Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben dün deneme yaptim parmakla orta parmagimi baya icine soktum yani tam soktum desem yeri ama parmagima böyle balloncuk takildi sanki icinde oynattimda parmagimi hic acimadi ama ben kastim yine kendimi sorum o balloncuk neydi size kardesler

canım merak etme o bende de olmustu parmagımı tam gırdırdıgımde gelmıştı ama ne oldugunu anlamamıştım ... popomun oraya mı geldım dıye de korkmuştum

Son düzenleme:
Pazardan bu yana hep 5-10 yapiyorum orta parmagimi tam soktum oynattimda icinde ama parmagima sanki böyle balloncuk takildi onu anlayamadim hemende cikarttim dogal olarak..

Ben dün deneme yaptim parmakla orta parmagimi baya icine soktum yani tam soktum desem yeri ama parmagima böyle balloncuk takildi sanki icinde oynattimda parmagimi hic acimadi ama ben kastim yine kendimi sorum o balloncuk neydi size kardesler

supersin tatlim bir kere basladin ya bak gör gerisi ne kadar hizli gelisecek

Pazardan bu yana hep 5-10 yapiyorum orta parmagimi tam soktum oynattimda icinde ama parmagima sanki böyle balloncuk takildi onu anlayamadim hemende cikarttim dogal olarak..

canım çok güzel gıdıyosun masallah orta parmagını ıyıce alıştırdıktan sonra iki parmaga gecmeyı dene oranın nasıl esnedıgını gorunce emınımkı egzersızlerını daha keyıflı yapıcaksın

oooo maşallah bak yapamam edemem derken nerelere gelmişin maşallah.canımendişelenme hepimi ilk denemerde bişe geldi parmağımıza vajinin iç yapısıdır korkaca bişe yok aynen devam tatlım

Ya vallahi anlamadim ama cok korktum e ben simdi baska ne yapmaliyim iki parmagi nasil sokacam ben biri cok zor aliyorum alirkende cok rahatmisim gibi muzik söyluyorum oysa icimde firtinalar kopuyor vallahi... siz ne asamalardasiniz takip edemiyorum calisinca kusua kalmayin

canım iki parrmağa geç valla ben onda daha rahat almıştım tek parmak daha zor yl alıyordu ama iki parmak hedefe çabuk ulaşıyor dene gör derim.ben yenenlerdenim canım p... ile anlaşmaya çalışıyorum işte gel gitler falan

canım isaret ve orta parmagını bırleştir ya da küs isaretı yap oyle dene ben 5 gun oldu yenelı alışmaya çalışıorum..ben egzersız yaparken bı parmaklarıma bakardım bi vajıye yok ya olmaz dıye düşünürdum ama oyle degıl nefes egzersılerını yaparak ıkı parmagını gırdırmeye çalış

Son düzenleme:

Hadi insallah canim allahim tez zamanda kurtarir bebisde verir halayda verir insallah sana... Canim ben iki parmagi nasil sokacam küs isareti falan diyorlarda..

Anladim bacim bende boyarim regelim varken ya bu parmagi sokarken nasil ikinmaliyim ve nefes egzersizlerini yazramisin ben bunu tez zamanda yenmeliyim sizde benle beraber insallah sorna gelsin halayla kocisim varya öyle bir bikacakki sormayin gitsin

Hadi insallah canim allahim tez zamanda kurtarir bebisde verir halayda verir insallah sana... Canim ben iki parmagi nasil sokacam küs isareti falan diyorlarda..

canım ben direk işaret ve orta parmağı birleştirip yaptım küs işareti yapmadım eşimle yaparken o yapıyomuş küs işaretini farkeden bişe yok tatlım.istediğin şekilde alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…