- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.281
İnşallah canım herkes kurtulsun evlendiğimizi kadın olduğumuzu anlayalım artık. Kendime de buradaki bütün vajili arkadaşlara da bol bol dua ediyorum inşallah hepimiz kurtulacağız
peçi öle yapcammm ay sonuna kadarda agzımı açmıcam bebek diye hayırlısı burda kapattım konuyu
G nokatsına son noktayı koyuyorum.
Eki Görüntüle 140466
Bu bölgenin varlığı kesin midir?
Varlığı halen tartışmalıdır.Sonuçta kadın ve erkek vücudunda pek çok erojen bölge vardır ve önemli olan doğru partner tarafından doğru bölgelerin keşfidir. Cinsel uyarılma olmaksızın yalnızca G noktasının uyarılması ile bir kadının orgazm olması mümkün görülmezken bir kadın yalnızca zihninde hayal kurarak hiçbir elle uyarı olmaksızın dahi orgazma ulaşabilir.
burdan da anlıyoruz ki biz istedikten sonra heryerimiz g noktasına dönüşüyor tek noktada ve yerinde takılıp kalmayın siz beynen ve fiziken hazır olun yeter ki hazzın dorukları sizi bekliyor.
Amiiiiiin canım,hayırlısı olsun...Allah gününü,saatini kararlamıştır merak ete..bırak sen kendini,ben pek istemediğim için hiç bu düşünceyle birlikte olmadım...benim eşim istiyordu ama çok şükür oldu...Seninde olacak,inşallaaaaah...
uyyy çiş yerinin altıymış ben klitorin altı biliyodum yanlış yerdemi aramışız ayol
vaji girişinin birkaç cm içinde tatlım:)))))))
uyyy çiş yerinin altıymış ben klitorin altı biliyodum yanlış yerdemi aramışız ayol
G noktasını bende öyle biliyorum..vaji girişinin 2 cm falan içerisindeydi..hatta kkde gspot diye bir konu vardı,g noktasını anlatıyor ve acayip zevk alınıyormuş ama yine küçük egzersizlerle,hayatımız egzersizle geçecek sanırım..ama ben bunu birgün deneyeceğim,bakalım ne olacak çok iyi anlatmış,inanamadım..Doğru mu?Acaba gerçekten böyle mi oluyor?diye şaşırdım..:44:
G noktasını bende öyle biliyorum..vaji girişinin 2 cm falan içerisindeydi..hatta kkde gspot diye bir konu vardı,g noktasını anlatıyor ve acayip zevk alınıyormuş ama yine küçük egzersizlerle,hayatımız egzersizle geçecek sanırım..ama ben bunu birgün deneyeceğim,bakalım ne olacak çok iyi anlatmış,inanamadım..Doğru mu?Acaba gerçekten böyle mi oluyor?diye şaşırdım..:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html bu linke bakın kızlar fotograflarla anlatmış eee bu kolaymış buluruz biz alışkınız parmaklamaya nasılsa e sonra parmagı çıkarıp p.... girince mi zevk alcaz acaab ?
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html bu linke bakın kızlar fotograflarla anlatmış eee bu kolaymış buluruz biz alışkınız parmaklamaya nasılsa e sonra parmagı çıkarıp p.... girince mi zevk alcaz acaab ?
Bulmuşsun kelebeğim yaa...ne güzel ben önceden bakmıştım ama hiç denememiştim...paylaşımın için teşekkürler..
valla bizden herkes gitmiş okumuş bile çoktan biz yeni uyandık aşkolun yani(( hemen denemek lazım ama ben bulmuşum sanırım parmak egz yapınca çişim geliyomuş gibi oluyodum çünküm:)))) ama hemen bırakıyodum demek bırakmamak lazımmış:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?