- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.701
ama kroktum cektim parmagimi peki ne kadar daha sokmaliyim peki o parmagimi saran sey ne ay heycandan olecem hic bu kadar basaracagimi dusunmedim ya
canım merak etme bende ıkı parmagımı gırdırmeye çalıştıgımda baskı hıssı olmustu.egzersızlerını sureklı yap bak o ıkı parmagını ne kadar kolay içine alabılıyosun
Evet heyecandan ne bilmiyorum ama ben zar zanetim bir an böyle sanki bogaz gibiydi nasil diyim parmagim onun icine girdi gitti korktum cektim
cnm ben dr yardımıyla yenebildim... ama aslında o kadar para bayılmaya gerek yokmuş,burda yazan şeylerden farklı bişey yaptırmıyo dr... düzenli olarak çalışman gerekiyo günde 2 saat filan sıkılmadan...artık orana bişeyin girip çıkmasına iyice alışman gerekiyo... bende ilk parmak egzersizleriyle başlamıştım ama dr direk dilatörle egzersiz yaptırdı bana... dilatör alıp öyle deneyebilirsin ben çok faydasını gördüm... parmak egzerszi tabi çok yararlı oluyo ama bi yere kadar..p..s e daha çok benzeyen bişeyle daha hızlı ilerleme kaydediliyo..
vajinusmus beni böyle yaptı işte,başım agrısa ondan biliyorumönemli olan ondan kurtulmaktı diğer sorunlar da zamanla düzelir...ultrason jelini ben çook sonra duydum,en güzeli sabit bişeyle başlayıp onunla devam etmek... neyse herkese iyi haftalar diliyorum,yarın yine p.tesi yine iş var iyi gecelerr
canım vajı vakum gıbı...aynı şeylerı bizde yasadık hiç korkma parmagının tamamını sokmaya calış ..çok ıı gıdıyosun
evet vakum gibiydi dogru peki simdi nasil olacak ben baska seye cesaret edemem bu gun valla kalbim nasil attiyor ama aci yoktu neden hala acikorkusu varki beynimde ve ihindim
teşekkür ederim canım ben pen benzer aparatla yapıyorum emla ile ama eşime yaptırtmıyorum eşim girmiyo diyo pen anlamadım gitti doktora gittik parmak egz bunalıma girdim şimdi burası sayesinde yapıyorum 2 parmakta sorun yok yapay pren yapıyorum ama eşim sokamıyo yardımcı olun lütfen çocuk kaybettim birde uzun süre oldu egzersiz yapmayalı dün ilk kez denedik çok istedim olmadı
cnm p..s denemesinden önce o aparatlarla çalış 15-20 dk... sonra kalçanın altına küçük bi yastık al, p..s i sen tutup içeriye yavaşça sokmaya çalış eşine bırakma kontrol sende olsun... o girişte tıkanıp kalan bi yer varya aslında orası tıkalı filan diil bunu hiç unutma aynı aparat gibi peniste hiç bir farkı yok hatta esnek yapısı sayesinde aparatlardan daha rahat oluyo... girişte şöyle düşünebilirsin( ben öyle yapmıştım) orda 1-2 cm lik bi mesafe var ,onu geçtikten sonra içerisi çok rahat hiiç acı yok.. önemli olan onu içine alabilmek... inş. en kısa zamanda başarırsın...
Simdi ben parmagimi soktum ya bunca seyden sonra ama sorma nasil soktun diye kastim ve ittim simdi rahim kac cm ben tam olarak nasil alisacam ne yapmaliyim hani ikinci bir parmak yada aparat beni ürpertiyor ve o parmagimi saran seyde korkuttu allah var bu ilerleyen dönem gevseyecekmi o parmagimi saran bir de nekadar tutmaliyim icim de ve ay kafam bir milyon oldu valla önce agla agla simdi bu oyyyy ben tuhaf oldum ya kan sekerim dustu sanki
Herkese iyi geceler,arkadaşlar...
kızlaaarrr sevgililer gününüz kutlu olsun...
sevdiceklerinizle bir ömür mutlu olun inşallahh...
Canım vaji yolu uzun sen merak etme...şimdi bu parmağı böyle deneye deneye bir bakmışsın hoooop kendiliğinden almaya başlamışsın...sonra ikinciye geçeceksin..o parmağını saran şey zamanla,sen gevşedikçe,rahatladıkça çok rahat olacak...şimdi bir kısmını aldığında heyecanlanırsa hemen çıkarma parmağını,bekle biraz tvye falan bak biraz rahatladın mı...yine derin nefes al,verirken ıkın ve ıknırken ittir...bu şekilde bir bakmışsın hepsini almışsın..
aynen dediğin gibi yaptık uyusturdum aparatı yaptım yağladık yastık koydum elimle bir ucundan tutum yoksa ona burakamıyorum ittirdi ama girmiyo hiç çok üzüldüm çokta istemiştim egzersizlere yeniden başlıcam ne kadar yapabilirim egzersizlerde sorun yok am aanlamadığım konu herkese cup die giren bana neden girmiyo çok uğraştık halde
Canım vaji yolu uzun sen merak etme...şimdi bu parmağı böyle deneye deneye bir bakmışsın hoooop kendiliğinden almaya başlamışsın...sonra ikinciye geçeceksin..o parmağını saran şey zamanla,sen gevşedikçe,rahatladıkça çok rahat olacak...şimdi bir kısmını aldığında heyecanlanırsan hemen çıkarma parmağını,bekle biraz tvye falan bak biraz rahatladın mı...yine derin nefes al,verirken ıkın ve ıknırken ittir...bu şekilde bir bakmışsın hepsini almışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?