- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.641
offffffffffffffff ben bu kadını boğcam yaaaaaa..... en sonnda sorcam gülüm seninde bi derdin var bana açıl dieeee.... ya psikolağa gittim regl olunca gel konusalaım dedi maşallah çok konustu içimi açtı nasıl gidior iyi dedim .iyi reglin bitince 4 gün sonra eşinle gel dediii eşim izin alamıor ne dicek patronuna vajinısmus tedavisimi görüoz dicek zaten doktorun yanına gelsede konusmuorr kendisi sinirlenior doktora gidince. beni boşu boşuna çağrıo benmiyim vajinusmulu dioo bırakalım doktoru diom bıraktırmıoo buraya girdimide bilmior çünkü kızıor bana vajınusmula ilgli internetten bişi okuma die doktor sölemişti en başta o öle söledi die banada kısıor ..onun sayesinde ilerledim sanıor halbukiii sizin sayenizdeee... ne yapsam yalanmı sölesem daha gelmeyin hallettiniz diee yoksa burayımı sölesemmm.. gerçi seni çağrıo deyinceee belki bırakır sinirlenir gerek yok hellettikk der....inan ssk hastanesinde çalışan doktor gibi surat 5 karışş işini zorla yapan bi kadın gibi amannn...
leynnnnnn kaç gün oldu hala bitmedimi reglinizzzzz aaaaaaaaa ????? walla açıp bakcam heeeee hiçmi kimsenin regli bitmez anam
kızlar of nasıl sorucam onuda bilmiyorum ya
venüscüm ulturosan jeli aldım pazarları kocişle deniyoruz ama tembelim yazdım ya kendim de sizin yazdıklarınızla deneyeyim dedim ecrinim gibi pembiş yerine kırmızı mumuda aldım sarıda malum seyi geçirdim takımı yaptım ama kilolu olduğumu söylemiştim benimkide acık tontiş ve ayna karşısında inceleyip jelledim ama neyaparsam yapayım benim orda delik yok sanki etle beyaz kaplı geçmiyor sorum şu (buarada gögüste kitle için çok rahat doktora gittim ama buna gidemiyorum aslında bi kadın hastalıklarına gidip normalmi diye baktırsam mı )ve hasta olanın(reglı) kesin orası açıktır demi sizin de başta tamamıyle kapalımıydı denedikçemi açılacak
bazen şu lavabo açıcılardan döksem bide kaynar su oh mis gibi diyorum
slm kızlar nasılsınız?2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şuanda çok mutsuzum düşük tehlikesi varmış değerlerim çok düşük çıktı doktor yatak istirati verdi yarın herşey kesinleşmiş olacak.eğer değerlerim yükselirse gelişiyomuş ama değerde bi değişiklik çıkmazsa sanırım düşük olacak.ne yapıcam bilmiyorum yarını iple çekiyorummm(((
benim 4,5 ay oldu evleneli emla ve kayganlaştırıcı aldık olmadı çok mutsuzum etrafımdakiler soruyor iyi geçti kolaydı diyorumbanada yardım edinn..çokk hassasım kan bile tutuyor ağda bile yapamıyorum..
