Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

GEVŞEMENİN DERİNLEŞTİRİLMESİ
Çalışmanızın bu bölümünde gerçekleştireceğiniz teknik, gevşeme halinizi daha fazla derinleştireceksiniz. Buraya Lıdarki uygulamalarınız sizi hafif gevşeme dediğimiz bir şuur hali içine sokacaktır... Şimdi bir adım daha öteye geçiyoruz... Hiç bir endişeye kapılmadan kendinizi tamamen çalışmanın akışına teslim edin...
Bedeninizin bir fabrika olduğunu ve hücrelerinizin de ora¬da çalışan birer işçi olduklarını varsayın. Önce sağ ayak baş parmağınıza konsantre olun ve oradaki işçilerin yavaş yavaş yürüyerek ayağınızın bileğine kadar geldiklerini düşleyin. Da¬ha sonra diğer parmaklarınızdaki işçilerin ayak bileğinize gelip toplanmasına izin verin. Onların ağırlıklarını hissedin. Ayak bileğinizde toplanan işçileri şimdi de yavaşça kaval kemiğini¬zin üzerinden dizinize, kalçanıza, göğsünüzü takip ederek boy¬nunuza, yanaklarınızdan geçerek tam alnınızın ortasına kadar çıkartın. Hepsi orada toplansın...
Daha sonra aynı işlemi sol ayağınız için uygulayın.
Şimdi de sıra ellerinize geldi...
Aynı metotla sağ baş parmağınızdan başlayarak önce tüm parmaklarınızdaki işçilerin bileğinizde toplanmasını daha son¬ra da kolunuzun üst bölümlerine doğru hareket ederek omuz ve boynunuzdan geçerek; alnınızın ortasında bekleyen diğer işçi¬lerle buluşmasını sağlayın. Bunun aynısını sol eliniz için de yaptıktan sonra, alnınızın ortasında iki kaşınızın ortasında top-lanan tüm işçilerin havaya doğru yükselerek sizi terk ettiklerini düşleyin. Bırakın havaya doğru yükselerek gitsinler. Onların ağırlıkları, yerini büyük bir hafiflemeye bırakmaya başlaya¬caktır. Bunu hissedin... Gittikçe hafiflediğinizi adeta havada yüzcrcesine dalgalanmaya başladığınızı göreceksiniz.
Bu andan itibaren artık vücudunuzu hissedemcyebilirsiniz. Vücudunuzun sanki tüm odayı kaplamışcasına şişdiği duygu¬suna da kapılabilirsiniz.
Hedeflenen a şuuru ve derin gevşeme hali içine girmiş bu¬lunuyorsunuz... Tamamen gevşemiş durumdasınız... Kendinizi lam anlamıyla bu şuur halinin içine terk edin... Nelere oluyor diye mantık yürüterek olayın akışını engcllememeye özen gösterin. Bırakın her şey kendi doğallığı içinde gelişsin, a ritmi¬nin getirdiği o olağanüstü gevşeme halini bir müddet daha yaşayın...

umarım faydası olur arkadaşlar egzersizler öncesi bence deneyin :)))

KONTROLÜN TEKRAR ELE ALINMASI
Kendinizi gevşemiş durumdan çıkmaya, bu a şuuru duru¬munu yavaş yavaş terk etmeye hazırlayın. Bu gevşeme duru¬mundan çıkarken, bütün vücudunuz en iyi durumda olacak. Görüş keskinliğiniz artacak, çevrenizi daha canlı göreceksiniz. Büyük bir huzur haliyle beraber, aktif bir canlılık hissedeceksi¬niz.
Kendinizi gevşeme halinden çıkmaya en az 1.5 dakika ka¬dar hazırlayın... Yavaş yavaş gevşeme halinizin sona ermeye başladığını kendi kendinize telkin edin...
Gevşeme durumundan çıkarken, önce ayak parmaklarınızı oynatın, bacak kaslarınızı hareket ettirin, çenenizi oynatıp, yumruklarınızı yavaşça sıkın... Derince nefes alın... Ve gerin kendinizi...
Gözlerinizi açtığınızda bu çalışmanın sonuna gelmiş ola¬caksınız. Artık gözlerinizi açabilirsiniz...
Bu çalışmanızın süresi 25 - 30 dakika ile sınırlıdır. Bu sü¬releri aşmamaya dikkat ediniz.
Uyku ile uyanaklık arasındaki gevşeme halinin yaşanabil¬mesi için çeşitli gevşeme metotları vardır. Biz burada size, en kolay uygulayabileceğiniz bir metodu aktardık. Bu egzersizleri tekrarlayarak rahatlıkla gevşeme durumuna geçmeyi başarabi¬lirsiniz.
20 dakikalık bir gevşeme çalışmasıyla 8 saatlik uykuya eş değer bir enerji toplayabilmeniz mümkündür.

