Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah bitanem iyiki varsınız

Benim regl 3. günümde üçüncü günden sonra bitiyo hemen hemen hiç gelmiyo.Üçüncü gün bile çok az oluyo. Acaba yarın bir duş alıp egzersizlere devam etsem mi. Yoksa bi iki gün daha mı beklesem. sizin yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum bir an önce başlamak için.

ben hiç parmak egzersizi yapmadım, p..sle yapmak istiyordum ve oldu da.. o yüzden oranın detaylı yapısını bilmiorum.. o yüzden o beyaz şeyi merak ettim ne olduğunu, parmak egzersizinden daha kolay gibi p..s...

canım kişiden kişiye değişiyor bu hassasiyet... bak mesela kimisi parmakla rahat kimisi aparatla sende p...sle kendini daha rahat hissedebilmişsin ne güzel bence çok şanslısın maşallah nazar değmesin...ama parmağın şu faydasını gördüm ben hani hep hayalimizde bi vaji modeli vardırya kırılgan hassas yırtılır parçalanır parmakla incelediğinde şaşırıyorsun aslında vücumuduzun en güçlü yeri orası...dün akşam mantar için fitil yerleştirmem gerekti ki fitil benim için korkulu rüyaydı hiç zorlanmadım ne kadar kolay bir şeymiş halbuki ben korkardım parmağımla sonuna kadar ittirdim ne acı ne sızı hiç bişey yok sona dedimki yaaa ben ne kadar cesurmuşum haberim yokmuş

canım regl döneminde mikrop kapma ihtimali çok yüksek oluyor o yüzden tamamen bittiğine amin olmadan başlama bide mikropla falan uğraşma sonrasında...bu arada egzersizlerde bebe yağı kullanmamaya çalışın kızlar ben mikrop kaptım doktor uyarmıştı ama ben kapmam diye düşündüm çok biliyorum ya sona çıktı mantar lütfen dikkat edin....

Haklısın canım ben biraz aceleci davranıyorum galiba, sonuna kadar bekleyim bi de mikropla filan uğraşmayım.

kesinlikle yaa. çok güzel yazmışsın canım bende şimdiye kadar yapmadığım için pişmanım daha önce neden üstüne gitmemişim meğer işin çözümü buymuş Allah hepinizden razı olsun

kızlar aklıma gelmişken söliim size, hamile olanlar, kalmayı düşünenler için, özellikle ilk üç ay çok fazla nar yemeyin, hatta hiç yemeyin.. düşük riskini artırıomuş, ibrahim saraçoğlu söylemişti... haberiniz olaaaa....

aynen katılıyorum arkadaslar..gecende yazmıstı.venusten cok dogru soyluyorsun o parmak oyle bır akıp yolunu buluyorkı ınanamazsınız calısmalarınza devam edın lutfennn...aynı sekılde penisde yolunu buluyor aynı sekıldee..ve delık yok gıbı gorunuyr ama onu acmak sızın elınızde oyle bı acılıyorkı..yaa ordan kocaman cocuklar cıkıyor yaa...dusnunn bende 7 ay cektım bu sıkıntıyı kııı ben 7 seneyı senelerı gozden cıkarmısdım ve kımseylede konusamıyordum...haa suan bıraz kasılmalarım oluyor ama bu tahmınımdekı gıbı hayal ettıgım gıbı dayanılmıcakk bı kasıntı deılmısss arkadaslarrr bırakın kendınızıı parmaklarda pnsde akıp yolunu buluyorrrr kendıze guvenın sadece guvenınnn..gozunuzu karartın ben oyle yaptım hatta en sınır oldgm seyı aklıma getryrdum o sınırle aldı basını gttı olay..herkese kolay gelsınn..hızlanın arkadslarr hızlanın ertelemlere son verın,olmuyr demeyın,sakın ama sakın pes etmeyın...bacaklarınz belkı ılk once kasılcaktır ama sakın kendınızı gerı cekmeyın gecseyın kaldgnz yerden devam edın ısrarla devam edınnn...hadi hanımlar ıs basınaaa.....

haklısın kardeş regliz çogumuz bitsin inş korkularımı yencem.en azından yapmaya çalışcam

evet parmak egzersizlerinin orayı tanımak açısından çok faydası olmuştur, bu konuda benden daha şanslısınız... dediğin herkesin hassaiyeti farklı.. herkesin hassas olduğu bi noktası var, o noktayı aştın mı sorunu çözüyosun zaten... ben o şekilde (p....s) hallettim... bana cesaret verdiniz burda.. bazıları egzersizle.. ama hep dediğiniz ve kendimize anlatmamız gereken kendimize inanmak, yapanlardan, bnu başaranlardan cesaret almak.. başarmamda çok büyük katkınız oldu..her şey için çok teşekkür ederimm. herkese... allah herkes nasip etsin... oooooohhhhhhh beeee.. demeyi..

İnşallah dediğiniz gibi olur da biz de kurtuluruz bu illetten. Ben egzersizlere başlayalı 3 gün olmuştu regl oldum. ilk üç denememde iki parmak 2 boğum yaptım. cesaret geldi birden. şimdi reglimin biteceği 2 gün sonrası için sabırsızlanıyorum. Rüyalarımda hayallerimde hep bu illeti yeneceğim anlar canlanıyor. Allah hepinizden razı olsun bir hafta öncesine kadar hiçümidim yoktu. şimdi ise tam tersi çok ümitliyim sizin sayenizde yenenlerin tecrübelerini okudukça ben de cesaretlendim.

