Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende denemelerde uyuşturucu krem kullanıyorum, tabii ki azıcık yanma yapıyor ama çok kısa süren bir yanma.. onun söylediğinin bu yanmayla alakası yok anladığım kadarıyla.. çok moralim bozuldu..
açıklaman ve yardımın için teşekkür ederim..

hoşgeldin aramıza canım.hemen başlamışsın maşallah sanabaşlangıç için çok iyisin.canım zaten kızlık zarı 1,5-2 cm içerdeymiş sen işaret parmağının tamamını aldıysan geçmişsin kızlık zarını.eşin sorun eder diye mi tedirginsin?

canım işte herkesin dayanıklılık derecesi, ağrı eşiği farklı sen dayanıklısın belki de ondan yanma seni etkilememiş olabilir.belki arkadaşın cildi daha hassastır onu daha fazla etkilemiştir ya da mantardan idrar yolları iltihabına kadar herşey yanma yapabilir sen içini ferah tut herkesde olucak diye bişey yok

eşim de ben de biraz beceriksiz çıktık galiba. Bilemiyoruz tam olarak. Artık çocuk da istiyoruz. Sizin yazılarınızı okuyunca çok heyecanlandım. Hemen denemeye başladım. Ama ne durumdayım bilmiyorum açıkçası.

yook tam tersine eşim madem o kadar girdin kendin boz kızlık zarını diyo. Ama kan filan gelmedi bilmiyorum. Biraz bilgisizim galiba bu konuda.

canım aslında ben de 3 aydır bu forumdayım ama bazı konularda hala bilgisizim.ben pe..si almama rağmen hala kanamam olmadı herkesde olmuyormuş.egsersizlerle esnetiyoruz zaten orayı esnetince de kanama olmuyormuş hem eşin de sorun etmiyosa boşver çok düşünme bence.zaten herşeyi düşüne düşüne bu hale geldik.işaret parmağını rahat alıyorsan 2 parmağa geçebilirsin artık sonra da eş parmağına geçersin 1 parmak 2 parmak derken sonunda oldu da bitti maşallahhh deriz hep birlikte

inşallah dediğin gibi olur. İnan buna çok ihtiyacım var.Sinirlerim alt üst durumda, etrftan sürekli çocuk baskıları ve onlara rol yapmak. artıkl çok yordu beni. ama açıkçası daha ilk defa deneme yaptım ve parmağımın girdiğini görünce ümitlendim.

burayı sürekli takip edersen başarıcağının garantisini verebilirim.ben ilk başladığımda vajime bile bakamıyordum ve ilk egsersize kulak çöpüyle başladım düşün yani o kadar korkuyodum ama 2,5 ayda Allaha şükür çözdüm bu sorunu.sen benden iyisin valla maşallah senin başarman belki daha da kısa sürücek herşey sana bağlı aslında birkaç günde başaran arkadaşlarımız bile oldu.canım ben 1,5 yıllık evliyken çocuk soruları bunalttı sen 6 yıllık evliymişsin eminim daha çok bıkmışsındır.ama işaret parmağından başlamak herkesin harcı değil yani onu da söyliyeyim bence kısa sürede çözüceksin sen bu işi

Kızlar rahat ve kendinizi kasmadığınız bir ilişkide ne acı ne öyle yanma falan yok...sadece biyolojik bir probleminiz varsa yada mantar,enfeksiyon,tahriş,emlanın etkisi ve kendinizi kasıyorsanız olabilir böyle birşey,onun dışında böyle birşey olmaz...onun için hiç endişe etmeyin,biz zaten egzersizlerle o kasları eğitiyoruz ve nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz...Moral bozmak yok,sakin olun ve kaldığınız yerden devam edin..örneğin bizimde egzersizlede takıldığımız yerler olmuştu,herzaman rahatlıkla yaptığımız egzersizleri yapamadığımız zamanlar olmuştu..bunun sebebi o gün moralimizin bozuk olması,kafamızın birşeye takılması ve gün içinde canımızın birşeye sıkılmış olması olabilir...Belkide arkadaşımız böyle birşey yaşadı ama hiçbirimiz pes etmedik ve yola devam ettik,geriye dönmedik yani..Ne acı duyduk nede öyle aşırı bir yanma oldu,onun için bunlara takılıp kendinizi olumsuz etkilemeyin..

