Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

NAsil ya anlayamadim vajiyi yendin daha ne iste bacim ?

Neden olmuyor bak yapmissin bir kere iste neden acisinki artik sanirsam daha tam inanamadin tabii bendede olsa inanamazdim 4 yildir yapamadim bir yapsam rüya hayal olur bana
:) yok cnm yanlış anladın sen... vaji açısından artık sorun kalmadı,acı hissetmiyorum ama açık olayım orgazm sorunu yaşıyorum şimdide o da zamanla düzelirmiş zaten ,,vajiyi yenicem diye elime geçen kremi jeli kullanmıştım meğer bu ıvır zıvırların yan etkisi sürekli kullandığın için hissizleştiriyomuş seni...

Emlayla alakalı değildir bence orgazm yaaa...Çünkü emla kullanmayan ve orgazm sorunu yaşayan çok bayan var...orgazm öğrenilebilir birşey diyor drlar,yani zamanla orgazm olabilirsin...Tabi yinede emlayı çok kullanmamakta yarar var...ben egzersizleri emlasız yapmıştım ve sadece p... denemesinde kullanıcam demiştim kendi kendime,öylede oldu...

Son düzenleme:

p....s denemesinde ön sevişmeyi uzun tutmakta faydalı oluyo bence...

lütfen arkadaşlar yenenler özellikle 2 yıl oldu denemediğimiz yöntem çekmediğimiz kalmadı ama ben yapay pen sokuyorum emla ile tabi 2 parmakta oluyo ama neler yaptıysam eşim pen başını sokamıyo kayganlaştırıcıda kullanıyoruz girmiyor arkadaşlar lütfen bana ulaşın yardımcı olun

cnm direk emla demeyelimde bu jellerin geneli alışkanlık yapıyomuş o yüzden fazla kullanmamak gerekiyomuş... emla biraz daha etkili uyuşturan bişey oldugu için onun bana daha çok yan etkisi oldugunu düşünüyorum,belkide psikolojktir... ben daha önce eşimle yaşadığım yüzeysel ilşkilerde orgazm sorunu hiç yaşamamıştım...onun için biraz sıkıntı yapıyorum bu konuyu... ama zaman herşeye iyi gelir bunu iyice anladım vaji olduğum süre içinde... zamanla geçer bu da inş.

Yağmur tatlım 10 dk yasamadım. Yok o bir şey değil sadece kendini sıktığından sarıyormuş gibi gelecek sana çok iyi gidiyorsun yavaş yavaş ilerle hadi canım.

ama kroktum cektim parmagimi peki ne kadar daha sokmaliyim peki o parmagimi saran sey ne ay heycandan olecem hic bu kadar basaracagimi dusunmedim ya

cnm ben dr yardımıyla yenebildim... ama aslında o kadar para bayılmaya gerek yokmuş,burda yazan şeylerden farklı bişey yaptırmıyo dr... düzenli olarak çalışman gerekiyo günde 2 saat filan sıkılmadan...artık orana bişeyin girip çıkmasına iyice alışman gerekiyo... bende ilk parmak egzersizleriyle başlamıştım ama dr direk dilatörle egzersiz yaptırdı bana... dilatör alıp öyle deneyebilirsin ben çok faydasını gördüm... parmak egzerszi tabi çok yararlı oluyo ama bi yere kadar..p..s e daha çok benzeyen bişeyle daha hızlı ilerleme kaydediliyo..

Anladım canım...yüzeysel ilişkilerinde p....in vajiye girme düşüncesi yoktu ama şimdi belkide o düşünceyle girdiğin için orgazm olamıyorsundur..ne bileyim belkide dediğin gibi psikolojiktir...emlayı çok kullanmamak gerek bencede ama mesela ben ultrason jeli kullanıyorum hala ve hiçbir zararını görmedim..hatta bir ara o jeller spermleri öldürüyor diye duymuştum,buna rağmen çok eminimki ultrason jeli kullanırken hamile kaldım...orgazm zamanla olabilinir,tabi bu benim düşüncem..

ama kroktum cektim parmagimi peki ne kadar daha sokmaliyim peki o parmagimi saran sey ne ay heycandan olecem hic bu kadar basaracagimi dusunmedim ya

Canım ben parmakla hiç denemedim hep aparatla yaptım ana aynı sıkıligi bende hissediyorum ne hissettiğini yaz iyice arkadaşlarda yardımcı olurlar.

canım merak etme bende ıkı parmagımı gırdırmeye çalıştıgımda baskı hıssı olmustu.egzersızlerını sureklı yap bak o ıkı parmagını ne kadar kolay içine alabılıyosun

teşekkür ederim ben doktorada gittim o zaman daha çok depresyona girdim kötüleştim parmak yapamamıştım şimdi ise buranın sayesinde yapanbilityorum benim sorunum pen benzer aparat yaptım emla ile giriyo parmakta sorun yok benim sorunum pen yaptırtmıyorum ıkınıyorum pozisyon alıyorum fakat eşim itmesine ragmen girmiyogirişte sorun var üstelik bebek kaybettim ben yardımcı olun çok yaklaştım

Süpersin,canım sakin ol...şimdi ilk olarak bu his çok normal,yavaş yavaş olcak..o saran şey ilk denemen olduğu için biraz sıkı gibi geliyor ama yaptıkça hiç böyle birşey olmayacak,oradaki kaslar alışacak..merak etme..

Yağmur tatlım ilk denemene göre supersin bu kadarını beklemiyordum önce sakinles yavaş yavaş panik yapma parmağın tamamını almalısın ama su yaptığını yapabilmek için ne kadar uğrasan insanlar var bak oluyor dımı. Gene aynısını dene bakalım panik yapma ama hadi güzelim çok iyi gidiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…