- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.621
slm kızlar nasılsınız?2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şuanda çok mutsuzum düşük tehlikesi varmış değerlerim çok düşük çıktı doktor yatak istirati verdi yarın herşey kesinleşmiş olacak.eğer değerlerim yükselirse gelişiyomuş ama değerde bi değişiklik çıkmazsa sanırım düşük olacak.ne yapıcam bilmiyorum yarını iple çekiyorummm(((
dua edin kızlar ne olur bebeğimin buna ihtiyacı var...
guzelim uzme kendini allahin izniyle biseycik olmaz.sen iyice dinlen,uzan,pozitif olmaya calis ki vucudun da sana oyle tepki versin.degerlerin duurumunu ogrenince bizede yaz merakta birakma.uzme kendini tatlim ilk zamanlar cok olyuor boyle seyler.
onu kazanmışken ilk zamandan kaybetmek istemiyorum daha.tamam canım yarın hbr veririm bende çok merak ediyorum ne olacağını.hastanede ultrasonda baktılar kese oluşmamış dediler.özel doktora gittik oda yarın sonuçlara bakacak.oda ultrasonda nokti gibi bişey görmüş,eşime keşke onu görmeseydik demiş.şuanda çok boşluktayım.allahım hayırlısı versin artık....
kas gevşetici ve sakinleştirici iğne wermişti.hayır ben daha hiç egzersiz yapmadım.internetteki okuduğum yorumlardan kegel egzersizleri diye duymuştum ama açıklamasını bilmiyorum. sizin yaptığınız egzersizlermi bunlar? ama bana parmak falan ne bileyim ben yapamam gibi geliyor.birkaç gündür burdan biraz bişeyler okumaya çalışıyorum. emla kremi aldım ama daha denemedim.tam olarak nasıl kullanacağımıda bilmiyorum gerçi ama. ben kremle direk denemeyi düşünmüştüm ama bir mucizemi bekliyorum sanki yine umutsuzum.
canimsin benim ´hic kaybetmek istermisin.ama unutma iyi yada kotu hersey allahtan bunu sakin unutma.canim sen kendin mi test yapmistin evde?ne kadarlik oldugunu biliyormusun?
Allah bebeiğini sana bağışlasın tatlım inşallah düzelir.evde kendim test yaptım 2.çizgi biraz silik çıktı sonra sağlık ocağına gittim ordada idrar testi yaptılar orda da çıktı.salı akşamı 2 kere 1 saat arayla kanamam geldi acile gittik.idrar da kesinleşmez diye kan testi yaptılar pozitif çıktı.dün doktora gittim hastaneye ultrasonda kese gözükmüyo dediler.beta hcg yaptılar 261.4 çıktı daha çok küçük belli olmaz dediler.özel doktora gittik sonra ya geç gebelik dedi yada değerlerin yüksekmiş ama düştüğü zamana denk gelmişizdir dedi.yarın ki değerlere bağlı herşey işte.doktor düşük önleyici fitil verdi onu kullanıyorum.folik asit falan böyle yani...
ecrincim teşşekkür ederim özeldeki mesajınada tekrar teşekkür ederim acık ta öyle deneyeyim bakalım
gulcn cim Rabbim korusun onuda senide bizi de yenip kucagımıza almamızı nasip etsin
ay bu arada hem namaza hem bu denemelere başladım ama duş al yap arada kazaya kalcak artık başkasının duası (müminenin mümineye) kabul olur derler canım sen de anne adayı olarak bize dua et inşallah
Allah bebeiğini sana bağışlasın tatlım inşallah düzelir.
slm kızlar nasılsınız?2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şuanda çok mutsuzum düşük tehlikesi varmış değerlerim çok düşük çıktı doktor yatak istirati verdi yarın herşey kesinleşmiş olacak.eğer değerlerim yükselirse gelişiyomuş ama değerde bi değişiklik çıkmazsa sanırım düşük olacak.ne yapıcam bilmiyorum yarını iple çekiyorummm(((
evde kendim test yaptım 2.çizgi biraz silik çıktı sonra sağlık ocağına gittim ordada idrar testi yaptılar orda da çıktı.salı akşamı 2 kere 1 saat arayla kanamam geldi acile gittik.idrar da kesinleşmez diye kan testi yaptılar pozitif çıktı.dün doktora gittim hastaneye ultrasonda kese gözükmüyo dediler.beta hcg yaptılar 261.4 çıktı daha çok küçük belli olmaz dediler.özel doktora gittik sonra ya geç gebelik dedi yada değerlerin yüksekmiş ama düştüğü zamana denk gelmişizdir dedi.yarın ki değerlere bağlı herşey işte.doktor düşük önleyici fitil verdi onu kullanıyorum.folik asit falan böyle yani...
kızlar of nasıl sorucam onuda bilmiyorum ya
venüscüm ulturosan jeli aldım pazarları kocişle deniyoruz ama tembelim yazdım ya kendim de sizin yazdıklarınızla deneyeyim dedim ecrinim gibi pembiş yerine kırmızı mumuda aldım sarıda malum seyi geçirdim takımı yaptım ama kilolu olduğumu söylemiştim benimkide acık tontiş ve ayna karşısında inceleyip jelledim ama neyaparsam yapayım benim orda delik yok sanki etle beyaz kaplı geçmiyor sorum şu (buarada gögüste kitle için çok rahat doktora gittim ama buna gidemiyorum aslında bi kadın hastalıklarına gidip normalmi diye baktırsam mı )ve hasta olanın(reglı) kesin orası açıktır demi sizin de başta tamamıyle kapalımıydı denedikçemi açılacak
bazen şu lavabo açıcılardan döksem bide kaynar su oh mis gibi diyorum
offffffffffffffff ben bu kadını boğcam yaaaaaa..... en sonnda sorcam gülüm seninde bi derdin var bana açıl dieeee.... ya psikolağa gittim regl olunca gel konusalaım dedi maşallah çok konustu içimi açtı nasıl gidior iyi dedim .iyi reglin bitince 4 gün sonra eşinle gel dediii eşim izin alamıor ne dicek patronuna vajinısmus tedavisimi görüoz dicek zaten doktorun yanına gelsede konusmuorr kendisi sinirlenior doktora gidince. beni boşu boşuna çağrıo benmiyim vajinusmulu dioo bırakalım doktoru diom bıraktırmıoo buraya girdimide bilmior çünkü kızıor bana vajınusmula ilgli internetten bişi okuma die doktor sölemişti en başta o öle söledi die banada kısıor ..onun sayesinde ilerledim sanıor halbukiii sizin sayenizdeee... ne yapsam yalanmı sölesem daha gelmeyin hallettiniz diee yoksa burayımı sölesemmm.. gerçi seni çağrıo deyinceee belki bırakır sinirlenir gerek yok hellettikk der....inan ssk hastanesinde çalışan doktor gibi surat 5 karışş işini zorla yapan bi kadın gibi amannn...
kızlar bennnnnnnnn geldım ozledım sızı cok yorgunum arkadaslar kımse uzulmesın herkes yenecek bu ılletı yeterkıo ısteklı ve kararlı olun
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?