- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.661
canım sakin ol,olacak..olmaması için hiçbir sebep yok..parmağına eldiven geçir yada streç film sar,küs işareti yaparakta yapabilirsin kayganlaştırıcı sür parmağına...derin nefes al ve nefesini verirken ıkın,ıknarakta ittir yavaş yavaş..popo yönüne doğtu ittir ama..tekrar tekrar denemelisin,vazgeçmek yok..hepimizin bazen takıldığı yerler oldu ama vazgeçmedik,hiç canını sıkma...istersen bugün değilde yarın dene ama tekrar dene...
Ah kardes bu gun esimle söyle gezdik parkta yürüdük ve bir kac arkadasimizi görduk biz el ele onlar ise bebek arabalarini yitiyorlardi biraz lafladik onlarin tek heyecani yeni dogmus bebisleridi bizimse sonra ayrildik onlar güle oynaya benimse yüregimdeki yara baslamisti yine sonrada diger arkadasimizi görduk oda ikincie hamileydi hanimi alayli sekilde sizde is yok biz ikinciyi bile yaptik dedi sustum ve icimden allahim dedim ya canimi al yada derman ver dedim derdimi sen verdin hamd olsun dedim sana inanmasam zaten ayakta duramazdim dedim ve agladim esim hadi eve gidelim dedi tadimiz kacti o pc acti bende muzik acip agladim sanki bu gun iki arkadasimda anlasmali karsima cikti canimi yakmak icin allahim ne yapacgim ne yapmaliyim bilmiyorum cok caresizim cok artik disari bile cikmak istemiyorum insanlari görmek bile artik canimi yakiyor...
Eldivenle denedim ama yapamadım. Artık yarın tekrar deneyeceğim. Tesekkurler tavsiyelerin icin
yağmurcum ben psikolog değilim uzmanda değilim ama senin moralin çok bozulmuş. bir psikologtan yardım almayı düşündün mü hiç? vajinusmus konusunda değil genel anlamda söylüyorum..
sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadan zaten hayatımızdaki hiçbir sorun çözülmüyor..
kendini daha ferah tutmaya çalış, çünkü sen böyle kendini karamsarlığa ittikçe, depresyona soktukça Allah korusun başka sorunlar çıkmaya başlar ve sorunlar birbirini tetikler..
hayattaki hiçbir şey için bu kadar karamsar olma lütfen, hayat bu Rabbim hepimize imtihanlar vermiş..
sabretmeden de bu imtihanlardan geçmemiz imkansız...
hem öyle canımı al falan da ne demek, daha çok genciz ve önümüzde uzun bir yol var, karşımıza çıkacak birsürü güzellikler var..daha bebeklerimiz olacak, yaşlanıcaz..
lütfen hiçbir konuda umutsuzluğa kapılma.. hem hayatta insanların başına öyle şeyler geliyorki vajinusmus bunların yanında belki de en kolayı..
seni çok iyi anlıyorum öyle havadan atıp tutmak istemiyorum. benimde şu anda tek derdim vajinusmusu yenmek ve sağlıklı çocuklara sahip olmak ama kendimizi depresyona sokarsak bu sorunların üstesinden nasıl gelebiliriz...
hayata daha pozitif bakmaya çalış canım..inşallah hayat bize güzel şeyler getirecek..
Ben de senin gibi düsünüyorum bazen eşimle de sürekli kavga ediyoruz benim sabırsızlığım yüzünden. Ölsem de kurtulsam diyorum. O da sen sırf seks ve cocuk için mi evlendin o iş çözüldükten sonra da cocuk olmazsa ne yapacan diyor. Seni çok iyi anlıyorum kimseye anlatamıyosun kendi kendine ağlayıp duruyosun. Bilmiyorum bazen çok karamsar oluyorum bazen de ümitleniyorum. Ama dünden beri kendime söz verdim. Bu siteye girip başaranları okuyunca ben de yaparım dedim. Azimle çalışıyorum. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Sen de öle yap arkadaşım, başka yolu yok çünkü.
