- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.821
pondooooooooooooooooooo kıs sen hamilemisinnnnnnnnnnnnndün biz yarıya kadarr deniedik eşim içime boşaldıııı 5 dakka geçti hapşurdum içimden çıktıııı bende bugün yarın olurum regl....ayy birini aldım biri kaldı onu almasam yeni bi fantezi durumu olur heee ne dersiniz kısss neyleee alıonuzz yaa osaman sizzzz valla vajide bu kadar canım yanmadı hee ciddi diommm.... şimdi 2. baca geçelimmm
arkadaşlar ben p....s ile deneyebiliyorum parmağımı sokamayacağımdan eminim kızlar.... bu yüaden p....s ile egzersizlere devam edicem ya kızlar birde egzersiz haricinde bu işi çözen doktorlarda var
onlar nasıl yapıyo dersiniz? mesela dr.ulusoy var kuşadasında adam diyorki 1 buçuk günde çözerim diyor ona bi mesaj attım saçmalık dedim 1 buçuk günde bu iş olmaz dedim de ayyyy bi mesaj yağmuruna tutuldum kızlar görmeniz lazım.... onun hastaları hep bana mesaj attı sen doktora hakaretmi ediyorsun bilmem neee.... neler neler..... bi küfür etmedikleri kaldı bana SAÇMA dediğim için :) ama düşününce saçma geliyo gerçekten 1 buçuk günde tedavimi olurmuş 1 buçuk günde çözüyo ama 5000 tl. istiyo buna ne diyosunuz kızlar yorumunuz nedir? yöntemi ne olabilir ki?
insanlara neden yanlış bilgi veriyorsun yok işte kızlık zarı dıye bır sey yoktur var ben ilk gece zevk aldıgım ve gayet esnek ve rahattı ama kan geldi ne alaka
sen egzs yaptınmııı ilk gecedennnnnnn bizim gibiiiiii artı bizde senin gibi zevk alsak çok kolay olurdu zaten biz zevk almıoz korkuoruz bizim problemimiz bu..ve herkesin ki bir olcek die birşeymiii varrr arkadaşlar egzs yaptıktan sonra ilişki yaşadı bir çoğundanda kan gelmediiiii.. sen kendile bizi bir tutamazsın arkadaşım senin gibi ilk geceden zevk alıp yapanlardan olsak burda olmazdık zatennn
ben kılsızımdır hele bacakta ya bi tane ya 2 tane zar zor çıkar ara sıra onlarda zaten sarı çok heveslenirdim eskiden beri kıl olmayan bacağa ağda yapmak isterdim annem beni kovalardı delimisin sen diyebacakta çıkması gerekenler tüm kıllar vajiye toplanmış bende ben kıl manyağı olduğum için bana göre çok ama kuaförüme göre ben kıl görmemişim benimki neymiş ağda daha kolay ve acısız diye biliyorum ama denemişindir heralde onu
selam kızlar.benimde 11 martta doktor ulusoydan randevum var.giden kişilerlede konuşuyorum doktor beyin uyguladığı tedavi yönetimini biliyorum ama son zamanlarda kafam çok karıştı.orda yenenlerde zorluk çekiyomuş hemen 1,5 günün sonunda normale dönmüyomuş zaten eve gidincede 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatla çalışılıyomuş.bunu doktor kendisi söyledi.çok saçma geldi hem hallediyoruz hem neden gidince aparatla çalışıyoruz.5000 lirayı 1,5 günde hallettiği için vericez uğraşmamak için yani ama zorlanma acı oluyosa ben zaten yaşıyorum onları.zaten p...le deniyoruz bilmiyorum giden herkes zorlanmışmıdır ama tedavisi fiyatı kadar abartılıcak mucizevi bişey değil sanırım.başka doktor önerisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...herkese hayırlı kandiller...[/QUO
doktora bizde gitmek için randevu alıp vazgectik bu site sayesinde yendik tatlım egz. kendinde yapabilirsin yazık okadar paraya bende direkten döndüm yoksa okadar para verecektim bu site sayesinde yendim çokta kolay oldu şimdi çok mutluyum .
