- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.461
yok yawrum hiç bi ağrım yok şükür...bulanıktı rengi ama ben demir ilacı kullanıyorum o yaptı sanmıştım ama nette bakıyorum şimdi korktum açıkçası burada aradım ama bulamadım bu konuda bişey...
çokkkk zaararlı kızım agrı kesici okadar içmek bilmiyormusun sadece majezik iç regl sancısına ii geliyor ama bi tane bu kadar çok içme bi tarafı düzeltirken başka tarafın bozulur bu sancı için dr. git bence cnm
kızlar ben cuma akşamı dr gittiğimde idrarda kan var dedi doktor ama az dedi bu önemli bişeymidir ? 1 saattir arkadaşımdan fırça yiyorum önemli diyo korktum şimdi heee napsam acaba ? siz böyle bi şey yaşadınızmı?
benim regli oldum olası çok ağrılı geçer..canım doktora gittim daha önce, yumurtalıkların rahmin çok temiz görünüyo, bi sorun yok dedi.. türkiyede mazejik kullanıyorum ama burda bulamıyorum, advil içiyorum..
ya bide diyolarki düzenli cinsel ilişkiye başladıktan sonra rahim kasları regli zamanında kasılmalarını azaltırmış, ağrılar azalırmış falan.. aslı varmı bunun acaba??
bazıları da doğumdan sonra düzelir diyo..
şu vajinusmustan bi kurtulsam bütün dertlerime çare bulcam Allahın izniyle
hepimiz aynı anda yumurtluyoruz demekki :44::44:
Regliden sonra şu işi becerip hamile kalıp herberaber doğuralım kızlar.. Aynı günlerde bebişlerimiz olur, ne güzel
tatlim yaa senin isin allahin izniyle olmus bil.regliden sonra cok yakin insallah hadi basi sen cek de arkandan sirayla gelelim insallah
son aşamadakilerin hepsi regl sanırım.toplu regl sonrası toplu başarı olur umarım
ammiinnnnnnnnnnnnnn:16:
benim regli oldum olası çok ağrılı geçer..canım doktora gittim daha önce, yumurtalıkların rahmin çok temiz görünüyo, bi sorun yok dedi.. türkiyede mazejik kullanıyorum ama burda bulamıyorum, advil içiyorum..
ya bide diyolarki düzenli cinsel ilişkiye başladıktan sonra rahim kasları regli zamanında kasılmalarını azaltırmış, ağrılar azalırmış falan.. aslı varmı bunun acaba??
bazıları da doğumdan sonra düzelir diyo..
şu vajinusmustan bi kurtulsam bütün dertlerime çare bulcam Allahın izniyle
kesinlikle canım doğumdan sonra düzelenler var ilişkiden sonrada düzelme olabiliyor ama düzelmeyenlerde varmış benimde çok ağrım oluyor o kadar iyi anlıyorum ki. ben kesinlikle adet zamanımda ağrı kesici kullanmıyorum zararı olduğu için full yeşil çay içiyorum rahatlatıyor
[sıze=2]bu bestem kocişlerinizden size gelsin kızlarrrr
Bilmem ki bu aralar sen de bir hoş musunnnnnnnnnnnn
ıçmeden hatıralardan sarhoş musunnnnnnnn
ellerin sanki bak hala vajindeeeeeee
yeneceksin artık hissediyor musunnnnn
p...s seni soruyor sahi mutsuz musunnnnnnnn
bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musunnnnnnnn
herşey gönlünce olmaz demiştim sanaaaaaaa
reglden kaçılmaz görüyorsunnnnnnnnn
neler girdi vajinden neler geçtiiiiiii
hiçbirisi ateşini gidermediiiiiii
en güzeli p....s kadar sevilmediiiiiii
[/sıze][sıze=2]neler girdi vajinden neler geçtiiiiiii[/sıze][sıze=2]
korkma bu akşam gelip çalmam kapınıııııı
başkası paylaşıyor artık vajiniiiiii
ben sensiz yaşıyorum yasak aşkınıııııı
söylüyorum şarkınııııııııı
yeteeeeeerrrrrrr artıkkkkk bitirelim şu işiiiiii
[/sıze]
amin bebeğim inş...........hepimiz kurtulalım kurtulmayan kalmasın:92::92::92:
geçmiş olsun venüstencim, ihmal etmesen iyi olur. benim de ev arkadaşımda olmuştu, meğer kum varmış böbreklerinde idrar yollarından geçerken kum çizmiş o yüzden kanamış..
yine de bi doktor araştıması lazım.tekrar geçmiş olsun..
geçmiş olsn canım böbrekte falan taş bişey olabilir belkide. Çok geçmiş olsun canım .
ayyyyy zaten bi yeni gelin hastalığım kusurdu oda oldu tam oldudoktorlar buna yeni gelin hastalığı diooo bende bi arkadaştan duymustumm yeni gelinken olmus doktor öenmli bişi deil yeni gelin hastalığı deriz buna demiş geçmiş önemli bişi olcsnı sanmıom cicimmm .....kıslarrr ben yemek yapamda gelem muck
canım bendede olmuştu çamurlu gibiydi idrarım dr a gittim kum varmış birazda enfeksiyon. bunun için monurol veya pürinol diye toz ilaçlar var suyla karıştırıp yatarken içiyorsun dr vermişti bana. idrarını biraz tutman gerekiyo sonra tamamen temizliyo bir de bol su içmen lazım. bence dr a git o tahlil yaptırır enfeksiyon falan varsa antibiyotik de verir hem. hemen geçer.
cnm benim azaldı yok gibi bişey gerçi daha düzenli ilişkiye yeni başladık araya mantar girmiştiya benim.
kardeşlerim bu aralar bana ne oluyo hiç anlamıyorum çok durgunlaştım canım hiç bişey yapmak istemiyo o yüzden sayfaya geliyorum okuyorum muhabbete katılmak istiyorum ama sonra bişi oluo vazgeçiyorum reglim 2 gün önce bitti egzersiz için o kadar hevesliydimki şimdi hiç bişey yapmak istemiyorum aslında yapmak istiyorum ama yapamıyorum ne oluo bana iyice psikolojim bozuldu. bide eşim göreve falan gittiğinde gece uyuyamıyorum bütün ışıkları yakıp oturuyorum sanki biri beni takip ediyo gibi korkularım başladı karanlıktan çok korkuyorum uyumak bile ürkütüyo çünkü rüyamdada kabuslar görüyorum
sen depresyona girmişsin bebişim :2: psikolog varmı yakınlarda gidebileceğin ???
aay canım ne güzel bidaha hiç karnın ağrımaz inşallah..
inşallah benimde düzelir, vajinusmusu yenmek herşeye çare olcak anladığım kadarıyla.
hem psikolojimiz düzelicek hem fizyolojimiz :))
aminn allah yolumuzu açık aydınlıketsinvajinizi esnetsin genişletsin aklımızdaki kötü düşünceleri püf uçursun gtsn.napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır:92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?