Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim regli oldum olası çok ağrılı geçer..canım doktora gittim daha önce, yumurtalıkların rahmin çok temiz görünüyo, bi sorun yok dedi.. türkiyede mazejik kullanıyorum ama burda bulamıyorum, advil içiyorum..
ya bide diyolarki düzenli cinsel ilişkiye başladıktan sonra rahim kasları regli zamanında kasılmalarını azaltırmış, ağrılar azalırmış falan.. aslı varmı bunun acaba??
bazıları da doğumdan sonra düzelir diyo..
şu vajinusmustan bi kurtulsam bütün dertlerime çare bulcam Allahın izniyle

doktorlar buna yeni gelin hastalığı diooo bende bi arkadaştan duymustumm yeni gelinken olmus doktor öenmli bişi deil yeni gelin hastalığı deriz buna demiş geçmiş önemli bişi olcsnı sanmıom cicimmm .....kıslarrr ben yemek yapamda gelem muck

kıs sendemi reglisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne oli leynnnnnn teker teker gelinnnnnnn
oyusden cansız burasııı egsiz yapanlar topluca regl dönemineee girmişşşşş bende diom nie canlılık yokkkk[/QUOTE]

:90::90::90:

kesinlikle canım doğumdan sonra düzelenler var ilişkiden sonrada düzelme olabiliyor ama düzelmeyenlerde varmış benimde çok ağrım oluyor o kadar iyi anlıyorum ki. ben kesinlikle adet zamanımda ağrı kesici kullanmıyorum zararı olduğu için full yeşil çay içiyorum rahatlatıyor

canım bendede olmuştu çamurlu gibiydi idrarım dr a gittim kum varmış birazda enfeksiyon. bunun için monurol veya pürinol diye toz ilaçlar var suyla karıştırıp yatarken içiyorsun dr vermişti bana. idrarını biraz tutman gerekiyo sonra tamamen temizliyo bir de bol su içmen lazım. bence dr a git o tahlil yaptırır enfeksiyon falan varsa antibiyotik de verir hem. hemen geçer.

tatlim yaa senin isin allahin izniyle olmus bil.regliden sonra cok yakin insallah hadi basi sen cek de arkandan sirayla gelelim insallah

amin bebeğim inş...........hepimiz kurtulalım kurtulmayan kalmasın :92::92::92: [/QUOTE]

aminn allah yolumuzu açık aydınlıketsin vajinizi esnetsin genişletsin aklımızdaki kötü düşünceleri püf uçursun gtsn.napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır:92::92::92:

cnm benim azaldı yok gibi bişey gerçi daha düzenli ilişkiye yeni başladık araya mantar girmiştiya benim.

canım ben ne yapsam geçmiyo bu ağrı, 2 gün süründürüyo beni.. bende mecburen ağrı kesici içiyorum..
inşallah doğumdan sonra düzelir.. sana da geçmiş olsun jasmincim..

çooooooooooookkkkkkkkkkkk. Beğendiiiiiiiiiiiiim yawwwwwwwwwwwwww

amin bebeğim inş...........hepimiz kurtulalım kurtulmayan kalmasın :92::92::92:

aminn allah yolumuzu açık aydınlıketsin vajinizi esnetsin genişletsin aklımızdaki kötü düşünceleri püf uçursun gtsn.napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır:92::92::92:[/QUOTE]

AMİNNNNNNNNN NE GÜZEL DUA ETMİŞİN CANIM

kardeşlerim bu aralar bana ne oluyo hiç anlamıyorum çok durgunlaştım canım hiç bişey yapmak istemiyo o yüzden sayfaya geliyorum okuyorum muhabbete katılmak istiyorum ama sonra bişi oluo vazgeçiyorum reglim 2 gün önce bitti egzersiz için o kadar hevesliydimki şimdi hiç bişey yapmak istemiyorum aslında yapmak istiyorum ama yapamıyorum ne oluo bana iyice psikolojim bozuldu. bide eşim göreve falan gittiğinde gece uyuyamıyorum bütün ışıkları yakıp oturuyorum sanki biri beni takip ediyo gibi korkularım başladı karanlıktan çok korkuyorum uyumak bile ürkütüyo çünkü rüyamdada kabuslar görüyorum

hımmm nettede nedenleri yazıyor ama bazı ciddi hastalıklarında belirtisi olabilrmiş o yüzden endişelendim...dahilileyeye gidiyim birde bakalım ne dicek saol bebişimmm

geçmiş olsn canım böbrekte falan taş bişey olabilir belkide. Çok geçmiş olsun canım .

sağol canım bilmiyorumki hiç hastalıklardan anlamam mecbur kalmadıkça dr gitmem zaten ama evlendim evleneli doktorsuz günüm geçmedi :94:

ayyyyy zaten bi yeni gelin hastalığım kusurdu oda oldu tam oldu anam benim yeni gelinliğimmi kaldı eskidik artık kaç yeni gelin çıktı buradan benim üstüme kolay gelsin bebişim...benimde yemeğim yok kocişi rejime soktum akşama iştahı kesilmiş vaziyette gelir umarım

bende mantar çıktı ilaç verdi ama öyle toz ilaç vermedi...bol bol su iç dedi...o zaman şu ilaçları bitirip bide öyle test yaptırayım ne çıkcak :96:

cnm benim azaldı yok gibi bişey gerçi daha düzenli ilişkiye yeni başladık araya mantar girmiştiya benim.

aay canım ne güzel bidaha hiç karnın ağrımaz inşallah..
inşallah benimde düzelir, vajinusmusu yenmek herşeye çare olcak anladığım kadarıyla.
hem psikolojimiz düzelicek hem fizyolojimiz :))

sen depresyona girmişsin bebişim :2: psikolog varmı yakınlarda gidebileceğin ???

aminn allah yolumuzu açık aydınlıketsin vajinizi esnetsin genişletsin aklımızdaki kötü düşünceleri püf uçursun gtsn.napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır:92::92::92:

AMİNNNNNNNNN NE GÜZEL DUA ETMİŞİN CANIM[/QUOTE]

seracım sen ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…