Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydin herkese kandiliniz mübarek olsun ve bu gece herkes abdestini alip sabaha kadar namaz kilip dua etsin bizleride vajilileride unutmayin Allahim bu gecede yapilacak tüm dualari kabul eder insallah sagil huzur derman sifa verir sabir verir...

Ecrin canim ya ben dun bir hisimla yaptim ama bu gun cok korktum sanki bir daha hic yapamayacak gibiyim ufff yaaaa... Ama morel bozmayacam olacak ve bu gun kandil hepimiz icin cokca dua edecegim...

sakin ol tatlım gerçekten hepimiz senin gibiydik ama yapılıyor merak etme bi kere oldumu gerisi geliyor inan kasacak bişey yok vallahi ben şimdi istesemde kasamıyorum :))) yeneli 1.5 ay oldu ben alıştım çoktan hatta arada mantar oldum 15 gün bihaftada regl girdi araya 10 gündr hergün yaparak alıştım belkide hamileyim bile :))) o yüzden inanki çok kolay ben şimdi p... girdiğini bile anlamıyorum gerçekten ne emla ne baska bir krem kullanmıyorum dogal yollardan yapıyoruz:))) Allah seninde yardımcın olacak cnm merak etme bi kere baslamıssın egzersize artık gerisi gelecek tatlım merak etme bebişim sadece düzenli yap tek parmagı rahat aldıktan sonra 2 parmaga geçeceksin zaten tek parmakta sıkıntı varsa 2 parmaga gecme ilki iyice alıssın hergün yarım saat yap.okey tatlım.kayganlasıtırıcıyı cok sür daha rahat oluyor .

Son düzenleme:
selam arkadaşlar

ya bende dün gece çok denedim ama olmadı yaaaaa çok acı oldu ama olmuyo olmuyo bi türlü.... keşke bi kere olsa ama olmuyo ne yapıcaz yaaaaa.... yağmur sende aynı şeydenmi bahsediyosun ?

birde şunu düşünüyorum parmağı sokunca zar patlayabilir

tatlım sen bu forumda yazılanları hiç okudunmu zar patlamaz güzelim birinci olarak bu konuya açıklık getirelim ikincisi egz yapmadan bunu çözemezsin bilimsel olarakta tek çözüm yolu bu bende senin gibi düşündüm ve 3.5 yıl boşuna bekledim ama olmadı ne zmaanki egz basladım o şekilde yendim. egz. tam tersine vaji esniyor. cogu arkadasımızda ilişki sırasında kırmızı bile gelmedi esnediği için ... eşinede anlat bunu hiç jinekologa göründünmü cnm bide psikologa gitmeni tavsiye ederim cetad ın sitesinden sana en yakın vajinismus konusunda egitim almış dr. git. gerçi dr. bu yöntemi sölüyecek çünkü dünyanın heryerinde tedavisi bu şekilde bu forum sayesinde 100e yakın ark. hiç dr. gitmeden yendi. bence sende forumdaki tüm yazıları oku ve biran önce egz başla tatlım. bende bu forum sayesinde yendim ve su an normal bir cinsel hayatım var üstelik yeneli daha 1.5 ay oldu bu kadar kolay birşey için bosuna 3.5 yıl beklemeişim.

Arkadaşlar 3 yıl olmayan birini duydum gitmediği doktor kalmamış hiç bi doktordan sonuç alamamış.... En sonunda kırmızı reçete ile satılan ilaçlardan almış uyku ilacı yani.... Onunla uyumuş ve uyurken olmuş... Sonra da gerisi gelmiş zaten benim de en son çarem bu artık ne yapalım hani şu nuri alçonun gazoza attığı ilaç varya işte o :)

günaydın güzeller,

MEVLÜT KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN....RABBIM DULARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH BU GECE

BU ARADA SEVGİLİLER GÜNÜMÜZDE KUTLU OLSUN VAJİSİZ GÜNLERDE SEVİŞMEYİ NASİP ETSİN ALLAH HERKESCİKLERE

tatlım oda çözüm deil ben sana söleyim ve hangi koca bunu kabul eder ya tecavüzden ne farkı kalır Allah askına zevkini almak varken lütfen tatlım bu şekilde kendini de kandırma lütfen bizlerde neler denedik ama olmuyor vakit kaybettiğine yazık. bir an önce egz basla tatlım. bide emla diye bir krem var vajine sürüyorsun nohut kadar 10 dk. bekle uyusuyor orası parmak egz cok zorlanıyorsan o şekilde yapabilirsin ama tavsiyem onsuz yapman ben egz. kullanamadım sadece ilkp.. denememde kullanmıstım ve işe yaradı . ama ondan sonra bidaha hiç kullanmadım.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn nasip etsin herkes zevk alsın kadın oldugunu hissetsin inşallah ben şimdi kaybettiğim 3.5 yıla yanıyorum. kociş benden kaçıyor :))))) kızlar inanki acı falan yok vallahi bunları diyecegım birgün aklıma hiç gelmezdi ama öyle vallahi billahi :))) o yüzden sizlerde bu fırsatı kaçırmayın egz.devam az kaldı sonuca:)))

