Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızkanma canım calış senınde olur aman sen ayakta kendını parmaklamaya devam et bende eşimle tadını cıkarıyım ha ha ha

hımmm şimdi anladım sen eşinden önce başkasıyla çalışmıssınki eşinde bu kadar profofsyonel davranabilmişsinnn deneyimli olabilmişsin kusura bakma bebeğim biz kendimizi eşine saklayanlardanızzz burda hepimizzzzz okey sen bak işine zevkineeee

kızlar rahatsız olduğunuz msjlar için direk kötü içerik butonuna basabilirsiniz hiç tekrar tekrar yazmaya gerek yok....

terbiyesiz ben enın için demedım atlama sazan gibi sen defol git edepsiz

bana bak defol git surdan.senin gibilerin yuzunden zaten bu hale geldik.eminim ki sen tatmin olamiyorsun ki burda gelip böyle sacma sapan seyler yaziyorsun.burdaki insanlarin moralini bozmaya hakkin yok.yapabilseler zaten bu kadar zaman beklemezler.daha fazla laf kalabaligi yapma.....

Kızlaaaar,herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim bütün dualarımız kabul etsin....
Ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun...herkes sevdiğiyle bir ömür boyu mutlu olsun,inşallah..

muhatap olma ecrin lütfennnnnnn ben şikayet ettim birazdan giremicek siteye

Kızlaaaar,herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim bütün dualarımız kabul etsin....
Ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun...herkes sevdiğiyle bir ömür boyu mutlu olsun,inşallah..

aminnn cnm benim seninde mübarek olsun .sevgililer gününde kutlu olsun eşin ve minik fasulyenle inşallah ...bizede dua et senin duan kabul olur...

Son düzenleme:

yaa kızlar lütfen cevap vermeyin ..sizler cevap verdikçe onun hoşuna gider ..konu uzar ve çirkin bir hale..bizler hanımefendiliğimizi bozmayalım ve onun seviyesine inmeyelim..adminler gerekeni yapar zaten.

kızlar ultrason jeli sağlıklı bence,kimseden kötü birşey duymadım..Üstelik jeller spermleri öldürüyor diye duymuştum ama ben ultrason jeli kullanarak hamile kaldım...bilmiyorum bana göre gayet sağlıklı...

vala ben ilk zamanlar durex in jelini kullaniyrdum ama cok yanma oluyordu birde pamukcuk gibi olmustu vajimde ama sonra ultrason jelini aldim cok memmunum cok sukur hic bir problem yok.hem doktorlarda kontrolde onu kullaniyorlar saglikli olmasa kullanmazlardi dimii.ben tavsiye ederim arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…