Ben aslında bazen vajinismus olup olmadığımdan da emin olamıyorum. Acaba çok mu beceriksiziz diye düşünüyorum. sonra diyorum yapan herkes çok mu tecrübeli benim annem babam görücü usulü evlenmiş. Sanki çok mu biliyolardı bu işi diyorum. Öle vajinaya bakamama gibi şeyler hiç yaşamadım. o yüzden bodoslama işaret parmağımla başladım. ama burayı takip etmeye devam edeceğim.

canım benim bu akşam 3. yü yapacağım ve başarı haberimi vereceğim . bunlar sana

canım benim çicekler için teşekkürler benim kaçıncı yapışım bilmiyorum dün gece yine çok korktum dehşete kapıldım resmen ama eşime belli etmedim aman nolursa olsun dedim yaptım zamanla aşacağız bu korkuları bazen çok korkuyorum bazen hiç korkmuyorum hop diye oluveriyo ben bile anlamıyorum başarmıcak bieşey yok geri dönüş yok canım eminim başarıcan yapcam diye odaklanma tadını çıkarmaya bak BAŞARILAR...

açıklamaların için saol nazlıcım ve içimizi rahatlatan bütün arkadaşlara teşekkürler..
bu arada bebiş napıyo?

pandocum şunu artık hepimiz lütfen ama lütfen anlayalımbu tür acıyor falan yazmayalım çünki biz vajililer 99 tane iyi birşey söylenir biz 1 tane söylenen olumsuz şeyi alıp onu kurarız beynimizde ..ya düşünsene canım o kadar acısa kimse yapmaz bir kere orası zevk alam yeri olmaz bunları silin beyninizden nolur hepimiz için söylüyorum yazdıklarımıza biraz dikkat edelim.. inanın ben 1000 kere düşünüp bir kere yazıyorum çünki kişi kendinden bilir işi korkutmamak vahabında...moralini bozma bebeğim ...

bende bu gece üçüncü denememi yapacağım.bukadar ağlamanın sızlamanın ardından inşallah artık sizede kendimide bu işin nekadar keyif ve zevk verdiğini gösterecm .kendime yaşayarak sizede anlatarak inşallah.iştahınız kabarsın kendinizi tutamaysanız inşallah hepiniz tapır tapır dökülün her gece yapasınız gelir inşallah.buraya koşan nekadar zevk aldığını anlatmak için gelmeye başlar inşallah.artııııkkkkk gözü yaşlı kimseyi görmek istemiyorum Rabbim bunu bana nasip eder inşallah canlarımın yüzlerinin güldüğünüüü

canım senin korkun ne peki o cesaret var sanki sende ilişkiden korkma sebebin nedir?bence hepimiz aynıyız beceriksiz zannetme kendini sadece herkesin bi korkusu var kimi acıdan kimi kandan kimi de pe..sten korkuyor yoksa tecrübeyle ilgili değildir bence.çok küçük yaşta ilişkiye girenler bile var eminim onların da bilgisi yoktur

açıklamaların için saol nazlıcım ve içimizi rahatlatan bütün arkadaşlara teşekkürler..
bu arada bebiş napıyo?

Sorun değil,tatlım..seni çok iyi anlıyorum,bende egzersiz yaptığım zamanlar acayip etkileniyordum,bu yazılardan ama gerçekten öyle korkulacak birşey yok,başarınca anlayacaksın ve sende bu muymuş yani diyeceksin...Tabi yaşadıklarını paylaşan arkadaşlarıda anlıyorum ama onlardan ricam lütfen durumu anlatırken kelimelerde biraz daha seçici olmaları,bu egzersiz yapan ve başarmaya yaklaşan arkadaşlarımızı çok etkiliyor...Bebişimizde iyi teyzesi...Bu işi bir başarın darısı başınıza olsun,inşallah...

Son düzenleme:

ay duaların bile süper, çok güldürüyosun beni ranacım, Allahta seni güldürsün :)))
hadi inşallah hepimiz tapır tapır dökülürüz zevkten

aman canım sende iyi ol, bebişinde iyi olsun. Allah sağlık, sıhhat versin..
inşallaaahh... zaten şu anda iki dileğim var Allahtan.. biri bu sorunu çözmek, ikincisi de sağlıklı bebişlere sahip olmak..Rabbim her isteyene nasip etsin...

ay bide cinsiyeti ne zaman belli olcak? geçen sene bütün tanıdıklarımın kızı oldu.. kız senesi diyolardı geçen sene için. bu sene de erkek senesi galiba.. belki seninde oğlun olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…