- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.661
daha hiçç başlamadımmm ....neler yapacağımı okudumm ama inşş başlayabilirsem:):)
arkadaşlarrrr egzersiz yapan yapmaya çalışanlar lütfen artık b....ktan püsürden bahanelerle ertelemeyinnnn zaman su gibi akıp gidiyor bakın bi hafta daha bitti yarın cuma günler aylar haftalar geçiyor zaman geçtikçe umutlarınız tükeniyor hep daha kötüye gidiyorsunuz madem bu sayfayı buldunuz yanlız olmadığınızı anladınız beklemek niyeeee ??? lütfen kendinizi düşünün eşinizi düşünün evliliğinizi düşünün....bu kadar zor bişey olsaydı sizinle aynı durumda olan bizler yapabilirmiydik ??? geçen akşam yenen arkadaş yazdı belki okumuşsunuzdur yendiği akşam üst üste 4 defa yaptı acısa yapabilrmiydi ? ben 2 defa üst üste yaptım bacaklarım ağrımasaydı 4-5 yapardım olduğuna inanamıyosun çünkü...bu kadar basit olmaz diyosun...inanın bana kafamızda büyüttüğümüz gibi bi şey deil bizim korkularımızın yanından bile geçmiyorrrr....nolurrrr bu kötülüğü kendinize yapmayın daha fazla ertelemeyinnnn...
arkadaşlarrrr egzersiz yapan yapmaya çalışanlar lütfen artık b....ktan püsürden bahanelerle ertelemeyinnnn zaman su gibi akıp gidiyor bakın bi hafta daha bitti yarın cuma günler aylar haftalar geçiyor zaman geçtikçe umutlarınız tükeniyor hep daha kötüye gidiyorsunuz madem bu sayfayı buldunuz yanlız olmadığınızı anladınız beklemek niyeeee ??? lütfen kendinizi düşünün eşinizi düşünün evliliğinizi düşünün....bu kadar zor bişey olsaydı sizinle aynı durumda olan bizler yapabilirmiydik ??? geçen akşam yenen arkadaş yazdı belki okumuşsunuzdur yendiği akşam üst üste 4 defa yaptı acısa yapabilrmiydi ? ben 2 defa üst üste yaptım bacaklarım ağrımasaydı 4-5 yapardım olduğuna inanamıyosun çünkü...bu kadar basit olmaz diyosun...inanın bana kafamızda büyüttüğümüz gibi bi şey deil bizim korkularımızın yanından bile geçmiyorrrr....nolurrrr bu kötülüğü kendinize yapmayın daha fazla ertelemeyinnnn...
ben hiç parmak egzersizi yapmadım, p..sle yapmak istiyordum ve oldu da.. o yüzden oranın detaylı yapısını bilmiorum.. o yüzden o beyaz şeyi merak ettim ne olduğunu, parmak egzersizinden daha kolay gibi p..s...
Benim regl 3. günümde üçüncü günden sonra bitiyo hemen hemen hiç gelmiyo.Üçüncü gün bile çok az oluyo. Acaba yarın bir duş alıp egzersizlere devam etsem mi. Yoksa bi iki gün daha mı beklesem. sizin yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum bir an önce başlamak için.
canım regl döneminde mikrop kapma ihtimali çok yüksek oluyor o yüzden tamamen bittiğine amin olmadan başlama bide mikropla falan uğraşma sonrasında...bu arada egzersizlerde bebe yağı kullanmamaya çalışın kızlar ben mikrop kaptım doktor uyarmıştı ama ben kapmam diye düşündüm çok biliyorum yasona çıktı mantar lütfen dikkat edin....