iğnemiiiiiii bismillah bunuda yeni duyduk ne iğnesi ne işe yarıoo...hiç egzersiz yaptınmıııı

kısssssssssssssssssslaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr çok sıkıldım yaaaaa ne egsersiz yapan var ne egsersiz yapabiliom boş boş duruom vakit kaybediom gibi gelioooo bitsin artıkkk suu regglllllllllllllllllllllllllllllllll:84::84::84::84::84:

arkadaşlar anlamadım sapıkmı vardı sitede neoldu bende geçen biri doktorum yardım edim filan dedi ikide bir msn istedi vermedim tabi o muydu yoksa:95::95::95:

canım odur, ben facebooktan verdiği mail adresine bi baktım, bir erkek, duvarına baktım, bir kızın web camdan çekilmiş resimlerini eklemiş altınada çok seksi kız yazmış, bi attı tepem,başladım burda tartışmaya, hemen siteye girdi, ismini değiştirdi ve resimleri sildi, bi de bana iftira atıyosun diyo :) beni suçlu yapcak aklı sıra, bak diyo isim değişik benle alakası yok diyo, ben de kızdım verdiğin mail adresinden çıkıyo bu sayfa, mail adresinin kopyası olamayacağına göre dedim, bayağı bi kızdım tartıştık birşey diyemedi en son bi baktım çıktı siteden..kızlar iyice emin olmadıktan sonra kimseye mail adresinizi vermeyin, kimsenin mailini de eklemeyin kendinize..

kız ne savcısı deme öyle :) sahte doktor gibiii :) ama iyi araştırdım, gazeteci olurmuş benden, geldim hakkından :) heheheh..sapık işte.. :)

aferin sana helal.....evet kimseye vermeyin hemen....ama burda artık hergün biribirimizi görüoruz.....mesela kız gelio bana bi soru soruo özelden...ben sürekli iş yerinde bu sayfayı açık tutamıorum ama hotmailim açık.....bide 10 dk olayı var tabi 2 soru sorcan 1,5 saat geçio canım....ben o yüzden veriorum kıza ordan sor diorum....ama tanıoruz artık onlara veriorum

Son düzenleme:

koyun can derdinde kasap et derdindee...biz neyin derdindeyizzz onlar neyin derdindeeee bi kere burda olanlar yani bizler hepimiz evliyizz bekarların oldu bi yere git kardeşim 2. si ne amaçla gelioo Allah bilir... bizim kocalarımıza faydamız yokkk milletin adamıylamı tanışacaz burdakiler ki öle karakterde insan değiliz burda tövbe Yarabbimmm bak nasıl sinirlendim şimdiiiii.... biz neyin derdindeyizzz onlar neyin derdinde gelip msn verio gerizekalı beyinsizlerrr nasıl sinirlendim şimmddiiii öküzlerrr.....Allah bildiği gibi yapsın onları emiiiiiiiiii Allaha havale ediommm bizz burdaa evliliğimizi kurtarma derdindeyizzz...neyseee bakim okim yukarı sinirden saçmalamışmıyımmm çok sinirlendimmmmm

terazi84 tabiiki senin yaptığın doğru canım, tanıyosun artık kimin ne olduğunu biliyosun sonuçta, yardım etmek adına çok güzel bir davranış bence..asıl ben seni tebrik ediyorum..
yokkk güzel yazmıssın canım :) adam bi de bayan doktorum diyoo ya yüce yaradanın adını ağzına alıyor, Allah rızası için yardım etmek için burdayım gibisine konuşuyo dengesiz :) saf sanıyo heralde bizi :) öyle adamın bekar evli ayrımı olmaz ki, sapık işte..okuyodur eminim burda yazılanları..hakkında işleem yapılır zaten yakında onun..böyle çok uzun süre gidemez, daha öncede vukaatları varmış onun, bir kaç web sitesinde.. :82:

ayyy tatlim yaaa sinirlenme sennn...ay ne guldum sana demissin ya (bizim kocalarımıza faydamız yokkk milletin adamıylamı tanışacaz )hakketen haklisin yaaa burda ne ararlar anlamadim gitti.