canım arkadaşın egsersiz yapmak istemediyse tabiki sonuç alamaması çok normal ama uyurken olması da bana hiç normal gelmedi.sonuçta hep seni uyutucak değil ya kusura bakma ama bence saçma bi yöntem.bizler egsersiz yaparak çözdük bu olayı sen de egsersizlere başlarsan kolay bi şekilde aşabilirsin sorununu

Canım biz sarhoşta olduk körkütük hiç bişey faysa etmedi çünkü p...s vajiye değer değmez ben hemen ayaklandım ki düşün yatağın yolunu bulamadım nasıl sarhoştum balayında eşim beni kucağında yatağa taşıdı kolumu kıpırdamıyordum ama p...s değince anında ayılıyorsun...beynindeki korkuyu atmadığın sürece hep aynı olacak korkuların istisnalar vardır belki sonrasında devam edebilen ama buda 1000 de 1 falandır diye düşünüyorum hem zevk veren bi şeyden neden mahrum kalasınki sen kadınsın hele bi kadınlığı kabullen bak nasıl kocişin senden kaçmaya başlayacak

egzersiz mantıklı tabiki... ama kızlık gider diye korkuyorum.. kelebek00 gitmeyeceğini söyledi sadece esniyor dedi ama kırmızı gelmiyor dedi sanırım kan dan bahsediyorsun kelebek00 değilmi? ben eşim yapsın istiyorum yani elimle bozmak istemiyorum.. .benim burada sormak istediğim şey şu parmak egzersizinden sonra eşimle deneme yaptığımdamı kızlık bozulacak... yani parmak egzersizi ile bu işten kurtulan kızların kızlığını eşimi bozdu merak ettiğim bu eğer öyle ise bi şekildee zor da olsa egzersizlere başlaytacağım arkadaşlar

canim sen ne diyorsun ya dun sen en zorunu yaptin bu olaya baslayabilmek bir mesele zaten bak gor artik surekli denemek isteyeceksin denedikce ilerledikce daha da bir hevesleneceksin.simdi dun yaptiginin aynisini yapman gerekiyor bunu sakinlesip olayi iyice kavrayana kadar dene sonra yavas yavas ilerleyeceksin super gidiyorsun

canim bak oyle uykuda falan oldu gibi seyleri bende cok duydum hep niyetim oyle denemekti ama bu sadece o anlik bir cozum gerisi YOOOK beyin bunu algilamadan sonra gerisi nasil gelecek.tatlim bir egzersize baslasan bak dediklerimi anlayacaksin.zar olayini da takma kafana oyle patlama catlama diye bir olay yok.bak burda kac kisi egzersiz yapiyor hic birinden duymadim ki egzersiz yaparken zar bozuldu diye.cunku biz yavas yavas orayi esnetiyoruz.parmagina alistira alistira sokmayi dene.zar esneyecek o zaman.aklina takilan ne varsa sor cunku benimde aklima o kadar cok sey takiliyordu ki neler sordum burdaki arkadaslara ve hepsini beynime oturtuktan sonra basladim egzersize sende oyle yap canim.

ya tatlım gitsin bırak saten sen girmesini istemiyor musun

canımcım burada bir çok arkadaş parmak ve farklı aparatlar kullanarak egzersiz yaptı ama kimseden duymadımki egzersiz sırasında gitsin...sen zaten egzersizi en küçük boydan başlayıp büyülterek gidiyorsun en son büyüklük penis boyutunda oluyor ve yavaş yavaş esnete esnete yaptığından ve kendini kontrol etmeyi öğrendiğinden herhangi bi kırmızı olayı olmuyor...eş ile ilk denemende 2. denemende yada 3. denemende bozulabilir ama egzersizle esnettiğinden ve kendini kasmadığında kırmızı gelmeyebilirde...burada bi arkadaş mesele defalarca sorunsuz ilişkiye girdi ama kızlık hala duruyor doğumda gider demiş doktor...fizyolojik yapıylada alakalı bişey bence hiç bunlara takılma sorun olur ileride diyorsanda egzersizlere başlamadan önce dr gidip muayene olursun eşin de yanında olur eğer gelmezsede senden zaten emin olmuş olur eşin....inan bana kızlık abartıldığı kadar bi şey deil sen anlamıyacaksın bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…