- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.941
Ayy canım benim hadi gözün aydın. cok sevindim tatlım iyi olmanıza
Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..
canımmmm bu çok güzel bir haberrrr.affeerriinnn benim minik fasulyeme nasık sıkı sıkı tutunuyor hayata maşallah onaannesini üzmeyecek hiç bak.Allahım hep böle güzel haberler almayı nasip etsin canım nemim.dikkat et kednine.seni ve minik fasulyecğini öpüyorum çokkkkkkk.uyyyy yerim ben sizziiiii
Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..
ayy canım benim yaa çook sevindimm. Rabbim her zaman iyi haberlerinizi versinn .. bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
Canım benim,çok sağol...Allahın gücüne gitmesin ama ben ilk zamanlar istemiyordum....keşke hiç böyle düşünmeseymişim diyorum şimdi..Allahım inşallah sizlerede tattırsın bu duyguyu,gerçekten çok değişik bir duyguymuş...Teşekkür ederiz teyzesi,bizde seni çok öpüyoruz...
kızlar bu akşam çok rahatsızım sadece dua edebildim namaz kılamadım kuran okuyamadım dualarınıza benide dahil edin...hepinizin kandili tekrar mubarek olsun ....
kızlar bu akşam çok rahatsızım sadece dua edebildim namaz kılamadım kuran okuyamadım dualarınıza benide dahil edin...hepinizin kandili tekrar mubarek olsun ....
canım gecmiş olsun neyin var tatlım
aaaaa kaza kurşunumu oldu benim minik fasulyem.neyse canım sıkma canını bak sen istediğin için değil Rabbim istediği için olmuş o zaman benim fasulyeciğim daha çok değerlimiş.annesinede uğur şans mutluluk getirecek inşallah.
canım geçmiş olsun ...ben namaz kıldım ve burdakı tum arkadaslar için dua ettım tabıkı içinde sende varsın Rabbım gönlünden ne geçiosa hayırslısından sana da versin
geçmiş olsun canım. dualarımızdasınn bende namaz kıldım dua ettim hepinize.
geçmiş olsun canım hayırdır neyin var:44::44:Allahım şifa versin tatlım
herkeslere iyi geceler.Allah rahatlık versin canlarım .yarın akşam görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
çok sağol bebişim....uzun zamandır olmuyordum kabız olmuşum ilaç aldım o süründürüyor beni ama öncesinde uğraştım tabi kanadı...ilaç açsın diye bekliyorum bakalım..tamda akşamında yaaaa sinir oldum abdest alcam alamıyorum sancı tutuyo wc ye koşuyorum bu gece nöbet tutarım artık...
allah kucağına almayı da nasip etsin, ne güzel.. sağlıkla olsun inşallah
herkeslere iyi geceler.Allah rahatlık versin canlarım .yarın akşam görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?