- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.761
egzersiz mantıklı tabiki... ama kızlık gider diye korkuyorum.. kelebek00 gitmeyeceğini söyledi sadece esniyor dedi ama kırmızı gelmiyor dedi sanırım kan dan bahsediyorsun kelebek00 değilmi? ben eşim yapsın istiyorum yani elimle bozmak istemiyorum.. .benim burada sormak istediğim şey şu parmak egzersizinden sonra eşimle deneme yaptığımdamı kızlık bozulacak... yani parmak egzersizi ile bu işten kurtulan kızların kızlığını eşimi bozdu merak ettiğim bu eğer öyle ise bi şekildee zor da olsa egzersizlere başlaytacağım arkadaşlar
ben doktora gittim... öyle zarı ilerde olanlar yani doğumda yırtılacakları da biliyorum... benimki normal miş ama doktor 3 santim içerde dedi seninki... muayene oldum ama gelin bir de bana sorun kızlar :) dr.yeşim yerçok var burada ona gittim... kadın kriz geçiricekti artık o derece yani.. açamadım bacaklarımı açtığımda da öyle bi kasılıyorum ki bakması bile zordur kadının çok uğraştı ama sonunda gördü benimki 3 santim içerde imiş.. ben kiloluyum biraz sanırım o yüzden ilk başta göremedi çok zor gördü
ben ona sadece muayene gittim... bi sorun varmı yokmu zar da diye... yokmuş öyle dedi... 2000 tl. ye de çözüyormuş ... onunla ilgilide konuştum ama çöyle söyledi 1 saatlik bir seans tan sonra çözüyorum dedi ama şunu söyliyim kızlık gidiyo seans anında dedieşimde istemedi
esracım ne alemdesin ???? nasıl gidiyor egzersizler ?
yavaşladık bitanem annemler bizdeler ama artık penisi korkmadan deniyorum egzersizlerle çalışmaya devam ediyorum
ben ona sadece muayene gittim... bi sorun varmı yokmu zar da diye... yokmuş öyle dedi... 2000 tl. ye de çözüyormuş ... onunla ilgilide konuştum ama çöyle söyledi 1 saatlik bir seans tan sonra çözüyorum dedi ama şunu söyliyim kızlık gidiyo seans anında dedieşimde istemedi
yavaşladık bitanem annemler bizdeler ama artık penisi korkmadan deniyorum egzersizlerle çalışmaya devam ediyorum
ooooo p.....s denemekte zeyna olduysan oldu bitti bu iş anacımhadi benim zeynalarım kurtulun şu vajidennnn yawwwww
kızlar orası zaten esnek biyer deilmi genişlemiyomu.... neden egzersiz yapmak zorundayız yaaaaaaaaa
egzersi yapmasak ta p....s içeri girdiğindee zaten esnemiycekmi orası ???..... parmak sokamıyorummmmmmm canlarım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?