- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.521
canım emla kullananlarda genellikle yanma oluyor tabi yanma olmayan da var bu biraz da hassasiyetle ilgili sanırım.bi de tahriş olmuş olabilir o yüzden de yanma olur ama yapa yapa hepsi geçicek eminim.korkmanıza gerek yok.benim de bazen yanma oluyordu bazen olmuyordu kasmayla da alakalı.yanma dediğimiz de bendeki hafifti öyle korkulcak bişey değildi öyle olsaydı diğer günlerde belki ben de yapamazdım ama yaptım.arkadaşın belki emladan kaynaklanıyordır.no panik lütfennn
kızlar ben 2 kez yaptım ne zaman çok kolay olacak ve ne zaman zevk alacağım ben
selam bayanlar ben de 6 yıllık evliyim sizin yazılarınızı okuyarak bugün çalışmaya başladım. Bişey sorcam ben kaydırıcı kullanarak ve ayna karşısında işaret parmağımın neredeyse tamamını soktum. Kızlık nasıl bozulcak kendim bozarsam bi de
bende denemelerde uyuşturucu krem kullanıyorum, tabii ki azıcık yanma yapıyor ama çok kısa süren bir yanma.. onun söylediğinin bu yanmayla alakası yok anladığım kadarıyla.. çok moralim bozuldu..
açıklaman ve yardımın için teşekkür ederim..
yook tam tersine eşim madem o kadar girdin kendin boz kızlık zarını diyo. Ama kan filan gelmedi bilmiyorum. Biraz bilgisizim galiba bu konuda.
inşallah dediğin gibi olur. İnan buna çok ihtiyacım var.Sinirlerim alt üst durumda, etrftan sürekli çocuk baskıları ve onlara rol yapmak. artıkl çok yordu beni. ama açıkçası daha ilk defa deneme yaptım ve parmağımın girdiğini görünce ümitlendim.
canım benim bu akşam 3. yü yapacağım ve başarı haberimi vereceğim . bunlar sana
Kızlar rahat ve kendinizi kasmadığınız bir ilişkide ne acı ne öyle yanma falan yok...sadece biyolojik bir probleminiz varsa yada mantar,enfeksiyon,tahriş,emlanın etkisi ve kendinizi kasıyorsanız olabilir böyle birşey,onun dışında böyle birşey olmaz...onun için hiç endişe etmeyin,biz zaten egzersizlerle o kasları eğitiyoruz ve nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz...Moral bozmak yok,sakin olun ve kaldığınız yerden devam edin..örneğin bizimde egzersizlede takıldığımız yerler olmuştu,herzaman rahatlıkla yaptığımız egzersizleri yapamadığımız zamanlar olmuştu..bunun sebebi o gün moralimizin bozuk olması,kafamızın birşeye takılması ve gün içinde canımızın birşeye sıkılmış olması olabilir...Belkide arkadaşımız böyle birşey yaşadı ama hiçbirimiz pes etmedik ve yola devam ettik,geriye dönmedik yani..Ne acı duyduk nede öyle aşırı bir yanma oldu,onun için bunlara takılıp kendinizi olumsuz etkilemeyin..
saol canım benim
ya karahilalide anlıyorum kendi derdine çare bulmaya çalışıyor ama maşallah her 2 mesajından birinde çok yandı çok acıdı yazmış.. valla bu sözler beynimim içinde yankılanıyor. bütün moralim alt üst oldu...
bunu herkes için söylüyorum;
Arkadaşlar bizim vajinusmus olma sebebimiz zaten çok acıyacanı düşünmemiz. e sizde çok acıdı yazarsanız biz nasıl inanıcaz ve devam edicez..lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.. ben kötü anlamda etkileniyorum ve moralim bozuluyor...eminim benim gibi olan diğer arkadaşları da etkiliyordur..
karahilale de bize de Allah şifalar versin...
Ben aslında bazen vajinismus olup olmadığımdan da emin olamıyorum. Acaba çok mu beceriksiziz diye düşünüyorum. sonra diyorum yapan herkes çok mu tecrübeli benim annem babam görücü usulü evlenmiş. Sanki çok mu biliyolardı bu işi diyorum. Öle vajinaya bakamama gibi şeyler hiç yaşamadım. o yüzden bodoslama işaret parmağımla başladım. ama burayı takip etmeye devam edeceğim.
açıklamaların için saol nazlıcım ve içimizi rahatlatan bütün arkadaşlara teşekkürler..
bu arada bebiş napıyo?
bende bu gece üçüncü denememi yapacağım.bukadar ağlamanın sızlamanın ardından inşallah artık sizede kendimide bu işin nekadar keyif ve zevk verdiğini gösterecm .kendime yaşayarak sizede anlatarak inşallah.iştahınız kabarsın kendinizi tutamaysanız inşallah hepiniz tapır tapır dökülün her gece yapasınız gelir inşallah.buraya koşan nekadar zevk aldığını anlatmak için gelmeye başlar inşallah.artııııkkkkk gözü yaşlı kimseyi görmek istemiyorum Rabbim bunu bana nasip eder inşallah canlarımın yüzlerinin güldüğünüüü
ay duaların bile süper, çok güldürüyosun beni ranacım, Allahta seni güldürsün :)))
hadi inşallah hepimiz tapır tapır dökülürüz zevkten
Sorun değil,tatlım..seni çok iyi anlıyorum,bende egzersiz yaptığım zamanlar acayip etkileniyordum,bu yazılardan ama gerçekten öyle korkulacak birşey yok,başarınca anlayacaksın ve sende bu muymuş yani diyeceksin...Tabi yaşadıklarını paylaşan arkadaşlarıda anlıyorum ama onlardan ricam lütfen durumu anlatırken kelimelerde biraz daha seçici olmaları,bu egzersiz yapan ve başarmaya yaklaşan arkadaşlarımızı çok etkiliyor...Bebişimizde iyi teyzesi...Bu işi bir başarın darısı başınıza olsun,inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?