Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmmm bu çok güzel bir haberrrr.affeerriinnn benim minik fasulyeme nasık sıkı sıkı tutunuyor hayata maşallah onaannesini üzmeyecek hiç bak.Allahım hep böle güzel haberler almayı nasip etsin canım nemim.dikkat et kednine.seni ve minik fasulyecğini öpüyorum çokkkkkkk.uyyyy yerim ben sizziiiii

Canım benim,çok sağol...Allahın gücüne gitmesin ama ben ilk zamanlar istemiyordum....keşke hiç böyle düşünmeseymişim diyorum şimdi..Allahım inşallah sizlerede tattırsın bu duyguyu,gerçekten çok değişik bir duyguymuş...Teşekkür ederiz teyzesi,bizde seni çok öpüyoruz...

ayy canım benim yaa çook sevindimm . Rabbim her zaman iyi haberlerinizi versinn .. bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah

kızlar bu akşam çok rahatsızım sadece dua edebildim namaz kılamadım kuran okuyamadım dualarınıza benide dahil edin...hepinizin kandili tekrar mubarek olsun ....

aaaaa kaza kurşunumu oldu benim minik fasulyem.neyse canım sıkma canını bak sen istediğin için değil Rabbim istediği için olmuş o zaman benim fasulyeciğim daha çok değerlimiş.annesinede uğur şans mutluluk getirecek inşallah.

kızlar bu akşam çok rahatsızım sadece dua edebildim namaz kılamadım kuran okuyamadım dualarınıza benide dahil edin...hepinizin kandili tekrar mubarek olsun ....

canım geçmiş olsun ...ben namaz kıldım ve burdakı tum arkadaslar için dua ettım tabıkı içinde sende varsın Rabbım gönlünden ne geçiosa hayırslısından sana da versin

canım gecmiş olsun neyin var tatlım

çok sağol bebişim....uzun zamandır olmuyordum kabız olmuşum ilaç aldım o süründürüyor beni ama öncesinde uğraştım tabi kanadı...ilaç açsın diye bekliyorum bakalım..tamda akşamında yaaaa sinir oldum abdest alcam alamıyorum sancı tutuyo wc ye koşuyorum bu gece nöbet tutarım artık...

allah kucağına almayı da nasip etsin, ne güzel.. sağlıkla olsun inşallah

Aslında kaza kurşunuda sayılmaz,eşim çok istiyordu ama ben birkaç ay olmaz dedim...sonra yumurtlama gününü hesap edip 3 gün korunmasız yaptık ama ben hemen tutacağınıda düşünmedim...demekki hayırlısı böyleymiş,ne yapalım...?İnşallah,canım...darısı isteyen arkadaşlarıma,inşallah..

canım geçmiş olsun ...ben namaz kıldım ve burdakı tum arkadaslar için dua ettım tabıkı içinde sende varsın Rabbım gönlünden ne geçiosa hayırslısından sana da versin

geçmiş olsun canım. dualarımızdasınn bende namaz kıldım dua ettim hepinize.

geçmiş olsun canım hayırdır neyin var:44::44:Allahım şifa versin tatlım

Allah sizden razı olsun canlarım....sizinde tüm dileklerinizi kabul eder inşallah Rabbim.....

canım benim ya cok geçmiş olsun tatlım cok üzüldüm bak şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…