canım kişiden kişiye değişiyor bu hassasiyet... bak mesela kimisi parmakla rahat kimisi aparatla sende p...sle kendini daha rahat hissedebilmişsin ne güzel bence çok şanslısın maşallah nazar değmesin...ama parmağın şu faydasını gördüm ben hani hep hayalimizde bi vaji modeli vardırya kırılgan hassas yırtılır parçalanır parmakla incelediğinde şaşırıyorsun aslında vücumuduzun en güçlü yeri orası...dün akşam mantar için fitil yerleştirmem gerekti ki fitil benim için korkulu rüyaydı hiç zorlanmadım ne kadar kolay bir şeymiş halbuki ben korkardım parmağımla sonuna kadar ittirdim ne acı ne sızı hiç bişey yok sona dedimki yaaa ben ne kadar cesurmuşum haberim yokmuş
aynen katılıyorum arkadaslar..gecende yazmıstı.venusten cok dogru soyluyorsun o parmak oyle bır akıp yolunu buluyorkı ınanamazsınız calısmalarınza devam edın lutfennn...aynı sekılde penisde yolunu buluyor aynı sekıldee..ve delık yok gıbı gorunuyr ama onu acmak sızın elınızde oyle bı acılıyorkı..yaa ordan kocaman cocuklar cıkıyor yaa...dusnunn bende 7 ay cektım bu sıkıntıyı kııı ben 7 seneyı senelerı gozden cıkarmısdım ve kımseylede konusamıyordum...haa suan bıraz kasılmalarım oluyor ama bu tahmınımdekı gıbı hayal ettıgım gıbı dayanılmıcakk bı kasıntı deılmısss arkadaslarrr bırakın kendınızıı parmaklarda pnsde akıp yolunu buluyorrrr kendıze guvenın sadece guvenınnn..gozunuzu karartın ben oyle yaptım hatta en sınır oldgm seyı aklıma getryrdum o sınırle aldı basını gttı olay..herkese kolay gelsınn..hızlanın arkadslarr hızlanın ertelemlere son verın,olmuyr demeyın,sakın ama sakın pes etmeyın...bacaklarınz belkı ılk once kasılcaktır ama sakın kendınızı gerı cekmeyın gecseyın kaldgnz yerden devam edın ısrarla devam edınnn...hadi hanımlar ıs basınaaa.....
Haklısın canım ben biraz aceleci davranıyorum galiba, sonuna kadar bekleyim bi de mikropla filan uğraşmayım.
kesinlikle yaa. çok güzel yazmışsın canımbende şimdiye kadar yapmadığım için pişmanım daha önce neden üstüne gitmemişim meğer işin çözümü buymuş Allah hepinizden razı olsun
aynen katılıyorum arkadaslar..gecende yazmıstı.venusten cok dogru soyluyorsun o parmak oyle bır akıp yolunu buluyorkı ınanamazsınız calısmalarınza devam edın lutfennn...aynı sekılde penisde yolunu buluyor aynı sekıldee..ve delık yok gıbı gorunuyr ama onu acmak sızın elınızde oyle bı acılıyorkı..yaa ordan kocaman cocuklar cıkıyor yaa...dusnunn bende 7 ay cektım bu sıkıntıyı kııı ben 7 seneyı senelerı gozden cıkarmısdım ve kımseylede konusamıyordum...haa suan bıraz kasılmalarım oluyor ama bu tahmınımdekı gıbı hayal ettıgım gıbı dayanılmıcakk bı kasıntı deılmısss arkadaslarrr bırakın kendınızıı parmaklarda pnsde akıp yolunu buluyorrrr kendıze guvenın sadece guvenınnn..gozunuzu karartın ben oyle yaptım hatta en sınır oldgm seyı aklıma getryrdum o sınırle aldı basını gttı olay..herkese kolay gelsınn..hızlanın arkadslarr hızlanın ertelemlere son verın,olmuyr demeyın,sakın ama sakın pes etmeyın...bacaklarınz belkı ılk once kasılcaktır ama sakın kendınızı gerı cekmeyın gecseyın kaldgnz yerden devam edın ısrarla devam edınnn...hadi hanımlar ıs basınaaa.....
haklısın kardeş regliz çogumuz bitsin inş korkularımı yencem.en azından yapmaya çalışcam
İnşallah dediğiniz gibi olur da biz de kurtuluruz bu illetten. Ben egzersizlere başlayalı 3 gün olmuştu regl oldum. ilk üç denememde iki parmak 2 boğum yaptım. cesaret geldi birden. şimdi reglimin biteceği 2 gün sonrası için sabırsızlanıyorum. Rüyalarımda hayallerimde hep bu illeti yeneceğim anlar canlanıyor. Allah hepinizden razı olsun bir hafta öncesine kadar hiçümidim yoktu. şimdi ise tam tersi çok ümitliyim sizin sayenizde yenenlerin tecrübelerini okudukça ben de cesaretlendim.
emlayı sürdümmmm bekliiyorumm işten 1 saat sonra eşimm geliicekkk dua edin bana
canım benim geçmiş olsun...boşver sen şimdi etraftakileri onlar konuşur durur hepimiz senaryolar uydurduk mecburi güzel geçti diye yapacak bişey yok...şimdi anlat bakalım neler yaptınız eşinle ???? p...s girişi oluyormu değdiğinde direk kasılıp itiyormusun eşini ? korkun ne çok kırmızı gelir diyemi yoksa acı olacak diyemi ???
eşinın gelmesıne 1 saat varmış nedenbu kadar önce sürdün emlayı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?