- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.841
canım bence verilen paranın da oluşturduğu bi baskı oluyo doktora gidenlerde.yoksa doktor da egsersiz veriyo bizler de burda egsersizle çözüyoruz.gerçi yapamıyorum diyosan pe..sle dene o zaman zaten pe..s en kolayı aparat ya da parmaklara göre.pe..si denemeye cesaret ederim diyosan boşuna verme o parayı cesaret edemem diyosan da egsersiz dışında malesef başka bi çözüm yolu yok.doktor da aynı şeyleri söylüycektir
p...le deniyoruz sürekli canım.korku falan yok bende ben denemek istiyorum zaten ama istem dışı kasıyorum sanırım az bişey girince acıyo yani ucu giriyo sadece acıyınca farkında olarak kasıyorum ve ilerleyemiyoruz.duvar var gibi resmen hep aynı yerde takılıyoruz.emlada sürdüm ama 1-2 dakka bekledim bu yüzden etkisi olmadı pek sanırım.
p...le deniyoruz sürekli canım.korku falan yok bende ben denemek istiyorum zaten ama istem dışı kasıyorum sanırım az bişey girince acıyo yani ucu giriyo sadece acıyınca farkında olarak kasıyorum ve ilerleyemiyoruz.duvar var gibi resmen hep aynı yerde takılıyoruz.emlada sürdüm ama 1-2 dakka bekledim bu yüzden etkisi olmadı pek sanırım.
cnm ultarason jelide kullan kaygan olunca acı olmuyor. emlayıda içine sür iyice 10 dk bekle.
kızkanma canım calış senınde olur aman sen ayakta kendını parmaklamaya devam et bende eşimle tadını cıkarıyım ha ha ha
hımmm şimdi anladım sen eşinden önce başkasıyla çalışmıssınki eşinde bu kadar profofsyonel davranabilmişsinnn deneyimli olabilmişsin kusura bakma bebeğim biz kendimizi eşine saklayanlardanızzz burda hepimizzzzz okey sen bak işine zevkineeee
terbiyesiz ben enın için demedım atlama sazan gibi sen defol git edepsiz
ya ben ne dyorum size cvp vermeyin
bana bak defol git surdan.senin gibilerin yuzunden zaten bu hale geldik.eminim ki sen tatmin olamiyorsun ki burda gelip böyle sacma sapan seyler yaziyorsun.burdaki insanlarin moralini bozmaya hakkin yok.yapabilseler zaten bu kadar zaman beklemezler.daha fazla laf kalabaligi yapma.....
Kızlaaaar,herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim bütün dualarımız kabul etsin....
Ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun...herkes sevdiğiyle bir ömür boyu mutlu olsun,inşallah..
ee canım çok iyi o zaman.ben de bi süre senin gibi orda takıldım sonra kendiliğinden oldu zaten yapa yapa bigün bi bakmışsın hepsi girmiş.o kısımda biraz yanma oluyor biraz bekle orda zaten zamanla ordaki yanma da geçiyor bunu yaptıkça sen de farkediceksin.emla beni de uyuşturmamıştı şimdi onsuz yapıyorum.takıldığın yerde bekle nefes egsersizi yap rahatlamaya çalış hatta dikkatini başka yere çevir o anda rahatlayabilirsin başka bişey düşünür veya ilgilenirken aynı zaman da da yavaş yavaş ittir o takıldığın yerden çok kolay geçicektir sen herkesin takıldığı yerde takılmışsın.duvar yok orda kasılınca insan öyle hissediyor.biraz rahatlat kendini ve ilerlet hiç anlamıycaksın bile nasıl girdiğini.bence doktorluk bi işin kalmamış senin.
muhatap olma ecrin lütfennnnnnn ben şikayet ettim birazdan giremicek siteye
cnm ultarason jelide kullan kaygan olunca acı olmuyor. emlayıda içine sür iyice 10 dk bekle.
bi dahakine 10 dakka bekleyelim.kayganlaştırı kullanıyoruz ama ultrason jeli dahamı iyi?
bi dahakine 10 dakka bekleyelim.kayganlaştırı kullanıyoruz ama ultrason jeli dahamı iyi?
ne kullanıyorusn hem ucuz hemde mantar yapmadıgı için daha ii diyolar bende gleit jel kullanmıstım...
ne kullanıyorusn hem ucuz hemde mantar yapmadıgı için daha ii diyolar bende gleit jel kullanmıstım...
cnm sen ultrasyon jeli kullandın mı ? herhangibir yan etkisi yok demi ? bende kullnmak istiyorum çünkü hem ucuz hem de daha fazla ..
cnm sen ultrasyon jeli kullandın mı ? herhangibir yan etkisi yok demi ? bende kullnmak istiyorum çünkü hem ucuz hem de daha fazla ..
ben kullanmadım cnm ama zararlı olsa jinekologlar alttan muayenede kullanmazdı. bakın örnek nazlı :))) yazmıs zaten.
kızlar ultrason jeli sağlıklı bence,kimseden kötü birşey duymadım..Üstelik jeller spermleri öldürüyor diye duymuştum ama ben ultrason jeli kullanarak hamile kaldım...bilmiyorum bana göre gayet sağlıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?