- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.741
canlarım hepinize günaydınnnn
hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olmasını diliyorum bu geceki tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah:116:
ayrıca sevgililer gününüz de kutlu olsun.hergününüz sevgililer günü olsun inşallah
çok şükür iyiyim tatlım hamdolsun sen??
Günaydin herkese kandiliniz mübarek olsun ve bu gece herkes abdestini alip sabaha kadar namaz kilip dua etsin bizleride vajilileride unutmayinAllahim bu gecede yapilacak tüm dualari kabul eder insallah sagil huzur derman sifa verir sabir verir...
Ecrin canim ya ben dun bir hisimla yaptim ama bu gun cok korktum sanki bir daha hic yapamayacak gibiyim ufff yaaaa... Ama morel bozmayacam olacak ve bu gun kandil hepimiz icin cokca dua edecegim...
selam arkadaşlar
ya bende dün gece çok denedim ama olmadı yaaaaa çok acı oldu ama olmuyo olmuyo bi türlü.... keşke bi kere olsa ama olmuyo ne yapıcaz yaaaaa.... yağmur sende aynı şeydenmi bahsediyosun ?
birde şunu düşünüyorum parmağı sokunca zar patlayabilir
Arkadaşlar 3 yıl olmayan birini duydum gitmediği doktor kalmamış hiç bi doktordan sonuç alamamış.... En sonunda kırmızı reçete ile satılan ilaçlardan almış uyku ilacı yani.... Onunla uyumuş ve uyurken olmuş... Sonra da gerisi gelmiş zaten benim de en son çarem bu artık ne yapalımhani şu nuri alçonun gazoza attığı ilaç varya işte o :)
günaydın güzeller,
MEVLÜT KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN....RABBIM DULARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH BU GECE
BU ARADA SEVGİLİLER GÜNÜMÜZDE KUTLU OLSUN VAJİSİZ GÜNLERDE SEVİŞMEYİ NASİP ETSİN ALLAH HERKESCİKLERE
Arkadaşlar 3 yıl olmayan birini duydum gitmediği doktor kalmamış hiç bi doktordan sonuç alamamış.... En sonunda kırmızı reçete ile satılan ilaçlardan almış uyku ilacı yani.... Onunla uyumuş ve uyurken olmuş... Sonra da gerisi gelmiş zaten benim de en son çarem bu artık ne yapalımhani şu nuri alçonun gazoza attığı ilaç varya işte o :)
canim sen ne diyorsun ya dun sen en zorunu yaptin bu olaya baslayabilmek bir mesele zaten bak gor artik surekli denemek isteyeceksin denedikce ilerledikce daha da bir hevesleneceksin.simdi dun yaptiginin aynisini yapman gerekiyor bunu sakinlesip olayi iyice kavrayana kadar dene sonra yavas yavas ilerleyeceksin super gidiyorsunGünaydin herkese kandiliniz mübarek olsun ve bu gece herkes abdestini alip sabaha kadar namaz kilip dua etsin bizleride vajilileride unutmayinAllahim bu gecede yapilacak tüm dualari kabul eder insallah sagil huzur derman sifa verir sabir verir...
Ecrin canim ya ben dun bir hisimla yaptim ama bu gun cok korktum sanki bir daha hic yapamayacak gibiyim ufff yaaaa... Ama morel bozmayacam olacak ve bu gun kandil hepimiz icin cokca dua edecegim...
egzersiz mantıklı tabiki... ama kızlık gider diye korkuyorum.. kelebek00 gitmeyeceğini söyledi sadece esniyor dedi ama kırmızı gelmiyor dedi sanırım kan dan bahsediyorsun kelebek00 değilmi? ben eşim yapsın istiyorum yani elimle bozmak istemiyorum.. .benim burada sormak istediğim şey şu parmak egzersizinden sonra eşimle deneme yaptığımdamı kızlık bozulacak... yani parmak egzersizi ile bu işten kurtulan kızların kızlığını eşimi bozdu merak ettiğim bu eğer öyle ise bi şekildee zor da olsa egzersizlere başlaytacağım arkadaşlar
egzersiz mantıklı tabiki... ama kızlık gider diye korkuyorum.. kelebek00 gitmeyeceğini söyledi sadece esniyor dedi ama kırmızı gelmiyor dedi sanırım kan dan bahsediyorsun kelebek00 değilmi? ben eşim yapsın istiyorum yani elimle bozmak istemiyorum.. .benim burada sormak istediğim şey şu parmak egzersizinden sonra eşimle deneme yaptığımdamı kızlık bozulacak... yani parmak egzersizi ile bu işten kurtulan kızların kızlığını eşimi bozdu merak ettiğim bu eğer öyle ise bi şekildee zor da olsa egzersizlere başlaytacağım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?