Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

leynnnnnn kaç gün oldu hala bitmedimi reglinizzzzz aaaaaaaaa ????? walla açıp bakcam heeeee hiçmi kimsenin regli bitmez anam

cnm merak ettim doktorun kim cerrahpaşayamı gidiyrsun yoksa anlattıkların tanıdk geldi de

leynnnnnn kaç gün oldu hala bitmedimi reglinizzzzz aaaaaaaaa ????? walla açıp bakcam heeeee hiçmi kimsenin regli bitmez anam

venüscüm ben regl değilim ama olmam yakın...bi gelişme yok p..s az bişey giriyr parmak egz. 2 boguma yaklaştı :) ama pek yapmıyrm böyle işte

cnm evet kapalı gibi gözükür ama aslında kapalı değildir..ben de önce diyordum bende delik yok ama bu adet kırmızısı nerden geliyor diyordum ve içim içimi yemişti.tatlım sen ayanyla baktığında zaman kapalı gözüküyor ama ıkınıarak bak ben de öyle yaptım .ayna karşısına geçtim kapalı duruyor ıkındığımda kapalı gibi gözüken et paraçsı açıldı.yani öle gözükmesi normal cnm.sıkma canını

cnm benim hamilesin hayırlı uğurlu olsun..inş sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına..ilk hamilelikte bu durum çok oluyor.sen pozitif düşün cnm..sıkma canını..iyice dinlen,uzan pozitif düşün.yarın mutlaka bizi durumdan haberdar et.geçmiş olsun.

benim 4,5 ay oldu evleneli emla ve kayganlaştırıcı aldık olmadı çok mutsuzum etrafımdakiler soruyor iyi geçti kolaydı diyorumbanada yardım edinn..çokk hassasım kan bile tutuyor ağda bile yapamıyorum..

kızlar herkese selamlar... ve başarılarr... giremiyorum malesef ( şu velet doğsun kurtulayım geleceğim... herkese kolay gelsin..venüstencime nazlıcıma ayparcıma gülcelcime 16450 selamlarrr

benim 4,5 ay oldu evleneli emla ve kayganlaştırıcı aldık olmadı çok mutsuzum etrafımdakiler soruyor iyi geçti kolaydı diyorumbanada yardım edinn..çokk hassasım kan bile tutuyor ağda bile yapamıyorum..

cnm biz de senin durumundaydık..Allah'ın izniyle sen de başaracaksın..egzersiz yapıomsn cnm.hangi aşamadasn ?

şekerim nerelerdesin seeeennnnnn özlettin kendini seni boşver teyzesinin bitanesi ne alemde ne kadarlık oldu ne zaman doğacak tahmini ? cinsiyeti belli oldumu ? olmadıysa ne zaman belli olacak ? iyi bakıyormu ona anneciği? karnın şiştimi ? popo büyüdümü ayyyy çok merak ediyorum ara sıra uğrayın yawwwww

kızlar herkese selamlar... ve başarılarr... giremiyorum malesef ( şu velet doğsun kurtulayım geleceğim... herkese kolay gelsin..venüstencime nazlıcıma ayparcıma gülcelcime 16450 selamlarrr

canımcımmmmm öncelikle napıyoruz hemen silkeleniyoruz bu tembelliği uyuşukluğu üzerimizden atıyoruzzzzz.....anacım kiloyla ne alakası var bende kilo yok ben hep deliğim yok sanıyodum bakıyodum bakıyodum göremiyordum hiç unutmam evlenmeden önce kuaförüm yani yıllardır ağda yaptırdığım kadın izindeydi kendim nasıl yapcam diye düşünürken teyzem beni köşeye skıştırdı o ağda yaptı akıllım bana dediki aaa sende delik yok nasıl yani yaaaa diye bi fırladım yerimden yerimden delik arıyorumkadın yerlere yattı gülmekten sazanmısın kızım delik olmasa regl nerden olcan dedi aaa dedim kırmızı ordanmı geliyomuş evlendikten sonrada aylarca dalga geçti deliği buldunuzmu diye deliği buldukta duvarı bile aştık...canım orası kapalı falan değil kapalı olan bizim bilinç altımız sen ufaktan parmağını aşağıya doğru bi kaydır bak nasıl bulacak yolunu...ben hiç öyle aynayla falan bakmadım orasını burasını gerdirip kızlık nerde delik nerde araştırmadım parmak yolunu buldum sonraları meraktan incelemeye başladım...bebişim sen yavaş yavaş parmağını oralarda gezdir bak nasıl bulacan leynnnn dar kapalı bi yer değil orası çayır çimen bomboş arazi var orda bizim haberimiz yokkk

