- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.881
QUOTE=jas_min;17639394]bu hangisi canım ultrason jelimi :44:
yok tatlim venusten yeni bir jel buldu bize sagolsun onu arastiriyor
sorma pandoooo kelebek0 izin vermediki saçını başını yolimmmmmmben ultrasan jeli aldım medikalden 1000ml 2.5tl ye kullankullan bitmezzz çok işe yarıo tavsiye ederimmm kıslarrr....banada venusten tavsiye etmişti
bunu mantar için doktora gittim cuma akşamı cinsel geçmişimi anlattım doktor bu tam vajililer için diye tavsiye etti daha sabah aldım kullanmadım akşama fitil yerleştiricem deneyemem en erken salı yada çarşamba akşamı test edicem benim vaji kurudu bebiş diye diye azcık şımartayım onuarkadaşlar bol bol su için ben bu ara su içmeyi unutuyorum ondan kaynaklı ve stresden oluyomuş...
nette 44 tl ye satıyorlar 18 tl kargo parası alıyorlar 65 falan geliyor ama almanya kökenli bi ilaç içeriğini bilmiyorum
vayy bee bende çook merak ettimm . deneme kontrol yapcan yanii :)
fiyatı emla krem gibi . daha iyiyse ne güzel oluur.
kesinlikle öyle Allahım başımızdan eksik etmesin venüscümü? ALlahım tez zamanda spermcik versin ona ve hamiş kalsıngel spermcik gel benim yumurtaya gel döllenki benden bitane daha olsun gel spermcik gel heryer neşeyle dolsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah .. sanada inşallah tez zamanda bebişş nasip etsinn rabbimm
emlayı ben 28 liraya aldım bu daha pahalı yaw:))
10 DK TAKILDIM yazamıyorum canım...
aaaaaaaaaaaaa ciddimiisnben 50 lira ya almıştımm :26: tüüüühh benii kazıkladıllarr :))
yuhhhh ben eczaneden aldım 5 li herbiri 20 gr.lık tüp 28 tl. sen nerden aldın cnm
bende aynısı 5li aldım canım eczaneden almış eşim ama daha önce kaç yere sormuştum ben 50 demişlerdi eczanelerde . bizim bura kazıkk demekki :) Allahtan işe yaradı
internette de bazı yerlerde 28 miş hiç aklıma netten bakmak gelmemişti
sorma pandoooo kelebek0 izin vermediki saçını başını yolimmmmmmben ultrasan jeli aldım medikalden 1000ml 2.5tl ye kullankullan bitmezzz çok işe yarıo tavsiye ederimmm kıslarrr....banada venusten tavsiye etmişti
vayy bee bende çook merak ettimm . deneme kontrol yapcan yanii :)
fiyatı emla krem gibi . daha iyiyse ne güzel oluur.
kesinlikle öyle Allahım başımızdan eksik etmesin venüscümü? ALlahım tez zamanda spermcik versin ona ve hamiş kalsıngel spermcik gel benim yumurtaya gel döllenki benden bitane daha olsun gel spermcik gel heryer neşeyle dolsun bu forumda bebişlerde olsun venüsümbu beste sana tatlım
neyse cnm işe yaradı ya artık napcan :))) millet 4000 lira dr. veriyor:)) biz yine yırttık :)) çok şükür.
kızlar ben çıkıyorum.. Hepinizin kandili mubarek olsun. Allah bütün dualarınızı kabul etsin..
Rabbim inşallah bize de bu dertten en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin, bebek isteyenlere bebek sağlıklı bebekler versin.. Hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..
Rabbim gönlünüzdekini versin size..
Sevgililer gününüz de kutlu olsun. Allah sevdiceklerinizle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin..
Hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?