Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben şöyle deniyorum eşim üzerimde oluyor ama bi elim onun kolunda onu ittiriyorum yani üstümden çekil der gibi yapıyorum ister istemez ben bi bakıyorum elim onun kolunda... ama buna engel olamıyorum işte... ben parmak egzersizi yaptıktan sonra bu engellenecekmi ki şekerler ? ve ulusoya gidenler varmı aramızda ?

kızlar mevlit kandiliniz mübarek olsun bi de sevgilir gününüz kutlu olsun canlarım benimmm:79::79::89::89:

şuan bacaklarımı makineyle alıorumm ulan aşim bile anidenn soktunda bu kadar canım acımamışşştııııı kalkmış vaji korkusundan bahsedioruzz

istersen üstte olduğun pozisyonu seç kontrol sende olmuş oluyor ama p...s değer değmez kasıyorsan kendini üsttede çok rahat olamayacağından mutlaka öncesinde egzersiz yap benim sana tavsiyem hemen kegel egzersizine başla ve medikalciden ultrason jeli al vajine ve parmağına sürüp o bölgede gez hemen içine al demiyorum sadece gezin ve hisset yapısını incele yavaş yavaş kaydır içeriye korktuğunda öylece kal derin nefes al tekrar dene sen zaten bunu yapabildiğine bile şaşıracaksın merak edeceksin ne var orada diye ve yavaş yavaş ilerleyeceksin bence denemeye değer bak gör neler neler keşfedeceksin

canimmm iste cozumu var diyoruz yaa bosunami diyoruz adam doktor heralde cozecek isi bu burda kac kisi gitti o doktora ve cozup geldiler.ama ayni seyi yapacaksin ona da gitsen egzersizzzzz bak tatlim kac kisi ayni seyi soyluyor sana denemekten ne kaybedersin...

canım arkadaslarım mevlid kandılınız mubarek olsun RABBIM dualarınızı kabul etsin .tüm sıkıntıda olan arkadaslarımızın en kısa zamanda sıkıntılarından kurtarmayı nasıp etsın amin

şuan bacaklarımı makineyle alıorumm ulan aşim bile anidenn soktunda bu kadar canım acımamışşştııııı kalkmış vaji korkusundan bahsedioruzz

kız ben makineyle alamam mesela hiç bi yerimi bacaklarımda kıl yokta başka yerlerimi denediydim çok acıyo güzelim ona dayanıyorsan vajide hiç bi şey olmuyo hayli hayli yaparsın

pondooooooooooooooooooo kıs sen hamilemisinnnnnnnnnnnnn dün biz yarıya kadarr deniedik eşim içime boşaldıııı 5 dakka geçti hapşurdum içimden çıktıııı bende bugün yarın olurum regl....ayy birini aldım biri kaldı onu almasam yeni bi fantezi durumu olur heee ne dersiniz kısss neyleee alıonuzz yaa osaman sizzzz valla vajide bu kadar canım yanmadı hee ciddi diommm.... şimdi 2. baca geçelimmm

canım kaç gün geçti ???

bugün 7.gün venüstencim.. 3gün geçtiğinde test yapmıştım negatif çıkmıştı. ya aslında hamile olmama da ihtimal vermiyorum.. biraz daha olmazsa doktora gidicem..
canım bide sen bahsetmiştin galiba psikolojik hamilelikten.. nasıl olduğu konusunda bir bilgin varmı?
internetten biraz araştırdım, çok fazla bebek isteyenlerde oluyomuş, vücut hamile gibi davranıyomuş falan. ama benim böyle bir durumumda yok.. ne bebek yapmaya çalışıyoruz nede şu anda bebeğim olmasını istiyorum..ne oldu bana anlamadım..

ay yok yaa ne hamilesi.. değilimdir.. hem önce şu dertten kurtulup cinsel hayatımızı düzene koymadan bebek yapmak istemiyoruz.. bak yaa özüm strese soktun beniiii..

bir sen bir ben birde bebekkkkkk yok kıs bekle oluo öle stresten oluo bende oldu bi kere bu ay stres yapmadımki nie geçikti demişti umutlanmıştımmmm olmustumm

kimyasal gebelik diyorlar birde ama çok fazla bilgim yok netten bakalım neler bulabilirsiz bu konuda bu son dönemde ilaç falan kullandıysan onlarda dengeni bozmuş olabilir 2-3 gün daha bekle bakalım olmadı hemen bi dr gidersin nedir ne değildir anlaşılır daha önceden belirli bi düzensizliği yokmuş adetinin hamile ihtimalimde yok diyosun ama eğer üzerine falan boşaldıysa eşin kıyıdan köşeden fırlama bi velet koşa koşa girmiştir içeri allahın mucizesi olurmu olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…