- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.801
önce hipnoz yapıyor telkin veriyor sonrasında aparat yani dilatörler veriyor onlarla otele dönüp deniyorsun küçükten büyüğe doğru en son eşinle deniyormuşsun oluyormuş ama eve geri döndüğünde takılıyormuşsun o zamanda tel ile yardımcı oluyormuş parası dışında yöntemi ile ilgili bir şikayet duymadım bu forumda ama buraya gelen 1-2 arkadaş var ki 1 tanesi benimle aynı zamanlarda yenmişti sonrasında buradan yardım alarak parmak egzersizine başladı ve artık sorunsuz olarak devam ediyor yani hem burası ve hem doktor sayesinde yendi...sende dilatör deneyebilrsin belki canımcım parmak mümkün değil diyorsan....peki p...s denemesinde nasıl deniyorsun hangi pozisyonda ve ne oluyor nerede takılıyorsun ?????
ben şöyle deniyorum eşim üzerimde oluyor ama bi elim onun kolunda onu ittiriyorum yani üstümden çekil der gibi yapıyorum ister istemez ben bi bakıyorum elim onun kolunda... ama buna engel olamıyorum işte... ben parmak egzersizi yaptıktan sonra bu engellenecekmi ki şekerler ? ve ulusoya gidenler varmı aramızda ?
ben şöyle deniyorum eşim üzerimde oluyor ama bi elim onun kolunda onu ittiriyorum yani üstümden çekil der gibi yapıyorum ister istemez ben bi bakıyorum elim onun kolunda... ama buna engel olamıyorum işte... ben parmak egzersizi yaptıktan sonra bu engellenecekmi ki şekerler ? ve ulusoya gidenler varmı aramızda ?
arkadaşlar ben p....s ile deneyebiliyorum parmağımı sokamayacağımdan eminim kızlar.... bu yüaden p....s ile egzersizlere devam edicem ya kızlar birde egzersiz haricinde bu işi çözen doktorlarda var
onlar nasıl yapıyo dersiniz? mesela dr.ulusoy var kuşadasında adam diyorki 1 buçuk günde çözerim diyor ona bi mesaj attım saçmalık dedim 1 buçuk günde bu iş olmaz dedim de ayyyy bi mesaj yağmuruna tutuldum kızlar görmeniz lazım.... onun hastaları hep bana mesaj attı sen doktora hakaretmi ediyorsun bilmem neee.... neler neler..... bi küfür etmedikleri kaldı bana SAÇMA dediğim için :) ama düşününce saçma geliyo gerçekten 1 buçuk günde tedavimi olurmuş 1 buçuk günde çözüyo ama 5000 tl. istiyo buna ne diyosunuz kızlar yorumunuz nedir? yöntemi ne olabilir ki?
günaydın arkadaşlar..
mevlüd kandiliniz mubarek olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
günaydın pandocummmmmmmmm:89::89::89::89::89::89::89:
ozum alemsin yawww kaptırcan şimdi bi tarafını :)))))
şuan bacaklarımı makineyle alıorumm ulan aşim bile anidenn soktunda bu kadar canım acımamışşştııııı kalkmış vaji korkusundan bahsedioruzz
günaydın amin tatlım pandocum ne var ne yok kızılcık sopası bekliyor seni:)))
günaydın pandocummmmmmmmm:89::89::89::89::89::89::89:
aaa niye ayol, ben her akşam kocişin tepesinde, dene allah dene
kızılcık sopasını haketmedim ki
ya kızlar ben hala regl olmadım bugün tekrar test yapıcam...
canım kaç gün geçti ???
pondooooooooooooooooooo kıs sen hamilemisinnnnnnnnnnnnndün biz yarıya kadarr deniedik eşim içime boşaldıııı 5 dakka geçti hapşurdum içimden çıktıııı bende bugün yarın olurum regl....ayy birini aldım biri kaldı onu almasam yeni bi fantezi durumu olur heee ne dersiniz kısss neyleee alıonuzz yaa osaman sizzzz valla vajide bu kadar canım yanmadı hee ciddi diommm.... şimdi 2. baca geçelimmm
bugün 7.gün venüstencim.. 3gün geçtiğinde test yapmıştım negatif çıkmıştı. ya aslında hamile olmama da ihtimal vermiyorum.. biraz daha olmazsa doktora gidicem..
canım bide sen bahsetmiştin galiba psikolojik hamilelikten.. nasıl olduğu konusunda bir bilgin varmı?
internetten biraz araştırdım, çok fazla bebek isteyenlerde oluyomuş, vücut hamile gibi davranıyomuş falan. ama benim böyle bir durumumda yok.. ne bebek yapmaya çalışıyoruz nede şu anda bebeğim olmasını istiyorum..ne oldu bana anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?