- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.681
emlayı sürdümmmm bekliiyorumm işten 1 saat sonra eşimm geliicekkk dua edin bana
emlayı sürdümmmm bekliiyorumm işten 1 saat sonra eşimm geliicekkk dua edin bana
evet arkadasım ınsallah ınsallahh..ve ben penıse gectgmde esım ısrarla devam edıordu sakınlesmemı beklıordu devam edıordu mılım mılım o kadar ama o kadar yavas yaptımkı kasıldıkca gerı cektrmedım durdum nefes alıp verdım nefes alıp verdım mılım mılım ılerledım yaa ben bı baktım ıcımde ınanamadım aldıgıma evet degısık bısey dı yaa bu muydu dedım sızde oyle dıceksınz bumudur dıceksınz ınsallahh.mesela penıse gectgmde ılk baslarda yıne esım parmak olayını yapıorduk yıne ardndan penıse gecyrduk denmeye yaa bı baktım ılk parmakta parmagı hıssetmemeye basladım yaa parmak gıdıp gelıoo dusunun parmagı hıssetmıcenız an gelcek.o kenarına etrafına bıle yaklastramadgm parmak bugun kendılıgınden gıdıp gelsede hıssetmıyorum dusunn acı yok hısbısey yok.o kadar hafıf bı hal alcakkı ınanamamıcaksınz...ama ful egzersızlernze devam devam....cunku ben 7 ay boyunca kımseyle konusamadım dılıyorum kı bu sorunu yasayan arkdslarım yalnız degılsnz bıttıcek bu emın olun bıtcekk..basardımm dıye hayrkıracaksınzzz..o basarmann mutlulugunu yasıcaksınız ınsallahh..
90 dk bekletiyorz emlayıı o yüzden anca uyuşur zaten :)
bi kere hepiniz şunu kafanıza yazın vajinusmus % 100 çözülebilen bir sorundur yani bunu çözememe oranı ''sıfırdır'' eninde sonunda herkes çözecekherkesin fiziksel özellikleri yaşadıkları duydukları korkuları ve korku dereceleri farklıdır bundan dolayı herkes aynı şekilde çözecek diye bir kural yok ama bu işin tek kuralı var kendine güvenmek ve ben bunu yeneceğim demek...parmak egzersizi yaparsınız aparat denersiniz isteyen hıyar dener zeytinyağı ile egzersiz yapar çareler tükenmez siz yeterki çare arayın yazın buraya deyin ben bunu bunu yaptım olmadı mutlaka aynı yöntemi deneyip yapan birileri vardır...vakit kaybetmeyin madem dünyadaki en önemli sorununuz bu şu an en önemli önceliğinizde bu olmalı...siz kendinizi düşünmeszeniz kimse sizi düşünmez siz kendinize yardım etmezseniz herkesin yaptığı yardım havada kalır...biz istediğimiz kadar yazalım buradan siz bunları uygulamıyorsanız anlamı yokki...lütfen biraz çaba sarfedin ve yenin vajiyi hepinizden bir an önce güzel haberler bekliyorum yoksa kızılcık sopam havada uçucak hepinizin poposuna gelicek bi taneeeee
ilk gece olmadı daha sonra balayına erteledik derken 4.5 ay oldu..her denemede bacaklarım kasılıyor sanki delik yok gibi ...üzüldüğünü hiseediyrum ..canını bile vermeye hazırken insan şeyini veremeyince kötü oluyo:S:S:S:S
anladım canım ben bılmıodum o kadar önce sürüldüğünü inş.bugun güzel haberlerını alırız
inşşş...eğer şuu işii bir beceriyimm siteye çikolata şelalesi yaptırıcaminsan bu kadar dertli olmasına rağmen hala tebessüm edebiliyor malesef
iyiki sizlerle tanışştım:)
bi kere hepiniz şunu kafanıza yazın vajinusmus % 100 çözülebilen bir sorundur yani bunu çözememe oranı ''sıfırdır'' eninde sonunda herkes çözecekherkesin fiziksel özellikleri yaşadıkları duydukları korkuları ve korku dereceleri farklıdır bundan dolayı herkes aynı şekilde çözecek diye bir kural yok ama bu işin tek kuralı var kendine güvenmek ve ben bunu yeneceğim demek...parmak egzersizi yaparsınız aparat denersiniz isteyen hıyar dener zeytinyağı ile egzersiz yapar çareler tükenmez siz yeterki çare arayın yazın buraya deyin ben bunu bunu yaptım olmadı mutlaka aynı yöntemi deneyip yapan birileri vardır...vakit kaybetmeyin madem dünyadaki en önemli sorununuz bu şu an en önemli önceliğinizde bu olmalı...siz kendinizi düşünmeszeniz kimse sizi düşünmez siz kendinize yardım etmezseniz herkesin yaptığı yardım havada kalır...biz istediğimiz kadar yazalım buradan siz bunları uygulamıyorsanız anlamı yokki...lütfen biraz çaba sarfedin ve yenin vajiyi hepinizden bir an önce güzel haberler bekliyorum yoksa kızılcık sopam havada uçucak hepinizin poposuna gelicek bi taneeeee
canım ya emla benı 15 dk uyusturuyodu..ona aklım takıldı
canım p...s değdiğinde kasılıp eşini itiyormusun ?
