Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Shakespeare'den

Korkusundan devamlı endişe içinde yasayan bir fare vardır. Büyücünün biri fareye acır ve onu bir kediye dönüştürür. Fare, kedi olmaktan son derece mutlu olacağı yerde bu kez de köpekten korkmaya başlar. Büyücü bu kez onu bir kaplana dönüştürür. Kaplan olan fare, sevineceği yerde avcıdan korkmaya baslar. Büyücü bakar ki, ne yaparsa yapsın farenin korkusunu yenmeye imkan yok. Onu eski haline döndürür.

Ve der ki,

"Sen cesaretsiz ve korkak birisin. Sende sadece bir farenin yüreği var. O yüzden ben sana yardim edemem.'

Ünlü yazar Shakespeare, bu konuda söyle diyor :
'İnsanların çoğu...

Sevmekten korkuyor, kaybetmekten korktuğu için..
Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.
Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için.
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.
Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için...

Durma üz kendini üzebildigin kadar, hatalarını düzeltecekse.

Düşünme hiç şu anını, düşüncesizlik garantiliyorsa yarını.

Ve kork ölümden ölesiye, korkun seni ölümsüzleştirecekse...

valla hep kalbimden geçtin tam yazmaya niyetlendim bişey çıktı ama yemin ederimki sende ranada kalbimeden geçtiniz geziyolardır dedim kendimce :)))) nasılsınız günaydın herkese:)))

sagol tatlım pazar mısafırım vardı pazartesı esımle gezdık aksam geldık kayınvalıdemler geldı yıne gıremedım cok ozledım sızlerı

canım benim maşallah çok sevindim tatlım öpüyorum ikinizde Allaha emanet olun . rabbim isteyen herkese versin. dün gece çooook dua ettim hepinizee...

Sevmekten korkuyor, kaybetmekten korktuğu için..
Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.
Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için.
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.
Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için...

süperrrrr

bende aldım kitabı harika venüscüm saolasın cnm benim...

canım benim ya kıyamam sana
ilaçlar insallah işe yarar tatlım

sancıların sıklığı azaldı ama içerdekiler hala orda bakalım ne zaman teşrif etcekler bekliyorum bu günü wcde geçirirsem şaşırmayın

sağol bebişim...evet 2 gündür duruldu hatunlar valla kızılcığı hazırladım o kadarda dua ettik yapın artık yoksa poponuza poponuza girişcem kızılcık sopasıyla walla kuşum ben özelden çıkamadım buraya ara ara baktım dedim içimden bi eksiklik var ama ne meğer bizim yangın seren yokmuş

günaydın meleklerim hayırdır ne oldu venüstenciğim

kabız oldu tontişe ufff oldu esracım

gunaydın tatlım venuscum kabız olmussssss gecmıs olsun herkes teker teker oluyo neden aca:44::44::44::44:ba

ben yıllardır çekiyorum bunu ama uzun zamandır böylesi olmamıştı akşama totişin içine boru gibi bi ilaç var onu sokup ilaç sıkmam lazım ön tarafa fitil sokmam lazım offfff offfff giriyo bana bişeylerrrrr fena oluyorummmm

ay o sorun hep bende de var
devamlı hemde ben şey yapıyorum kuru kayısıyı sıcak suyun içinde püre gibi yapıp yiyorum hemen etki ediyor

canımcım benim bağırsak tembelliğim var kolay kolay çözülmüyor malasef hiç ekmek yememem lazım hayatım boyunca ama ben bu aralar yedim kayısı ağacı yesem fayda etmez bana

tatlım bende mantar oldugumda kabız olmuştumya daha yeni normale döndüm aç karnına kayısı ye beni o düzeltti alttan bozulunca ikiside mi bozuluyo ne anlamadım yafff:18::18::18:

aaaa bak bunu hiç düşünmedim bende mantar oldu ya omu yapıyo acep

Durma üz kendini üzebildigin kadar, hatalarını düzeltecekse.

Düşünme hiç şu anını, düşüncesizlik garantiliyorsa yarını.

bu iki satırı şu an vajili olup egzersiz yapan/yapamayan arkadaşlar için özellikle yazdım...
durup üzülmek hiç bir işe yaramıyor size vakit kaybettirmekten başka lütfen artık silkelenin kendinize gelin ve kurtulun şu sorundan......

al benden de o kadar ve bana tavsiye ettiğin kitabı hemen okumalarını tavsiye ediyorum mümin sekman herşey seninle başlar.

evet tatlim dediklerinde cok haklisin sadece ve sadece vakit kaybiymis.bende ne zaman egzersize baslayabildim ne kadar gereksiz yere bu kadar vakit kaybettigimi anladim.

hepinize dua ettim tatlım Allahım kabul etsin :)))

çok sağol balımmmmm bende ettim hepciğinize sonra hızımı alamadım listeden nicklere göre de dua ettim bakalım ne olacak

beğenmene sevindim bebişim bende e-kitap özetleride var onlarıda gönderirim bi ara bebişim arşivden

ne bilim baksana bende hiç kabızlık yoktu mantar olunca olduya ona bağladım bende hemen olayı :1:

olabilir zaten bende kuruluk vardı demekki öbür tarafta kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…