Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eldivenle denedim ama yapamadım. Artık yarın tekrar deneyeceğim. Tesekkurler tavsiyelerin icin

Ben de senin gibi düsünüyorum bazen eşimle de sürekli kavga ediyoruz benim sabırsızlığım yüzünden. Ölsem de kurtulsam diyorum. O da sen sırf seks ve cocuk için mi evlendin o iş çözüldükten sonra da cocuk olmazsa ne yapacan diyor. Seni çok iyi anlıyorum kimseye anlatamıyosun kendi kendine ağlayıp duruyosun. Bilmiyorum bazen çok karamsar oluyorum bazen de ümitleniyorum. Ama dünden beri kendime söz verdim. Bu siteye girip başaranları okuyunca ben de yaparım dedim. Azimle çalışıyorum. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Sen de öle yap arkadaşım, başka yolu yok çünkü.

Canim bazen cok pozitif oluyorum ve bir anda kara bir bulut yuregimi sari veriyor. Piskologlara cok gitim ama hic biri benimle ilgilenmedi bu vaji beni cok karamsar ettti nesem gitti dedim kötuyum desemde anlamadilar hatta bir ara öyle oluyordumki evde ne var yok kirip dagitiyordum esim tutuyordu simdi bir piskologa basladim diyorum ya bazen cok umutluyum ama bazen öyle bir dönem oluyorki kendimi bile taniyamiyorum bu da en cok cocuk görunce yada bana sorular sorulunca yada yalan söyledigimde oluyor pando ben allahimi cok seviyorum o bana o derdi yuklemis bende tasimaliyim ama iste bazen biliyorum bizimki hastalik bile degil ustune dussek cözecegiz ama iste korkualrimiz ama yenecegim basaracagim insallah bende allahim hepimizin yuzunu guldursun...

Evet kardesim diyorum ya bazen icimde öyle bir umut oluyor ki anlatamam ama bazende cöküyorum arti toplum öyle tuhafki sanki benim derdim onlari sevindirecek olmuyormu yoksa evliligin iyi degilmi yok sunu ye bunu ic böyle yap söyle yap
kayinpederde yapmadigimizi dusunp ben kendi torunumu ne zaman sevecem kayinvalidem öyle ah canim morelimi duzgun tutusamda hep biri bozmaya yetiyor yada bizimki 3 yasinda siz daha dusunmuyormusunuz ama bu site benide umutlandirdi gercekten bu gun iste yine...

Insallah nazlikardes kendime acimiyorum ben yeneceim belki biraz zaman lazim ama cevrem o kadar baski ediyorku ve dedigin gibi ne diyeyim ben vajiliyim 4 yildir esimle olmuyromu diyeyim aslinda onlar bir sussa ben basaracagim ama onlara uzulmekden vaji cözumsuz saniyorum yogunlasamiyorum nazlikardesim hayat bazen cok zor cok...

bize düşen şey, kendimizi ferah tutup başaracağımıza inanıp biraz çabalamak..
evet Allah bize bir dert vermiş ama derdi taşımak değil sadece canım, sabırla çözmeye çalışmak...
bak sen ne kadar gençsin ben 30 yaşıma geldim, beni de gören herkes ama herkes çocuk soruyor.
hatta bana diyolar ki biraz daha beklersen yaşlanıcaksın artık çocuğunda olmıycak diyolar. benim yaşımdaki bütün arkadaşlarımın hepsinin çocukları var..
ah bu söylenenler bizim canımızı sıkmıyomu zannediyosun canım,hepimiz ama hepimiz aynı sorular ve sorunlarla yüzleşiyoruz. kalbimiz kırılıyor...
işte bu yüzden, herkese ve herşeye inat kurtulucaz bu dertten.. sonra da Allahın izniyle bebişlerimizi alıcaz kucağımıza..
hiçbirşey çözümsüz değildir canım böyle düşün. bak nazlıya.. o da bizim gibiydi şimdi bebişini kucağına almayı bekliyor maşallah :) ve onun gibi birsürü arkadaş var burda..
demekki bu sorun kesinlikle çözümü olan bir sorun..
olacak inşallah... sonrada hepimiz burda halay çekicez

