- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.001
yahu siz hangi arada derede konusuyosunuz bunlari bakimmm
iyi bakalim oyle olsun bize üvey evlat muamelesi yapim hemiiii tabiii biz daha vajiliyiz
iyi bakalim oyle olsun bize üvey evlat muamelesi yapim hemiiii tabiii biz daha vajiliyiz
çok sağol balımmmmm bende ettim hepciğinize sonra hızımı alamadım listeden nicklere göre de dua ettim bakalım ne olacak
Allah kabul etsin cnm benim
beğenmene sevindim bebişim bende e-kitap özetleride var onlarıda gönderirim bi ara bebişim arşivden
yolla bebişim bende okuyayım ben kitap okumayı çok severim...
olabilir zaten bende kuruluk vardı demekki öbür tarafta kurudu
bol su iç cnm benim....
ee normal tatlım kabız olmamız aksama kadar kıcımızın üstünde oturuyoruz. ne hareket var ne bişey . tembel teneke olduk valla. bundan sonra herkese ödev veriyorum hafta içi her gun 1 saat spor yapılacak o kadarr
:43:çayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy istiyorum çay makinası bozulmuşşşşşşşşşşşşşşşşş
tatlım kitap adı vermişti yazdımya sizede niye öle söylüyorsun kıyamam ben sana ...
sancıların sıklığı azaldı ama içerdekiler hala orda bakalım ne zaman teşrif etcekler bekliyorum bu günü wcde geçirirsem şaşırmayın
sağol bebişim...evet 2 gündür duruldu hatunlarvalla kızılcığı hazırladım o kadarda dua ettik yapın artık yoksa poponuza poponuza girişcem kızılcık sopasıyla walla kuşum ben özelden çıkamadım buraya ara ara baktım dedim içimden bi eksiklik var ama ne meğer bizim yangın seren yokmuş
kabız oldu tontişe ufff oldu esracım
ben yıllardır çekiyorum bunu ama uzun zamandır böylesi olmamıştı akşama totişin içine boru gibi bi ilaç var onu sokup ilaç sıkmam lazım ön tarafa fitil sokmam lazım offfff offfff giriyo bana bişeylerrrrr fena oluyorummmm
canımcım benim bağırsak tembelliğim var kolay kolay çözülmüyor malasef hiç ekmek yememem lazım hayatım boyunca ama ben bu aralar yedimkayısı ağacı yesem fayda etmez bana
aaaa bak bunu hiç düşünmedim bende mantar oldu ya omu yapıyo acep
kıyamam sana istediğin cay olsun tatlım . ama acık olacak demli çay da kabız yapar .
kariyerde yaparim spordaben gidiyorum kizlar haftada 3 gun lesim cikiyor ama isten sonra hep hevesli olmuyor insan
anam ben pazar günü yaptım sporumu düşe kalka kaydım her yerim ağrıyor zaten:13:
leynnnn sevgülüler gününe ne almış kocişleriniz hiç dimediniz bişey ????
[ı][sıze="2"]
camdan kalp şeklinde kocaman bir duvar saati almış kocişim bende ona parfüm aldım :))) biz yüzüyoruz kocişle ama kışın benim sinüzit var esk. Soguk ara veriyoruz :))) nisanda başlıcaz hem hamişkende çok ii oluyomuş.[/sıze][/ı]
QUOTE=VENUSTEN;17652694]oyyy oyy acıdı totişimidrarımdan kırmızı geliyor totişten kırmızı geliyor bebişime ayırdım kırmızılar bitcek yawww
camdan kalp şeklinde kocaman bir duvar saati almış kocişim bende ona parfüm aldım :))) biz yüzüyoruz kocişle ama kışın benim sinüzit var esk. soguk ara veriyoruz :))) nisanda başlıcaz hem hamişkende çok ii oluyomuş.
kocam bana mevsimlik mont aldım bende onda saat:)
QUOTE=VENUSTEN;17652694]oyyy oyy acıdı totişimidrarımdan kırmızı geliyor totişten kırmızı geliyor bebişime ayırdım kırmızılar bitcek yawww
anam ben pazar günü yaptım sporumu düşe kalka kaydım her yerim ağrıyor zaten:13:
leynnnn sevgülüler gününe ne almış kocişleriniz hiç dimediniz bişey ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?