Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canimmm hayirdir insalah.kotu birsey yoktur umarim...

ya canım 2 gün önce 3.denememizi yapalım demişdik olmadı moralim çok bozuldu.nolduğumu anlayamadım sanki ilk günlere döndüm eşim emlayla önce sürdü onda bile sıçradım.ilişkiye deneyelim dedik baş kısmını bile alamadım çok korkdum direk eşimi ittiriorum ya çok kötüyüm bi kaç gün ara vermiştk ondan mı benm 2.denememde çok yanma olmşdu acıydı ondan da korktum

canım 3.denemde yapamadım çok korkdum baş kısmını bile alamadm bacaklarımıda hep kapattım çok korkdum moralim çok bozuldu

hayatım eğer canın yanıosa ve bu yüzdn korkuosan vajinal kuruluk vardır ön sevismeyi biraz daha uzatmanız lazım yok isimiz acele diosanız okeyin jelleri var ondan alın kullanın..ama emin ol ki ön sevismeyi uzatmk daha iyi..

canım bende senin durumundayım benimde 3.denemem başarısız oldu nolduğunu anlayamadım moralim çok bozuldu ilk günlerime geri döndüm sanki bacaklarımı bile açamadım senin yine olmuş canım ben baş kısmını bile alamadım direk eşimi ittirdim 2.denemem de çok korkmuşdum.çok acıdı ve yanmışdı bana dua et canım

canım biz emlayla kayganlaştıcı sürüoruz 2 kere yaptık daha yeniyim canım 3.denemimizi yapalım dedik baş kısmını bile alamadım direk kasıorum sıçrıorum canım ilk yaptığımızda fazla acımamışdı 2.çok yandı onun etkisinde mi kaldım ne senin nasıl canım

Güzelim bozma moralini sakın yanmanın sebebi ya mantar olmuş olabilirsin yada kendini çok kastın o yuzdendir.istersen kendi basına egzersiz dene biraz belki daha iyi gelir.basa dönme falan yok bunu bir kere çıkar aklından.bak beynin gene oyun oynuyor.izin verme canım.

en büyük sorunumuz yanlış bilgi küçüklügümden beri ilk ilişkinin çok zor oldugu acı verdigi aşırı kanama falan daha sayamayacagım birsürü hikayeler hep bunlar kafamın içinde7 aylık evliyim ama malesef aynı sorun vajinismus bilmiyorum nasıl yenicem ama yenmek zorunda oldugumu biliyorum doktor fiziksel bi sorun olmadını söyledi.aranızda kendi başına yenen varmı arkadaşlar...

arkdaslar sızlerı gorunce eskı halim aklıma gelıyor ben 2005 de evlendım ve aynı sorunları bende yasadım cok acı cektım neler yasadım anlatamam esımle bosandık 1 yıl ayrı kaldık ve bu agustosda tekraar bırlestık ama ben kendımı yenıleyecegııme karar vermıstım ve basardım agustosta barıstıgımız gun olan oldu ve hamıle kaldım düşük yapptım ve sımdı 2 aylık hamıleyım sızlerı cok ıyı anlıyorum esımden bu yuzden bosandım gıt baskasıyla evlen cocugun olsun mutlu ol dedım neler denemedım jeller hersey hersey ama sorun sadece psıkolojıde bıtıyor baska bısıde degıl baskılardan kaynaklı aıleden ben aılemde yasadıgım baskılar sayesınde boyle oldum sımdı ıse tam ılıskıyı anlamadan hamıle kaldım buda büyük basarı kafanıza hıc bırsey takmayın bıraz ayrı kalın mesela 1 hafta ozleyın bırbırınızı yada 1 ay ne bılıyım bu ara her ıkınızede ıyı gelecek goreceksınız ben boyle basardım umarım sızde basarırsınız...

Eyyyyy kurban olduğumm rabbim sen büyüksün yaa rabbimmmmm......
Meğerr ne çok insan varmış bu sıkıntıyı yaşayannnnn allahımmm kim bilir çevremizdeki hangi insanlar yaşadıda bizim gibi sakladılar.... Sen büyüksün ya rabbim sen kimsenin başına verme bu sıkıntıyıııı ...dermansızzz dert verme yarabbimmmm.....

amin canım ne güzel dua..rabbım kımsye sıkıntı vermesin

tebrik ederimm canım Allah başka sıkıntı dert vermesinn .. çok sevindimm yaa. teker teker kurtuluyoruzz

canım benım üzülmeyın lütfen hersey rabbimin elınde sabredın...

canım geçmiş olsun bende senin gibiydim ve çok korkuodum ben 4.5 ayda yendim 1 ay parmak egzersizi yaparak yendim canım sonra ilşkiye girdik oldu canım emla kremi sürdük uyuşturuo ve kayganlaştıcı jelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…