Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah buraya başardım diye yazmak bana ve benim gibi herkese de nasip olur. teşekkürler paylaştığın için

ınsallahh olcakkkkkk emın ol olcak..ben her turlu yanınızdayım arkdslarrr..yaparsınız yaparsınız yeterkı azmınızı sabrınızı yıtırmeyın.....hergun calısyrsunuz arkdslar sıkıldgnz an lutfen bırakmayın yaa ınatla devam edın....ınsallahhh gonokok basarcaksın sende....

hoşbulduk canımmm çok özlüyorum ben sizi yaaiyiyim çok şükür kudurukluklara devam iştesen nasılsın tatlım?

sevgili mantarcığımla uğraşıyorum bende dün akşam fitille savaş açtım ona sonrada kremle boğdum bu akşam tekrar kreme doyuracam onu bakalım hala hayattamı deilmi onun yüzünden yeni jeli deneyemedim yawwww regl gelmeden geçse şu mantarda azcık oynaşsak kocişle gerçi adam ortada yok çok çalışıyo çok ben bebek diye tutturcam diye garantiye alıyo araba işini kız bizde seni özlüyos ne zaman gelcek şu senin pc :13: kaynını eve kovalamak lazım nerdeyse

ayyy valla sırf bilg.için gelsin istiyrum yoksa böle iyi kocişlebirkaçgüne kadar gelecek ha bugün ha yarın tatlım.geçmiş olsun tatlım geçsinde bir güzel kudurasın inşallah.canım seksi birşeyler giy üzerine geç kocişin karşısına gel seni bir otomobillendireyim de belki işe yararayyy ben şu jeli merak ettim ya ya şu ilk p... girişlerini kolaylaştırırmı sence bendemi alsam ne dersin şeker?zevk istiyorum zevk istiyorum

ayyy yok bebişim benim kociş çok fenaaaa 2012den yavaş yavaş geriye gelmeye başladı 2011 sonu diyor bu gidişle ortada buluşucaz gibi sebepleri mantıklı ben çok istiyorum ama daha totişimizi doğrultamadık bir sürü borcumuz var diyoki sen şimdi hamiş olunca bebek odası hazırlamak isteyeceksin ona masraf yapıcaz hem ben seni 2 canlı işe göndermem 5. ayında işten çıkarsın diyor patronda diyo doğur sen yeterki biz burda bakarız artık bebişle bu sayfada yazarız şirketten doğunca kim bakcak annem uzak kaynanam uzak karışık benim işer baya bi kociş diyor çalışmazsın ama sadece onun maaşıyla nasıl geçinicez evin taksidinin bitmesine bi ömür var daha bilmiyom düşün düşün çoktur işin demişler allaha havale ettim o ne zaman verirse o zaman olcak artık :13:

walla jeli bi denesem herkese anlatcamda daha deneyemedimki ama uyarılmayı arttırıyorsa zevkide çoğaltıyodur diye tahmin ediyorum

bizde sadeve vaji derdi yok dediğin gibi geçim derdi var yok ev alalım yok araba alalım ee bide bebek yapalım ama üstüne çalışmayalım ne olcak bizim halimizz yaa :):):)
bu devirde tek maaşla geçim çok zor valla hangi birine yetişicez :)

walla jeli bi denesem herkese anlatcamda daha deneyemedimki ama uyarılmayı arttırıyorsa zevkide çoğaltıyodur diye tahmin ediyorum

kız s-xtiva jel var hem zevki arttırıcı hem kayganlaştırıcı kırmızı ondan mı yoksam.
onu da kullanmıştım zevk gibi bişey oluodu gerçekten ama o zaman bu durumu yenmediğimden öle hissetmekle kalmıştım

abowww tatlım valla sizin işler baya karışıkmış Allah kolaylık versin belinizi doğrultmanızda.neyse ya olursada rızkıyla gelir zaten minik fasulyecik hayırlısı olsun canım benimmm.

evet yaptıkk canım çok şükürr bu sefer hiçbişey anlamadım acı hissetmedim 5 6 kere girdik bide bacaklarımı ayarlayabilsem çok ii olcak zamanla inş daha ii gider

çok sevindim canım gördünmü sorun kafada bitirmek karar verdinmi bitiyor olay allah herkese halletmeyi nasip etsin :) bacaklara alışırsın benim 3 ay oldu halen zor alışıyoruz doktor zaten en az 6 ay sürer dedi eşine ve ilişkiye alışmak takma kafanı :)

ayyy ne geldi aklıma şu devlet bize devlet hastanesinde bir kadro açsa vajinismusu yenen ünvst mezunları sınavsız kadroya alınsa orda vajinismus hastalarını yardımcı eleman olarak tedavi etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…