Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok tatlim venusten yeni bir jel buldu bize sagolsun onu arastiriyor

he anladım canımm . venüsten araştırmacı, doktor gibi kız valla . helal olsun [/QUOTE]

kesinlikle öyle Allahım başımızdan eksik etmesin venüscümü? ALlahım tez zamanda spermcik versin ona ve hamiş kalsın gel spermcik gel benim yumurtaya gel döllenki benden bitane daha olsun gel spermcik gel heryer neşeyle dolsun

Son düzenleme:
sorma pandoooo kelebek0 izin vermediki saçını başını yolimmmmmm ben ultrasan jeli aldım medikalden 1000ml 2.5tl ye kullankullan bitmezzz çok işe yarıo tavsiye ederimmm kıslarrr....banada venusten tavsiye etmişti

sorma pandoooo kelebek0 izin vermediki saçını başını yolimmmmmm ben ultrasan jeli aldım medikalden 1000ml 2.5tl ye kullankullan bitmezzz çok işe yarıo tavsiye ederimmm kıslarrr....banada venusten tavsiye etmişti

tatlım ne gerek var belki erkekti ne biliyrosun boşuna sinirini bozcan muhatap oldukça yazıyordu görmedinmi adminler şikayet edince yolladı zati boşverrr

vayy bee bende çook merak ettimm . deneme kontrol yapcan yanii :)
fiyatı emla krem gibi . daha iyiyse ne güzel oluur.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah .. sanada inşallah tez zamanda bebişş nasip etsinn rabbimm

10 DK TAKILDIM yazamıyorum canım...

kesinlikle öyle Allahım başımızdan eksik etmesin venüscümü? ALlahım tez zamanda spermcik versin ona ve hamiş kalsın gel spermcik gel benim yumurtaya gel döllenki benden bitane daha olsun gel spermcik gel heryer neşeyle dolsun bu forumda bebişlerde olsun venüsümbu beste sana tatlım

yuhhhh ben eczaneden aldım 5 li herbiri 20 gr.lık tüp 28 tl. sen nerden aldın cnm

bende aynısı 5li aldım canım eczaneden almış eşim ama daha önce kaç yere sormuştum ben 50 demişlerdi eczanelerde . bizim bura kazıkk demekki :) Allahtan işe yaradı
internette de bazı yerlerde 28 miş hiç aklıma netten bakmak gelmemişti

neyse cnm işe yaradı ya artık napcan :))) millet 4000 lira dr. veriyor:)) biz yine yırttık :)) çok şükür.

[/QUOTE]

he anladım canımm . venüsten araştırmacı, doktor gibi kız valla . helal olsun [/QUOTE]

oyyy yawru kuşum birilerinin işine yarar inşallah herkes yensin ben araştırmalarıma devam ederim nolcak hayır dua alalım yeter bize

ooooo sen onu bitirene kadar bebişini alırsın kucağına benim aylar oldu duruyo öylece lazım oldukça kullanıyom gleit gelen kullandım zor bulunuyodu pahalıydı başka bi marka kullandım yakıyodu bebe yağı mantar yaptı en son çare ultrasondu hiç bişeycik yapmadı gayet güzel...

vayy bee bende çook merak ettimm . deneme kontrol yapcan yanii :)
fiyatı emla krem gibi . daha iyiyse ne güzel oluur.

yok öbür hemoroit kremi olanı deneyemem çünkü zaten o konuyla ilgili sorunum yok denesemde bişey anlamam zaten girio giren p...s egzersizinde takılan emla bulamayan arkadaşlara alternatif olsun diye yazdım belki işlerine yarar diye yani

oyyyy minik telebeimmmmm sen bana bestedemi yaptın teşekkür ederim kuşum ama ben hala senin kanatlarını ters çevirme niyetindeyim ama neden die bi sor :13:

oyyyy minik telebeimmmmm sen bana bestedemi yaptın teşekkür ederim kuşum ama ben hala senin kanatlarını ters çevirme niyetindeyim ama neden die bi sor :13:[/QUOTE]

neden venüscüm niye ters cevircen beni yawww

Son düzenleme:

oyyy yawru kuşum birilerinin işine yarar inşallah herkes yensin ben araştırmalarıma devam ederim nolcak hayır dua alalım yeter bize

yok öbür hemoroit kremi olanı deneyemem çünkü zaten o konuyla ilgili sorunum yok denesemde bişey anlamam zaten girio giren p...s egzersizinde takılan emla bulamayan arkadaşlara alternatif olsun diye yazdım belki işlerine yarar diye yani
[/QUOTE]

anladımmm canımm doğru diyorsun
eminim işine yarayan olur daha iyi gibi gözüküyor gerçekten

kızlar kocişin hemoroid kreminin içeriğine baktım az önce, içinde lidocain varmış. yani emlada ve anestolde de lidocain var. heralde hemoroid kremlerini de uyuşturma açısından kullanıyolar.

kızlar ben çıkıyorum.. hepinizin kandili mubarek olsun. Allah bütün dualarınızı kabul etsin..
Rabbim inşallah bize de bu dertten en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin, bebek isteyenlere bebek sağlıklı bebekler versin.. hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..
Rabbim gönlünüzdekini versin size..
sevgililer gününüz de kutlu olsun. Allah sevdiceklerinizle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin..
hepinizi öpüyorum..

aminnnnnnnnnnn inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…