- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.481
canim yaa gercekten mi allah ragzi olsun senden.bende burada bulunan bulunmayan butun insanlar icin hep dua ediyorum.yasayan bilir.allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.
canimmm hayirdir insalah.kotu birsey yoktur umarim...
canım ne olduuuuuuuuuuuu yaaa uzuldum sımdı
canım 3.denemde yapamadım çok korkdum baş kısmını bile alamadm bacaklarımıda hep kapattım çok korkdum moralim çok bozuldu
Selam kızlar evime döndüm ,sizleri özledim.2. denemem çok rahat olmuştu. dün acelem yoktu ondan mı bilmiyorum eşim artıkemlasız deneyelim demesinden mi , 2 denemeizde kırmızı gelmesinden mi, çok ara vermemden mi, egzersizsiz denememden mi bilmiyorum dün korkarak zorlanarak 3. yü yapamadım iyice girdi ama hareket edemedi ben sıkıntı yaptım hep,bugün tekrar deneyeceğiz, emlasız.. umarım olur. bana tavsiyeleriniz var mı?
Allah tüm sıkıntılarını alsın karahilal cim her şey gönlüne göre olsun
hayatım eğer canın yanıosa ve bu yüzdn korkuosan vajinal kuruluk vardır ön sevismeyi biraz daha uzatmanız lazım yok isimiz acele diosanız okeyin jelleri var ondan alın kullanın..ama emin ol ki ön sevismeyi uzatmk daha iyi..
TEBRİKLER canım allah bir daha böyle sıkıntı vermesin bak hayatında yeni bir sayfa açtın vajiden önce ve vajiden sonra diye mutluluklar...
hala kendıme gelemedım yaabende basaranların yazısını okudugumda acababır gun bana da nasıp olurmu dıyodum ve oldu..Allahım sizinde kalbınızden gecen ne varsa versın benı cok buyuk sıkıntılardan kurtardınızz
ya canım 2 gün önce 3.denememizi yapalım demişdik olmadı moralim çok bozuldu.nolduğumu anlayamadım sanki ilk günlere döndüm eşim emlayla önce sürdü onda bile sıçradım.ilişkiye deneyelim dedik baş kısmını bile alamadım çok korkdum direk eşimi ittiriorum ya çok kötüyüm bi kaç gün ara vermiştk ondan mı benm 2.denememde çok yanma olmşdu acıydı ondan da korktum
Eyyyyy kurban olduğumm rabbim sen büyüksün yaa rabbimmmmm......
Meğerr ne çok insan varmış bu sıkıntıyı yaşayannnnn allahımmm kim bilir çevremizdeki hangi insanlar yaşadıda bizim gibi sakladılar.... Sen büyüksün ya rabbim sen kimsenin başına verme bu sıkıntıyıııı ...dermansızzz dert verme yarabbimmmm.....
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm olduuuu basardımyaaaaaaaaaaa inanamıyorum varya Allah sızden razı olsun hhıç kendımden umudum yoktu misafırımız geldı gece 12 de gıttıler esımle yattık ve bırbırımıze karsı bişiler hıssettık esım hadı egzersız yap dedı ıkı nazlandım ama içimden bı ses de olacak dıyo dedı koçişim..egzersızımı yaptım ve basladık s ultrason jelınıde eşim bugun almıştı .onu ıkımızde surduk ben uste gectım esıme sen dur ben yapıcam dedım.aldım elıme ve ben kendım gırdırdım 2 cm falan kaldıı..bıkaç kerede eşim gel gıt yaptı ama çok heyecanlıydım...çok guseldı yaaa .Allahım herkese nasıp etsın...bana dua edenlerden ALLAH RAZI OLSUN....hala olduguna ınanamıyorum.aklıma takılan sadece ust pozısyonda oldu sonraları dıger zamanlarda olur dımı..sizlerı çook sevıyorum.arkadaslarım sakın korkmayın hiç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı yeterkı egzersızlerınızı aksatmayın benım gıbı ertelemeyın.ben bu geceden halayımı cekmeye basladımmm :92::92::92::92::92::92::92:
Eyyyyy kurban olduğumm rabbim sen büyüksün yaa rabbimmmmm......
Meğerr ne çok insan varmış bu sıkıntıyı yaşayannnnn allahımmm kim bilir çevremizdeki hangi insanlar yaşadıda bizim gibi sakladılar.... Sen büyüksün ya rabbim sen kimsenin başına verme bu sıkıntıyıııı ...dermansızzz dert verme yarabbimmmm.....
TEBRİKLER canım allah bir daha böyle sıkıntı vermesin bak hayatında yeni bir sayfa açtın vajiden önce ve vajiden sonra diye mutluluklar...
tebrik ederimm canımAllah başka sıkıntı dert vermesinn .. çok sevindimm yaa. teker teker kurtuluyoruzz
tebrik ederim canım çok sevindim maşallah canım
en büyük sorunumuz yanlış bilgi küçüklügümden beri ilk ilişkinin çok zor oldugu acı verdigi aşırı kanama falan daha sayamayacagım birsürü hikayeler hep bunlar kafamın içinde7 aylık evliyim ama malesef aynı sorun vajinismus bilmiyorum nasıl yenicem ama yenmek zorunda oldugumu biliyorum doktor fiziksel bi sorun olmadını söyledi.aranızda kendi başına yenen varmı arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?