Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de bu site sayesinde yendim ve şu günlerde kendimi gebe gibi hissediyorum ne bileyim bazı belirtiler var ve kadınlık iç güdüsü işte test yapabileceğim zamanı bekliyorum bu bebeği çok istiyorum lütfen dua edin

canım benim çok sevindim tüm zorlukları atlatmıssın inş bundan sonra çoook mutlu olursun

Canım vajili herkes bir çok sorun yaşıyor eşiyle. benim bile eşim anlayışlı olduğu halde neler dedi şimdiye kadar. hastalık olduğunu anlaması aylar aldı. sadece bende var sandı. o yüzden sıkıntı yapma yarısına kadar yapmışsın işte en sondasın canım sen. bitmiş işte , sabret canım. sinirle bizler bile neler diyoruz . biliyorum mutlu heberi vereceksin .girerken derin nefes aldıktan sonra gücün yettiği kadar ıkınmayı unutma

ohoo ben iyice korktum yaa, keşke çok yandı çok acıdı diye buraya yazmasanız. ben ve benim gibi daha birinciyi başaramamış arkadaşlarım, ikinciden üçüncüden korkar olduk...

canım burdaki arkadaşların biçoğu bu forum sayesinde yendi ben de dahil.istedikten sonra doktora gitmeden de çözebilirsin herşey senin azmine bağlı.anlatılan bütün saçmasapan şeyleri kafandan sil öncelikle.bu forumu takip edersen yenmemen için hiçbir sebeb yok.seni de aramızda görürüz inşallah bundan sonra.burda olduktan sonra kısa bi sürede sen de başarabilirsin

bebişin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizimle vajiye dair tecrübelerini paylaşırsan seviniriz hem de bu sorun yüzünden boşanmış biri olarak eminim eşiyle sorun yaşayan arkadaşlara çok faydan dokunur

dualarımız seninle canım kesinleşince bebiş haberini bizimle paylaşırsan seviniriz

ohoo ben iyice korktum yaa, keşke çok yandı çok acıdı diye buraya yazmasanız. ben ve benim gibi daha birinciyi başaramamış arkadaşlarım, ikinciden üçüncüden korkar olduk...

pandocum hiç endişelenme tatlım bu işte herşey psikolojiye bakıyor.bir sorun olduğunu söyleyen varsa bilki tamamen kendisiyle alakalı bir durum kendini kasarsan rahat bırakamazsan o an aklında ağrıyacak düşüncesi varsa olan oluyor ve canın yanıyor.bende ikinci denememi yaptım arda arda ikikez bişecik olmadı yanmam vardı ama aman aman bişe değildi emin ol tatlım.sakın hemen karamsarlığa düşme

canım emla kullananlarda genellikle yanma oluyor tabi yanma olmayan da var bu biraz da hassasiyetle ilgili sanırım.bi de tahriş olmuş olabilir o yüzden de yanma olur ama yapa yapa hepsi geçicek eminim.korkmanıza gerek yok.benim de bazen yanma oluyordu bazen olmuyordu kasmayla da alakalı.yanma dediğimiz de bendeki hafifti öyle korkulcak bişey değildi öyle olsaydı diğer günlerde belki ben de yapamazdım ama yaptım.arkadaşın belki emladan kaynaklanıyordır.no panik lütfennn

selam bayanlar ben de 6 yıllık evliyim sizin yazılarınızı okuyarak bugün çalışmaya başladım. Bişey sorcam ben kaydırıcı kullanarak ve ayna karşısında işaret parmağımın neredeyse tamamını soktum. Kızlık nasıl bozulcak kendim bozarsam bi de

saol canım benim
ya karahilalide anlıyorum kendi derdine çare bulmaya çalışıyor ama maşallah her 2 mesajından birinde çok yandı çok acıdı yazmış.. valla bu sözler beynimim içinde yankılanıyor. bütün moralim alt üst oldu...
bunu herkes için söylüyorum;
Arkadaşlar bizim vajinusmus olma sebebimiz zaten çok acıyacanı düşünmemiz. e sizde çok acıdı yazarsanız biz nasıl inanıcaz ve devam edicez..lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.. ben kötü anlamda etkileniyorum ve moralim bozuluyor...eminim benim gibi olan diğer arkadaşları da etkiliyordur..
karahilale de bize de Allah şifalar versin..
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…