canımmmm ne o hemen felaket senaryoları yazmaya başlamışsın...herkesin gebeliğinde risk vardı zerr yaşadı bahar yaşadı daha bir çok arkadaş bak nazlı bile yaşamıştı allahın izniyle bişeycik olmadı maşallah aslanlar gibi gelişiyo bebişleri sakın kendini strese sokup böyle şeyler düşünme benim bebeğim sağlıklı çok küçük kendini toparlayacak diye düşün sen güçlü olki oda sımsıkı anneciğine tutunabilsin....dualarımız seninle yawru kuşum saaakııınnnnn olumsuz düşünme atlatacaksın sende....

kızlar o beyaz dediğiniz yer neresi ya.. ben p..sle deneyerek yaptım o yüzden orayı hiç incelemedim de

kuşum iyi hoşta egzersizlerin bitmeden neden p...se geçtinki ??? tüm egzersizler bitecek en son p...s denemesi olacak bebişim yawww

venüscüm ben regl değilim ama olmam yakın...bi gelişme yok p..s az bişey giriyr parmak egz. 2 boguma yaklaştı :) ama pek yapmıyrm böyle işte

yawru

canım benim geçmiş olsun...boşver sen şimdi etraftakileri onlar konuşur durur hepimiz senaryolar uydurduk mecburi güzel geçti diye yapacak bişey yok...şimdi anlat bakalım neler yaptınız eşinle ???? p...s girişi oluyormu değdiğinde direk kasılıp itiyormusun eşini ? korkun ne çok kırmızı gelir diyemi yoksa acı olacak diyemi ???

arkadaşlarrrr egzersiz yapan yapmaya çalışanlar lütfen artık b....ktan püsürden bahanelerle ertelemeyinnnn zaman su gibi akıp gidiyor bakın bi hafta daha bitti yarın cuma günler aylar haftalar geçiyor zaman geçtikçe umutlarınız tükeniyor hep daha kötüye gidiyorsunuz madem bu sayfayı buldunuz yanlız olmadığınızı anladınız beklemek niyeeee ??? lütfen kendinizi düşünün eşinizi düşünün evliliğinizi düşünün....bu kadar zor bişey olsaydı sizinle aynı durumda olan bizler yapabilirmiydik ??? geçen akşam yenen arkadaş yazdı belki okumuşsunuzdur yendiği akşam üst üste 4 defa yaptı acısa yapabilrmiydi ? ben 2 defa üst üste yaptım bacaklarım ağrımasaydı 4-5 yapardım olduğuna inanamıyosun çünkü...bu kadar basit olmaz diyosun...inanın bana kafamızda büyüttüğümüz gibi bi şey deil bizim korkularımızın yanından bile geçmiyorrrr....nolurrrr bu kötülüğü kendinize yapmayın daha fazla ertelemeyinnnn...

kuşum iyi hoşta egzersizlerin bitmeden neden p...se geçtinki ??? tüm egzersizler bitecek en son p...s denemesi olacak bebişim yawww

yawru

ben hiç parmak egzersizi yapmadım, p..sle yapmak istiyordum ve oldu da.. o yüzden oranın detaylı yapısını bilmiorum.. o yüzden o beyaz şeyi merak ettim ne olduğunu, parmak egzersizinden daha kolay gibi p..s...

çok doğru söylüsüosun canımm.. ben de sizi bulana kadar hep erteledim.. 7 ay geçti.. belki biçok kişiye göre bu kısa bir süre.. ama ertelememek gerekiyor, hele ki burayı bulanlar için.. burda o kadar çok motive edici şey varki.. ben parmak egzersizi yapmadım.. ama burda okuduklarım, başaranlar kendime güvenmemi sağladı ve yapabileceğime inandım.. o yüzden dediğin gibi herkes çalışmaları hızlandırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…