Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:96:
ama kroktum cektim parmagimi peki ne kadar daha sokmaliyim peki o parmagimi saran sey ne ay heycandan olecem hic bu kadar basaracagimi dusunmedim ya

o parmagını saran şey vaji duvarı cnm,böyle tırtıklı bi yüzey,sanki parmagını sıkıştırıyo gibi... ama parmagını orda bi süre tut alışırsın biraz daha açılır..ilişki sırasında p..s gidip geldikçe orası kayganlaşıyo ve iyice açılıyo...

canım merak etme bende ıkı parmagımı gırdırmeye çalıştıgımda baskı hıssı olmustu.egzersızlerını sureklı yap bak o ıkı parmagını ne kadar kolay içine alabılıyosun

Evet heyecandan ne bilmiyorum ama ben zar zanetim bir an böyle sanki bogaz gibiydi nasil diyim parmagim onun icine girdi gitti korktum cektim

Evet kardesler bu gunku olay ve sizin mesajlar canim ne kadar daha yanacakki diyerek ittim ama cok korktum yemin ederimki peki ne soracagimida unuttum valla bu parmagimi saran sey böyle tuhafti valla aklim gitti basimdan ya...

teşekkür ederim canım ben pen benzer aparatla yapıyorum emla ile ama eşime yaptırtmıyorum eşim girmiyo diyo pen anlamadım gitti doktora gittik parmak egz bunalıma girdim şimdi burası sayesinde yapıyorum 2 parmakta sorun yok yapay pren yapıyorum ama eşim sokamıyo yardımcı olun lütfen çocuk kaybettim birde uzun süre oldu egzersiz yapmayalı dün ilk kez denedik çok istedim olmadı

Düzelecek inşallah,bu tedirginliği kafandan attığın zaman orgazm olabilirsin bence...Bazen bendede oluyor tedirginlikle,yani olacak mı,olmayacak mı? düşüncesiyle ilişkiye başladığım zaman orgazm hayal oluyor ama son zamanlarda aşmıştım bunuda...iyi haftalar canım..

cnm p..s denemesinden önce o aparatlarla çalış 15-20 dk... sonra kalçanın altına küçük bi yastık al, p..s i sen tutup içeriye yavaşça sokmaya çalış eşine bırakma kontrol sende olsun... o girişte tıkanıp kalan bi yer varya aslında orası tıkalı filan diil bunu hiç unutma aynı aparat gibi peniste hiç bir farkı yok hatta esnek yapısı sayesinde aparatlardan daha rahat oluyo... girişte şöyle düşünebilirsin( ben öyle yapmıştım) orda 1-2 cm lik bi mesafe var ,onu geçtikten sonra içerisi çok rahat hiiç acı yok.. önemli olan onu içine alabilmek... inş. en kısa zamanda başarırsın...

Simdi ben parmagimi soktum ya bunca seyden sonra ama sorma nasil soktun diye kastim ve ittim simdi rahim kac cm ben tam olarak nasil alisacam ne yapmaliyim hani ikinci bir parmak yada aparat beni ürpertiyor ve o parmagimi saran seyde korkuttu allah var bu ilerleyen dönem gevseyecekmi o parmagimi saran bir de nekadar tutmaliyim icim de ve ay kafam bir milyon oldu valla önce agla agla simdi bu oyyyy ben tuhaf oldum ya kan sekerim dustu sanki

aynen dediğin gibi yaptık uyusturdum aparatı yaptım yağladık yastık koydum elimle bir ucundan tutum yoksa ona burakamıyorum ittirdi ama girmiyo hiç çok üzüldüm çokta istemiştim egzersizlere yeniden başlıcam ne kadar yapabilirim egzersizlerde sorun yok am aanlamadığım konu herkese cup die giren bana neden girmiyo çok uğraştık halde

Canım vaji yolu uzun sen merak etme...şimdi bu parmağı böyle deneye deneye bir bakmışsın hoooop kendiliğinden almaya başlamışsın...sonra ikinciye geçeceksin..o parmağını saran şey zamanla,sen gevşedikçe,rahatladıkça çok rahat olacak...şimdi bir kısmını aldığında heyecanlanırsan hemen çıkarma parmağını,bekle biraz tvye falan bak biraz rahatladın mı...yine derin nefes al,verirken ıkın ve ıknırken ittir...bu şekilde bir bakmışsın hepsini almışsın..

Tek parmak tamamı girince niye hiç duvar muvar gelmedi bana ama iki parmak olunca değişti. anlamadım

cnm egzersizden sonra bide sen üst pozisyonda olmayı dene.elinle kendin it.daha rahat oluyo bence..

Benim sorum sey simdi ben butun vaji yolunumu genisletecem yoksa ilk girisi yapsam devami kolay olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…