Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bol su iç cnm benim....

ee normal tatlım kabız olmamız aksama kadar kıcımızın üstünde oturuyoruz. ne hareket var ne bişey . tembel teneke olduk valla. bundan sonra herkese ödev veriyorum hafta içi her gun 1 saat spor yapılacak o kadarr

ayyy evet haklısın 2 ay oldu işe başladım sürekli oturuyorum hareket sıfır yaww (( esk. soguk bahar gelse akşamları yürücez de (( benim halim duman bide bebiş olursa gelsin kilolar aboooooooooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:

AY CANIM YA BENDE DE DEVAMLI VALLA KÖTÜ BİR ŞEY H bu arda kızlar akşam işen çıkarken çıkış yapmamışım forumdan sakın yazmadı zannetmeyin

oyyy oyy acıdı totişim idrarımdan kırmızı geliyor totişten kırmızı geliyor bebişime ayırdım kırmızılar bitcek yawww

anam ben pazar günü yaptım sporumu düşe kalka kaydım her yerim ağrıyor zaten:13:
leynnnn sevgülüler gününe ne almış kocişleriniz hiç dimediniz bişey ????

anam ben pazar günü yaptım sporumu düşe kalka kaydım her yerim ağrıyor zaten:13:
leynnnn sevgülüler gününe ne almış kocişleriniz hiç dimediniz bişey ????

camdan kalp şeklinde kocaman bir duvar saati almış kocişim bende ona parfüm aldım :))) biz yüzüyoruz kocişle ama kışın benim sinüzit var esk. soguk ara veriyoruz :))) nisanda başlıcaz hem hamişkende çok ii oluyomuş.

Son düzenleme:
QUOTE=VENUSTEN;17652694]oyyy oyy acıdı totişim idrarımdan kırmızı geliyor totişten kırmızı geliyor bebişime ayırdım kırmızılar bitcek yawww[/QUOTE]

kıyamam değdi benim tatlıma

ben zaten kocişin hediyesini biliyo gibiydim inci set almış bende ona kıyafet aldım mecburen çünkü kilo aldığı için hiç bi kıyafeti olmuyor artık acilen zayıflatmam lazım artık siyah giydiğinde bile gözüme kilolu gözüküyor ayyy bende hep niyetleniyorum spor salonu var oraya yüzmeye gideyim diye ama aynen bendede sinüzit var arabamızda henüz olmadığı için mutlaka oradan minibüse binip eve gelmem lazım kısa mesafe ama üşütürüm diye korkuyorum sıcak evde saçlarım kısa olmasına rağmen hemen tıkanıyo burnum baş ağrısı çekiyom sonra... tüm vajililer kabız,sinüzit ve migrenmi çekiyor yoksa ???

kocam bana mevsimlik mont aldım bende onda saat:)

güle güle kullanın yawru kuşum...

QUOTE=VENUSTEN;17652694]oyyy oyy acıdı totişim idrarımdan kırmızı geliyor totişten kırmızı geliyor bebişime ayırdım kırmızılar bitcek yawww

kıyamam değdi benim tatlıma[/QUOTE]

ayyyy zaten bi yamuldumu tam yamuluyorum düzelinceye kadar ne varsa beni buluyor kızken hiç bişeyciğim yoktu evlilikmi yaramadı p...s mi yaramadı anlamadım heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…