- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.521
Iyi gecelerarkadaslar naber nasil gidiyor baska bir ip ucu varmi ben hala ayni yerdeyim :-(
Iyi gecelerarkadaslar naber nasil gidiyor baska bir ip ucu varmi ben hala ayni yerdeyim :-(
Ben dün deneme yaptim parmakla orta parmagimi baya icine soktum yani tam soktum desem yeri ama parmagima böyle balloncuk takildi sanki icinde oynattimda parmagimi hic acimadi ama ben kastim yine kendimi sorum o balloncuk neydi size kardesler
Ben dün deneme yaptim parmakla orta parmagimi baya icine soktum yani tam soktum desem yeri ama parmagima böyle balloncuk takildi sanki icinde oynattimda parmagimi hic acimadi ama ben kastim yine kendimi sorum o balloncuk neydi size kardesler
Pazardan bu yana hep 5-10 yapiyorum orta parmagimi tam soktum oynattimda icinde ama parmagima sanki böyle balloncuk takildi onu anlayamadim hemende cikarttim dogal olarak..
Pazardan bu yana hep 5-10 yapiyorum orta parmagimi tam soktum oynattimda icinde ama parmagima sanki böyle balloncuk takildi onu anlayamadim hemende cikarttim dogal olarak..
canım gel gitler nedeniyle sürtünmeden kaynaklı bişe olabilir.endişe edecek bişe olmasa gerek tatlım.
Ya vallahi anlamadim ama cok korktum e ben simdi baska ne yapmaliyim iki parmagi nasil sokacam ben biri cok zor aliyorum alirkende cok rahatmisim gibi muzik söyluyorum oysa icimde firtinalar kopuyor vallahi... siz ne asamalardasiniz takip edemiyorum calisinca kusua kalmayin
Ya vallahi anlamadim ama cok korktum e ben simdi baska ne yapmaliyim iki parmagi nasil sokacam ben biri cok zor aliyorum alirkende cok rahatmisim gibi muzik söyluyorum oysa icimde firtinalar kopuyor vallahi... siz ne asamalardasiniz takip edemiyorum calisinca kusua kalmayin
Ecrin kardes frenc yapinca abdest kabul olmuyor ama nasil yapacaksin ya bacim
regliyim ya simdi tatlim ondan.gusüle kadar yaniii.normalde yapmiiyorum bacummm
canım iki parrmağa geç valla ben onda daha rahat almıştım tek parmak daha zor yl alıyordu ama iki parmak hedefe çabuk ulaşıyor dene gör derim.ben yenenlerdenim canım p... ile anlaşmaya çalışıyorum işte gel gitler falan
ayyy bende regl olunca oje sürüyodum birde güzel kırmızı oje almıştım kociş sürdürmüyorbiraz kıskanç kendileri:26:
Hadi insallah canim allahim tez zamanda kurtarir bebisde verir halayda verir insallah sana... Canim ben iki parmagi nasil sokacam küs isareti falan diyorlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?