- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.621
tbr canimallahim bir daha dert keder vermesin böyle imtihan etmesin insallah tez zamanda bebis de olur darisi basimiza artik... sen neler neler yaptin peki bu sürecte
zarrrr dieee bişi yokkk ben psikolağa gittimde psikolak bana resimlerlee kadın vajinasını anlattıııı kızlık zarıı die birşey yoktur tamamen kasmadan kaynaklanan vaji kenarının azcık yırtılmasıdır dediii orda sinir yoktur acı yoktur dediiii beni kandırdını sanıodum ama anladım bunu eğer eşim aniden sokmasaydı bendende kan gelceni sanmıodummm kiii bizzzz egzsiz yapanlar egzsizden sonra daha rahat bu işin olmasını sağlıoruzz.diğer kadınlar ilk geceden ilk gerdek gecesinde yapıooo bizim gibi egzs yapıp genişletmeden yapıolar deilmiiiiiii.... eee bizde o ilk geceden yapamayanlardanızz.... senin bu kafandaki soru işaretleriii hep gidecek merak etmeee saçmalamısım dieceksinn bende çok oldudaa
parmak egzsilerineee helede 2 parmağı yapıncaa yuhh dieceksin 2 parmağı alıorumda p...s nie alamıcam dieceksin ben 2 parmaktan sonra p....s geçtim yarısını aldım ertesi gün kaynanamlar geldi 3 gündür deneme yapmıoruz ve ben yarın regl olucammmm hepimizzz atlatıcaz Allahın izniyleeeee insanın başınaaa ne gelirse cahilliğinden gelir yaaa cahilliğimizzzz bu bizimmm gülüp geçicezz saçma sapannn düşüncelerimizeeee
arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar geldim burayay ben 1.5 yıldır vajinismusum denemediğim yöntemler kalmadı gitmediğimiz doktorlarda kalmadı sonunda nasıl olduysa hamile kaldım tek kurtulusum dedim ama nasip olmadı 4 aylık doğum yaptım belimden uyusturarark doğum yaptım vaji olduğum için muayene falan öle oldu şimdi çok hırs yaptım yapay pen uyusturarak sokuyorum ama denemelerde çok zorlanıyoruz girmiyo çıldıracağım elin giriyo ilk günlere görw çok ilerledik ama gerçek uygulamada ıkınıyorum pozisyona giriyorum ama eşim sokamıyo ilerlemiyo dio çıldıracağım aşan arkadaşlar lütfen mail yada msj atsın hayrunnisa-emin@hotmail yardımlaşalım lütfen
evet sana katılıyorum..ilk geceden yapanlara göre biz çok şanslıyız...çünkü biz egzersizlerle kaslarımızı eğitiyoruz ve kaslımalarımız olmuyor...ilişki daha rahat olduğu için ne acı ne kırmızı hissetmiyoruz....ilk gece yapan bayanlarda bizim kadar çok değil belki ama yinede korkuyorlar,neyle karşılacaklarını bilmedikleri için kendilerini kasıyorlar,herşey ondan kaynaklanıyor zaten..yoksa rahat bir ilişkide ne acı nede kırmızı olmuyor..
Ama canim bizi cok korkutular o yuzden böyle oldu sanirsam gerci bende hala var yok acir yok kirmizilar cok gelir yok o gece kanama oldu hastaneye göturldu yok su yok bu dusundukce ürpertiyor beni bunlar ve burda tersini okuynca tamam diyorum ama kasiliyorum yinede iste :-(
Nasil birsey peki iceri yumsak sert nasil delik hiisediliyormu
Yalan hepsi yalan...işte o ilk gece kendilerini kasmış olan şahıslar üzerine daha katıp çok mühim birşey yapmışlar gibi korkutmaya çalışıyorlar genç kızları ama hayatımızı zehirliyorlar haberleri yok...hepsi yalan canım..İçerisi çok esnek bir yapı uyarılma olduğundada hem esniyor,hem uzuyor...öyle korkulacak birşey yok..aynayı al karşına incele sonra serçe parmağını tut üzerinde,parmak senin sen istersen ilerler istemezsen beklersin ama bu şekilde yavaş yavaş bak,dokun..
Öylede iste gelde anlat yer altina oturmus tamamen ah bu eskiler ne yaptiklarini bilmiyorlar bile eminim
parmakta benim ama korkuyorum kendime aci vermekten oysa dedigin gibi hersey benim kontrolumde ama gelde iste ah canim...
evet gercekten cok haklisin ozum kardes ya benimki diyorum ya gelinmi oldum dertgelinimi anlamadim vajinusmusla bende ilk o dönem tanistim keske tanismaz olaydim keske annemden emdigim süt burnumdan geldi esim destek oldu ama gelde bana sor bizdeseverek evlendik ve neler hayal ettik neler namazimizi kildik ve sonrasi kabustu sabah olmadi sanki ah bir yensem ve birde bebis baska hic bir sey istemiyorum
Rabbim zaten tasiyamayacagimiz yuku yuklemezmis zaten buunlari dusunerek sabrediyorum ama bende cok intihari bosanmayi cok dusundum cokkkk kac geceler ölmek istedim oyyy
herseyde vardir elbet bir hayir neyse canim ben cikiyorum saat epey ilerlemis esimde gecei olunca hic uyku girmedi gözume neyse allah hepimize acil sifalar versin ve tez zamanda kurtulalim hayirli geceler kocaman öptum hepinizi
Gunaydinnnnnn
İnşallah bu günde hayırlı haberlerle gelenler olur.
haberker r sendende beklıyoruz tatlım
Canım ben dün regli oldum. Olmadan önce mumda ilerlemiştim biraz dua et sende nolur regliden sonra bende hayirlisiyla çözeyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?