- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.561
bende denemelere devam ediyorum p..s bi kısmı giriyor ama hala tamamını alamıyrm deliricem parmak egz.lerini de ilişkiden sonra deniyrm daha ii oluyr ama iki bogum kadar sadece offf adet olana kadar bi halledebilseydm araya adet girince sanki daha zorlanıyrm offf kıssslarrr ne zormuş vajili olmak
canım iki boğumdediğin zaten egzersizlerde baya başarılı olduğun anlamına gelir .sen egzersizlere devam et tatlım zamanla daha rahatlayacaksın.iki parmak ilede yaptınmı onunla rahat oluncaya kadar devam edersen p... de rahatlamaya başlarsın.p.. biryer var zaten canım orda sakin olup p...çıkarmadan rahatlamaya çalışıp nefesle ilerlersen o noktayı geçtikten sonraı çok kolay olacak.sakin ol tatlım acele etme
inşallah canım başardığını yazdığın günleride göreceğiz.başladınmı egzersizlere ne yaptın?
yaa bi boğumdan öteye gidemyrdum zaten ama şimdi ikiye doğru ilerledi gb :) işin kötü tarafı paramka egzlerinde daha zorlanıyrm p..s daha kolay geliyr
canım bende başlarda aynıydım p... daha kolay geliyordu ama malesef sonuda gelmiyordu.biryere kadar gdiyordu ondan sonrası duvar.egzersizlerle o duvarın kasmaktan kaynaklandığını vajinin açıldığını öğrendim.ben parmak dışında aparatta yaptım ben çok korkuyodum p... tamamını almaktan o yüzden en son aşamaya kadar yaptım egzersizleri.onun için canım ikinci boğuma kadar gelebiliysen devam et egzersilzere rahat olana kadar faydası çok o takıldığın yeri aşmanda sana çok yardımı olacak emin olkendini sakın şartlandırma şimdi olmalı falan diye akışına bırak her şartlanma stres olarak dönüyor çünkü ve daha çok zaman kaybetmeye neden oluyor tecrübemle sabit tatlım olacağı zaman zaten oluyor
ewet haklısın düzenli egz.yapmk lazım yapmıyrm ben düzenli olarak sagolasın yardımların için seni dinliycem :)
Allah kolaylık versin tatlım olacak inşallah biraz sabır ve azimle
güzel bir güne uyanma umuduyla herkese iyi geceler.Allah rahatlık versin
iyi geceleeer, çok teşekkürler tavsiyelerin için...
Günaydın kızlar...
aglama kuzum geldim bakherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
welcome the turkish airlines
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?