Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

HErkesin sevgililer gunu kutlu olsun Sevdiginizle nice mutlu huzurlu saglikli sevgililer günune...

Bu arada ben tek parmakta hissettim duvari iki parmakta girmez o vakit yada hala cok kasildigimdan oldu bilemedim ya ne zor is bu yyyaaaaaaaaaaa

Benim sorum sey simdi ben butun vaji yolunumu genisletecem yoksa ilk girisi yapsam devami kolay olurmu

canım oraya pe.. girmesi için genişlemesine bile gerek yok.. orası zaten pe.. almaya hazır ve nazır :)
ama biz psikolojik açıdan girmeyeceğini düşününce kasılıp daraltıyoruz..
psikoloğun bana dediği parmak egzersizleri sadece beynimizi oraya bişey girebileceğine ikna etmek ve o hisse alışmak için.. yani sen parmak egzersizinde parmağı sonuna kadar alabiliyosan yeterli oluyor diye biliyorum..

HErkesin sevgililer gunu kutlu olsun Sevdiginizle nice mutlu huzurlu saglikli sevgililer günune...

Bu arada ben tek parmakta hissettim duvari iki parmakta girmez o vakit yada hala cok kasildigimdan oldu bilemedim ya ne zor is bu yyyaaaaaaaaaaa

aslında duvar yook :) biz kasılıyoruz ondan duvar varmış gibi geliyor.
bak ben pe.. in ucunu almaya çalışırken duvar var diyodum sonra ucu girdi aha başka bi duvar var dedim. şimdi yarısı giriyor bana hala duvar varmış gibi geliyor. ee o önceki duvarlara ne oldu??
aslında hiçbirzaman duvar yoktu.. biz kasılınca ordaki kaslarda daralıyor ve biz duvar varmış gibi hissediyoruz..aslında hiçbişey yok orda genişleyebilen kaslardan başka..

HAydi insallahhhhhhhhh diyelim valla hala elim ayagim titriyor yaptim yaptim yapamazsam valla butun umidim gider inan simdi bu gazla ilerlemeliyim pando kardes ben cok sikildim ya ufff bir an önce bitsin istiyorum bende mutlu ve gercekten kendimin evli oldugunu anlamak istiyorum...

Bu anatomi ne zor ya iyiki doktor falan degilim butun hastalari korkuturdum ya hazir ve nazir zaten ben biir yapsam esimi hic cikartmayacam icimden duvara gelince gercekten de haklisin bir takintiyi birakip digerine geciyoruz ne takintili insanlariz biz ya valla biktim

Esin baya girmis o vakit neden hala kasiliyorsunki canim eniste bir kac gel git yapmadimi ben ucunu bir alsam vallla gel gitleri hic durdurmama

hehe bende öyle diyorum, bir yapsam sonra eşimin tepesinden inmiycem :)
inşallah o günlerde yakın canım yaa. maşallah bak sen tek parmak olayını geçtin bile..
olacak yakında Allahın izniyle..
bide ne güzel gülmüşsün işte hep böyle gül.. bıktık ama napalım bıktım bıktım demeyle de çözülmüyo ki..
hep beraber çalışcaz başarcaz inşallah...

Eeee canim sen yariya kadar aldiysan daha neyden ürküyorsun insallah hep beraber yenecegiz... Ama ben bazen cok diplere inerim :-( simdi bile hala elim ayagim titriyor vallahi

Esin baya girmis o vakit neden hala kasiliyorsunki canim eniste bir kac gel git yapmadimi ben ucunu bir alsam vallla gel gitleri hic durdurmama

ah canım bende bi bilsem oraya kadar gelmişken neden kasıldığımı :)
gel git yapıyoruz, hatta en son ben kendi kendime üst pozisyonda yarıdan fazlasını bile almışım haberim olmadan.. benim de derdim bu işte şimdi.. inşallah orayı da geçicez zaten az bişey kaldı..
böyle böyle oluyor. bende kendime yavaş yavaş kasılmamayı öğretiyorum. ama beyinlerimize o kadar çok aptal düşünceler koymuşuz ki olmayacağına dair, şimdi beyne söz geçirmek ve tekrar öğretmek vakit alıyor.. ama olacak inşallah.. böyle böyle alışıp başarcaz..
sen şimdi tek parmağına alışınca ikinciye geçiceksin. sonra da o kolay olunca pe..e geçiceksin inşallah..
sakın olmuyor deme, olacak de..Allah hepimize kolaylıklar ve sabır versin..

Bacim ya bu beyni hipnozla yeniden yukletsek olmazmiki neyse canim ben kactim bu gun cok yoruldum önce hungur hungur agla sonra parmak ama iki parmaga hic gecemeyecek gibiyim sanki allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Canlarımm hepinizin Mevlid kandilini kutluyorummm ...
aynı zamanda sevgililer günü

hepiniz dualarımdasınızz.
Allahımm burada tüm dertlilerin, sıkıntısı olanların,
sorun yaşayanların tüm sorunlarını sıkıntılarını gidersinn.
Rabbim herşeyi gönlünüze göre hayırlara çevirerek versinn..
bugün ellerimizi açıp dualar edelim inşallah. Rabbimm dilediğinde ol der o an oluverir biz yeterki isteyelimm. duamızı edelim.. bugünü değerlendirelimm..
sizleri seviyorumm burada başaramayan kalmıcak inşallah buna çok içten inanıyorum canlarımm

Amin tatlım dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok seviyorum günaydın meleklerim

canlarım hepinize günaydınnnn
hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olmasını diliyorum bu geceki tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah:116:
ayrıca sevgililer gününüz de kutlu olsun.hergününüz sevgililer günü olsun inşallah

canlarim kandiliniz mubarek olsun.bu mubarek gunun hayrina insallah bura da bulunun ve bulunmayan butun vajinismus yasayan insanlari rabbim tez zamanda bu hastaliktan kurtarsin insallah.rabbim dertlilere deva,hastalara sifa,borclulara edalar nasip etsin insallah.hamile olanlarimiza hayirli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin insallah.bebek isteyen butun kardeslerimize ve icinde banada insallah tez zamanda saglikli,sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin rabbim.RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH
minnoslarimmmmm sevgililer gününüz kutlu olsun canlarim bu sene bol bol sevisgenli bir yil gecirelim insallah.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemize inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…