- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.981
kizzzzz zilllliiiiii bagarma oyle yeni gelin o kadar bagarirmiymis
biraz daha iyiyim ama tamamen normale dönmedi çok rahatsız ederse izin alıp gidicem ...
naz yapıyo bacım nazzz
valla hep kalbimden geçtin tam yazmaya niyetlendim bişey çıktı ama yemin ederimki sende ranada kalbimeden geçtiniz geziyolardır dedim kendimce :)))) nasılsınız günaydın herkese:)))
Canım benim,çok sağol...Allahın gücüne gitmesin ama ben ilk zamanlar istemiyordum....keşke hiç böyle düşünmeseymişim diyorum şimdi..Allahım inşallah sizlerede tattırsın bu duyguyu,gerçekten çok değişik bir duyguymuş...Teşekkür ederiz teyzesi,bizde seni çok öpüyoruz...
Shakespeare'den
Korkusundan devamlı endişe içinde yasayan bir fare vardır. Büyücünün biri fareye acır ve onu bir kediye dönüştürür. Fare, kedi olmaktan son derece mutlu olacağı yerde bu kez de köpekten korkmaya başlar. Büyücü bu kez onu bir kaplana dönüştürür. Kaplan olan fare, sevineceği yerde avcıdan korkmaya baslar. Büyücü bakar ki, ne yaparsa yapsın farenin korkusunu yenmeye imkan yok. Onu eski haline döndürür.
Ve der ki,
"Sen cesaretsiz ve korkak birisin. Sende sadece bir farenin yüreği var. O yüzden ben sana yardim edemem.'
Ünlü yazar Shakespeare, bu konuda söyle diyor : 'İnsanların çoğu...
Sevmekten korkuyor, kaybetmekten korktuğu için..
Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.
Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için.
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.
Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için...
Durma üz kendini üzebildigin kadar, hatalarını düzeltecekse.
Düşünme hiç şu anını, düşüncesizlik garantiliyorsa yarını.
Ve kork ölümden ölesiye, korkun seni ölümsüzleştirecekse...
:81::81::81:cok guzel ve anlamlı gercekten sagolllll:canım46:[/COL
kızlar bu akşam çok rahatsızım sadece dua edebildim namaz kılamadım kuran okuyamadım dualarınıza benide dahil edin...hepinizin kandili tekrar mubarek olsun ....
sagol tatlım pazar mısafırım vardı pazartesı esımle gezdık aksam geldık kayınvalıdemler geldı yıne gıremedım cok ozledım sızlerı
Sevmekten korkuyor, kaybetmekten korktuğu için..
Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.
Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için.
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.
Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için...
süperrrrr
canım benim ya kıyamam sana
ilaçlar insallah işe yarar tatlım
gunaydınnnn canlarıım benım sevgı pıtırcıklarıya bu ne yaaaaaaaa 2 gundur yokum fullll mesaj yazmıssınız oku oku bıtmıyooooooooo gozlerım sıstıı venuscum gecmıs olsun kızlardan basaran yok sanırım kızılcık sopası at sunlara venuscummmmmmmmm ıyıce saldılar kendılerını bu arada 2 gundur gıremedım kımse benı sormamıs ayrıca bunun ıcınde kustum
günaydın meleklerim hayırdır ne oldu venüstenciğim
gunaydın tatlım venuscum kabız olmussssss gecmıs olsun herkes teker teker oluyo neden aca:44::44::44::44:ba
ay o sorun hep bende de var
devamlı hemde ben şey yapıyorum kuru kayısıyı sıcak suyun içinde püre gibi yapıp yiyorum hemen etki ediyor
tatlım bende mantar oldugumda kabız olmuştumya daha yeni normale döndüm aç karnına kayısı ye beni o düzeltti alttan bozulunca ikiside mi bozuluyo ne anlamadım yafff:18::18::18:
aaaa bak bunu hiç düşünmedim bende mantar oldu ya omu yapıyo acep[/COLOR]
bende aldım kitabı harika venüscüm saolasın cnm benim...
bu iki satırı şu an vajili olup egzersiz yapan/yapamayan arkadaşlar için özellikle yazdım...
durup üzülmek hiç bir işe yaramıyor size vakit kaybettirmekten başka lütfen artık silkelenin kendinize gelin ve kurtulun şu sorundan......
yahu siz hangi arada derede konusuyosunuz bunlari bakimmm
bu iki satırı şu an vajili olup egzersiz yapan/yapamayan arkadaşlar için özellikle yazdım...
durup üzülmek hiç bir işe yaramıyor size vakit kaybettirmekten başka lütfen artık silkelenin kendinize gelin ve kurtulun şu sorundan......
biz konusuruz venüscümle aramızda telapati var :)))
hepinize dua ettim tatlım Allahım kabul etsin :)))
ne bilim baksana bende hiç kabızlık yoktu mantar olunca olduya ona bağladım bende hemen olayı :1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?