Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amiiiiiiiinnnnnnn canımmm. seninde kandilin mübarek olsun. mevlam tüm sıkıntılarını gidersin inşallah.

neden venüscüm niye ters cevircen beni yawww [/QUOTE]

akıllım kanatlarını ters çeviricem nolcak sen kıpırdayamayacam bende seni gıdıklayacam bol bol gülceksin yani kötü bişey yapmayacam

[/QUOTE]

anladımmm canımm doğru diyorsun
eminim işine yarayan olur daha iyi gibi gözüküyor gerçekten[/QUOTE]

deneyen olursa inşallah yazar bizde öğrenmiş oluruz böylelikle birileri daha yener

kızlar kocişin hemoroid kreminin içeriğine baktım az önce, içinde lidocain varmış. yani emlada ve anestolde de lidocain var. heralde hemoroid kremlerini de uyuşturma açısından kullanıyolar.

işte bu daha gelişmişimidir aynımıdır bilmiyorum iyi almanca bilen birinin eczacıdan öğrenmesi en mantıklısı gibi geliyor bana

kızlar hepimizin mevlit kandili mübarek olsun...rabbim bu mübarek günde hepiizi sıkıntılarda kurtarsın dualarımızı kabul günahlarımızı af eylesin inşallah.....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm sanadaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar ben çıkıyorum Allahım hepimizin dualarını kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallah sizi çooooooooooooooook seviyorum bol bol dua edin. yarın görüşürüzzzzzzzzzz.....

kızlar ben çıkıyorum Allahım hepimizin dualarını kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallah sizi çooooooooooooooook seviyorum bol bol dua edin. yarın görüşürüzzzzzzzzzz.....

amin telebeiiiiiimmmm tez zamanda anne olmayı nasip etsin rabbim sana tüm isteyenlere versin bebişlerini egzersiz yapan arkadaşların hepsi birden kurtulsun bu dertten

bacılarım hepinizin kandilini kutluyorum bu güzel gecede dua edelim inşallah bu sıkıntıyı çeken kimse kalmaz ve sağlıkla isteyen herkes bebişlerine kavuşur hepinizi çok seviyorummmm

Benim görünmeyen meleklekrim canım arkadaşlarım kadiliniz kutlu olsun allah hepimizi kurtarsın bu dertten ve kurtulanlara ve bizede başka dert göstermesin huzur mutluluk sağlık yakamızı bırakmasın hiç. Bebişi olanlara ve bebiş isteyenlere allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler versin sizleri çok seviyorum kardeşlerim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canımm. bu gece hayırlara vesile olsun inşallah.

kıslar mevlüt kandiliniz mübarek olsun...Rabbim bu mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin inşallah... Rabbim inşallah bizi bu sıkıntılardan kurtarıp çoluk çocuğa karıştırır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…