- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.701
hoşgeldin kuduruk kardeşim nasılsın
İnşallah buraya başardım diye yazmak bana ve benim gibi herkese de nasip olur. teşekkürler paylaştığın için
hoşgeldin canımnerelerdesin yaw
hoşbulduk canımmm çok özlüyorum ben sizi yaa iyiyim çok şükür kudurukluklara devam işte sen nasılsın tatlım?
sevgili mantarcığımla uğraşıyorum bende dün akşam fitille savaş açtım ona sonrada kremle boğdum bu akşam tekrar kreme doyuracam onu bakalım hala hayattamı deilmionun yüzünden yeni jeli deneyemedim yawwww regl gelmeden geçse şu mantarda azcık oynaşsak kocişle gerçi adam ortada yok çok çalışıyo çok ben bebek diye tutturcam diye garantiye alıyo araba işini kız bizde seni özlüyos ne zaman gelcek şu senin pc :13: kaynını eve kovalamak lazım nerdeyse
ah canım ah hiç deme sabahları bilg.sız kaldım akşam kocişi bekliyorum dörtgözle bilg. gelsin diye.aklım hep sizlerde valla .nasılsın tatlım?
iyi idiyelim iyi olalım
anamm noldu bilgisayara gelmicek mi geri yokluğun çok belli oluyr gerçekten kız
ayyy valla sırf bilg.için gelsin istiyrum yoksa böle iyi kocişlebirkaçgüne kadar gelecek ha bugün ha yarın tatlım.geçmiş olsun tatlım geçsinde bir güzel kudurasın inşallah.canım seksi birşeyler giy üzerine geç kocişin karşısına gel seni bir otomobillendireyim de belki işe yarar ayyy ben şu jeli merak ettim ya ya şu ilk p... girişlerini kolaylaştırırmı sence bendemi alsam ne dersin şeker? zevk istiyorum zevk istiyorum
gelecek canım azbir zaman kaldı .kavuşcaz yakındaaa.ondan sonra bol bol kudururuz inşallah.ben o arada malzeme toplayım zevk noktaları fantaziler dolu geleiyim bariii
ayyy yok bebişim benim kociş çok fenaaaa2012den yavaş yavaş geriye gelmeye başladı 2011 sonu diyor bu gidişle ortada buluşucaz gibi sebepleri mantıklı ben çok istiyorum ama daha totişimizi doğrultamadık bir sürü borcumuz var diyoki sen şimdi hamiş olunca bebek odası hazırlamak isteyeceksin ona masraf yapıcaz hem ben seni 2 canlı işe göndermem 5. ayında işten çıkarsın diyor patronda diyo doğur sen yeterki biz burda bakarız artık bebişle bu sayfada yazarız şirketten doğunca kim bakcak annem uzak kaynanam uzak karışık benim işer baya bi kociş diyor çalışmazsın ama sadece onun maaşıyla nasıl geçinicez evin taksidinin bitmesine bi ömür var daha bilmiyom düşün düşün çoktur işin demişler allaha havale ettim o ne zaman verirse o zaman olcak artık :13:
kara hilal yapabildinizmi dün akşam için denicez demişsin allah yardımcınız olsun :)
walla jeli bi denesem herkese anlatcamda daha deneyemedimki ama uyarılmayı arttırıyorsa zevkide çoğaltıyodur diye tahmin ediyorum
ayyy yok bebişim benim kociş çok fenaaaa2012den yavaş yavaş geriye gelmeye başladı 2011 sonu diyor bu gidişle ortada buluşucaz gibi sebepleri mantıklı ben çok istiyorum ama daha totişimizi doğrultamadık bir sürü borcumuz var diyoki sen şimdi hamiş olunca bebek odası hazırlamak isteyeceksin ona masraf yapıcaz hem ben seni 2 canlı işe göndermem 5. ayında işten çıkarsın diyor patronda diyo doğur sen yeterki biz burda bakarız artık bebişle bu sayfada yazarız şirketten doğunca kim bakcak annem uzak kaynanam uzak karışık benim işer baya bi kociş diyor çalışmazsın ama sadece onun maaşıyla nasıl geçinicez evin taksidinin bitmesine bi ömür var daha bilmiyom düşün düşün çoktur işin demişler allaha havale ettim o ne zaman verirse o zaman olcak artık :13:
evet yaptıkk canım çok şükürr bu sefer hiçbişey anlamadım acı hissetmedim 5 6 kere girdik bide bacaklarımı ayarlayabilsem çok ii olcak zamanla inş daha ii gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?