Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersizlere başladıktan sonra ne kadar zamanda başardın.

:):):) parmak egzersizlerine yarın başlıcamm ama bu gecee kafamı rahatlatıp tekrar denicem..teşekkürler cnm :)

canım p...s değdiğinde kasılıp eşini itiyormusun ?

90 dk bekletiyorz emlayıı o yüzden anca uyuşur zaten :)

ilk defa duydum 90 dkda bişey kalmazki orda anacım alla alla
daha önce emla sürüp denediğinizde olmamış anladığım kadarı ile nerede takıldın kaldın ? bu akşam nasıl yenmeyi planlıyorsun ? çözdünmü takıldığın yeri nasıl atlatacağını bebişimn ?

Ve ben cocukda dusunuyrum arkdslar dusunun yaaa bebek kım ben kım dıordum cocugum da olmaz cocuk bıle yapamıcam(allah ınsallah kısmett ederse tabııı rabbım bılır ne zamn yazdysa)etrafmda evlı kadınlara bakıordum cocukları oluyr yasıtlarım kuzenlerım coluk cocuga karısmıslar dıordum...ya ben dıordum ben ne ypacam dıordum...bugun burda yazıorsam cesaretlenın arkdslar bunun ıcın hepınızın psıkolojısını anlayabılıorum cunku bunu bır baskasına desenız yaşayan bırıne ınanmaz anlamaz ama ben bılıyrum..cunku anlatılmaz yasanır bu sorun...haydı bakalım arkadaslarım herkesın ılerledgnı gorelım...hepınız ıcın dua edıyrum....

cansın ya ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ZERRE DERT KEDER BIRAKMASIN ............ YAT KALK KALBİN MUTLULUKLAR İÇİN ÇARPSIN ÖYLE DESTEKSİNİZKİ YARDIMLARINIZ ÇOK ALLAH MÜKAFATINI KATLI KATLI VERSİN İNŞ...............

aynen itiyoorumm vallaa ayaklarımı omzuna kaldırarak denedik olmuyoo ama bugün inanarak emlayı sürdüm..eşim gelene kadar motive ediyormm bi bakarsınız olmuşş pozitif tutuyorm

Egzersizlere başladıktan sonra ne kadar zamanda başardın.

sımdı arkadasım ben nasıl bı gelısme yasadım anlatayım ben yazın hazıran aynda cınsel terapi uzamnına gttım tek seans..cunku ıkıncı seansa gtmedım dr benı delı ettı.soylekı bılımsel acıklamalarda bulundu ttuttu elıne kagt kalem aldı vajına cızdı ıste sudur budur anlatyr abıı sorsana bana psıkolojım nasıl..neysee esımde vardı yanımda..dınledım yırtılmaz kendılıgınden delıktır falan muhabbetı yaptı.cıktık esıme dedımkı bu adamdan ıs cıkmaz ıste cem kecenın kıtabınıda solemsıtı neyse bız kıtabıda aldık ama ben bu arada ıkıncı seansa falan hıc gıtmedım degıl ugramadım bıle doktora.yazın memlekete gttm aılemn yanına eylulde dondum.eylulde sıfırdan parmak egzersızıyle basladım ama cok zordu ve hıcc ama hıc ılerlemedım ve yapmıordumda sıkıldım bıktım .eylul ekım kasım egzersızle devam ettı ama yarım yamalak kı ben yapmadım esımın parmagyla yaptık bu arada ben hıc dokunduramadım esım ısrarla devam ettu bıkmadan saolsun.ben cunku yapamadım eylul ekım kasım parmak egzersızı ama esımın.bu 3 aylık surecın coguda bnm bahanelerımle yarım yamalak devam ettı.adettı basım agrıo falan fılan dusun boyle bı 3 ay gecırdık bır gun aksam esım penıse gectı dırek dur aman yavas falan derken o hazır tetkde beklemede dur duyınce duruyr gecsedgmı dorunce mılım ılerlıyrdu yanı bu ısı bır gecede cozduk.aralık ve ocak esımle devam ettık..her basladgmda yıne gırmıcekmıs gıbıydı her seferınd e ama gırıyr arkdsım vallahıde gırıyr bıllahıde VE KANAMA YOK YIRTILMA YOK DELINME YOK...BIR GRAM KAN BILE GELMEDIKI DOKTORDA DEMISTI KAN GELMEZ ASLINDA DIYE...ınsallah ayrdımcı oldum benım surecım boyle oldu..gozunuz kararacak ve bır anda bıtıreceksnz emın olun..

slm kızlar nasılsınız bakalım? burda her gün olduğunuz sürece müthiş gaza gelip aşacaksınız.asla yapamam desenizde parmak, p.. s dendiğinde bile elllerinizi başınızın arasına alıp yapamam yapamam desenizde çook kolay yapacaksınız . tek yapmanız gereken burayı hergün okuyun. Allah kolaylıklar versin

amin bebişim cümlemizin tüm dertleri sıkıntıları bu cuma gecesi hürmetine yok olup gider...siz hele bi vajiden kurtulunda benim en büyük günüm o gün olacak

aynen itiyoorumm vallaa ayaklarımı omzuna kaldırarak denedik olmuyoo ama bugün inanarak emlayı sürdüm..eşim gelene kadar motive ediyormm bi bakarsınız olmuşş pozitif tutuyorm

canım eşin geldiğinde sırt üstü yatsın bacaklarını kapatsın sen üste eşine sırtın dönük olacak şekilde yani ters otur...deneme esnasında p...s bakma...eşin p...sin ucunu yerleştirsin bol kayganlaştırıcı sür hem penise hem vajine sonrasında eşin seni yönlendirip açıyı ayarlasın popndon tutup yönlendirsin bir kere olsun eşini dinle kendi kafana göre takılma (ben bunu çok yaptım sanki çok bi halt biliyomuşum gibi) üzerine oturmaya çalış takıldığın yerde dur bekle ama p...s i çıkarma....nefes egzersizi yap ve o anda sen totişinden acıdımı acıyormu diye uydurmaya başlayacaksın hiç panik yapma dur bekle sakin sakin kendine sor acı varmı bilinç altın olmadığını anlayacak yavaş yavaş git gel yapmaya başlaki eşin ereksiyon kaybetmesin...sonrasında cuk diye olur inşallah o anda tek hissedeceğin şey içeride bi gerilme hissi başkada bi şey hissetmeyeceksin hele hele acı hiç hissetmezsin kendini kasmamaya çalış....

vallaa siteye bugün girdim arkadaşlar saolun acaip gaza gelldimmm inşş kıza sürede rahatça yaparımmm..o kadarr hassasım ki kendi parmağımı bile değdiremiyorum poff(

Son düzenleme:

İnşallah buraya başardım diye yazmak bana ve benim gibi herkese de nasip olur. teşekkürler paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…