- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.501
selam kızlar.benimde 11 martta doktor ulusoydan randevum var.giden kişilerlede konuşuyorum doktor beyin uyguladığı tedavi yönetimini biliyorum ama son zamanlarda kafam çok karıştı.orda yenenlerde zorluk çekiyomuş hemen 1,5 günün sonunda normale dönmüyomuş zaten eve gidincede 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatla çalışılıyomuş.bunu doktor kendisi söyledi.çok saçma geldi hem hallediyoruz hem neden gidince aparatla çalışıyoruz.5000 lirayı 1,5 günde hallettiği için vericez uğraşmamak için yani ama zorlanma acı oluyosa ben zaten yaşıyorum onları.zaten p...le deniyoruz bilmiyorum giden herkes zorlanmışmıdır ama tedavisi fiyatı kadar abartılıcak mucizevi bişey değil sanırım.başka doktor önerisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...herkese hayırlı kandiller...
selam kızlar.benimde 11 martta doktor ulusoydan randevum var.giden kişilerlede konuşuyorum doktor beyin uyguladığı tedavi yönetimini biliyorum ama son zamanlarda kafam çok karıştı.orda yenenlerde zorluk çekiyomuş hemen 1,5 günün sonunda normale dönmüyomuş zaten eve gidincede 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatla çalışılıyomuş.bunu doktor kendisi söyledi.çok saçma geldi hem hallediyoruz hem neden gidince aparatla çalışıyoruz.5000 lirayı 1,5 günde hallettiği için vericez uğraşmamak için yani ama zorlanma acı oluyosa ben zaten yaşıyorum onları.zaten p...le deniyoruz bilmiyorum giden herkes zorlanmışmıdır ama tedavisi fiyatı kadar abartılıcak mucizevi bişey değil sanırım.başka doktor önerisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...herkese hayırlı kandiller...
kardeşlerim bu aralar bana ne oluyo hiç anlamıyorum çok durgunlaştım canım hiç bişey yapmak istemiyo o yüzden sayfaya geliyorum okuyorum muhabbete katılmak istiyorum ama sonra bişi oluo vazgeçiyorum reglim 2 gün önce bitti egzersiz için o kadar hevesliydimki şimdi hiç bişey yapmak istemiyorum aslında yapmak istiyorum ama yapamıyorum ne oluo bana iyice psikolojim bozuldu. bide eşim göreve falan gittiğinde gece uyuyamıyorum bütün ışıkları yakıp oturuyorum sanki biri beni takip ediyo gibi korkularım başladı karanlıktan çok korkuyorum uyumak bile ürkütüyo çünkü rüyamdada kabuslar görüyorum
kıs sen yendikten sora kaç keç yaptındaaaa deniycez dionnnn
iyi akşamlar canımm nasılsın
ohhh be geldin nihayet öle kaldım birbaşıma yaaaaaiyiyim ama burdan uzak kalmak sıkıyor canımı sen nasılsın tatlım.
canım bende yeni geldim koçişle dısardaydık gezdık biraz....seni görünce sevindimiyiyim canımm kafam karısık biraz :44:iş görüşmesine gittim çocuk düşünmüyeceksın dedıler kı ben yenı yenı kurtulmuşken bu hastalıktan bebek çok istıyorum ama çalışmakta istıyorum
vay şaşkın seni o zaman sen onları boşver işe gir çocuk girişimlerine başla tutana kadar çalışma hevesinde geçer iki isteğinide yapmış olursun tatlım.çalışmak neden istiyorun tatlım çocuk istiyorsan zor olur.ilk üç ay riskli oluyor o aralar dinlenmen gerekebilir.bu durumda iksinden birni tercih etmen gerekecek .
bende öyle düşünuyorum bebek daha çok istıyorum gerçi olup olmayacagını bılmıyorum..Allah isteyen herkese versin gerı kalanını ozelden atıyım
Rana tatlım hosgeldin. Olmuyor canım ya bütün gün yoksun eksikliğin hissediliyor canım. Dün yapamadinmi canım neyin ayarlarını?
ayyy canım hiç deme valla hiç tadı olmuyor akşama kadar yalnızdım sziler tesellim olmuştunuz kaldım öyle.ya canım davetin geldi kabul ediyorum olmuyor uffff onada sinir oldum .sen nasılsın tatlım .bitmek üzere regl sanırım inşallah biter yavaş yavaş başlarsın egzersizlere hayırlısı ile bir sonraki regl gelmeden de başarı haberini alırız inşallah canım
ya kızlar birşey soracam size ,benim 2. denememizden sonraki bir durumu anlatayım yorum yapın ..Eşimle 2. denemede ben p..in yarısını almıştım az az gıtgeller oldu,yanmada olmustu kestik gerisi olmadı beceremedik neyse sonra uyudum falan. ertesi gun afedersiniz wc de pembemsı sıvı bi akıntı oldu ..2 gun sonrada reglım baslamıstı bu nedemek olur sizce ben cok oncelerı parmak egzersızı yapmıstım sona bıraktım p..e devam etmek ıstedım 2. denemedn sona bole olmustu çok mu zorladım yoksa zar olayımıydı bu anlayamadım ben ..reglımden gunler once bole bı akıntı olmamıstı hiç...eşim görevden gelince 3. denemeyı yapcaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?