Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence psikologa gitmek istiyorsan baska birini tercih et hem daha uygun olur hem daha ssaglıklı hangı sehırdesın bilemiyorum..bende egzersizi kendım yapamadım kendi parmagımla hıc hıc yapamadım direk es parmagıyla kendi yapamayanlar bu skılde yapsın madem hem zaman olarak da sonuca daha cabuk ulasılıyor mersinde ve cevresınde olanlar varsaa ulassınlar gittiğim psikologu tavsiye edebilirim bir bayan ayrıcada hem eşi hem kendi psikolg..

arkadaslar merhabalar..bende bu sıteyı uzun suredır takıp edıyordum ancak yenılerde uye oldum..tum konuları tum ayrıntılarıyla okuyrum..burdakı konu banada yabancı bır konu degıl ve yardmcı olması bakımından yazmak ıstedım.bende bu sorunu evlılıgımın 7.ayında falan yendım.ama 7 ay hergunum cok kotu gecıyrdu psıkolojıkmen.eşim cok destek verıyrdukı bugun zaten onun sayesınde bu sorunu yendık.yoksa doktorlar egzersızler bahane.Ki canı kıymetlı derler ya oyle bır tıptımyanıı..ama gecem gunduzume karısmısıt.doktorada gıtmısıdık.doktor ılk seansda bıze bılımsel acıklamarda bulundu işte yapısından falan.ama ben dedım bu drdan ıs cıkmaz iş ban dusuyr yıne.egzszler konusunda hak verıorum uzun bı sure egzersz yaptık.parmak olayını astıktan sonra ınann aslında gerısı gelıyr.her ne kadar kendımı sıkmama ragmen gerılmeme ragman bu iş oldu arkdslar..(ayrıca oyle kanamalar yırtılır flan tarzı hıcbırsey olmadı desem yerıdır)cunku parmak egzersızlerıyle bu olay ortadan kalkıyr.ınann dayanılmıcak bır acı degıl sadece ıs kendımızde bıtıyr ben bunu anladım.cokk uzuldum cok agladım ve cok sınırlendımm neden ben dıordum ne farkım war dıordumkı gozumu kararttımm.egzslerıde nasıl ıstyrsanz oyle yapın..ıstemedgnz an bırakın bence sıkmayın kendnzı ben cok sıkılıyrdum kı cogu zaman yapmıordum..bu ısden kacmak ıcın kendıme hastalıklar cıkarıyrdum sankı..basım agrıyo..aman regl oldum...aman üşüttüm..aman yorgunum...kısa ve oz olarak bu sorunu yasayan arkdslara dıcegm tek seyy kendınız olun bırakın herseyı yaaa.ölüm yokmus sonundaa ben kii senelerı goze almsıdım..ve sunuda unutmayın egzsz falan derken bı anda olcak sız bıle sasıracaksınz nasıl oldu nasıl yaptım dıceksınz..cunku ben suan bıle hala sokundayım..yenı yenı bu ısı yaptım dıorum...herkese allah yardm etsın ınsallah en kısa zamnda atlatrsınz..

bence psikologa gitmek istiyorsan baska birini tercih et hem daha uygun olur hem daha ssaglıklı hangı sehırdesın bilemiyorum..bende egzersizi kendım yapamadım kendi parmagımla hıc hıc yapamadım direk es parmagıyla kendi yapamayanlar bu skılde yapsın madem hem zaman olarak da sonuca daha cabuk ulasılıyor mersinde ve cevresınde olanlar varsaa ulassınlar gittiğim psikologu tavsiye edebilirim bir bayan ayrıcada hem eşi hem kendi psikolg..

paylaşımın için teşekkürlerr..... vallaaa kızlar Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu durumu Allah kimseye yaşatmasınnnn......