Evet kardesim iste belki cevre biraz sussa biz yogunlasip basaracagiz ama onlarin bu söylentileri insani delirtiyor gecen pazar mevlut vardi oraya gittim herkes nasilsinin ardinda ilk bebegi sordu sanki kasitli yapiyorlar sormasinlar olmuyorsa bir sorun varki olmuyor iste neden durtukluyorlar memnunmu kaliyorlar ne anlamiyorum tabikki rabbime guveniyorum yenecegim ver hersey guzel olacak bebisimizde olacak ama iste zaman ve bu zamanda sabirla gecirmeliyiz ama böyle kendini bilmeyenler olunca zor zaten piskoljik sorunum var birde bunlar olunca iyice zorlasiyor hayat sanki ama yenecegim bende alacagim bebegim kucagim bende sabaha kadar uyutmadi uyumadi diyecegim
ahhhhhhhhh bebegimin kokusunu cekip rabbime sükür edecegim simdiden sukurler olsunki bu derde cekebilecek guc sabir vermis belkide ser olarak gördugum hayir bilmiyorum bilemiyorum

Benim yaptığımı yap benimde yaşım 29 mesela soran herkese aile büyüklerine bile biz daha düşünmüyoruz diyordum,susturmak için...ama bir yandanda hiç bunları duymamışım gibi başarmak için deli gibi egzersiz yapıyordum...bazen eşimle bile tartışıyorduk ve ben motivasyonumu bozma benim diye söyleniyordum..ama şimdi o günlerden eser yok,rüyaymış gibi geliyor,eşimlede daha iyiyim..ama işte bunun için biraz çaba göstermek gerek,ben ve buradaki bütün arkadaşlar başaracağınıza inanıyoruz,lütfen sizde inanın..

Nazlikardes zaten bu siteye uye oldugum gunden bu yana cok mutluyum hele sizlerin msj okuyunca mutlu oluyorum tama ben de yaparim diyorum heleki msj öyle bir motive ediyorki anlatamam ama iste arada oluyor cökuntuler bende öyle diyorum dusunmuyoruz daha yasimiz genc ben cok titizim daha istemiyorum ama icim parcalaniyor bunlari söylerken bile arti ben 13 yildir sekerhastasiyim bunu bilenlerde sekerdenmi olmuyor diye biraz daha cökertiyorlar ama yikilmayacagim bende bir gun yenip buraya yazacagim basardim sizde basaracaksiniz diye BASARACAGIZ sizn destklerinizle insallahhhhhhhhhhh

Ben de aynı taktiği denedim bir süre ama eskiden beri çocukları çok sevdiğimi herkes bildiği için eşim istemiyor sanıyo. Artık çocuk lafı edenlere çok sinir oluyorum. Birilerinin hamile olduğunu duyunca sinirlerim bozuluyo akşamına eşimle kavga ediyorum. Artık şu sorunda kurtulalım inşallah...

Evet işte böyle canım...Bak burda kadınlar kulubüyle yenen okadar çok arkadaşımız varki,listemizi görmüşsündür belki...ben hiç dra gitmedim,mesela...sadece buranın sayesinde yendim...Bu soruları takmamaya çalış ve düşünmüyoruz de,kestirip at...ama bir yandanda bu işi başarmak için çalış...Burda 17 yıllık evli bir arkadaşımız vardı,bende o sıralar egzersiz yapıyordum..onunla yakın zamanlarda bu site ile yendik...yani aşılamayacak bir sorun değil,başaracaksın...başardıktan sonra bebişinide alacaksın Allahın izniyle kucağına...Onun için hiç canını sıkma...

Aynen kardes aynen bu gun parkta esim hemen bebegi kucagin aldi öyle hasretli ve bugulu gözlerle baktiki ben almadim kucagima alamadim bile icimin acisindan sonra dedim yap kurtul bak acisada senin bu cektigin aci kadar degildir dedim esim icinde uzuldum dun is arkadasinin biri baklava getirmis baba oluyorum diye esimede e darisi senin basina demisler ama iste bazen cok zor cok ama kurtulacagiz hepmiz bir gun ama iste sabredp caba sarf etmeliyiz...

Merak ettim sadece,yani egzersizleri önce emlasız dene...zorluk çekiyorum dersen kullan derim,ben..
selam herkese
ben egzersizleri bephanten kremle yapmıştım(öncesinde emla kullandım tabi)... emladan daha sağlıklı oldugunu düşünüyorum...ayrıca emlanın bana attığı ufak bir kazık var o da vajiyi yendim ama şimdide ilişkiden pek zevk alamıyorum :44: araştırmalarımıza göre yan etkisi bi süre yaptıgı alışkanlıktan kurtulamıyomusuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…