Haklısın canım ben biraz aceleci davranıyorum galiba, sonuna kadar bekleyim bi de mikropla filan uğraşmayım.

bu arada boş durma tabi kişisel gelişim kitapları oku kendine telkinlerde bulun vajililer boş durmaz
vajide tadilat varsa hemen beyninize yönelin siz ne kadar azimle başlarsanız o kadar çabuk ilerlersiniz ve ne olursa olsun sakın umutsuzluğa kapılmayın umutsuzluk sizi yerinizde saydırır....ve şunu asla unutmayın kızlar sex eğlenceli ve zevk verici bişeydir acı va mutsuzluk vermez istisnalar vardır ama mutlaka bi sebebi vardır...eğlenerek başlayın olaya egzersiz yaparken sinir stres içinde olmayın eğlenin....

kesinlikle yaa. çok güzel yazmışsın canım bende şimdiye kadar yapmadığım için pişmanım daha önce neden üstüne gitmemişim meğer işin çözümü buymuş Allah hepinizden razı olsun

canım benim allah sendende razı olsun çok şükür yendin ya başver geriye hiç dönüp bakma anın tadını çıkar herşey çok daha güzel olacak zamanla

işte denedikleri an zaten ne demek istediğimizi anlayacaklar bazı zamanlar işe tedirgin başladığınızda ilerlemiyor gibi gelebilir yada siz sıkılabilrsiniz bende yaşadım bu durumu o zaman hemen gidin sizi mutlu edecek bişey yapın ve kafanızı dağıtın döndüğünüzde herşey çok daha kolay olacak

haklısın kardeş regliz çogumuz bitsin inş korkularımı yencem.en azından yapmaya çalışcam

yawrum sen bi denemeye başla yuhhh be diyeceksin korkulacak bişey yokki ben nasılda totişimden uydurmuşum bunları

arkadaşlar bir sorum olacak cevaplayabilrseniz çok sevinecegim,vajinismusluydum daha sonra yendim (bir kitapla cem keçenin),şimdi eşimle birlikte olabiliyoruz ama sanki çok ileri gitmiyor gibi yani 1 kaç cm giriyor gerisi girmiyor gibi ,eşime soruyorum sen bileceksin ne kadar girdiğini diyor.garip bi durum ama bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

evet arkadasım ınsallah ınsallahh..ve ben penıse gectgmde esım ısrarla devam edıordu sakınlesmemı beklıordu devam edıordu mılım mılım o kadar ama o kadar yavas yaptımkı kasıldıkca gerı cektrmedım durdum nefes alıp verdım nefes alıp verdım mılım mılım ılerledım yaa ben bı baktım ıcımde ınanamadım aldıgıma evet degısık bısey dı yaa bu muydu dedım sızde oyle dıceksınz bumudur dıceksınz ınsallahh.mesela penıse gectgmde ılk baslarda yıne esım parmak olayını yapıorduk yıne ardndan penıse gecyrduk denmeye yaa bı baktım ılk parmakta parmagı hıssetmemeye basladım yaa parmak gıdıp gelıoo dusunun parmagı hıssetmıcenız an gelcek.o kenarına etrafına bıle yaklastramadgm parmak bugun kendılıgınden gıdıp gelsede hıssetmıyorum dusunn acı yok hısbısey yok.o kadar hafıf bı hal alcakkı ınanamamıcaksınz...ama ful egzersızlernze devam devam....cunku ben 7 ay boyunca kımseyle konusamadım dılıyorum kı bu sorunu yasayan arkdslarım yalnız degılsnz bıttıcek bu emın olun bıtcekk..basardımm dıye hayrkıracaksınzzz..o basarmann mutlulugunu yasıcaksınız ınsallahh..

bi kere hepiniz şunu kafanıza yazın vajinusmus % 100 çözülebilen bir sorundur yani bunu çözememe oranı ''sıfırdır'' eninde sonunda herkes çözecek herkesin fiziksel özellikleri yaşadıkları duydukları korkuları ve korku dereceleri farklıdır bundan dolayı herkes aynı şekilde çözecek diye bir kural yok ama bu işin tek kuralı var kendine güvenmek ve ben bunu yeneceğim demek...parmak egzersizi yaparsınız aparat denersiniz isteyen hıyar dener zeytinyağı ile egzersiz yapar çareler tükenmez siz yeterki çare arayın yazın buraya deyin ben bunu bunu yaptım olmadı mutlaka aynı yöntemi deneyip yapan birileri vardır...vakit kaybetmeyin madem dünyadaki en önemli sorununuz bu şu an en önemli önceliğinizde bu olmalı...siz kendinizi düşünmeszeniz kimse sizi düşünmez siz kendinize yardım etmezseniz herkesin yaptığı yardım havada kalır...biz istediğimiz kadar yazalım buradan siz bunları uygulamıyorsanız anlamı yokki...lütfen biraz çaba sarfedin ve yenin vajiyi hepinizden bir an önce güzel haberler bekliyorum yoksa kızılcık sopam havada uçucak hepinizin poposuna gelicek bi taneeeee

ilk gece olmadı daha sonra balayına erteledik derken 4.5 ay oldu..her denemede bacaklarım kasılıyor sanki delik yok gibi ...üzüldüğünü hiseediyrum ..canını bile vermeye hazırken insan şeyini veremeyince kötü oluyo:S:S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…