egzersiz yapmama gerek yok biz zaten 1 saat boyunca ön sevişme yapıyoruz deneyin kendinizi parmaklamaya gerek yok eşine bırak her seyı yalanamadık yer birakma amında buna dahıl olsun :))[/QU
kusura bakma biz snein gibi zevkten 4 köşe olamadık başaramadıkkkk burda sağlık konusu konusuluooo dikkat etteee beter olma tammamıııı seviyenide billlll dediğim gibi sağlık söz konusuuuuu
selam kızlar.benimde 11 martta doktor ulusoydan randevum var.giden kişilerlede konuşuyorum doktor beyin uyguladığı tedavi yönetimini biliyorum ama son zamanlarda kafam çok karıştı.orda yenenlerde zorluk çekiyomuş hemen 1,5 günün sonunda normale dönmüyomuş zaten eve gidincede 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatla çalışılıyomuş.bunu doktor kendisi söyledi.çok saçma geldi hem hallediyoruz hem neden gidince aparatla çalışıyoruz.5000 lirayı 1,5 günde hallettiği için vericez uğraşmamak için yani ama zorlanma acı oluyosa ben zaten yaşıyorum onları.zaten p...le deniyoruz bilmiyorum giden herkes zorlanmışmıdır ama tedavisi fiyatı kadar abartılıcak mucizevi bişey değil sanırım.başka doktor önerisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...herkese hayırlı kandiller...[/QUO
doktora bizde gitmek için randevu alıp vazgectik bu site sayesinde yendik tatlım egz. kendinde yapabilirsin yazık okadar paraya bende direkten döndüm yoksa okadar para verecektim bu site sayesinde yendim çokta kolay oldu şimdi çok mutluyum .
evet hergün takip ediyorum yazılanları ve okuyunca doktora gitmeden halledilecek bişey olduğunu daha iyi anlıyorum ama egzersiz yapmak bana itici geldiği için doktor beyi tercih etmiştim ama ordan dönüp 20 gün egzersiz yapıcaksam aynı şey oluyo.bunu öğrendiğimden beri doktorun tekniği fiyasko gibi gelmeye başladı o ne kadar kendini öve öve bitiremesede.gidenlerde memnun yine hakkını yememek lazım ama onunda yaptığı mucize değil yine kendimiz başarıyoruz sadece doktorun desteğiyle.hatta orda aparatla kendin yapamazsan doktor kendisi yapıyomuş bu dahada itici offf kafam çorba gibi resmen...
kız sen benım için mi soyledın
evet hergün takip ediyorum yazılanları ve okuyunca doktora gitmeden halledilecek bişey olduğunu daha iyi anlıyorum ama egzersiz yapmak bana itici geldiği için doktor beyi tercih etmiştim ama ordan dönüp 20 gün egzersiz yapıcaksam aynı şey oluyo.bunu öğrendiğimden beri doktorun tekniği fiyasko gibi gelmeye başladı o ne kadar kendini öve öve bitiremesede.gidenlerde memnun yine hakkını yememek lazım ama onunda yaptığı mucize değil yine kendimiz başarıyoruz sadece doktorun desteğiyle.hatta orda aparatla kendin yapamazsan doktor kendisi yapıyomuş bu dahada itici offf kafam çorba gibi resmen...
canım bence verilen paranın da oluşturduğu bi baskı oluyo doktora gidenlerde.yoksa doktor da egsersiz veriyo bizler de burda egsersizle çözüyoruz.gerçi yapamıyorum diyosan pe..sle dene o zaman zaten pe..s en kolayı aparat ya da parmaklara göre.pe..si denemeye cesaret ederim diyosan boşuna verme o parayı cesaret edemem diyosan da egsersiz dışında malesef başka bi çözüm yolu yok.doktor da aynı şeyleri söylüycektir
tatlım dr. dilatör veriyor yine dediğin gibi sen yapıyorsun yapamassan o gösteriyor. yine senin başarın oluyor bencede kendin yapacagın bir şey için neden okadar para vereceksin yine sen bilirsin ama bence yöntem bu zaten kendin yapacaksın.
kızkanma canım calış senınde olur aman sen ayakta kendını parmaklamaya devam et bende eşimle tadını cıkarıyım ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?