kızlar herkese selamlar... ve başarılarr... giremiyorum malesef( şu velet doğsun kurtulayım geleceğim... herkese kolay gelsin..venüstencime nazlıcıma ayparcıma gülcelcime 16450 selamlarrr
kızlar herkese selamlar... ve başarılarr... giremiyorum malesef( şu velet doğsun kurtulayım geleceğim... herkese kolay gelsin..venüstencime nazlıcıma ayparcıma gülcelcime 16450 selamlarrr
kızlar of nasıl sorucam onuda bilmiyorum ya
venüscüm ulturosan jeli aldım pazarları kocişle deniyoruz ama tembelim yazdım ya kendim de sizin yazdıklarınızla deneyeyim dedim ecrinim gibi pembiş yerine kırmızı mumuda aldım sarıda malum seyi geçirdim takımı yaptım ama kilolu olduğumu söylemiştim benimkide acık tontiş ve ayna karşısında inceleyip jelledim ama neyaparsam yapayım benim orda delik yok sanki etle beyaz kaplı geçmiyor sorum şu (buarada gögüste kitle için çok rahat doktora gittim ama buna gidemiyorum aslında bi kadın hastalıklarına gidip normalmi diye baktırsam mı )ve hasta olanın(reglı) kesin orası açıktır demi sizin de başta tamamıyle kapalımıydı denedikçemi açılacak
bazen şu lavabo açıcılardan döksem bide kaynar su oh mis gibi diyorum
slm kızlar nasılsınız?2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şuanda çok mutsuzum düşük tehlikesi varmış değerlerim çok düşük çıktı doktor yatak istirati verdi yarın herşey kesinleşmiş olacak.eğer değerlerim yükselirse gelişiyomuş ama değerde bi değişiklik çıkmazsa sanırım düşük olacak.ne yapıcam bilmiyorum yarını iple çekiyorummm(((
tatlim yaa git psikologa deki bacim senin bir sorunun mu var ac bana icini yardimci olmaya calisayim de bende senin giib hissediyordum en sonunda da biraktim zaten.ama burda herkes ayni seyi yasiyor bana daha samimi ve icten geliyor paylasimlar.
tatlim iste dogru yerdesinbenimde hep o beyaz dedigin yer icimi bulandirirdi bakamazdim bile.ama simdi oyle bir alistim ki cok sukur rabbime.ban ne yap biliyon mu iyice ac bacaklarini ellerinle de o dis kisimi iyice ayir.sonra derin nefes al ver biraz yap bunu bak o zaman delik acilacak genisleyecek.ben oyle anladim ve cok sasiracaksin.supersin tatlim tabiki de delik var orda yoksa adet kani nereden gelecekti sende benim gibi ayni yerde takilmissin deligi gor bak gerisini yapmaya nasil heves edeceksin
venüscüm ben regl değilim ama olmam yakın...bi gelişme yok p..s az bişey giriyr parmak egz. 2 boguma yaklaştı :) ama pek yapmıyrm böyle işte
cnm biz de senin durumundaydık..Allah'ın izniyle sen de başaracaksın..egzersiz yapıomsn cnm.hangi aşamadasn ?
benim 4,5 ay oldu evleneli emla ve kayganlaştırıcı aldık olmadı çok mutsuzum etrafımdakiler soruyor iyi geçti kolaydı diyorumbanada yardım edinn..çokk hassasım kan bile tutuyor ağda bile yapamıyorum..
kuşum iyi hoşta egzersizlerin bitmeden neden p...se geçtinki ??? tüm egzersizler bitecek en son p...s denemesi olacak bebişim yawww
yawru
arkadaşlarrrr egzersiz yapan yapmaya çalışanlar lütfen artık b....ktan püsürden bahanelerle ertelemeyinnnn zaman su gibi akıp gidiyor bakın bi hafta daha bitti yarın cuma günler aylar haftalar geçiyor zaman geçtikçe umutlarınız tükeniyor hep daha kötüye gidiyorsunuz madem bu sayfayı buldunuz yanlız olmadığınızı anladınız beklemek niyeeee ??? lütfen kendinizi düşünün eşinizi düşünün evliliğinizi düşünün....bu kadar zor bişey olsaydı sizinle aynı durumda olan bizler yapabilirmiydik ??? geçen akşam yenen arkadaş yazdı belki okumuşsunuzdur yendiği akşam üst üste 4 defa yaptı acısa yapabilrmiydi ? ben 2 defa üst üste yaptım bacaklarım ağrımasaydı 4-5 yapardım olduğuna inanamıyosun çünkü...bu kadar basit olmaz diyosun...inanın bana kafamızda büyüttüğümüz gibi bi şey deil bizim korkularımızın yanından bile geçmiyorrrr....nolurrrr bu kötülüğü kendinize yapmayın daha fazla ertelemeyinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?