- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.561
dualarımız seninle canım kesinleşince bebiş haberini bizimle paylaşırsan seviniriz
canım hoşgeldin sitemize kararlı olmana çok sevindim moralini bozma canım hangi aşamadasın parmakta mı hiç aksatma canım
Bgün ilk defa denedim serçe parmağımı denedim baktım oluyo, işaret parmağımı da denedim ve nerdeyse hepsini soktum. Bakalım yarın da iki parmak deneyeceğim arkasından da hazır esnemişken eşimle denemeyi düşünüyorum. Bilmiyorum biraz hızlı mı başladım ama çok fazla vakit kaybettim zaten.
tabii ki umarım güzel haberle gelirim :)
hayatım benimde ilk biraz acımıstı ama bende kastım kendimi cnkü tam olarak rahat bi sekilde uzanmak gerekio bende onu yapamamıstım tam duvar kenarıydı yatak olmadı anlıcağın..ama daha sonra ön sevismeyi arttırdık ve bende kendimi kasmadım hatta onu ben yönlendirdim söyle dur söyle yap faln dedim ilk girdiğinde acıo zaten ama snra kendimi kasmıorum salıorum daha rahat oluo ama cok iyi anlıorum seni ya benmde yanmıstı canm cnkü..rahatla alcağın zevki düsün esini yönlendir =))
güzel gidiosun canım benimde eşim yaptı egzersizleri devam et canım biz 1 ay yaptık egzersizi biraz devam edin canım eşinin baş kısmı girdi mi canım hiç doktora başvurdunuz mu
canım bende dizlerimi büküorum bacaklarımı açıorum ilkinde yatakta yapamadık ucunda yaptık kanepenin orta kenarında yaptık.2.de yatarak yaptık o zaman çok yandı canım nasıl yapmalıyım sence sen ne kadarlık evlisin canım ne kadarda yendin
Bi kere denedik biraz baş kısmı girdi. Doktora gitmedik.
canım ne kadarlık evlisin bende bu site sayesinde yendim
6 yıllık evliyim, inşallah ben de başarırım
inş canım benim yenecez canım daha yeni mi üye oldun bende böle bişey olduğunu bilmiodum bu siteyi bi arkadaşım önerdim.ona söyledim yapamadık çok korkuorum dedim yaparken bacaklarım titriodu.bide benim baş kısım giriodu ve orda kalıodu.ilelemiodu çok acıodu.doktora gittik.kızlık zarımın orda et parçası olduğunu söyledi.uyuşturup aldı canım.ama ben hala yapamıodum.1 ay egzersiz yaptık 05 02 2011 de yendik canım
Ben sıradan bir jinekoloğa gittim anormal bir durum yok dedi. Ama vajinismus uzmanına gitmeye cesaret edemedim açıkçası. Hipnoterapi falan. İnşallah şu egzersizlerle yenerim ben de
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmm olduuuu basardımyaaaaaaaaaaa inanamıyorum varya Allah sızden razı olsun hhıç kendımden umudum yoktu misafırımız geldı gece 12 de gıttıler esımle yattık ve bırbırımıze karsı bişiler hıssettık esım hadı egzersız yap dedı ıkı nazlandım ama içimden bı ses de olacak dıyo dedı koçişim..egzersızımı yaptım ve basladık s ultrason jelınıde eşim bugun almıştı .onu ıkımızde surduk ben uste gectım esıme sen dur ben yapıcam dedım.aldım elıme ve ben kendım gırdırdım 2 cm falan kaldıı..bıkaç kerede eşim gel gıt yaptı ama çok heyecanlıydım...çok guseldı yaaa .Allahım herkese nasıp etsın...bana dua edenlerden ALLAH RAZI OLSUN....hala olduguna ınanamıyorum.aklıma takılan sadece ust pozısyonda oldu sonraları dıger zamanlarda olur dımı..sizlerı çook sevıyorum.arkadaslarım sakın korkmayın hiç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı yeterkı egzersızlerınızı aksatmayın benım gıbı ertelemeyın.ben bu geceden halayımı cekmeye basladımmm :92::92::92::92::92::92::92:
canlarııııımmmm üçüncüde olduuuuu.artık 4.5.devam edecek yazmaya gerek kalmadı hayırlısıyla
Tekrar tebrikler,canım...sen olayı bitirmişsin,hadi hayırlısı artık...
canlarııııımmmm üçüncüde olduuuuu.artık 4.5.devam edecek yazmaya gerek kalmadı hayırlısıyla
cok sevindim tatlım masallah nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?