Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkeslere iyi geceler.Allah rahatlık versin canlarım .yarın akşam görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi

iii geceler hala taze gelinimiz öptüm

canım benim ya cok geçmiş olsun tatlım cok üzüldüm bak şimdi.

çok korktum daha öncede bu duruma geldiğimde hastanelik olmuştum...sabaha kadar hepsi çıksada rahatlasam...fitil yerleştircektim oda kaldı diğer tarafa merhem sürdüm hepsi birbirine karışmasın diye fitili kullanmadım anam ne biçim alt yapım var ikide bir arıza veriyor çokmu kullandık naptık kendini iyice bi naza çekiyo dönüşü olsa fabrika ayarlarına geri döndürcemde olan oldu artık bu şekilde kullancaz

gunaydınnnn canlarıım benım sevgı pıtırcıklarıya bu ne yaaaaaaaa 2 gundur yokum fullll mesaj yazmıssınız oku oku bıtmıyooooooooo gozlerım sıstıı venuscum gecmıs olsun kızlardan basaran yok sanırım kızılcık sopası at sunlara venuscummmmmmmmm ıyıce saldılar kendılerını bu arada 2 gundur gıremedım kımse benı sormamıs ayrıca bunun ıcınde kustum

günaydın meleklerim hayırdır ne oldu venüstenciğim

günaydinnnnnnnn minnoslarimmmmmm
rabbim ettiginiz dualari insallah dergah-i izzetinde en hayirlisindan kabul buyurmustur.insallah bugunde hayirli haberler duyabilmeyi nasip eyler rabbim.
eee napiyonuz seksüüü gacilarrrr
sereeeeeeennnnn ben dun yazacaktim nerde bu kiz diye gercekkk bakkkk sende yoktun rana da yoktuu ama bilmiyom niye yazmadim

:84::84::84::84::84::84::84::84:

kizlar siz ilacin ismini tam olarak yazin ben arastiririm burda tercumesini yaparim

valla hep kalbimden geçtin tam yazmaya niyetlendim bişey çıktı ama yemin ederimki sende ranada kalbimeden geçtiniz geziyolardır dedim kendimce :)))) nasılsınız günaydın herkese:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…