Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben ne yapsam geçmiyo bu ağrı, 2 gün süründürüyo beni.. bende mecburen ağrı kesici içiyorum..
inşallah doğumdan sonra düzelir.. sana da geçmiş olsun jasmincim..

canım ya ben de kendimi bildim bileli hep ağrım sancım olur.doktor majezik verdi tahliller temiz çıktı ama majezik benim ağrılarımı geçirmiyo ki çok hafif geldi o bana.ben de 2 saat arayla falan vermidon içiyorum 2 -3 tane artık ne zaman geçerse.bu ay belki farklı olur diye düşündüm ilişkiden dolayı ama yine aynıydı artık belki doğumdan sonra düzelir inaşşallh diye ümit ediyorum.bu arada apranax da mideyi bozuyor bilginize.ilk zamanlar onu kullanıyordum mide ağrılarım artınca doktor bırakttırdı.anam kadın olmak ne zor şey yaw

gunaydin canlariiimmm
anam dun bende varya tam zamaninda ciktim ya hihihiihhi gerci arkadaslar foyasini cikarmislar sagolsunlar ellerine saglik

evet canım çıkardık foyasını meydana, umarım engellenmiştir siteden, yazılanlar silinmiş malesef keşke kalsaydı da ibret olsaydı, böyle şeylerin yanlarına kalmayacağını bilselerdi bu tür girişimlerde bulunanlar..ama malesef tüm yazılanlar silinmiş, bu adam bi de birçok topiğe vermiş o mail adresini inşallah onlarda silinmiştir..bu arada hepinize acil şifa diliyorum, umarım en kısa sürede atlatırsınız, arada takip ediyorum burayı, bir çok atlatana rastlıyorum ve çok mutlu oluyorummm..

arkadaşlar anlamadım sapıkmı vardı sitede neoldu bende geçen biri doktorum yardım edim filan dedi ikide bir msn istedi vermedim tabi o muydu yoksa:95::95::95:

arkadaşlar anlamadım sapıkmı vardı sitede neoldu bende geçen biri doktorum yardım edim filan dedi ikide bir msn istedi vermedim tabi o muydu yoksa:95::95::95:

evet canım oydu ii etmişin bende eklemiştim görünce ilk neyin nesi diye ibrahim çıktı ismi konuşmaya çalıştı sonradan değişmiş nuray yapmış bide savunuyor kendini.

evet oydu şekerim iyi yapmışsın vermemekle

eşim ilk başta kızmıştı nie böle sitelere filan grysn die sonra bunları okutunca rahat şimdi zaten anlaşılıyo kimin ne oldugu 1 2 msj dan sonra muhatab almadım bile ama yinede dikkatli olun bacılarrr

Kızlar sapıkmı vbar ne oldu anlayamadım nasıl anladınız erkek olduunu yaaa bu işe bi çözü bulmak gerek :s

canım ben ekledim neyin nesi diye ismi ibrahim di anladım zaten sapık olduunu doktor olsa ne diye buralarda ekle beni desin millete işimi yok. inanmayın böle insanlara sakın hassas konu üzerinden faydalanmaya çalışıyorlar.

kızlar ben çıkıyorumm. hayırlı akşamlar herkese

yok anam ben regl falan değilim yaaa 26 sında benimki ben emla aldım 2 gün önce ama denemedim dün uyuma numarası yaptım kocişe ordan yırttım ama perşembe günü kaçış yok emla ile demiycem

evet canım oydu ii etmişin bende eklemiştim görünce ilk neyin nesi diye ibrahim çıktı ismi konuşmaya çalıştı sonradan değişmiş nuray yapmış bide savunuyor kendini.

işte böyle cebren ve hile ile bütün iyi niyetimizi suistimal ediyorlar hem biz burda kendi derdimizle ugraşıyoruz.:84:

hayırlı akşamlar jasmincim..

işte böyle cebren ve hile ile bütün iyi niyetimizi suistimal ediyorlar hem biz burda kendi derdimizle ugraşıyoruz.:84:

ben göremedim ne olduğunu yahu, yazılanlar silinmiş..
ne oldu ki dün akşam? amacı neymiş o doktur sapığının? yani msne eklese ne olcakmış ki?
biz burda derdimize çare arıyoruz millet neyin derdinde yaa, Allah akıl fikir versin. ne diyelim..

naz banada oldu aynısıııı egsz yaptım araya regl girdi bitttiii hiç birşey yapasım gelmedii egsden sıkıldm yapmak istemedim başa döndüm die düşündüm sonra kendimi toparladım hemen uyma seytana dieee hemen toparladım kendimi ben doktora gittim bana egskle anti depresyon hapı verdi ben kullanmadım uzun süre kullanılması gerekioo tesir etmesi için.. burdaa zaten herkes depresyonda annnem vajiiii bizi toplıcaaa depresyona soktuuuu.....kendini toparlaaa bi besmele çek uymaa seytana aynısı bendede oldu hemen toparlaa kendini....

kızlar bana şans dileyin bu gece yapacazzz bakalım nolcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…