- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.581
evet canım yaaa.hatırlıyomusun sana yazdığım mesajları ilk boğumdan sonra ikinci boğum olmuyor diye ağlamıştım sana.sende olacağını sölemiştin inatla bitanem ve oldu sonrada aparata geçmemi söledin p... yapamıyorum dediğimde onuda yaptım ve ondan sonra oldu.desteğin benim için çok önemli ve benim için çok değerlisin tatlım.minik fasulyeni ve seni çok seviyorum.iyisin demi tatlım kontrolemi gittinmi yakın zamanlarda durumun nasıl?
woow süper :) maşallah sana
Allahım bize de nasip etsin o günleri görmeyii...
bu arada bizde denedikkk. ben üst pozisyonda pe.. bakmadan yapmaya çalışıyodum, kociş ha gayret 2-3 cm kaldı dedi, ben yine bi panik :))
sonra heyecanlandım, biraz bekleyelim dedim. 5-10dk bekledik sonra yapamadım aynısından tekrar, atamadım heyecanımı. kocişte yarın deneriz dedi..
bunu yapabildiğim için bile o kadar mutluyumki...
he bide kociş dedi ki önceden içerde bi direnç vardı bana karşı dedi artık o yok, azıcık daha sabretseydin hepsi giriyodu dedi..demekki insan denedikçe kendini kasmamayı öğreniyor..
azıcık kaldı, azıcık kaldı. yakında o da olacak inşallah.. sonra da gelsin bol bol kaynaşmalar...
bu arada bizde denedikkk. ben üst pozisyonda pe.. bakmadan yapmaya çalışıyodum, kociş ha gayret 2-3 cm kaldı dedi, ben yine bi panik :))
sonra heyecanlandım, biraz bekleyelim dedim. 5-10dk bekledik sonra yapamadım aynısından tekrar, atamadım heyecanımı. kocişte yarın deneriz dedi..
he bide kociş dedi ki önceden içerde bi direnç vardı bana karşı dedi artık o yok, azıcık daha sabretseydin hepsi giriyodu dedi..demekki insan denedikçe kendini kasmamayı öğreniyor..
azıcık kaldı, azıcık kaldı. yakında o da olacak inşallah.. sonra da gelsin bol bol kaynaşmalar...
dayan bebişim azcııkkk kalmış
gördünmü tatlım benim kendini ayarlayınca oluyor.çok yakınsın sona söleyim.bende sen gibiydim çünkü son zamanlarda hep azıcık kaldı dediği anda bende çekiyodum kendimi hemen ama tatlım yapman gereken o yerde paniklemeden derin bir nefes almak o anı p... çıkarmadan sakinleşmek sonrası olduda bitti maşallah.işte bukadar tatlım.hissedeceğin tek şeyde o an ne hissettiysen o ondan sonrası çoooooookkkkkk kolay..eğer o kısımda panik yapmasaydın şimdi halayını çekiyorduuuukkkk.süpersiiinnnn ayneennnn devam tatlımbunun içinde halay çekilri hakkını yemeyelim
saol canımm, gerçekten azıcık kalmıştı.. inşallah bidahaki sefere onuda geçicemm..
çok mutluyum gerçekten..
destekleriniz için hepinize çook teşekkürler.. Allah hepinizden razı olsun...
insallah tatlım gececeksin tabi
Evet canım,seninde başarmana çok az kalmış...Eşin öyle deyince heyecan ve panik yaptın heralde...ama olsun bu aşamaya geldiysen artık,söyleyecek pek birşey yok...başarman çok yakın,seninde halayını çekmeye çok az kaldı desene.:92::92::92::92::92: Ben şimdiden başlayayım..
amin canım ne güzel dua..rabbım kımsye sıkıntı vermesin
evet canım yaa eğer eşim hiçbişey demeseydi ben farkında bile olmadan hepsini alıcaktım..
vee dediğiniz gibi acı falan hiçbişey yok, ben hiçbişey hissetmedim..
inşallah yakında gerçekten hala çekicez.. şimdiden saol canım benim :)
pişştt taze gelin naber.ne alemdesin şeker.keyifler nasıl?
evet canım yaa eğer eşim hiçbişey demeseydi ben farkında bile olmadan hepsini alıcaktım..
vee dediğiniz gibi acı falan hiçbişey yok, ben hiçbişey hissetmedim..
inşallah yakında gerçekten hala çekicez.. şimdiden saol canım benim :)
Bak kendinde gördün kim ne derse desin,acı olmadığını anladın.....zaten o en son kısmında hiçbirşey yok,en kolayı orası...vaji çok esnek,geniş ve uzuuun bir yol...çok yakında çekeceğiz halayını eminim ben...
pandocummm cok sevındım bence de en yakın zamanda halayını cekıcez:92::92::92:: gercektente hıç acı yokk boşa korkmuşuz.bakalım koçiş gelsın ıkıncıyı yapmayı dusunuyorumnasıl olacak acabaa
çok teşekkürler nazlıcım, burdan aldığım motivasyon ve burdaki arkadaşlarımın yardımı olmasa hala kara kara düşünüyo olurdum.. bana acayip moral veriyosunuz..hepinizden Allah razı olsun.. Allah dualarınızı kabul etsin..
yağmurcum bende yurtdışında yaşıyorum türkiyede ki ilaçlar burda da bulunmuyor. bende emla bulamamıştım.. emlanın içeriğine bak internetten, aynı içerikte başka isimde kremler bulabilirsin.. he bide almadan önce vaji bölgesinde kullanıma uygunmu diye sormayı unutma, her anestesik kremde vaji de kullanılmıyo bildiğim kadarıyla..
Tsk canim sorarim ama benim anlamadigim madem böyle krem vardi neden doktorlar önermedi gerci benim doktorlar bir tuhafti tam 4 doktora gittim olmadi piskologlar ise anlamadi bile derdimi ahhhhh biktim ya allahim baska dert vermesin hepimize....
bende psikoloğa gittim daha önce bana da krem önermemişti. sonra burda kadın doğum doktoruna gittim o kremle dene deyip krem verdi, birkaç kullanımdan sonra bırakırsın dedi.
kreme alışıp bırakamayız diye vermiyolar heralde..
bak krem al sür ve dene, uyuşuyor zaten kendini psikolojik açıdan daha iyi hissediceksin..
inşallah hepimiz kurtulcaz yakında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?