- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.641
kendimle ilgili sayfaları öremiorum bu siteyi seviorum ama bu sayfaları istediğim zaman bulamıorum yaaaGünaydın kzızlar...
canım bugun doktordan geldik.evet ilerliyosunuz dedi.zaten ilerlediğimi bende farkettim.onceleri vajin girisine esim dokununca havalara sicriyodum panikten.kilitleniyodum.ama simdi vajin girisine 2/3 cm kadar bu egzersizler sayesinde girebiliyorum parmagimla.gecen gun esimle de denedim pns de girdi 2/3 cm kadar.süprizzzzz
basaracagimiza inaniyorum.zamanla hersey yoluna girecek.ben inandim sen de inan.
egzersizleri sakin ihmal etme emi:yoksa külahlari degisiriz.
(doktorum bana böle dio)
Kızlar rahat ve kendinizi kasmadığınız bir ilişkide ne acı ne öyle yanma falan yok...sadece biyolojik bir probleminiz varsa yada mantar,enfeksiyon,tahriş,emlanın etkisi ve kendinizi kasıyorsanız olabilir böyle birşey,onun dışında böyle birşey olmaz...onun için hiç endişe etmeyin,biz zaten egzersizlerle o kasları eğitiyoruz ve nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz...Moral bozmak yok,sakin olun ve kaldığınız yerden devam edin..örneğin bizimde egzersizlede takıldığımız yerler olmuştu,herzaman rahatlıkla yaptığımız egzersizleri yapamadığımız zamanlar olmuştu..bunun sebebi o gün moralimizin bozuk olması,kafamızın birşeye takılması ve gün içinde canımızın birşeye sıkılmış olması olabilir...Belkide arkadaşımız böyle birşey yaşadı ama hiçbirimiz pes etmedik ve yola devam ettik,geriye dönmedik yani..Ne acı duyduk nede öyle aşırı bir yanma oldu,onun için bunlara takılıp kendinizi olumsuz etkilemeyin..
merhaba arkadaslar, tesadufen gordum ve birkac sayfa okudum bu topikten. inanir misiniz okurken gozyaslarimi tutamadim, yasadiklarimi dusundum, o zamanlar kendimi ne kadar yalniz ve caresiz hissederdim. sanki cozumu olmayan bir derdin icindeydim. kocami seviyordum, bir suru hayalim vardi, hemen cocugum olsun istiyordum vs vs. ama sizlerin bircogunuzun yazdigi gibi bunlar olmadi. esimle birlikte olamadim. ilk zamanlar basit bir korku sandigim sey, aylarca evliligimi, psikolojimi, kendime guvenimi, herseyi ama herseyi yikti sanki. ustelik gorucu usulu evlenmistim ve ailemden , sevdiklerimden cok ama cok uzak biryere gelin gitmistim. cok yalnizdim. paylasacak kimsem yoktu. anlatacak kimsem yoktu. zaten boyle bisey nasil anlatilirdiki?? kendimi kocama teslim edemiyorum diye insanlar kimbilir neler neler diyecekler diye korkuyordum. esimin aklina kimbilir neler geliyor diyordum. bu vajinismus gercekten cok ama cok yipratici bisey. yasamayan bilmez. ama ben yendim. o kara gunler 6 ay surdu. sonunda bir psikologtan telefonla yardim aldik ve yendik. cok ama cok korkuyordum. dusunurken hayal ederken hersey kolay gibi , yapabilirmisim gibi geliyordu. ama o an geldi mi aglaya aglaya istemedigimi soyluyordum esime. git diyordum, yapma, dur, vs. ne kavgalar, ne aglamalar, ne zorluklar geciriyor insan. demekki bizimde sinavimiz buymus. neyse sizlere simdi benim uyguladigim sistemi anlatacagim. umarim isinize yarar. benim yaradi. arkadaslar oncelikle vajinanin seklini ve nasil bir yapiya sahip oldugunu internetten bulun ve inceleyin. vajinada sizin caninizi yakacak herhangi bir sinir vs yok. yani caniniz yanmayacak. buna inanin. bizim gibilerin hissettigi sey aci degil, canim yanacak hissi.. sonra kas egzersizleri yapacaksiniz. hergun gun icinde akliniza geldikce ki cikmadigindan eminim, kas egzersizini soyle yapacaksiniz. idraryapiyormus gibi alt kisminizi ittirip cekeceksiniz. yani vajinanizi kontrol etmeyi ogreteceksiniz kendinize. cunku vajina kasi istemsiz calisan kaslardan. ama siz onu kontrol altina alacaksiniz. acip kapatacaksiniz. tuvalete gittiginizde idrar yaparken idrarinizi tutup birakacaksiniz. biraz zorlanabilirsiniz. ne kadar cok tutup birakirsaniz ve ne kadar uzun sure tutup birakirsaniz o kadar hakim olmaya baslarsiniz. bu egzersizleri ne kadar sure yapacaginiza kendiniz karar verin bence. uzman olana dek yapin. sonra nefese baslayin. derin bir nefes alin ve nefesi birakirken vajinanizi acmayi deneyin. cunku artik onu kontrol edebilir duruma gelmis olmalisiniz. nefes alin ve verirken ayni anda asagidaki kasinizi acmaya calisin. dilerseniz aynayla kontrol edin ve bakin. nefes egzersizini cokca yapin. aldiginiz nefesi verirken icinizden 6-8 kadar sayi sayin ve bu arada asagidaki kasinizi ittirerek acmayi deneyin. daha sonra ayni seyleri esinizle birlikte olurken yapin. ilk once yan yatarak arkadan deneyebilirsiniz. bu arada kayganlik ve islaklik sizi korkutmasin. cunku biliyorumki bu da cok tedirgin