- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.601
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum lütfen banada yardımcı olabilirmisiniz ben 9 aylık evliyim jinekoloğum herşeyin normal olduğunu hafif derecede vajinismus belirtileri gösterdiğimi söyledi ama verdiği iğne ve kayganlaştırıcı bir işe yaramadı eşimi çok seviyorum bebek sahibi olmak istiyoruz
kısssssssssssssssssslaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr çok sıkıldım yaaaaa ne egsersiz yapan var ne egsersiz yapabiliom boş boş duruom vakit kaybediom gibi gelioooo bitsin artıkkk suu regglllllllllllllllllllllllllllllllll:84::84::84::84::84:
arkadaşlar anlamadım sapıkmı vardı sitede neoldu bende geçen biri doktorum yardım edim filan dedi ikide bir msn istedi vermedim tabi o muydu yoksa:95::95::95:
kızz kuppe....nbr savcı hanım
kız ne savcısı deme öyle :) sahte doktor gibiii :) ama iyi araştırdım, gazeteci olurmuş benden, geldim hakkından :) heheheh..sapık işte.. :)
canım odur, ben facebooktan verdiği mail adresine bi baktım, bir erkek, duvarına baktım, bir kızın web camdan çekilmiş resimlerini eklemiş altınada çok seksi kız yazmış, bi attı tepem,başladım burda tartışmaya, hemen siteye girdi, ismini değiştirdi ve resimleri sildi, bi de bana iftira atıyosun diyo :) beni suçlu yapcak aklı sıra, bak diyo isim değişik benle alakası yok diyo, ben de kızdım verdiğin mail adresinden çıkıyo bu sayfa, mail adresinin kopyası olamayacağına göre dedim, bayağı bi kızdım tartıştık birşey diyemedi en son bi baktım çıktı siteden..kızlar iyice emin olmadıktan sonra kimseye mail adresinizi vermeyin, kimsenin mailini de eklemeyin kendinize..
yokkk güzel yazmıssın canım :) adam bi de bayan doktorum diyoo ya yüce yaradanın adını ağzına alıyor, Allah rızası için yardım etmek için burdayım gibisine konuşuyo dengesiz :) saf sanıyo heralde bizi :) öyle adamın bekar evli ayrımı olmaz ki, sapık işte..okuyodur eminim burda yazılanları..hakkında işleem yapılır zaten yakında onun..böyle çok uzun süre gidemez, daha öncede vukaatları varmış onun, bir kaç web sitesinde..koyun can derdinde kasap et derdindee...biz neyin derdindeyizzz onlar neyin derdindeeee bi kere burda olanlar yani bizler hepimiz evliyizz bekarların oldu bi yere git kardeşim 2. si ne amaçla gelioo Allah bilir... bizim kocalarımıza faydamız yokkk milletin adamıylamı tanışacaz burdakiler ki öle karakterde insan değiliz burda tövbe Yarabbimmm bak nasıl sinirlendim şimdiiiii.... biz neyin derdindeyizzz onlar neyin derdinde gelip msn verio gerizekalı beyinsizlerrr nasıl sinirlendim şimmddiiii öküzlerrr.....Allah bildiği gibi yapsın onları emiiiiiiiiii Allaha havale ediommm bizz burdaa evliliğimizi kurtarma derdindeyizzz...neyseee bakim okim yukarı sinirden saçmalamışmıyımmm çok sinirlendimmmmm
koyun can derdinde kasap et derdindee...biz neyin derdindeyizzz onlar neyin derdindeeee bi kere burda olanlar yani bizler hepimiz evliyizz bekarların oldu bi yere git kardeşim 2. si ne amaçla gelioo Allah bilir... bizim kocalarımıza faydamız yokkk milletin adamıylamı tanışacaz burdakiler ki öle karakterde insan değiliz burda tövbe Yarabbimmm bak nasıl sinirlendim şimdiiiii.... biz neyin derdindeyizzz onlar neyin derdinde gelip msn verio gerizekalı beyinsizlerrr nasıl sinirlendim şimmddiiii öküzlerrr.....Allah bildiği gibi yapsın onları emiiiiiiiiii Allaha havale ediommm bizz burdaa evliliğimizi kurtarma derdindeyizzz...neyseee bakim okim yukarı sinirden saçmalamışmıyımmm çok sinirlendimmmmm
ayyy tatlim yaaa sinirlenme sennn...ay ne guldum sana demissin ya (bizim kocalarımıza faydamız yokkk milletin adamıylamı tanışacaz )hakketen haklisin yaaa burda ne ararlar anlamadim gitti.
