- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.781
kızlar orası zaten esnek biyer deilmi genişlemiyomu.... neden egzersiz yapmak zorundayız yaaaaaaaaa
egzersi yapmasak ta p....s içeri girdiğindee zaten esnemiycekmi orası ???..... parmak sokamıyorummmmmmm canlarım ya
özüm şuanki durumun ne? cinsel ilişkin normal bi şekilde devam ediyormu yani?
şimdiki aklım olsaydı yada burayı daaha önceden bulsaydımm evliğimin ilk zamanlarında..keşke ozamanlar hemen egzsize başlasaydım hemen kurtulurmusum şimdiye kadar çoluk çocuk olmustu işte bilmiosun kime anlatıp sorabilesinkiii.
kelebek00 = 4 aylık evliyim ben
p....islede yapmaya çalışıyoruz hani belki olur diye hemde egzersiz olarak düşünürsek... p...s 15 dakika boyunca dik durmuyo ama orada hemen iniyo arkadaşlar
özüm şuanki durumun ne? cinsel ilişkin normal bi şekilde devam ediyormu yani?
bende burayı bulduktan 2 gün sona eserdağa gidicektim iptal ettirdim randevumu
kelebek00 = 4 aylık evliyim ben
p....islede yapmaya çalışıyoruz hani belki olur diye hemde egzersiz olarak düşünürsek... p...s 15 dakika boyunca dik durmuyo ama orada hemen iniyo arkadaşlar
arkadaşlar ben p....s ile deneyebiliyorum parmağımı sokamayacağımdan eminim kızlar.... bu yüaden p....s ile egzersizlere devam edicem ya kızlar birde egzersiz haricinde bu işi çözen doktorlarda var
onlar nasıl yapıyo dersiniz? mesela dr.ulusoy var kuşadasında adam diyorki 1 buçuk günde çözerim diyor ona bi mesaj attım saçmalık dedim 1 buçuk günde bu iş olmaz dedim de ayyyy bi mesaj yağmuruna tutuldum kızlar görmeniz lazım.... onun hastaları hep bana mesaj attı sen doktora hakaretmi ediyorsun bilmem neee.... neler neler..... bi küfür etmedikleri kaldı bana SAÇMA dediğim için :) ama düşününce saçma geliyo gerçekten 1 buçuk günde tedavimi olurmuş 1 buçuk günde çözüyo ama 5000 tl. istiyo buna ne diyosunuz kızlar yorumunuz nedir? yöntemi ne olabilir ki?
arkadaşlar ben p....s ile deneyebiliyorum parmağımı sokamayacağımdan eminim kızlar.... bu yüaden p....s ile egzersizlere devam edicem ya kızlar birde egzersiz haricinde bu işi çözen doktorlarda var
onlar nasıl yapıyo dersiniz? mesela dr.ulusoy var kuşadasında adam diyorki 1 buçuk günde çözerim diyor ona bi mesaj attım saçmalık dedim 1 buçuk günde bu iş olmaz dedim de ayyyy bi mesaj yağmuruna tutuldum kızlar görmeniz lazım.... onun hastaları hep bana mesaj attı sen doktora hakaretmi ediyorsun bilmem neee.... neler neler..... bi küfür etmedikleri kaldı bana SAÇMA dediğim için :) ama düşününce saçma geliyo gerçekten 1 buçuk günde tedavimi olurmuş 1 buçuk günde çözüyo ama 5000 tl. istiyo buna ne diyosunuz kızlar yorumunuz nedir? yöntemi ne olabilir ki?
birde tedavi olan hastalarla konuşmak istiyorum dedim doktora etik olarak böyle bişeye izin vermiyormuş hahahahha ne komik dimi
birde tedavi olan hastalarla konuşmak istiyorum dedim doktora etik olarak böyle bişeye izin vermiyormuş hahahahha ne komik dimi
parmak egzersizi ile ilgili bana mail atabilirmisiniiiiiiiizzzz kızlarrr
neslihan_yilmazgulec@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?