- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.541
selam bayanlar ben de 6 yıllık evliyim sizin yazılarınızı okuyarak bugün çalışmaya başladım. Bişey sorcam ben kaydırıcı kullanarak ve ayna karşısında işaret parmağımın neredeyse tamamını soktum. Kızlık nasıl bozulcak kendim bozarsam bi de
yook tam tersine eşim madem o kadar girdin kendin boz kızlık zarını diyo. Ama kan filan gelmedi bilmiyorum. Biraz bilgisizim galiba bu konuda.
canım hoşgeldin aramızabende burda yendim bu illeti hemde 17 sene sonra buraya gelmek yenmenin yarısıdır seni tebrik ederim parmağımla ben günlerce nbirbirimize baktık durduk sen cesaretlisin bu aşamayı geçmişin bence iki parmağa yada eş parmağına geç canım hadi sana başarılar..
pandocum şunu artık hepimiz lütfen ama lütfen anlayalımbu tür acıyor falan yazmayalım çünki biz vajililer 99 tane iyi birşey söylenir biz 1 tane söylenen olumsuz şeyi alıp onu kurarız beynimizde ..ya düşünsene canım o kadar acısa kimse yapmaz bir kere orası zevk alam yeri olmaz bunları silin beyninizden nolur hepimiz için söylüyorum yazdıklarımıza biraz dikkat edelim.. inanın ben 1000 kere düşünüp bir kere yazıyorum çünki kişi kendinden bilir işi korkutmamak vahabında...moralini bozma bebeğim ...
inşallah ben de başarırım.
inşallah ben de başarırım.
Ben aslında bazen vajinismus olup olmadığımdan da emin olamıyorum. Acaba çok mu beceriksiziz diye düşünüyorum. sonra diyorum yapan herkes çok mu tecrübeli benim annem babam görücü usulü evlenmiş. Sanki çok mu biliyolardı bu işi diyorum. Öle vajinaya bakamama gibi şeyler hiç yaşamadım. o yüzden bodoslama işaret parmağımla başladım. ama burayı takip etmeye devam edeceğim.
aman canım sende iyi ol, bebişinde iyi olsun. Allah sağlık, sıhhat versin..
inşallaaahh... zaten şu anda iki dileğim var Allahtan.. biri bu sorunu çözmek, ikincisi de sağlıklı bebişlere sahip olmak..Rabbim her isteyene nasip etsin...
ay bide cinsiyeti ne zaman belli olcak? geçen sene bütün tanıdıklarımın kızı oldu.. kız senesi diyolardı geçen sene için. bu sene de erkek senesi galiba.. belki seninde oğlun olur :)
Amiiiin,canım..olacak,inşallah Allahın izniyle hiç merak etme....ayy bilmemki canım birşey istedi mi?eşime diyorum,canım bunu istiyor,oda azsonra alırım diyor....bende hürrem gibi ben değil,şehzade istiyor diyorum...gülüyor ve hemen gidip alıyor..eşim içinde ve benim içinde kız veya erkek farkertmez...sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ama insan yinede merak ediyor tabii...hakkımızda hayırlısı,artık...
başarırsın cnm inşaallah burda okadar çok başaran olmuş ki sende yaparsın.ne kadarlık evlisin
hoşgeldin aramıza...
bende daha yenemeyenlerdenim. inşallah bizde yakında kurtulcaz bu dertten..sen çok iyi başlamışsın, zate bütün piskologlar egzersiz öneriyor.. burayı takip edip azimle devam eden herkes kurtuldu bu dertten.. hepimize Allah kolaylıklar versin...
inşallah dediğin gibi olur. İnan buna çok ihtiyacım var.Sinirlerim alt üst durumda, etrftan sürekli çocuk baskıları ve onlara rol yapmak. artıkl çok yordu beni. ama açıkçası daha ilk defa deneme yaptım ve parmağımın girdiğini görünce ümitlendim.
tabi canım kız erkek farketmez, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı bizim başımıza :)
slm canım,aramıza hoşgeldin..burayı bulduysa artık başaracaksın demektir..onu için moralini yüksek tut,üstelik sen süper bir durumdasın....senin durumuna gelebilmek için can atan arkadaşlarımız var...oraya dokunamayan arkadaşlarımız var,ben değil parmak kulak çubuğunu zor almıştım,bacaklarım tir tir titremişti ve mutluluktan deli gibi ağlamıştım...sen çok iyi durumdasın,bence..egzersizlere devam edersen kısa sürede başarırsın ama hergün düzenli egzersiz yapmaya çalış...gör bak nasıl olacak,sen bile inanamayacaksın..
ohoo ben iyice korktum yaa, keşke çok yandı çok acıdı diye buraya yazmasanız. ben ve benim gibi daha birinciyi başaramamış arkadaşlarım, ikinciden üçüncüden korkar olduk...
canım ya büyü bozulmamıştır merak etmerahat olmaya calış sonucta bu iş oldu ve korkunun ne kadar gereksız oldugununu anladık .alışana kadar bıraz sabr gerekıyo sanırım
kararlıyım egzersizleri hiç bırakmayacağım.
canım biz emlayla kayganlaştıcı sürüoruz 2 kere yaptık daha yeniyim canım 3.denemimizi yapalım dedik baş kısmını bile alamadım direk kasıorum sıçrıorum canım ilk yaptığımızda fazla acımamışdı 2.çok yandı onun etkisinde mi kaldım ne senin nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?