- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.541
Anladim bacim bende boyarim regelim varken ya bu parmagi sokarken nasil ikinmaliyim ve nefes egzersizlerini yazramisin ben bunu tez zamanda yenmeliyim sizde benle beraber insallah sorna gelsin halayla kocisim varya öyle bir bikacakki sormayin gitsin
anam sende kirmizi kirmizi surersen kiskanir adam be yawww.ya o degilde benim herif beni hic kiskanmiyor hee
Ranacim en kolayi hangisi sizce egs kolay p... hani ben hemencik yapsam ama korkuyorumda p... sokmayi denedik bu gunde ama girmedi kerata sanki önunde duvar vardi...
ayyyy kizzzlarrr benim herif beni hic kiskanmiyor diyordum yaaa simdi bir kizdi bana diyokiii yaaaa benimle hic ilgilenmiyosun artik hep kadinlar kulubu hep kadinlar kulubu
ben kaciyorum kizlar accik da askumla ilgileneyim.
optum hepinizi iyi geceller
bubayyy
ayyyy kizzzlarrr benim herif beni hic kiskanmiyor diyordum yaaa simdi bir kizdi bana diyokiii yaaaa benimle hic ilgilenmiyosun artik hep kadinlar kulubu hep kadinlar kulubu
ben kaciyorum kizlar accik da askumla ilgileneyim.
optum hepinizi iyi geceller
bubayyy
tatlım işte p... ile yaparken malesef duvar varmış gibi hissediyosun bende başlarda parmak yapmamak için p.. ile deniyodum daha kolay geliyodu ama işte o duvar onu aşamıyodum.egzersizle aslında duvar olmadığını anlıyosun canımgevşemeyi ve vajinin açıldığını anlıyosun bölece duvar sandığın şeyin kasmadan ibaret olduğunu anlıyosun.ben p.. boyutunda aparatı alana kadar p... ile yapamamıştım ben biraz fazla ödlektim p... konusunda sen iki parmakla biraz alış belki p.. ilede başarırsın.
HAdi insallah valla buraya uye oldugum gunden bu yana cok cesaretliyim yada kendimi kastigimda sizi aklima getiriyorum ama bacim ya ben parmak haric hic bir sey sokamam valla aparat maparat p... bir soksam is tamam bu parmagida sevmiyorum ama iste basarmak icin yapiyorum ama sence en kolayi ne bu arada nefesi nasil verecegim canom
canım sen iki parmakla yap bikaçkez p... ile denemey başlarsın.ben çok ödlektim ondan aparatlada uğraştım.bak şimdi ik parmağını birleştir sonra jel falan sürüyosun heralde onu sürparmağına bu arada parmağına eldiven yada prezercatif geçirmen hem sağlık açısından hemde rahat olması açısından iyi olur.sonra vji delğine tıpkı orta parmağı ayarladığın gibi tut.içeri doğru ittir.nefes alırken ittir bir nefes verirken ittirmeye devam et zaten nefes verirken vaji gevşiyor içine almaya başlıyor.yavaş ol tıkandığın yerde bekle çıkarma parmağı rahatlayınca aynen devam et.canım sen orta parmağı almışın onu alırken yaptığından farklı bişe olmayacak
herkese merhabalar arkadaşlar. şunu belirtmeliyimki, birçok arkadaşın yoğun ilgisiyle karşılaştım. yardımlarınız için teşekkürler. tavsiyelerinizi en kısa zamanda uygulayacağım...
hadi bakalım tatlım bir başlarsan devamıda gelecek
inşallah, umutlarım tükenmişti artık. ama burda sizlerle konuşunca cesaret geldi bana. hepinize teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?