Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdiki aklım olsaydı yada burayı daaha önceden bulsaydımm evliğimin ilk zamanlarında..keşke ozamanlar hemen egzsize başlasaydım hemen kurtulurmusum şimdiye kadar çoluk çocuk olmustu işte bilmiosun kime anlatıp sorabilesinkiii.

kızlar orası zaten esnek biyer deilmi genişlemiyomu.... neden egzersiz yapmak zorundayız yaaaaaaaaa
egzersi yapmasak ta p....s içeri girdiğindee zaten esnemiycekmi orası ???..... parmak sokamıyorummmmmmm canlarım ya

egzsizle anlıcan oyusden daha rahat olucan yoksa ilk geceden bu işi yapanlar evlendemen önce egzs mi yapıo ama senin korkmaman için parmağını sokup oranın geniş oldunu esnek oldunu anlaman lasım eğer p...sle denemek daha kolayıma gelior diosan öle yap p..s ucunu sokk 15 dk bekle tekrar bi 15 dk daha bekleyin bölece yavaş yavaş alışarak halledin yani hangisi snein kolayına gelirse p..s lede yapabilirsin prmklada

kesinlikle haklısın canım yeni evliyken daha cesurdum ben de ama zaman geçtikçe korkularım artmaya başlamıştı bi de insanın psikolojisi daha çok bozuluyo.yol yakınken mutlaka çözmeye çalışın yeni evli olan arkadaşlar

kelebek00 = 4 aylık evliyim ben

p....islede yapmaya çalışıyoruz hani belki olur diye hemde egzersiz olarak düşünürsek... p...s 15 dakika boyunca dik durmuyo ama orada hemen iniyo arkadaşlar

p....islede yapmaya çalışıyoruz hani belki olur diye hemde egzersiz olarak düşünürsek... p...s 15 dakika boyunca dik durmuyo ama orada hemen iniyo arkadaşlar

ee tabi tatlım o yüzden p... zor zaten egz. yapmak. sen aynayla bi vajini incele tatlım . tabiki esnek bebek cıkıyor ordan düşünsene tatlım.

özüm şuanki durumun ne? cinsel ilişkin normal bi şekilde devam ediyormu yani?

suanki durummmm ben çok kasılıodum deil ayaklarım vucudum titriodu belim ağrıodu aşırı kasıodum kendimi egz yapa yapa kendimi alıştıra alıştıra p...s yarısındayım suan kasılmalarımda azaldı biraz ..birazdaha kendimi kasmasam çünkü hala kasıorum kendimi belim kopuo artıkkk belime kırap girio gene de baya kasılmalarım azaldı p..s yarısındayımm düşünsene p....s yarısına kadar alıosun eee nie tamamını alamıosun saçmalık deilmii kasıorum kendimi birazdaha kasılmalarım bitsin tamamını alcama inanıorumm....aynı senin gibiydim arkadaşımmm hayata küsmüştüm herhelde artık yapamıcam boşanım eşim başka yuva kursun diodummm bak şimdi bu duruma geldimm sizde geleceksiniz inşallahhh Allahın izniyleee... devamlı bura ol tammmı

daha 4 aylık evliymişsin inanki snein başarman daha kolay çok sanslısın bak ben 17 ay felan oldu evleneliii daha bende yeni uye oldum sayılır senin başarman daha kolay daha 4 aylıksın biz se 1 seneyi askın bizim psikolajjimiz senden daha beterdi artık 2 seneye yaklaşıorsun bişi yapmamışsın herkes bebek soruoo insan okadar kötü oluoki...sen daha yolun basındasın keşke bende snei gibiyken bulsaydım burayııı bu kadar yıpranmamaış olurdummmm

iner çünkü git gel yapmanız lazımki zevk alsın erkek ve ereksiyonunu korusun...bebişim egzersiz yaparak bilinçaltın korkularının ne kadar yersiz olduğunu anlıyor direk p...sle denersen korkuların hala devam ediyor olacak ve kendini kasacaksın kastıkçada p...s girişi imkansız hale gelecek ittirip duracaksınız bu defa sen acıyo sanacaksın zaten beynin acıya odaklı kapalı bi deliğe bişey sokmaya çalışırsan olmaz zorlarsın ama parmağınla yavaş yavaş vajini çözüyosun nerde ne var nereye dokununca ne hissediyosun içeride bi şey olması nasıl bir duygudur hepsini anlıyorsun...egzersizi tavsiye ederim canım benim bak burada 1 haftada egzresiz yapıp yenen arkadaşlar var belkide seninkide 1 haftada olacak...bence hiç vakit kaybetme bir an önce başla canım...

