Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hoşgeldin aramıza bende burda yendim bu illeti hemde 17 sene sonra buraya gelmek yenmenin yarısıdır seni tebrik ederim parmağımla ben günlerce nbirbirimize baktık durduk sen cesaretlisin bu aşamayı geçmişin bence iki parmağa yada eş parmağına geç canım hadi sana başarılar..

yook tam tersine eşim madem o kadar girdin kendin boz kızlık zarını diyo. Ama kan filan gelmedi bilmiyorum. Biraz bilgisizim galiba bu konuda.

tatlım sende hoşgeldin.senlede muahabbet edemedik ama sonra inşallah şimdi işim var fanfin yapacam biraz bu arada bunu diyen ben yeni yendim bu üçüncü denemem olacak azmimi gördünmü

inşallah ben de başarırım.

tamam bozmıycam :)
çok teşekkür ederim..

hoşgeldin aramıza...
bende daha yenemeyenlerdenim. inşallah bizde yakında kurtulcaz bu dertten..sen çok iyi başlamışsın, zate bütün piskologlar egzersiz öneriyor.. burayı takip edip azimle devam eden herkes kurtuldu bu dertten.. hepimize Allah kolaylıklar versin...

Amiiiin,canım..olacak,inşallah Allahın izniyle hiç merak etme....ayy bilmemki canım birşey istedi mi?eşime diyorum,canım bunu istiyor,oda azsonra alırım diyor....bende hürrem gibi ben değil,şehzade istiyor diyorum... gülüyor ve hemen gidip alıyor..eşim içinde ve benim içinde kız veya erkek farkertmez...sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ama insan yinede merak ediyor tabii...hakkımızda hayırlısı,artık...

Son düzenleme:

tabi canım kız erkek farketmez, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı bizim başımıza :)

İnşallah herkes başarır.

slm canım,aramıza hoşgeldin..burayı bulduysa artık başaracaksın demektir..onu için moralini yüksek tut,üstelik sen süper bir durumdasın....senin durumuna gelebilmek için can atan arkadaşlarımız var...oraya dokunamayan arkadaşlarımız var,ben değil parmak kulak çubuğunu zor almıştım,bacaklarım tir tir titremişti ve mutluluktan deli gibi ağlamıştım...sen çok iyi durumdasın,bence..egzersizlere devam edersen kısa sürede başarırsın ama hergün düzenli egzersiz yapmaya çalış...gör bak nasıl olacak,sen bile inanamayacaksın..

Canım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi olur.

ohoo ben iyice korktum yaa, keşke çok yandı çok acıdı diye buraya yazmasanız. ben ve benim gibi daha birinciyi başaramamış arkadaşlarım, ikinciden üçüncüden korkar olduk...

kusura bakma canım yanlış anladınız beni kişiden kişiye değişir benim o halimki ruh halimden olmadı kasmadığın zaman acı olmuo ki benim 1.de hiç acı olmadı ama 2.de acı oldu demişdim yinee kusura bakma

hayatım benimde ilk biraz acımıstı ama bende kastım kendimi cnkü tam olarak rahat bi sekilde uzanmak gerekio bende onu yapamamıstım tam duvar kenarıydı yatak olmadı anlıcağın..ama daha sonra ön sevismeyi arttırdık ve bende kendimi kasmadım hatta onu ben yönlendirdim söyle dur söyle yap faln dedim ilk girdiğinde acıo zaten ama snra kendimi kasmıorum salıorum daha rahat oluo ama cok iyi anlıorum seni ya benmde yanmıstı canm cnkü..rahatla alcağın zevki düsün esini yönlendir =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…