Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ne oluyor ya karışmış ortalık ultrason jeli eczanelerde satılıyor mu

bakalım canım yaa, vajinusmusu yenmeden de bebiş yapmak istemiyorum ama Rabbim verirse seve seve bakarız..herşeyin hayırlısı inşallah..

aman sorma tatlimcanim ben yurtdisinda oldugum icin eczaneye siparis verdim oyle geldi.ama bildigim kadariyla turkiye de medikalcilerde satiliyor.diger arkadaslar daha iyi bilir.

istanbulda olanlar için buradan aldığım toptancının telini verebilirim (akşama) yada firmanın adını ona göre netten arama yapabilirsiniz yada istanbul dışında nerelerde şubeleri olduğunu söylerler...onun dışında almanyada olan hemoroit için bi krem varmış bir arkadaşta onunla yenmiş çok etkiliymiş yurt dışındakilerde onu deneyebilirler belki....gerçi netten satış yapıyorlar isteyen deneyebilir ama ben denemedim bilmiyorum isterseniz sizde bir araştırın....

tatlim sende varya bizim yuzumuzden kobay gibi oldun hee
uyyy canim benim iyiki varsin kiz al sana sevgililer gununde benden de bir

Kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.

Femolub Medical Lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.

Femolub Medical Lubrikant;
• Menepozda,
• Ağrılı cinsel ilişkide,
• Vaginismus,
• İlaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
• Uyarılma eksikliklerinde,
• Stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.
• Risksiz gebeliklerde,
• Doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.

Medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.

Daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.

Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.

Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.

Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. İstenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.

Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. İlişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.

Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.

Kullanım Şekli :
Gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.Kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.

kızlar uymayın sizi tahrik etmeye çalışıyor cvp verin diye sakın lütfen bozmayın sinirinizi. mübarek günde gitsin belasını başka yerde bulsun.

elektrikler kesildi azıcık bakamadım ortalık karışmış vallahi :)
sen sinirlenme kuşum, boşverr.. heryerden tuhaf insanlar var işte..biz neyin derdendindeyiz onlar neyin nerdinde.. boşver, biz kendi muhabbetimize bakaım

yok ben sinirlenmedim kızlar cvp veriyor o salakta sürekli yazıyor ona kızdım ben :))) adminler aldı zaten şikayet edince.

bu hemoroid kreminin etkisi neymiş acaba biliyomusun? bildiğim kadarıyla hemoroid kremlerinin içinde de uyuşturucu etkisi olan maddeler var.. acaba uyuşturma anlamında mı işe yarıyormuş?

bu hemoroid kreminin etkisi neymiş acaba biliyomusun? bildiğim kadarıyla hemoroid kremlerinin içinde de uyuşturucu etkisi olan maddeler var.. acaba uyuşturma anlamında mı işe yarıyormuş?

sukut arkadaşımızın almanyada bir arkadaşı varmış kız vajiliymiş bu krem sayesinde çözmüş tavsiye ediyormuşhiç sorunsuz ilişkiye giriyormuş artık muhtemelen uyuşturuyor emla gibi diye düşünüyorum ama emla vucut genelinde kullanılan bir ilaç bu biraz daha genital bölge için olduğundan belkide daha etkilidir..denemekte fayda var diye düşünüyorum ama almanca yazdığı için bi sürü site ben bişey anlamadım ama sizler çözersiniz nasıl bi etki yarattığını...

bu hangisi canım ultrason jelimi :44:

canım valla bende almanca bilmiyorum kii.. almanyada yaşayan arkadaşlar belki tercüme ederler bizim için.. hem uyuşturucu etkisinden dolayı işe yarıyosa ben başka kullanıyorum zaten.. bide hemoroid kremi popo için kullanıma uygun ama vajina için de uygun mu acaba?

bu hangisi canım ultrason jelimi :44:

bunu mantar için doktora gittim cuma akşamı cinsel geçmişimi anlattım doktor bu tam vajililer için diye tavsiye etti daha sabah aldım kullanmadım akşama fitil yerleştiricem deneyemem en erken salı yada çarşamba akşamı test edicem benim vaji kurudu bebiş diye diye azcık şımartayım onu arkadaşlar bol bol su için ben bu ara su içmeyi unutuyorum ondan kaynaklı ve stresden oluyomuş...

ya işe yarıyorsa bende istiyorum bu ilaçtannn

denemedim henüz yawrum ama stres kaynaklı kurumalarda işe yarıyor zevktede etkili dedi...

hemoroit krem sanırım emladan iyi ise bizde bi araştıralım

nette 44 tl ye satıyorlar 18 tl kargo parası alıyorlar 65 falan geliyor ama almanya kökenli bi ilaç içeriğini bilmiyorum

QUOTE=jas_min;17639394]bu hangisi canım ultrason jelimi :44:

yok bu yeni bi jel bebişim

yok tatlim venusten yeni bir jel buldu bize sagolsun onu arastiriyor[/QUOTE]

ayyy heyecan yaptım deneyeyim bakalım nolcak

walla bebişim vajinusmus için almanyada dr gitmiş dr bunu vermiş kıza..ve bununla olmuş nedir ne değildir bilmiyorum daha fazlasını ama almanyanın sağlık konusunda bizden ileri olduğunu tahmin ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…