arkadaşlar ben p....s ile deneyebiliyorum parmağımı sokamayacağımdan eminim kızlar.... bu yüaden p....s ile egzersizlere devam edicem ya kızlar birde egzersiz haricinde bu işi çözen doktorlarda var
onlar nasıl yapıyo dersiniz? mesela dr.ulusoy var kuşadasında adam diyorki 1 buçuk günde çözerim diyor ona bi mesaj attım saçmalık dedim 1 buçuk günde bu iş olmaz dedim de ayyyy bi mesaj yağmuruna tutuldum kızlar görmeniz lazım.... onun hastaları hep bana mesaj attı sen doktora hakaretmi ediyorsun bilmem neee.... neler neler..... bi küfür etmedikleri kaldı bana SAÇMA dediğim için :) ama düşününce saçma geliyo gerçekten 1 buçuk günde tedavimi olurmuş 1 buçuk günde çözüyo ama 5000 tl. istiyo buna ne diyosunuz kızlar yorumunuz nedir? yöntemi ne olabilir ki?

hepsinin yöntemi aynı tatlım parmak yerine boy boy dilatör veriyor. ileri vakalarda hipnoz yapıyor bukadar sen anlamıyorsun bizi tatlım egz. diyoruz. dünyanın neresine gidersen git egz. bak daha 4 ay olmuş hemen başla zaman su gibi akıp geçiyor. p... çok zor ama sen bilirsin. biz sana söledik ne yapman gerektiğini forumu okumaya devam et bence baştan başla okey.

önce hipnoz yapıyor telkin veriyor sonrasında aparat yani dilatörler veriyor onlarla otele dönüp deniyorsun küçükten büyüğe doğru en son eşinle deniyormuşsun oluyormuş ama eve geri döndüğünde takılıyormuşsun o zamanda tel ile yardımcı oluyormuş parası dışında yöntemi ile ilgili bir şikayet duymadım bu forumda ama buraya gelen 1-2 arkadaş var ki 1 tanesi benimle aynı zamanlarda yenmişti sonrasında buradan yardım alarak parmak egzersizine başladı ve artık sorunsuz olarak devam ediyor yani hem burası ve hem doktor sayesinde yendi...sende dilatör deneyebilrsin belki canımcım parmak mümkün değil diyorsan....peki p...s denemesinde nasıl deniyorsun hangi pozisyonda ve ne oluyor nerede takılıyorsun ?????

birde tedavi olan hastalarla konuşmak istiyorum dedim doktora etik olarak böyle bişeye izin vermiyormuş hahahahha ne komik dimi

p... deneyipte baş kısmını alabiliyormusun peki kasılman oluyormu? eger kasılman yoksa ve başını alabiliyrosan emla kremi sür yada anestol o şekilde hissetmiyecegin için p... tamamı olabilir. nefes alıp vericen ve ıkınınca vaji açılıyor zati. bide kayganlastırıcı kullan gleit yada ultrason jeli. yada bepantene krem. bide öle dene bakalım.

birde tedavi olan hastalarla konuşmak istiyorum dedim doktora etik olarak böyle bişeye izin vermiyormuş hahahahha ne komik dimi

canım burada ulusoy ile ilgili bi sayfa var oradaki arkadaşlardan bilgi alabilirsin istiyorsan....ama ben ısrarla diyorumki 5,000 tl lik bi iş değil bu vaji 3 sn lik bişey anacım git o parayla krallar gibi tatil yap çatır çatır yeeee bebişimmmm

parmak egzersizi ile ilgili bana mail atabilirmisiniiiiiiiizzzz kızlarrr

neslihan_yilmazgulec@hotmail.com

önce ayna ile vajini incele. sonra serçe parmagını kayganlasıtırıcı sürerek sok. sırtüstü uzan bacaklarını iyice aç. ıkınınca vaji açılıyor aynayla görebilrin bunu serçe parmagının tamamını aldıktan sonra oranın boş oldugunu göreceksin. bide ilk sayfadaki kegel egz.yapmanı tavsiye ederim. çok faydası oluyr. sonra işaret yada orta parmagını yapabilirsin tamamını yapmalısın. kasılma yoksa. yada bitene kadar. günde yarım saat. sonra 2 parmak yapacaksın. sonra eşli tek parmak ve iki parmak. sonra bizler muma pamuk sarıp aparat yaptık.p... boyutunda onuda aldıktan sonra p... denemesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…