- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.901
kızlar ben çıkıyorum.. hepinizin kandili mubarek olsun. Allah bütün dualarınızı kabul etsin..
Rabbim inşallah bize de bu dertten en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin, bebek isteyenlere bebek sağlıklı bebekler versin.. hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..
Rabbim gönlünüzdekini versin size..
sevgililer gününüz de kutlu olsun. Allah sevdiceklerinizle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin..
hepinizi öpüyorum..
kızlar kocişin hemoroid kreminin içeriğine baktım az önce, içinde lidocain varmış. yani emlada ve anestolde de lidocain var. heralde hemoroid kremlerini de uyuşturma açısından kullanıyolar.
kızlar ben çıkıyorum.. hepinizin kandili mubarek olsun. Allah bütün dualarınızı kabul etsin..
Rabbim inşallah bize de bu dertten en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin, bebek isteyenlere bebek sağlıklı bebekler versin.. hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..
Rabbim gönlünüzdekini versin size..
sevgililer gününüz de kutlu olsun. Allah sevdiceklerinizle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin..
hepinizi öpüyorum..
neden venüscüm niye ters cevircen beni yawww
kızlar hepimizin mevlit kandili mübarek olsun...rabbim bu mübarek günde hepiizi sıkıntılarda kurtarsın dualarımızı kabul günahlarımızı af eylesin inşallah.....
amin cnm saolasın sanadaaaaaaaaaaaaaa
rabbim dualarımızı kabul etsin inş bu sıkıntıdan da kurtuluruz canım...
rabbim dualarımızı kabul etsin inş bu sıkıntıdan da kurtuluruz canım...
kızlar ben çıkıyorum Allahım hepimizin dualarını kabul etsin hayırlara vesile olsun inşallah sizi çooooooooooooooook seviyorum bol bol dua edin. yarın görüşürüzzzzzzzzzz.....
amin telebeiiiiiimmmm tez zamanda anne olmayı nasip etsin rabbim sanatüm isteyenlere versin bebişlerini egzersiz yapan arkadaşların hepsi birden kurtulsun bu dertten
Benim görünmeyen meleklekrim canım arkadaşlarım kadiliniz kutlu olsun allah hepimizi kurtarsın bu dertten ve kurtulanlara ve bizede başka dert göstermesin huzur mutluluk sağlık yakamızı bırakmasın hiç. Bebişi olanlara ve bebiş isteyenlere allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler versin sizleri çok seviyorum kardeşlerim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canımm. Bu gece hayırlara vesile olsun inşallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canımm. Bu gece hayırlara vesile olsun inşallah.
inşallah canım inşallah
allah'ım duy kalbimin gözyaşlarını akmasın gülsün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?