- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.921
kıslar mevlüt kandiliniz mübarek olsun...Rabbim bu mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin inşallah... Rabbim inşallah bizi bu sıkıntılardan kurtarıp çoluk çocuğa karıştırır inşallah...
herkese hayırlı kandiller.nabersiniz şekerler.yenen varmıydı aceba bilg.yok artık akşamları bağlanabileceğim ayyyy ne merak ettim hepinizi
slm ranacım seninde kandilin mübarek olsun canım.
niye aksam baglanıyon kız :96:
kaynımın bilg.evde oluyordu oda eğitime gitti yanında götürdü.koçişim akşamları getiriyor bilg.ondan girecem geçici bir süre ondan tatlım.bölede zorlancam en son ben duycam herşeyi merak edecem akşama kadar.neyse hayırlısı sen özet geçersin artık banasen nasılsın görüşmeyeli?
anladım tatlışım sen merak etme ben senin posta güvercinin bundan sonrataklacı güvercin hemde
bende iyiyim tatlım evdeyiz oturuyoruz bi sıkıntı yok cok şükür. son msjımı aldın dimi :76:
aldım canım benim aramızda olmana birkezz daha mutlu oldum okuyunca sana yararlı olmasına çok sevindimmm.hep bizle kal tatlım
allah bizi birbirimizden sevdiklerimizden ayırmasın
hayırlı kandiller kızlar..ranacim nasılsın bugun arada gırdım senı goremeyınce gerı çıktım akşamları girecekmişin kaynının egıtımı ne kadar surecek:44:
Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..
Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..
mrb canım çok sevındım her seyın normal olduguna...çok güzel bır duygu rabbım ısteyen herkese yasatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?