- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.861
vala ben ilk zamanlar durex in jelini kullaniyrdum ama cok yanma oluyordu birde pamukcuk gibi olmustu vajimde ama sonra ultrason jelini aldim cok memmunum cok sukur hic bir problem yok.hem doktorlarda kontrolde onu kullaniyorlar saglikli olmasa kullanmazlardi dimii.ben tavsiye ederim arkadaslar.
ya ne oluyor ya karışmış ortalık ultrason jeli eczanelerde satılıyor mu
kimyasal gebelik diyorlar birde ama çok fazla bilgim yok netten bakalım neler bulabilirsiz bu konuda bu son dönemde ilaç falan kullandıysan onlarda dengeni bozmuş olabilir 2-3 gün daha bekle bakalım olmadı hemen bi dr gidersin nedir ne değildir anlaşılır daha önceden belirli bi düzensizliği yokmuş adetinin hamile ihtimalimde yok diyosun ama eğer üzerine falan boşaldıysa eşin kıyıdan köşeden fırlama bi velet koşa koşa girmiştir içeri allahın mucizesi olurmu olur yani
ultrason jeli bulamayan arkadaşlar siz bi jel daha önereceğim ama ben bi kullanayım ondan sonra
ee canım çok iyi o zaman.ben de bi süre senin gibi orda takıldım sonra kendiliğinden oldu zaten yapa yapa bigün bi bakmışsın hepsi girmiş.o kısımda biraz yanma oluyor biraz bekle orda zaten zamanla ordaki yanma da geçiyor bunu yaptıkça sen de farkediceksin.emla beni de uyuşturmamıştı şimdi onsuz yapıyorum.takıldığın yerde bekle nefes egsersizi yap rahatlamaya çalış hatta dikkatini başka yere çevir o anda rahatlayabilirsin başka bişey düşünür veya ilgilenirken aynı zaman da da yavaş yavaş ittir o takıldığın yerden çok kolay geçicektir sen herkesin takıldığı yerde takılmışsın.duvar yok orda kasılınca insan öyle hissediyor.biraz rahatlat kendini ve ilerlet hiç anlamıycaksın bile nasıl girdiğini.bence doktorluk bi işin kalmamış senin.
bende aynı durumdayım arkadaşlar tam olarak böyle duvar var sanıyorum korku yok sürekli denemek istiyorum ama biyerde takılıyor banada yardım edin lütfen
aman sorma tatlimcanim ben yurtdisinda oldugum icin eczaneye siparis verdim oyle geldi.ama bildigim kadariyla turkiye de medikalcilerde satiliyor.diger arkadaslar daha iyi bilir.
tatlim sende varya bizim yuzumuzden kobay gibi oldun hee
uyyy canim benim iyiki varsin kizal sana sevgililer gununde benden de bir
kızlar uymayın sizi tahrik etmeye çalışıyor cvp verin diye sakın lütfen bozmayın sinirinizi. mübarek günde gitsin belasını başka yerde bulsun.
bende aynı durumdayım arkadaşlar tam olarak böyle duvar var sanıyorum korku yok sürekli denemek istiyorum ama biyerde takılıyor banada yardım edin lütfen
canım kasılıyosundur farkında olmadan.ben de hep kasılmadığımı sanırdım ama o zaman duvar sandığım şey şimdi yok sonuna kadar giriyor demekki kasıldığım için öyle oluyormuş diyorum şimdi kendime.seni rahatlıcak bişeyle oyalan canım o arada ben tv ye bakıyodum mesela veya sevdiğim bi müziği açıyodum beni daha çok tetikliyodu bu durum.başka şeyle ilgilenirken de aynı anda yavaş yavaş ittir ama aklın orda olmasın başka bişey düşün o zaten yolunu biliyo biz engel oluyoruz ilerlemesine ilerisi çok rahat gerçekten bi rahatlayıp ilerletseniz hakvericeksiniz bize.
elektrikler kesildi azıcık bakamadım ortalık karışmış vallahi :)
sen sinirlenme kuşum, boşverr.. heryerden tuhaf insanlar var işte..biz neyin derdendindeyiz onlar neyin nerdinde.. boşver, biz kendi muhabbetimize bakaım
istanbulda olanlar için buradan aldığım toptancının telini verebilirim (akşama) yada firmanın adını ona göre netten arama yapabilirsiniz yada istanbul dışında nerelerde şubeleri olduğunu söylerler...onun dışında almanyada olan hemoroit için bi krem varmış bir arkadaşta onunla yenmiş çok etkiliymiş yurt dışındakilerde onu deneyebilirler belki....gerçi netten satış yapıyorlar isteyen deneyebilir ama ben denemedim bilmiyorum isterseniz sizde bir araştırın....
bu hemoroid kreminin etkisi neymiş acaba biliyomusun? bildiğim kadarıyla hemoroid kremlerinin içinde de uyuşturucu etkisi olan maddeler var.. acaba uyuşturma anlamında mı işe yarıyormuş?
Kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.
Femolub Medical Lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.
Femolub Medical Lubrikant;
Menepozda,
Ağrılı cinsel ilişkide,
Vaginismus,
İlaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
Uyarılma eksikliklerinde,
Stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.
Risksiz gebeliklerde,
Doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.
Medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.
Daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.
Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.
Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.
Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. İstenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.
Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. İlişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.
Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.
Kullanım Şekli :
Gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.Kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.
bu hangisi canım ultrason jelimi :44:
ya işe yarıyorsa bende istiyorum bu ilaçtannn
sukut arkadaşımızın almanyada bir arkadaşı varmış kız vajiliymiş bu krem sayesinde çözmüş tavsiye ediyormuşhiç sorunsuz ilişkiye giriyormuş artık muhtemelen uyuşturuyor emla gibi diye düşünüyorum ama emla vucut genelinde kullanılan bir ilaç bu biraz daha genital bölge için olduğundan belkide daha etkilidir..denemekte fayda var diye düşünüyorum ama almanca yazdığı için bi sürü site ben bişey anlamadım ama sizler çözersiniz nasıl bi etki yarattığını...
bu hangisi canım ultrason jelimi :44:
ya işe yarıyorsa bende istiyorum bu ilaçtannn
hemoroit krem sanırım emladan iyi ise bizde bi araştıralım
QUOTE=jas_min;17639394]bu hangisi canım ultrason jelimi :44:
canım valla bende almanca bilmiyorum kii.. almanyada yaşayan arkadaşlar belki tercüme ederler bizim için.. hem uyuşturucu etkisinden dolayı işe yarıyosa ben başka kullanıyorum zaten.. bide hemoroid kremi popo için kullanıma uygun ama vajina için de uygun mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?