- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.501
saol canımda senın sıkıntına üzüldüm.emlayı alışana kadar idare etsemıydınkı bu konudada bılgım olsada yardım etsemm
,ben de bu site sayesinde yendim ve şu günlerde kendimi gebe gibi hissediyorum ne bileyim bazı belirtiler var ve kadınlık iç güdüsü işte test yapabileceğim zamanı bekliyorum bu bebeği çok istiyorum lütfen dua edin
saol canım ben hala emla kullanıorum sorun benim korkmam nolduğunu bilmiorum büyü bozulmamışdır inş
dualarımız seninle canım aminnn
arkdaslar sızlerı gorunce eskı halim aklıma gelıyor ben 2005 de evlendım ve aynı sorunları bende yasadım cok acı cektım neler yasadım anlatamam esımle bosandık 1 yıl ayrı kaldık ve bu agustosda tekraar bırlestık ama ben kendımı yenıleyecegııme karar vermıstım ve basardım agustosta barıstıgımız gun olan oldu ve hamıle kaldım düşük yapptım ve sımdı 2 aylık hamıleyım sızlerı cok ıyı anlıyorum esımden bu yuzden bosandım gıt baskasıyla evlen cocugun olsun mutlu ol dedım neler denemedım jeller hersey hersey ama sorun sadece psıkolojıde bıtıyor baska bısıde degıl baskılardan kaynaklı aıleden ben aılemde yasadıgım baskılar sayesınde boyle oldum sımdı ıse tam ılıskıyı anlamadan hamıle kaldım buda büyük basarı kafanıza hıc bırsey takmayın bıraz ayrı kalın mesela 1 hafta ozleyın bırbırınızı yada 1 ay ne bılıyım bu ara her ıkınızede ıyı gelecek goreceksınız ben boyle basardım umarım sızde basarırsınız...
en büyük sorunumuz yanlış bilgi küçüklügümden beri ilk ilişkinin çok zor oldugu acı verdigi aşırı kanama falan daha sayamayacagım birsürü hikayeler hep bunlar kafamın içinde7 aylık evliyim ama malesef aynı sorun vajinismus bilmiyorum nasıl yenicem ama yenmek zorunda oldugumu biliyorum doktor fiziksel bi sorun olmadını söyledi.aranızda kendi başına yenen varmı arkadaşlar...[/QUO
canım burda çoğumuz sadece burda okuduklarımızla deneyimli arkadaşlarımzın söyledikleriyle başardık. hep bu siteyi okuyunca gaza geliyorsun.ben 3 hafta kadar burayı okudum ama serçe parmağımın yarısını bile sokamamıştım.ilk okumaya başladığımdan andan itibaren iki ay kadar sonra eşimle 2 kez ilişkiye girdik hiç acımadan çok kolay eşim ikisinde de boşaldı. sende hergün buraya okuyarak yapacaksın canım
Eyyyyy kurban olduğumm rabbim sen büyüksün yaa rabbimmmmm......
Meğerr ne çok insan varmış bu sıkıntıyı yaşayannnnn allahımmm kim bilir çevremizdeki hangi insanlar yaşadıda bizim gibi sakladılar.... Sen büyüksün ya rabbim sen kimsenin başına verme bu sıkıntıyıııı ...dermansızzz dert verme yarabbimmmm.....
canım niye sıkılıyorsun ikinciyi bile yapmışsın üçüncüde istemedende olsa kastın herhalde kasma sakın nolcak başarmışsın işte birşey varmı yok dimi o zaman daha nee ha gayret rahat ol canım...
canım bende senin durumundayım benimde 3.denemem başarısız oldu nolduğunu anlayamadım moralim çok bozuldu ilk günlerime geri döndüm sanki bacaklarımı bile açamadım senin yine olmuş canım ben baş kısmını bile alamadım direk eşimi ittirdim 2.denemem de çok korkmuşdum.çok acıdı ve yanmışdı bana dua et canım
en büyük sorunumuz yanlış bilgi küçüklügümden beri ilk ilişkinin çok zor oldugu acı verdigi aşırı kanama falan daha sayamayacagım birsürü hikayeler hep bunlar kafamın içinde7 aylık evliyim ama malesef aynı sorun vajinismus bilmiyorum nasıl yenicem ama yenmek zorunda oldugumu biliyorum doktor fiziksel bi sorun olmadını söyledi.aranızda kendi başına yenen varmı arkadaşlar...
arkdaslar sızlerı gorunce eskı halim aklıma gelıyor ben 2005 de evlendım ve aynı sorunları bende yasadım cok acı cektım neler yasadım anlatamam esımle bosandık 1 yıl ayrı kaldık ve bu agustosda tekraar bırlestık ama ben kendımı yenıleyecegııme karar vermıstım ve basardım agustosta barıstıgımız gun olan oldu ve hamıle kaldım düşük yapptım ve sımdı 2 aylık hamıleyım sızlerı cok ıyı anlıyorum esımden bu yuzden bosandım gıt baskasıyla evlen cocugun olsun mutlu ol dedım neler denemedım jeller hersey hersey ama sorun sadece psıkolojıde bıtıyor baska bısıde degıl baskılardan kaynaklı aıleden ben aılemde yasadıgım baskılar sayesınde boyle oldum sımdı ıse tam ılıskıyı anlamadan hamıle kaldım buda büyük basarı kafanıza hıc bırsey takmayın bıraz ayrı kalın mesela 1 hafta ozleyın bırbırınızı yada 1 ay ne bılıyım bu ara her ıkınızede ıyı gelecek goreceksınız ben boyle basardım umarım sızde basarırsınız...
ben de bu site sayesinde yendim ve şu günlerde kendimi gebe gibi hissediyorum ne bileyim bazı belirtiler var ve kadınlık iç güdüsü işte test yapabileceğim zamanı bekliyorum bu bebeği çok istiyorum lütfen dua edin
ohoo ben iyice korktum yaa, keşke çok yandı çok acıdı diye buraya yazmasanız. ben ve benim gibi daha birinciyi başaramamış arkadaşlarım, ikinciden üçüncüden korkar olduk...
ohoo ben iyice korktum yaa, keşke çok yandı çok acıdı diye buraya yazmasanız. ben ve benim gibi daha birinciyi başaramamış arkadaşlarım, ikinciden üçüncüden korkar olduk...
pandocum hiç endişelenme tatlım bu işte herşey psikolojiye bakıyor.bir sorun olduğunu söyleyen varsa bilki tamamen kendisiyle alakalı bir durum kendini kasarsan rahat bırakamazsan o an aklında ağrıyacak düşüncesi varsa olan oluyor ve canın yanıyor.bende ikinci denememi yaptım arda arda ikikez bişecik olmadı yanmam vardı ama aman aman bişe değildi emin ol tatlım.sakın hemen karamsarlığa düşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?