- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.601
CAnim ya o kremin ismini bana söylerimisin bir zahmet benim doktora bir sorayim ay keske o kremi surunce rahatlasamda bende yazsam size keskeeeeeeeeeeee
ben kremin ismini versemde bulamazsın canım ben almanyadan çooook uzak bir ülkede yaşıyorum :)
doktorun verdiği kremde buranın üretimi. bide ben o doktorun verdiği kremi kullanmadım çok fazla, türkiyeden getirdiğim anestol vardı onu kullandım.
emlanın içeriğinde LİDOKAİN varmış,internette öyle yazıyor.kullanan arkadaşlar % kaç lidokain olduğunu söylerlerse sende aynı içerikte başka isimde bir krem bulabilirsin.
ben şimdilik anestol kullanıyorum ve anestolde %5 lidokain var.. bide almadan önce mutlaka vajinada kullanıma uygun mu diye sor eczacıya..
ve gerçekten uyuşturduğu için kendini rahat hissediyorsun...
sen egzersiz için mi krem istiyorsun yoksa ilişki için mi?
egzersiz icin cunku cesaretim yok sanki bilmiyorum böyle okuyunca gaza geliyorum sonrada korkuyorum ne yapacagim bu korkuyu hic bilmiyorum...
Nazli canim peki altan muayene olurken hic kasilman varmi hani vaji hastaligini yendin ama doktordan korkuyormusun yoksa yokmu korku
canım bende dizlerimi büküorum bacaklarımı açıorum ilkinde yatakta yapamadık ucunda yaptık kanepenin orta kenarında yaptık.2.de yatarak yaptık o zaman çok yandı canım nasıl yapmalıyım sence sen ne kadarlık evlisin canım ne kadarda yendin
Canım ben hiç alttan muayene olmadım...Dr ultrasonda baktı ve göründü....zaten durumumu anlattım,drumda anlayışlı birisi alttan muayene etsede sorun olacağını sanmıyorum..
Canim normalde ilk uc ayda hep vajiultrasyonla bakiliyormusta ondan sordum hani korku kasilma varmiydi diye allahim hayirli bir evlat versin sana
canım bız de bu sayfaları okuyarak bu duruma geldık.bende xycolıne dıye bı spreyle yaptım egzersızlerımı fıyatı 13 lıra ve cok etkılıbır uyusturucu.vajına içinde kullanılır ifadesı vardı.bı yerden basla bak arkası nasıl lgelıoo
Amiiiiin,canım...yok bana normal ultrasonda baktı,vajinal ultrasonda değil yani..
Özüm canim nasil oldun sakinlestinmi biraz ?
Peko dogumu nasil dusunuyorsun sezeryanmi normalmi canim
Arastiracagim artik ama iste yurtdisindada bulunuyromu bilmiyorum peki yendinmi sen canim ne kadar vajiliydin sen
iyiyim elhamdülillah eşim geldi konustuk sorunlarımızı... sonra meğer daha önceden sinama bileti almış sınamaya gittikkk yeni geldik sayılırrr...aşk tesadüfleri sever filmine gittik hala onun etkisindeyim film bana ders olduuuuu gitmenizi tavsiye ederim.....
evet canım dun yendım17 ay çektım bu sıkıntıyı asla korkulacak bişi degıl
Egzersiz yapan arkadaslar nasil bir dygu ici nasil yumusak sert deligi hissediyormusun böyle nasil bir sey zari elledinizmi zar nasildi cok merak ediyorum da ama ben elliyemiyorum yakinda olacak insallah...
ben egzsiz yapıorummmm 2 parmağımıda sonuna kadar sokuorum... senin gibi düşüne düşüneee kendimizi yedikk biizde buraya geldimizde aynen senin yazdıklarını yazdıkk.... 1. her kadından kanama gelecek die birşey yok benden geldii eşim aniden soktu baya kanamam oldu ama hiç acımadı canım hatta çok komime gittii hiç bişi hissetmiom kan akıo ama acı yok dedim 2. burda rana arkadaşımız var daha yeni yendi oda senin gibi egs başladı eşile denediğinde oldu ve kanaması olmadı hatta parmağımı soka sokaa haset etmişim kanama felan gelmio dedii 3. biraz mantığımızı yürütelim parmağımız giriosaaaa oraya ozaman gelsin kan gelecekse sen sakın kan gelecek gibisinden düşünme zaten egsz bunu gayet net görücen .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?