- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.961
herkeslere iyi geceler.Allah rahatlık versin canlarım .yarın akşam görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
canım benim ya cok geçmiş olsun tatlım cok üzüldüm bak şimdi.
Venüstencim çok geçmiş olsun,canım...
nasıl oldun tatlım
biraz daha iyiyim ama tamamen normale dönmedi çok rahatsız ederse izin alıp gidicem ...
gunaydınnnn canlarıım benım sevgı pıtırcıklarıya bu ne yaaaaaaaa 2 gundur yokum fullll mesaj yazmıssınız oku oku bıtmıyooooooooo gozlerım sıstıı venuscum gecmıs olsun kızlardan basaran yok sanırım kızılcık sopası at sunlara venuscummmmmmmmm ıyıce saldılar kendılerını bu arada 2 gundur gıremedım kımse benı sormamıs ayrıca bunun ıcınde kustum
günaydın meleklerim hayırdır ne oldu venüstenciğim
gunaydın tatlım venuscum kabız olmussssss gecmıs olsun herkes teker teker oluyo neden aca:44::44::44::44:ba
günaydinnnnnnnn minnoslarimmmmmm
rabbim ettiginiz dualari insallah dergah-i izzetinde en hayirlisindan kabul buyurmustur.insallah bugunde hayirli haberler duyabilmeyi nasip eyler rabbim.
eee napiyonuz seksüüü gacilarrrr
sereeeeeeennnnn ben dun yazacaktim nerde bu kiz diye gercekkk bakkkk sende yoktun rana da yoktuu ama bilmiyom niye yazmadim
canım valla bende almanca bilmiyorum kii.. almanyada yaşayan arkadaşlar belki tercüme ederler bizim için.. hem uyuşturucu etkisinden dolayı işe yarıyosa ben başka kullanıyorum zaten.. bide hemoroid kremi popo için kullanıma uygun ama vajina için de uygun mu acaba?
:84::84::84::84::84::84::84::84:
kizzzzz zilllliiiiii bagarma oyle yeni gelin o kadar bagarirmiymis
gunaydınnnn canlarıım benım sevgı pıtırcıklarıya bu ne yaaaaaaaa 2 gundur yokum fullll mesaj yazmıssınız oku oku bıtmıyooooooooo gozlerım sıstıı venuscum gecmıs olsun kızlardan basaran yok sanırım kızılcık sopası at sunlara venuscummmmmmmmm ıyıce saldılar kendılerını bu arada 2 gundur gıremedım kımse benı sormamıs ayrıca bunun ıcınde kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?