Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım orta parmağını aldığın şekilde alacaksın.açıyı ayarlarsın aynı şekilde yavaş yavaş iteceksin nefes alırken it nefes verirken zaten vaji içine alıyor.

Ranacim en kolayi hangisi sizce egs kolay p... hani ben hemencik yapsam ama korkuyorumda p... sokmayi denedik bu gunde ama girmedi kerata sanki önunde duvar vardi...

ayyyy kizzzlarrr benim herif beni hic kiskanmiyor diyordum yaaasimdi bir kizdi bana diyokiii yaaaa benimle hic ilgilenmiyosun artik hep kadinlar kulubu hep kadinlar kulubu
ben kaciyorum kizlar accik da askumla ilgileneyim.
optum hepinizi iyi geceller
bubayyy

Ranacim en kolayi hangisi sizce egs kolay p... hani ben hemencik yapsam ama korkuyorumda p... sokmayi denedik bu gunde ama girmedi kerata sanki önunde duvar vardi...

tatlım işte p... ile yaparken malesef duvar varmış gibi hissediyosun bende başlarda parmak yapmamak için p.. ile deniyodum daha kolay geliyodu ama işte o duvar onu aşamıyodum.egzersizle aslında duvar olmadığını anlıyosun canımgevşemeyi ve vajinin açıldığını anlıyosun bölece duvar sandığın şeyin kasmadan ibaret olduğunu anlıyosun.ben p.. boyutunda aparatı alana kadar p... ile yapamamıştım ben biraz fazla ödlektim p... konusunda sen iki parmakla biraz alış belki p.. ilede başarırsın.

al benden de okadar küsecek az daha kalırsam hadi git canım kocişe ihmal etme.görüşürüz yine biz nasılsa

HAdi insallah valla buraya uye oldugum gunden bu yana cok cesaretliyim yada kendimi kastigimda sizi aklima getiriyorum ama bacim ya ben parmak haric hic bir sey sokamam valla aparat maparat p... bir soksam is tamam bu parmagida sevmiyorum ama iste basarmak icin yapiyorum ama sence en kolayi ne bu arada nefesi nasil verecegim canom

canım sen iki parmakla yap bikaçkez p... ile denemey başlarsın.ben çok ödlektim ondan aparatlada uğraştım.bak şimdi ik parmağını birleştir sonra jel falan sürüyosun heralde onu sürparmağına bu arada parmağına eldiven yada prezercatif geçirmen hem sağlık açısından hemde rahat olması açısından iyi olur.sonra vji delğine tıpkı orta parmağı ayarladığın gibi tut.içeri doğru ittir.nefes alırken ittir bir nefes verirken ittirmeye devam et zaten nefes verirken vaji gevşiyor içine almaya başlıyor.yavaş ol tıkandığın yerde bekle çıkarma parmağı rahatlayınca aynen devam et.canım sen orta parmağı almışın onu alırken yaptığından farklı bişe olmayacak

Ay insallah canim ya vallahi bilmiyorum ama sizi aparatla falan duyunca bunlar ne kadar kolay vajilim ne diyorum benim herseyden ödum cikiyor ama ben olsam aparat yerine p.. sokarim daha kolay olmazmi sence bacim

herkese merhabalar arkadaşlar. şunu belirtmeliyimki, birçok arkadaşın yoğun ilgisiyle karşılaştım. yardımlarınız için teşekkürler. tavsiyelerinizi en kısa zamanda uygulayacağım...

bende denemelere devam ediyorum p..s bi kısmı giriyor ama hala tamamını alamıyrm deliricem parmak egz.lerini de ilişkiden sonra deniyrm daha ii oluyr ama iki bogum kadar sadece offf adet olana kadar bi halledebilseydm araya adet girince sanki daha zorlanıyrm offf kıssslarrr ne zormuş vajili olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…