Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım iki boğumdediğin zaten egzersizlerde baya başarılı olduğun anlamına gelir .sen egzersizlere devam et tatlım zamanla daha rahatlayacaksın.iki parmak ilede yaptınmı onunla rahat oluncaya kadar devam edersen p... de rahatlamaya başlarsın.p.. biryer var zaten canım orda sakin olup p...çıkarmadan rahatlamaya çalışıp nefesle ilerlersen o noktayı geçtikten sonraı çok kolay olacak.sakin ol tatlım acele etme

yaa bi boğumdan öteye gidemyrdum zaten ama şimdi ikiye doğru ilerledi gb :) işin kötü tarafı paramka egzlerinde daha zorlanıyrm p..s daha kolay geliyr

başaranları hele bi de başarıp hamile kalanları gördükçe çok seviniyorum nası bi gaz geliyr varya önceden kimseye anlatamyrdm durumumu artık söylemeye başladım gerçi pek anlayamıyrlar ama burayı daha önce bulsaydım kimseye anlatmazdım gerçi çünkü resmen depresyona girmiş gibiydm hiçbişeyden keyif alamıyrdum şimdi çok rahatım herşey daha iyiye gidiyr

yaa bi boğumdan öteye gidemyrdum zaten ama şimdi ikiye doğru ilerledi gb :) işin kötü tarafı paramka egzlerinde daha zorlanıyrm p..s daha kolay geliyr

canım bende başlarda aynıydım p... daha kolay geliyordu ama malesef sonuda gelmiyordu.biryere kadar gdiyordu ondan sonrası duvar.egzersizlerle o duvarın kasmaktan kaynaklandığını vajinin açıldığını öğrendim.ben parmak dışında aparatta yaptım ben çok korkuyodum p... tamamını almaktan o yüzden en son aşamaya kadar yaptım egzersizleri.onun için canım ikinci boğuma kadar gelebiliysen devam et egzersilzere rahat olana kadar faydası çok o takıldığın yeri aşmanda sana çok yardımı olacak emin olkendini sakın şartlandırma şimdi olmalı falan diye akışına bırak her şartlanma stres olarak dönüyor çünkü ve daha çok zaman kaybetmeye neden oluyor tecrübemle sabit tatlım olacağı zaman zaten oluyor

ewet haklısın düzenli egz.yapmk lazım yapmıyrm ben düzenli olarak sagolasın yardımların için seni dinliycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…