iğnemiiiiiii bismillah bunuda yeni duyduk ne iğnesi ne işe yarıoo...hiç egzersiz yaptınmıııı
yaniii doğruya doğruuuu aklı başında biri olsa burda aramaz saten gerizekalının tekiymiş işteee...insan der burdaki karılardan bana fayda olmazzz burdakilerin kocalarına faydasııı yok banamıı faydası olcek derrrr gerizekalıı beyinsizin tekiymiş işteeeeee...... ayy neyseee sinirlenmimmmmmm ...... benim psikoloğuma bi görünmem lasımm inşallah daha gelme der bana .kendisinin bana faydası oldunu sanıooo halbuki kendinin kendisine faydası yoookkk eşime diom boşuna para verioz dieee gerçii eşimde burayı bilmio girdimiii neyse gidim bakim ne dicek regl oldunda bi gel demişti bakalım ne dicekkk hiçde gidesim yokkk çikimde hava almiş olimmm sinir etttiii ler beniiiii :95::95::95::95:
kızlar of nasıl sorucam onuda bilmiyorum ya
venüscüm ulturosan jeli aldım pazarları kocişle deniyoruz ama tembelim yazdım ya kendim de sizin yazdıklarınızla deneyeyim dedim ecrinim gibi pembiş yerine kırmızı mumuda aldım sarıda malum seyi geçirdim takımı yaptım ama kilolu olduğumu söylemiştim benimkide acık tontiş ve ayna karşısında inceleyip jelledim ama neyaparsam yapayım benim orda delik yok sanki etle beyaz kaplı geçmiyor sorum şu (buarada gögüste kitle için çok rahat doktora gittim ama buna gidemiyorum aslında bi kadın hastalıklarına gidip normalmi diye baktırsam mı )ve hasta olanın(reglı) kesin orası açıktır demi sizin de başta tamamıyle kapalımıydı denedikçemi açılacak
bazen şu lavabo açıcılardan döksem bide kaynar su oh mis gibi diyorum
yaniii doğruya doğruuuu aklı başında biri olsa burda aramaz saten gerizekalının tekiymiş işteee...insan der burdaki karılardan bana fayda olmazzz burdakilerin kocalarına faydasııı yok banamıı faydası olcek derrrr gerizekalıı beyinsizin tekiymiş işteeeeee...... ayy neyseee sinirlenmimmmmmm ...... benim psikoloğuma bi görünmem lasımm inşallah daha gelme der bana .kendisinin bana faydası oldunu sanıooo halbuki kendinin kendisine faydası yoookkk eşime diom boşuna para verioz dieee gerçii eşimde burayı bilmio girdimiii neyse gidim bakim ne dicek regl oldunda bi gel demişti bakalım ne dicekkk hiçde gidesim yokkk çikimde hava almiş olimmm sinir etttiii ler beniiiii :95::95::95::95:
kızlar of nasıl sorucam onuda bilmiyorum ya
venüscüm ulturosan jeli aldım pazarları kocişle deniyoruz ama tembelim yazdım ya kendim de sizin yazdıklarınızla deneyeyim dedim ecrinim gibi pembiş yerine kırmızı mumuda aldım sarıda malum seyi geçirdim takımı yaptım ama kilolu olduğumu söylemiştim benimkide acık tontiş ve ayna karşısında inceleyip jelledim ama neyaparsam yapayım benim orda delik yok sanki etle beyaz kaplı geçmiyor sorum şu (buarada gögüste kitle için çok rahat doktora gittim ama buna gidemiyorum aslında bi kadın hastalıklarına gidip normalmi diye baktırsam mı )ve hasta olanın(reglı) kesin orası açıktır demi sizin de başta tamamıyle kapalımıydı denedikçemi açılacak
bazen şu lavabo açıcılardan döksem bide kaynar su oh mis gibi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?