yokkk güzel yazmıssın canım :) adam bi de bayan doktorum diyoo ya yüce yaradanın adını ağzına alıyor, Allah rızası için yardım etmek için burdayım gibisine konuşuyo dengesiz :) saf sanıyo heralde bizi :) öyle adamın bekar evli ayrımı olmaz ki, sapık işte..okuyodur eminim burda yazılanları..hakkında işleem yapılır zaten yakında onun..böyle çok uzun süre gidemez, daha öncede vukaatları varmış onun, bir kaç web sitesinde.. :82:[/QUOTE]

anam kizzzz senden guzel bir gazeteci olurmus heee.nerden buldun onceki vukuatlarini
iyi yaptin ama o gun hee tam ben ciktim arkamdan olan olmus keske acucuk daha kalsaydim

ayyy tatlim yaaa sinirlenme sennn...ay ne guldum sana demissin ya (bizim kocalarımıza faydamız yokkk milletin adamıylamı tanışacaz )hakketen haklisin yaaa burda ne ararlar anlamadim gitti.

yaniii doğruya doğruuuu aklı başında biri olsa burda aramaz saten gerizekalının tekiymiş işteee...insan der burdaki karılardan bana fayda olmazzz burdakilerin kocalarına faydasııı yok banamıı faydası olcek derrrr gerizekalıı beyinsizin tekiymiş işteeeeee...... ayy neyseee sinirlenmimmmmmm ...... benim psikoloğuma bi görünmem lasımm inşallah daha gelme der bana .kendisinin bana faydası oldunu sanıooo halbuki kendinin kendisine faydası yoookkk eşime diom boşuna para verioz dieee gerçii eşimde burayı bilmio girdimiii neyse gidim bakim ne dicek regl oldunda bi gel demişti bakalım ne dicekkk hiçde gidesim yokkk çikimde hava almiş olimmm sinir etttiii ler beniiiii :95::95::95::95:

kızlar of nasıl sorucam onuda bilmiyorum ya
venüscüm ulturosan jeli aldım pazarları kocişle deniyoruz ama tembelim yazdım ya kendim de sizin yazdıklarınızla deneyeyim dedim ecrinim gibi pembiş yerine kırmızı mumuda aldım sarıda malum seyi geçirdim takımı yaptım ama kilolu olduğumu söylemiştim benimkide acık tontiş ve ayna karşısında inceleyip jelledim ama neyaparsam yapayım benim orda delik yok sanki etle beyaz kaplı geçmiyor sorum şu (buarada gögüste kitle için çok rahat doktora gittim ama buna gidemiyorum aslında bi kadın hastalıklarına gidip normalmi diye baktırsam mı )ve hasta olanın(reglı) kesin orası açıktır demi sizin de başta tamamıyle kapalımıydı denedikçemi açılacak
bazen şu lavabo açıcılardan döksem bide kaynar su oh mis gibi diyorum

slm kızlar nasılsınız?2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şuanda çok mutsuzum düşük tehlikesi varmış değerlerim çok düşük çıktı doktor yatak istirati verdi yarın herşey kesinleşmiş olacak.eğer değerlerim yükselirse gelişiyomuş ama değerde bi değişiklik çıkmazsa sanırım düşük olacak.ne yapıcam bilmiyorum yarını iple çekiyorummm (((

tatlim yaa git psikologa deki bacim senin bir sorunun mu var ac bana icini yardimci olmaya calisayim debende senin giib hissediyordum en sonunda da biraktim zaten.ama burda herkes ayni seyi yasiyor bana daha samimi ve icten geliyor paylasimlar.

tatlim iste dogru yerdesin benimde hep o beyaz dedigin yer icimi bulandirirdi bakamazdim bile.ama simdi oyle bir alistim ki cok sukur rabbime.ban ne yap biliyon mu iyice ac bacaklarini ellerinle de o dis kisimi iyice ayir.sonra derin nefes al ver biraz yap bunu bak o zaman delik acilacak genisleyecek.ben oyle anladim ve cok sasiracaksin.supersin tatlim tabiki de delik var orda yoksa adet kani nereden gelecektisende benim gibi ayni yerde takilmissin deligi gor bak gerisini yapmaya nasil heves edeceksin

tatlim yaa git psikologa deki bacim senin bir sorunun mu var ac bana icini yardimci olmaya calisayim debende senin giib hissediyordum en sonunda da biraktim zaten.ama burda herkes ayni seyi yasiyor bana daha samimi ve icten geliyor paylasimlar.

tatlim iste dogru yerdesin benimde hep o beyaz dedigin yer icimi bulandirirdi bakamazdim bile.ama simdi oyle bir alistim ki cok sukur rabbime.ban ne yap biliyon mu iyice ac bacaklarini ellerinle de o dis kisimi iyice ayir.sonra derin nefes al ver biraz yap bunu bak o zaman delik acilacak genisleyecek.ben oyle anladim ve cok sasiracaksin.supersin tatlim tabiki de delik var orda yoksa adet kani nereden gelecektisende benim gibi ayni yerde takilmissin deligi gor bak gerisini yapmaya nasil heves edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…