bak cnım bende nerdeyse bu duurma düşecektim egzersize başladıgımda canım hiç bişey istemedi oyllee aksama kadar bos bos oturuyordum egzersizdende kacacak yer arıyordum ama yok genede oyle yada boyle yapıyordum bır sekılde 2 gun kaçamagımd aoldu ama bu kaçamak daha fazla olsa kalıp giderdim öylee ne olursa olsun önce karar vereceksin..eşimlede aram kötü olsa canımda sıkılsa ne olursaa olsun kuste olsam esimle ben bu vajinismusu yenecegım bunları yapacagım dedim..önce bunu öğreneceksin bunu dedikten sonra kim durabilir karsında Allah tan baska sen hazırsan kımse duramaz gonulden istersen..vaji seni yenmeye calısıyor buna izin verme sen onu yen..hemen basla 1haftada çözülecek birşey bu 1 sene 4 ay yasadım bende bunu hep bosvere ede..o üstümdeki ağırlıkları korkularımıı umutsuzlugumu hiç unutamam 6 ayda 10 kilo aldım daha sonrasında dahada fazla 63 kilodan nerdeyse 80 leri bulmak üzereyim bana en kötü etkiside bu oldu her gece aglardım her gece ama sımdı bitti hersey senın elınde daha uzun süre bunu yasamakmı ıstersın yoksa bıtırmekmı buna sen karar vereceksı..(biraz uzun ve karısık oldu sanırım :S)

ohhh be geldin nihayet öle kaldım birbaşıma yaaaaaiyiyim ama burdan uzak kalmak sıkıyor canımı sen nasılsın tatlım.

canım bende yeni geldim koçişle dısardaydık gezdık biraz....seni görünce sevindimiyiyim canımm kafam karısık biraz :44:iş görüşmesine gittim çocuk düşünmüyeceksın dedıler kı ben yenı yenı kurtulmuşken bu hastalıktan bebek çok istıyorum ama çalışmakta istıyorum

vay şaşkın seni o zaman sen onları boşver işe gir çocuk girişimlerine başla tutana kadar çalışma hevesinde geçer iki isteğinide yapmış olursun tatlım.çalışmak neden istiyorun tatlım çocuk istiyorsan zor olur.ilk üç ay riskli oluyor o aralar dinlenmen gerekebilir.bu durumda iksinden birni tercih etmen gerekecek .

bende öyle düşünuyorum bebek daha çok istıyorum gerçi olup olmayacagını bılmıyorum..Allah isteyen herkese versin gerı kalanını ozelden atıyım

Rana tatlım hosgeldin. Olmuyor canım ya bütün gün yoksun eksikliğin hissediliyor canım. Dün yapamadinmi canım neyin ayarlarını?

ayyy canım hiç deme valla hiç tadı olmuyor akşama kadar yalnızdım sziler tesellim olmuştunuz kaldım öyle.ya canım davetin geldi kabul ediyorum olmuyor uffff onada sinir oldum .sen nasılsın tatlım .bitmek üzere regl sanırım inşallah biter yavaş yavaş başlarsın egzersizlere hayırlısı ile bir sonraki regl gelmeden de başarı haberini alırız inşallah canım

evet guzelim yaaa butun gun yoksunnn.aklima geliyorsun gun icinde diyorum rananin aklida bizdedir kesin.
reglim bir kac gune biter ve dedigin gibi tatlim bir dahaki regliye kadar hayirlisiyla cozerim insallah.hani benim misafir olaylarim vardiya hatirladin mi soylemistim sana onlar da gelemiyorlar.ertelendi.vardir bunda da bir hayir.

ya kızlar birşey soracam size ,benim 2. denememizden sonraki bir durumu anlatayım yorum yapın ..Eşimle 2. denemede ben p..in yarısını almıştım az az gıtgeller oldu,yanmada olmustu kestik gerisi olmadı beceremedik neyse sonra uyudum falan. ertesi gun afedersiniz wc de pembemsı sıvı bi akıntı oldu ..2 gun sonrada reglım baslamıstı bu nedemek olur sizce ben cok oncelerı parmak egzersızı yapmıstım sona bıraktım p..e devam etmek ıstedım 2. denemedn sona bole olmustu çok mu zorladım yoksa zar olayımıydı bu anlayamadım ben ..reglımden gunler once bole bı akıntı olmamıstı hiç...eşim görevden gelince 3. denemeyı yapcaz inşallah..

canım gel gitler nedeniyle sürtünmeden kaynaklı bişe olabilir.endişe edecek bişe olmasa gerek tatlım.

Ben dün deneme yaptim parmakla orta parmagimi baya icine soktum yani tam soktum desem yeri ama parmagima böyle balloncuk takildi sanki icinde oynattimda parmagimi hic acimadi ama ben kastim yine kendimi sorum o balloncuk neydi size kardesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…