ederdi beni. kontrol edemeyecegim diye bas bas bagirirdim.zaten siz nefes verirken actiginiz vajina esinizin ve sizin isinizi cok ama cok kolaylastiracak. arkadaslar vajinismus beyinde cozulmesi gerek bisey. ben bu sorunu asali yaklasik 2 yil oldu. lutfen dediklerimi deneyin. kendinize ve esinize bunu borclusunuz. hayatinizi zindan etmeyin. bende bosanmayi dusunurdum, intihari.. kadin olamiyorum, kocami mutlu edemiyorum bari bensiz mutlu olsun derdim. ama sonra hemen kendimi toparlar cozum yollari arardim. esim psikologla gorusmeye karsiydi baslarda. heleki erkek doktor hic istemedi. sonradan kadin bir psikolog buldumda ikna ettim yalvar yakar. sanirim o da kendi erkekligine laf gelsiz istemiyordu. hic duymadigi birseydi bu sorun. ama ben netten buldugum tum doktor ve hasta anilarini okuttum,dinlettim,izlettim ve sonunda sorunun psikolojik bir korku oldugunu kabul etti. bu arada bu soyledigim egzersizlerden sonra kizlik zarim patlayacak falan filan diye korkan varsada soyleyim. muhtemelen kanamaniz olmayacak. cunku egzersizler zarinizin kanamasinida engelleyecek. ben esimin aklinda kucucuk bir soru isareti bile kalmasin diye psikolog bunu bize soyledikten sonra bir kadin doktoruna gitmeyi istedigimi soyledim. yani bekaret icin. bu zamanda olmaz demeyin. o benden istemedi asla ama ben onun icinin rahat olmasi icin teklif ettim. ve sonra egzersizleri yaparak bu sorunu astik. hepinize Allah yardim etsin. nolur ve lutfen korkmayin.. sonra gercekten uzuluyor insan kaybettigi zamana ve o bosyere yipranislara...kendinizi eksik ve yetersiz hissetmeyin.. BASARACAKSINIZZ!!!
bu yararlı Paylaşımın için çokk saol marinese ..Nefes egzersizi çok yararlı olacak
rica ederim incc , umarim faydasi olur.. ama kesinlikle olacaktir, bende yasadigim icin cook iyi biliyorum.. iyi haberlerini bekliyorum:)
hayırlısıyla inşallah canım...
ya canım ne kada şansızım 2 kere yaptık şimdi ara verdik evde sularımız yaklaşık 1 haftadır yapamıoruz tam alışma dönemi derken şimdi nasıl alışma dönemi olcak bilmiorum[/QUO
evet şanssızlık olmuş sizin için ama telaş etme bence, dinlenıyorsun farzet nasılsa hevesin var nasılsa kafamıza koyduk güzel sonucları. inşallah bıdahakı denemen çok çok iyi geçer ve yenersin tabi inşallah bende
ya canım ne kada şansızım 2 kere yaptık şimdi ara verdik evde sularımız yaklaşık 1 haftadır yapamıoruz tam alışma dönemi derken şimdi nasıl alışma dönemi olcak bilmiorum[/QUO
evet şanssızlık olmuş sizin için ama telaş etme bence, dinlenıyorsun farzet nasılsa hevesin var nasılsa kafamıza koyduk güzel sonucları. inşallah bıdahakı denemen çok çok iyi geçer ve yenersin tabi inşallah bende
inş canım benim biraz ben korkuorum ben canım inş seninde olur hangi aşamadasın canım
ben bugün iki parmak denedim ama yapamadım. Başta umutlanmıştım ama şimdi yine olmıycak gibi geliyo.
Ah kardes bu gun esimle söyle gezdik parkta yürüdük ve bir kac arkadasimizi görduk biz el ele onlar ise bebek arabalarini yitiyorlardi biraz lafladik onlarin tek heyecani yeni dogmus bebisleridi bizimse sonra ayrildik onlar güle oynaya benimse yüregimdeki yara baslamisti yine sonrada diger arkadasimizi görduk oda ikincie hamileydi hanimi alayli sekilde sizde is yok biz ikinciyi bile yaptik dedi sustum ve icimden allahim dedim ya canimi al yada derman ver dedim derdimi sen verdin hamd olsun dedim sana inanmasam zaten ayakta duramazdim dedim ve agladim esim hadi eve gidelim dedi tadimiz kacti o pc acti bende muzik acip agladim sanki bu gun iki arkadasimda anlasmali karsima cikti canimi yakmak icin allahim ne yapacgim ne yapmaliyim bilmiyorum cok caresizim cok artik disari bile cikmak istemiyorum insanlari görmek bile artik canimi yakiyor...
Ah kardes bu gun esimle söyle gezdik parkta yürüdük ve bir kac arkadasimizi görduk biz el ele onlar ise bebek arabalarini yitiyorlardi biraz lafladik onlarin tek heyecani yeni dogmus bebisleridi bizimse sonra ayrildik onlar güle oynaya benimse yüregimdeki yara baslamisti yine sonrada diger arkadasimizi görduk oda ikincie hamileydi hanimi alayli sekilde sizde is yok biz ikinciyi bile yaptik dedi sustum ve icimden allahim dedim ya canimi al yada derman ver dedim derdimi sen verdin hamd olsun dedim sana inanmasam zaten ayakta duramazdim dedim ve agladim esim hadi eve gidelim dedi tadimiz kacti o pc acti bende muzik acip agladim sanki bu gun iki arkadasimda anlasmali karsima cikti canimi yakmak icin allahim ne yapacgim ne yapmaliyim bilmiyorum cok caresizim cok artik disari bile cikmak istemiyorum insanlari görmek bile artik canimi yakiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?