inş canım benim biraz ben korkuorum ben canım inş seninde olur hangi aşamadasın canım
Canım ben egzersizleri önceden yapıp bıraktm ,p..s denemesıyle yapmaya calısıyorm girişte sorun yok işte devamında zorlanıyorum birde esımle bı sure iiş nedenıyle ayda bır gorusebılıyoz, gelıyorBu ay 3. denememz olacak umarım basaracam.Birde ben şunu merak edıyorum deneyen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım emlayı ve ultrason jelını ben ılkkez kullancam bu denememızde este mı surecek ve ben baya vajına ıcınedemı surmek zorundayım mantar v.s sorunu olur mu kızlar ?
Canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki..bizde o zamanlar yeni evli olmamıza rağmen aile büyüklerimiz sürekli soruyordu,her gördüklerinde..birşey yok mu?diye...nasıl diyeceksinki biz daha o işi halledememiştik...zaten canın sıkılıyor,birde üzerine bu sorular insanın canını dahada yakıyor...ama bu %100 çözümü olan bir rahatsızlık Rabbim dermanı olmayan dert vermesin,bak şükürki biz başardık...Sende yapabilirsin ama lütfen kendine acımayı bırak ve bunu başarmak için yavaş yavaşda olsa birşeyler yap...biz elimizden geleni yapacağız ama sende biraz cesaret et lütfen...sonunda başaracaksın ve mutlu son Allahın izniyle...
Canim bazen cok pozitif oluyorum ve bir anda kara bir bulut yuregimi sari veriyor. Piskologlara cok gitim ama hic biri benimle ilgilenmedi bu vaji beni cok karamsar ettti nesem gitti dedim kötuyum desemde anlamadilar hatta bir ara öyle oluyordumki evde ne var yok kirip dagitiyordum esim tutuyordu simdi bir piskologa basladim diyorum ya bazen cok umutluyum ama bazen öyle bir dönem oluyorki kendimi bile taniyamiyorum bu da en cok cocuk görunce yada bana sorular sorulunca yada yalan söyledigimde oluyor pando ben allahimi cok seviyorum o bana o derdi yuklemis bende tasimaliyim ama iste bazen biliyorum bizimki hastalik bile degil ustune dussek cözecegiz ama iste korkualrimiz ama yenecegim basaracagim insallah bende allahim hepimizin yuzunu guldursun...
Canım ben egzersizleri önceden yapıp bıraktm ,p..s denemesıyle yapmaya calısıyorm girişte sorun yok işte devamında zorlanıyorum birde esımle bı sure iiş nedenıyle ayda bır gorusebılıyoz, gelıyorBu ay 3. denememz olacak umarım basaracam.Birde ben şunu merak edıyorum deneyen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım emlayı ve ultrason jelını ben ılkkez kullancam bu denememızde este mı surecek ve ben baya vajına ıcınedemı surmek zorundayım mantar v.s sorunu olur mu kızlar ?
Canım emlayı nohut büyüklüğünde vajinin içine ilerletebildiğin kadar ileriye sür..bu zaten vajiyi uyuşturur ve senin psikolojik olarak rahatlamanı sağlar,eşine sürme ama..Daha ilk defa kullanıyorsan mantar olacağını sanmam,bende olmadı mesela...Ultrason jelini vaji girişine sürebilirsin...eşinde sürsün bir zararı yok,istediğin kadar kullan...çok güzel kayganlaştırıyor,bu kayganlıkla çok kolay ve rahat bir şekilde git gelde yapabilirsiniz..
bize düşen şey, kendimizi ferah tutup başaracağımıza inanıp biraz çabalamak..
evet Allah bize bir dert vermiş ama derdi taşımak değil sadece canım, sabırla çözmeye çalışmak...
bak sen ne kadar gençsin ben 30 yaşıma geldim, beni de gören herkes ama herkes çocuk soruyor.
hatta bana diyolar ki biraz daha beklersen yaşlanıcaksın artık çocuğunda olmıycak diyolar. benim yaşımdaki bütün arkadaşlarımın hepsinin çocukları var..