ilk defa duydum 90 dkda bişey kalmazki orda anacım alla alladaha önce emla sürüp denediğinizde olmamış anladığım kadarı ile nerede takıldın kaldın ? bu akşam nasıl yenmeyi planlıyorsun ? çözdünmü takıldığın yeri nasıl atlatacağını bebişimn ?
benide 10 dakika sürmüştü :44: zaten genital bölgeyi çabuk uyuşturuyormuş reçetesinde yazıyor 5-10 dakika bekleyin diye
Egzersizlere başladıktan sonra ne kadar zamanda başardın.
kızlar bana şans dileyin bu gece yapacazzz bakalım nolcakkk
cansın ya ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ZERRE DERT KEDER BIRAKMASIN ............ YAT KALK KALBİN MUTLULUKLAR İÇİN ÇARPSINÖYLE DESTEKSİNİZKİ YARDIMLARINIZ ÇOK ALLAH MÜKAFATINI KATLI KATLI VERSİN İNŞ...............
aynen itiyoorumm vallaa ayaklarımı omzuna kaldırarak denedik olmuyoo ama bugün inanarak emlayı sürdüm..eşim gelene kadar motive ediyormm bi bakarsınız olmuşş pozitif tutuyorm
sımdı arkadasım ben nasıl bı gelısme yasadım anlatayım ben yazın hazıran aynda cınsel terapi uzamnına gttım tek seans..cunku ıkıncı seansa gtmedım dr benı delı ettı.soylekı bılımsel acıklamalarda bulundu ttuttu elıne kagt kalem aldı vajına cızdı ıste sudur budur anlatyr abıı sorsana bana psıkolojım nasıl..neysee esımde vardı yanımda..dınledım yırtılmaz kendılıgınden delıktır falan muhabbetı yaptı.cıktık esıme dedımkı bu adamdan ıs cıkmaz ıste cem kecenın kıtabınıda solemsıtı neyse bız kıtabıda aldık ama ben bu arada ıkıncı seansa falan hıc gıtmedım degıl ugramadım bıle doktora.yazın memlekete gttm aılemn yanına eylulde dondum.eylulde sıfırdan parmak egzersızıyle basladım ama cok zordu ve hıcc ama hıc ılerlemedım ve yapmıordumda sıkıldım bıktım .eylul ekım kasım egzersızle devam ettı ama yarım yamalak kı ben yapmadım esımın parmagyla yaptık bu arada ben hıc dokunduramadım esım ısrarla devam ettu bıkmadan saolsun.ben cunku yapamadım eylul ekım kasım parmak egzersızı ama esımın.bu 3 aylık surecın coguda bnm bahanelerımle yarım yamalak devam ettı.adettı basım agrıo falan fılan dusun boyle bı 3 ay gecırdık bır gun aksam esım penıse gectı dırek dur aman yavas falan derken o hazır tetkde beklemede dur duyınce duruyr gecsedgmı dorunce mılım ılerlıyrdu yanı bu ısı bır gecede cozduk.aralık ve ocak esımle devam ettık..her basladgmda yıne gırmıcekmıs gıbıydı her seferınd e ama gırıyr arkdsım vallahıde gırıyr bıllahıde VE KANAMA YOK YIRTILMA YOK DELINME YOK...BIR GRAM KAN BILE GELMEDIKI DOKTORDA DEMISTI KAN GELMEZ ASLINDA DIYE...ınsallah ayrdımcı oldum benım surecım boyle oldu..gozunuz kararacak ve bır anda bıtıreceksnz emın olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?