Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım benim ilk p.. denememde bikaç damla kırmızı geldi yani eşimle oldu. ama egz yapan cogu arkadastan gelmiyor. eger aklında böle bir şüphen varsa yada eşin bu konuda takıntılı olabilir bir jinekologa görün gözle bakıyor merak etme . kızlık zarına baksın eşininde içi rahatlar sonrasında parmaklada bozulsa sorun olmasın. ama ben egz. sırasında bozulan hiç duymadım bu sitede tam tersine hiç kırmızı gelmiyor.

ben doktora gittim... öyle zarı ilerde olanlar yani doğumda yırtılacakları da biliyorum... benimki normal miş ama doktor 3 santim içerde dedi seninki... muayene oldum ama gelin bir de bana sorun kızlar :) dr.yeşim yerçok var burada ona gittim... kadın kriz geçiricekti artık o derece yani.. açamadım bacaklarımı açtığımda da öyle bi kasılıyorum ki bakması bile zordur kadının çok uğraştı ama sonunda gördü benimki 3 santim içerde imiş.. ben kiloluyum biraz sanırım o yüzden ilk başta göremedi çok zor gördü

o dr netten biliyorum 2,000 tl ye bir seansta çözüyormuşmuş ? sen ona gittiysen olmadımı bu iş anlamadım güzelim ???

ben ona sadece muayene gittim... bi sorun varmı yokmu zar da diye... yokmuş öyle dedi... 2000 tl. ye de çözüyormuş ... onunla ilgilide konuştum ama çöyle söyledi 1 saatlik bir seans tan sonra çözüyorum dedi ama şunu söyliyim kızlık gidiyo seans anında dedi eşimde istemedi

valla cnm eşine konuş ve egz. başla üzgünüm ama başka çaren yok tatlım hepimiz neler neler denedik ama olmadı son çözüm egz. biran önce başla forumu oku dememdeki sebepte cesaretin artacak burdaki ark. hikayelerini okuyunca ve nerden nereye geldiklerini görünce.

aaa bak bunu bilmiyodum uyuşturupmu yapıyo napıyo acaba ??? canımcım sen zaten kararını vermişsin eşinle konuş bence ve bir an önce egzersizlere başla tazecik gelinimiz ol sende
çok itici geliyor ilk başlarda ben parmağı her çıkardığımda bakardım kırmızı varmı diye ama yoktu sen bi dene canım kendin göreceksin ne kadar yersiz olduğunu korkularının sende her kadın gibi normal bi kadınsın sadece bu konu hakkında abuk sabuk hikayeler duydun ve korktun buda son derece doğal insan bilmediği bi şeye ürkekçe yaklaşır ama kendini yani vajini tanıdıkçaaaa inanamayacaksın şaşıracaksın keşke daha erken başlasaymışım diyeceksin

günaydın kıslarrrr.....zeinex arkadaşım öle doktorun her dediği lafa inanmaa senn.. kendimden örnek verim eşim p..s aniden soktu kanamam oludu hiçde canım acımadı sonra p...s ucu denerken yanmam oldu azcık, mantarmı oldum die gittim doktora hemde cevrede en güvenilen işini bilen doktor tesettürlü bi kadın kendisini severim aslında bana ne desin daha hiç bişi olmamış kız gibisin demesinmii ben daha kızsın dedikten sonraaa oraayaa 2 parmakmı sokmadım p...s büyüklüğünde aparatmı sokmadımmm suan p...s yarısını alıorumm tamamını almama as kaldı tamamını alamamdaki sebep kasılmam nedensiz kasılmalarım oluo oda azalıoo gün geçtikçee farkediorum........ vajinasına deil parmak sokmak bakamayan arkadaşlar aynı sizin gibiydik inankii parmağı sokabilsem p..s de alırdım diodumm parmakk nekii zort diee herşekilde ayaklaırm kapalıyken bile parmağımı sokabiliorum o en basitiii arkadaşlar siz doktorların bütün dediklerini unuttun tamamen buraya odaklanın doktorlar yaşamıoki bizim yasadımızı nerden anlayabilsinler bizi ..biz birbirimizi anlayabilioruzzz vee sunu sölim parmak sokunca kızık bozulcak diede süşünmeyin egzersin yapaan arkadaşlardan kanama gelmez çünkü vajinayı esnetiolar bana eşim aniden soktuğu için kanamam olduuu yoksa olmıcanı adım gibi eminimmm egzs yapan arkadaşlar yeni başlayan arkadaş biri kızlım patlarsa die yazmış ne patlaması ne kızlığı arkaaşlar yaa aynı sizin gibi cahildk bu konuda bizde.. egzs başlayın ve görün kanama denen bişi bile olmıcak sizde

burda birbirimizi okadar iyi anlayabilioruzzkii hani derler ya yaşayan bilirr aynen öyle yaşayan bilir yaşadığımız herşey aynııı eşlerimizle kavga etmelerimiz ağlamalarımız hayata küsmemiz yaa herşeyimiz aynıııı oyuzden bizi bizden başkası anlayamaz yeni gelen yeni egszlere başlaya arkadaşlar buraya hergün gelin inanın motive oluroosunuz herşeye pozitif bakıorsunnn cesaret gelio sizeeeee buraya hergün gellin herşeyinizi paylaşın yardım isteyin hep beraber çözücez Allahın izniyleee canınızı sıkımayınnn üzmeyin kendinizi ilk başlarken hep yapamıcam die düşünülüor ama sonraaa bi bakmıssın ne noktaya gelmişsinizzzzz inşallah hepimiz kurtulucazzzz... üzmeyin kendinizi....

ben psikolağa gittimde bana resimli anlatmıstı kadın vajinasını kızlık die birşey yoktur dedi sadece vajinayın kasıp oranın acılmasına esnemesine engel olunduğu için yanlarda çatlama oluşur buda kanamaya sebep olur dedi orda sinir yoktur dediiii ben doktora inanmadım ama bunu yaşayınca anladım ben kendimi kasmış sıkmıs tamamen kapatmış vaziyetteyken eşim aniden soktu artık dayanamadı oda bitsin bu işkence dediii aniden soktu kanama oldu ben sonra dahada korktum tabii gene aniden yapacak diee sonraları egz başladımm parmağımı sktum esnettim gün geçtikçe oranın esnediğini anladım bunu sizde anlayacaksınızzzz

kızlar orası zaten esnek biyer deilmi genişlemiyomu.... neden egzersiz yapmak zorundayız yaaaaaaaaa
egzersi yapmasak ta p....s içeri girdiğindee zaten esnemiycekmi orası ???..... parmak sokamıyorummmmmmm canlarım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…