ah bu söylenenler bizim canımızı sıkmıyomu zannediyosun canım,hepimiz ama hepimiz aynı sorular ve sorunlarla yüzleşiyoruz. kalbimiz kırılıyor...
işte bu yüzden, herkese ve herşeye inat kurtulucaz bu dertten.. sonra da Allahın izniyle bebişlerimizi alıcaz kucağımıza..
hiçbirşey çözümsüz değildir canım böyle düşün. bak nazlıya.. o da bizim gibiydi şimdi bebişini kucağına almayı bekliyor maşallah :)ve onun gibi birsürü arkadaş var burda..
demekki bu sorun kesinlikle çözümü olan bir sorun..
olacak inşallah... sonrada hepimiz burda halay çekicez
Insallah nazlikardes kendime acimiyorum ben yeneceim belki biraz zaman lazim ama cevrem o kadar baski ediyorku ve dedigin gibi ne diyeyim ben vajiliyim 4 yildir esimle olmuyromu diyeyim aslinda onlar bir sussa ben basaracagim ama onlara uzulmekden vaji cözumsuz saniyorum yogunlasamiyorum nazlikardesim hayat bazen cok zor cok...
emla kremi her eczanede bulabilir miyiz.
Benim yaptığımı yap benimde yaşım 29 mesela soran herkese aile büyüklerine bile biz daha düşünmüyoruz diyordum,susturmak için...ama bir yandanda hiç bunları duymamışım gibi başarmak için deli gibi egzersiz yapıyordum...bazen eşimle bile tartışıyorduk ve ben motivasyonumu bozma benim diye söyleniyordum..ama şimdi o günlerden eser yok,rüyaymış gibi geliyor,eşimlede daha iyiyim..ama işte bunun için biraz çaba göstermek gerek,ben ve buradaki bütün arkadaşlar başaracağınıza inanıyoruz,lütfen sizde inanın..
evet var ama egzersizlerde mi kullanacaksın? Ama önce emlasız denemeni tavsiye ederim...
Nazlikardes zaten bu siteye uye oldugum gunden bu yana cok mutluyum hele sizlerin msj okuyunca mutlu oluyorum tama ben de yaparim diyorum heleki msj öyle bir motive ediyorki anlatamam ama iste arada oluyor cökuntuler bende öyle diyorum dusunmuyoruz daha yasimiz genc ben cok titizim daha istemiyorum ama icim parcalaniyor bunlari söylerken bile arti ben 13 yildir sekerhastasiyim bunu bilenlerde sekerdenmi olmuyor diye biraz daha cökertiyorlar ama yikilmayacagim bende bir gun yenip buraya yazacagim basardim sizde basaracaksiniz diye BASARACAGIZ sizn destklerinizle insallahhhhhhhhhhh
Nazlikardes zaten bu siteye uye oldugum gunden bu yana cok mutluyum hele sizlerin msj okuyunca mutlu oluyorum tama ben de yaparim diyorum heleki msj öyle bir motive ediyorki anlatamam ama iste arada oluyor cökuntuler bende öyle diyorum dusunmuyoruz daha yasimiz genc ben cok titizim daha istemiyorum ama icim parcalaniyor bunlari söylerken bile arti ben 13 yildir sekerhastasiyim bunu bilenlerde sekerdenmi olmuyor diye biraz daha cökertiyorlar ama yikilmayacagim bende bir gun yenip buraya yazacagim basardim sizde basaracaksiniz diye BASARACAGIZ sizn destklerinizle insallahhhhhhhhhhh
Ben de aynı taktiği denedim bir süre ama eskiden beri çocukları çok sevdiğimi herkes bildiği için eşim istemiyor sanıyo. Artık çocuk lafı edenlere çok sinir oluyorum. Birilerinin hamile olduğunu duyunca sinirlerim bozuluyo akşamına eşimle kavga ediyorum. Artık şu sorunda kurtulalım inşallah...
Evet egzersizler için neden?
selam herkeseMerak ettim sadece,yani egzersizleri önce emlasız dene...zorluk çekiyorum dersen kullan derim,ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?