz gecikebilir 10 dk engeline takıldım
İyiyim,canım?Sen nasılsın?Nasıl gidiyor egzersizler?
İyiyim canım...minik fasulyemizde iyi,teşekkür ederiz,teyzesi..Sende iyisindir,inşallah?
İnşallah canım yaa bir atlatabilsek şunu egzersizleri bitirip p..s geçsem bu arada canım ben daha önce yarıya kadar giriyo demiştim ya yanlış yere denemişim ben üstteydim hele diyorum takılıyo girmiyor diyehiç kendi şeyime bakmamıştım Bakınca anladım egzerszlerde de aynı şey değildi
güzeldi tatlım çok güzeüldi gaza gelmiştim ama annemler geldiler memleketten ara verdik
iyiyim çok şükür bitanem işte napımm kaynıyoz:) aklım sürekli bebişte işmiş te yapmıyorum bu ay sonuna kadar off um herhalde ben eşimde kızıyor bu kadar kaptırma kendini diye bide olmazsa üzülürsün ben seni biliyorum diyor...
Eşinde haklı ama çok stres yapma canım..kendini zevke odakla,bebeğe odaklarsan olumsuz olabilir..Zaten stres yapacak bir durumun yok Allaha şükür,daha ilk denemeleriniz...Onun için sakin ol,akışına bırak tatlım..
Allah iyiliğini versin kız delikler mi karışmış
yaaa ben hiçbirinde almadım bide namaz kıldım ne olacak şimdi boşalma zevk yok diye hay Allah bide soranada yok dedim vebalde aldım bi güzel iyimi
Aman canım çok dikkat et,yanlış bir yere sokmaya çalışma..Egzersizde bu aşamaya kadar geldiysen artık daha rahat olur,merak etme..önemli olan o ilk egzersizi yapabilmek,ondan sonrası çok daha kolay..Allahın izniyle sende kurtulacaksın,inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?