Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben kılsızımdır hele bacakta ya bi tane ya 2 tane zar zor çıkar ara sıra onlarda zaten sarı çok heveslenirdim eskiden beri kıl olmayan bacağa ağda yapmak isterdim annem beni kovalardı delimisin sen diye bacakta çıkması gerekenler tüm kıllar vajiye toplanmış bende ben kıl manyağı olduğum için bana göre çok ama kuaförüme göre ben kıl görmemişim benimki neymiş ağda daha kolay ve acısız diye biliyorum ama denemişindir heralde onu

bende gitmeyi düşünmüştüm murat ulusoy a ama iyikdie gitmemişim..o 5000 tl isterken ben 1500 tl ile kurtuldum bu durumdan ve 15 gunde falan cözdum ama arada adet dönemimde var o olmasaa 10 gunde çözerdm ki 6 seans ta oldu birde..bence ulusoya o kadar bayılmaya hiç gerek yok birde kendisi illlaki şöyle birşey vurguluyor maillerde oraya parmak girdi diyee peniste girek diye birşey yok diyor normal tedaviyi kötülüyor ediyor beynine bunları yerleştiriyor önceden butun mailleri okurdum ordan gelen simdi hiç direk siliyorum ve kimseyede tavsiye etmem cok cok iyi doktorlar var ve bu işin hakkı 5000 değil arkadaşlar eger normal bi vatandaş gibi düşünse bu adam bu kadar para istemez lütfen bir hekime gitmek istiyorsanız cok cok iyi düşünün

insanlara neden yanlış bilgi veriyorsun yok işte kızlık zarı dıye bır sey yoktur var ben ilk gece zevk aldıgım ve gayet esnek ve rahattı ama kan geldi ne alaka

sen egzs yaptınmııı ilk gecedennnnnnn bizim gibiiiiii artı bizde senin gibi zevk alsak çok kolay olurdu zaten biz zevk almıoz korkuoruz bizim problemimiz bu..ve herkesin ki bir olcek die birşeymiii varrr arkadaşlar egzs yaptıktan sonra ilişki yaşadı bir çoğundanda kan gelmediiiii.. sen kendile bizi bir tutamazsın arkadaşım senin gibi ilk geceden zevk alıp yapanlardan olsak burda olmazdık zatennn

peki sizde bakın ne kadar güzel söylüyorsunuz herkes bir olmaz diyee..niye genelleme yaparak konusuyorsunuz o zaman bunu çözemedim ben ilk mesajdaa..egs yapandada olabilir kırmızı olmayandadaa bu kişiye göre değişicek bişey kesinlikle aman var yada yok demek cok sacmaa..bende egzersiz yaptım ilk baştan ve cok cok az sekılde oldu ki hiç zorlama falan yok tamamen rahat bıraktıgım halde..ve zevkte alıyorum ilk bastan itibaren bu tmamen kişiye göre farklı şeyler bunu belirtmek lazım

selam kızlar.benimde 11 martta doktor ulusoydan randevum var.giden kişilerlede konuşuyorum doktor beyin uyguladığı tedavi yönetimini biliyorum ama son zamanlarda kafam çok karıştı.orda yenenlerde zorluk çekiyomuş hemen 1,5 günün sonunda normale dönmüyomuş zaten eve gidincede 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatla çalışılıyomuş.bunu doktor kendisi söyledi.çok saçma geldi hem hallediyoruz hem neden gidince aparatla çalışıyoruz.5000 lirayı 1,5 günde hallettiği için vericez uğraşmamak için yani ama zorlanma acı oluyosa ben zaten yaşıyorum onları.zaten p...le deniyoruz bilmiyorum giden herkes zorlanmışmıdır ama tedavisi fiyatı kadar abartılıcak mucizevi bişey değil sanırım.başka doktor önerisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...herkese hayırlı kandiller...

bende lise yıllarımdan beri agda ile alıyorum çok rahat bikere makinayla almıştım sadece üst tarafını ama çok acıdı . bende sir agda makinası var cok rahat kuaförümden almıştım çok rahat oluyor.

arkadaşlar lütfen salakça şeyler yazan arkadaşlara cevap vermeyin siz cvp yazdıkça onlar daha çok saçmalıyor ne malum erkek olmadıkları lütfen cvp vermeyin.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
ilk mesaja göre okumussun ozaman benim yazdım tüm yazıları okuyun orda belirttim kişiye göre değişiceni herkesinki bir olucak die birşey yok dedim ben zaten.. siz hala zevk almaktan behsediordunuzz biz korkudan bahsediorzzz zaten zevk alabilsek bu işi kolayca halledicez ben p..s yarısı alıorum ama hiç bi zevk almıorummmmmm eğer zevk alsam zaten kolaylıkla başarıcam zatennn

evet senin için söyledim bu kadar açık da yazılmaz ki kaç zamandır bu sitedeyim bu kadar açık yazıldığını ilk defa gördüm

arkadaşlar bence doktora falan gitmeyin burada da halledebilirsiniz ben gittim o kadar çok yapabileceğime inandım ki şu an değil egzersiz eşimi yanıma dahi yaklaştıramaz oldum keşke doktora hiç gitmeseydim en azından o zamanlar eşimle rahat rahat egzersiz yapabiliyordum hem paramdan hemde psikoljimden oldumm

kız sen benım için mi soyledın

arkadaşım sen bi gitsene şu sayfadan yaa madem sorunun yok saçma sapan konuşup niye sinir bozuyosun.herkes burda bütün gün moral depolamaya çalışırken senin yaptığın terbiyesizlik.yanlış yerdesin güzelim sana göre değil burası.fantezilerini git başka yerlerde anlat ama burası sandığın gibi bi yer değil !!!

kızkanma canım calış senınde olur aman sen ayakta kendını parmaklamaya devam et bende eşimle tadını cıkarıyım ha ha ha

ya bi defolup gitsene sen ne yapışkan bişeysin.eşinlemi kimle napıyosan yap ama sana kimse gel anlat demedi.senin gibi bi terbiyesizin dediğini çok kıskandık ha ha ha çatladık hepimiz. eminimki sen evli bile değilsindir.defol git yaa

kandilimiz mübarek olsun kızlar ve sevgililer günümüz kutlu olsun..forumu bikaç gündür takip edemiyordum ama başaran arakdaşlar olmuş.başaran arkadaşları tebrik ediyorum.:90:

yaaaaa arkadaşlar cvp vermeyin lütfen şu salağaaaa ne malum erkek olmadıgı bırakın defolup gitsin yaaaasiz cvp verdikçe yazacak çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…