Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amin canım.Herkesin kandili mubarek olsun dualarım sizlerle olacak bu gece.Sizlerde beni unutmayın.Herşey çok daha güzel olur inşallah hepimiz için öpüyorum

ecrin kıs regl oldummm baya gaza getirmiştim kendimi pazartesiye kadar tatilim bennn....bugün benim içinde dua edin kıslarr aslında regl olmasm bugunu bambaşka geçirmeyi düşünüodum kısmettttt....

Iyi aksamlar arkadasla bir bakayim kim var kim yok ne olmus bitmis diye haydi bacilar abdest almaya dua etmeye birbirimiz icin muminin duasi mumine kabul olurmus allahim bu gece bizim omuzlarimizdak butun yukleri alsin ve icimize bir umut versinki o umutla her derdi asalim allahim bu gece herkese kolaylik versin hastaya sifa borclu para hapisdekilere sabir allahim herseyin hayrini versin saglik huzur versin hepimize ben kacar benide dualarinizda ve bizim gibi aci ceken arkadaslarida unutmayin ey din kardeslerim biz dualara muhtac insanlariz...

slm ranacım seninde kandilin mübarek olsun canım.
niye aksam baglanıyon kız :96:

kaynımın bilg.evde oluyordu oda eğitime gitti yanında götürdü.koçişim akşamları getiriyor bilg.ondan girecem geçici bir süre ondan tatlım.bölede zorlancam en son ben duycam herşeyi merak edecem akşama kadar.neyse hayırlısı sen özet geçersin artık banasen nasılsın görüşmeyeli?

anladım tatlışım sen merak etme ben senin posta güvercinin bundan sonra taklacı güvercin hemde
bende iyiyim tatlım evdeyiz oturuyoruz bi sıkıntı yok cok şükür. son msjımı aldın dimi :76:

anladım tatlışım sen merak etme ben senin posta güvercinin bundan sonra taklacı güvercin hemde
bende iyiyim tatlım evdeyiz oturuyoruz bi sıkıntı yok cok şükür. son msjımı aldın dimi :76:

aldım canım benim aramızda olmana birkezz daha mutlu oldum okuyunca sana yararlı olmasına çok sevindimmm.hep bizle kal tatlım

hayırlı kandiller kızlar..ranacim nasılsın bugun arada gırdım senı goremeyınce gerı çıktım akşamları girecekmişin kaynının egıtımı ne kadar surecek:44:

Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..

mrb canım çok sevındım her seyın normal olduguna ...çok güzel bır duygu rabbım ısteyen herkese yasatsın

Ayy canım benim hadi gözün aydın. cok sevindim tatlım iyi olmanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…