Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşbulduk 2 parmak egzersizinde zorlanıyorum ya gergin gibi yırtılacak gibi bişeyler oluyo.bi de biz denedik yine olmadı ya kayıyo sanki p...sizde de öyle oluyormu

walla jeli bi denesem herkese anlatcamda daha deneyemedimki ama uyarılmayı arttırıyorsa zevkide çoğaltıyodur diye tahmin ediyorum

canım dün akşam 3.denemimizide yaptıkk oldu bu sefer canımm hiç acımad bu sefer 5 6 girdiik bide bacaklarımıda ayarlayabilsem sonra azcık gitgel yaptık inş daha ii gider tavsiyelerin ne canım

valla canım onu birde gleit gel jeli aradık bulamadık en son okeyin çilekli kayganlaştırıcısını aldık onuda mantar yapıyo diye duydum ama şimdilik bişe olmadı.şu diğer jel vaginismus yazıyor kullanım alanında akla yatkın geldi bide onu denemek lazım

canım dün akşam 3.denemimizide yaptıkk oldu bu sefer canımm hiç acımad bu sefer 5 6 girdiik bide bacaklarımıda ayarlayabilsem sonra azcık gitgel yaptık inş daha ii gider tavsiyelerin ne canım

canım msj aldım ama cevaplarken "karahilal isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için karahilal isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. " diyo.

bende bulamamıştım hiçbiryerde artık sormaya utanmıştım sora sora. sonunda eczanemizde diye bir site var internetten sipariş verip almıştık :) vaginismus bende bi bakim ona :)

hoşbulduk 2 parmak egzersizinde zorlanıyorum ya gergin gibi yırtılacak gibi bişeyler oluyo.bi de biz denedik yine olmadı ya kayıyo sanki p...sizde de öyle oluyormu

bizde de kayıyordu hep başı kasıldığı için p...s gelir gelmez kasılıordum ister istemez..
ilk egzersiz yapıp hemen sonrasında deneme yaptınızmı.

canım kayganlaştırıcı kullanıyormusun.kendini fazla kasıyorsundur ondan öle hissediyosundur.rahatlayarak ilerlet parmağı içerde nefesle yapmaya çalış birden yapmaya çalışma.

evet egzersizden sonra denedik.ama olmuyor ya kafayı yicem valla ama dediğim gibi ben 2 parmağı tamkolay bi şekilde alamıyorum gergin yani

evet egzersizden sonra denedik.ama olmuyor ya kafayı yicem valla ama dediğim gibi ben 2 parmağı tamkolay bi şekilde alamıyorum gergin yani

canımm iki parmakla rahat oluncaya kadar p.. deneme bence.iki parmağıda birden yapmaya çalışma kayganlaştırıcı kullan yavaş yavaş ve nefes eşliğinde ilerlet parmağını.kasıldığından geriliyordur .

valla öyle tatlım bu işi anca çeken bilir en iyi biz soktururduk parmağı gelenlereçıkanlar arkadaşlarına valla öle etkilendim ki evde parmak vajide dolaşıyorum ona git ona o iyi sokturuyor derlerdi heralde

kesinlikle bencede bu durumu ancak yaşayan anlıyor gerçekten. bide ben hep size anlattığımda bizde de oluyordu falan dedikçe gaza gelip devam etmiştim :)

kesinlikle bencede bu durumu ancak yaşayan anlıyor gerçekten. bide ben hep size anlattığımda bizde de oluyordu falan dedikçe gaza gelip devam etmiştim :)

aynen canım başkasının da aynı şeyi yaşamışolması acaip rahatlık ve cesaret veriyor insana.normal birinin acı olmadığını söylemsi ile vajinismus birinin acınının olmadığını sölemesi arasında dağlar kadar fark var kesinlkle.

canım parmak egzersizi yaparken p...s denemesi yapmayın öncelikle vaji alışsın bi parmağa gerginlik normal yıllardır ilk defa bişey giriyor şaşırdı garibim noluyooo leynnn diye kasıyo geriliyo kendi çöplüğünde horozlanıyo aklı sıra bol jel sür parmaklarına ve içerde küs şeklinde yap bırak aç yana sağa sola oynat iyice genişlet vajini ve kendini kontrol etmeyi öğren canımcım...2 parmakla git gel yap sürekli gir çık kasılma oluyomu kontrol et sonrasında eşin kendi parmağı ile denesin bakalım vajinin yabancı bi cisme tepkisi ne olacak onuda yapın en son p...s denemesinde sen zaten vajinin ipini elinde tutuyor olacaksın kasılmalarını kontrol ediyor olacaksın ve kendini daha rahat bırakacaksın...

maşallah canım bak gördünmü tedirgin olacak bi durum yok ara sıra nazlanacak vaji o kadar olsun dimi yıllarca biz onu her zevkten mahrum bıraktık üvey organ muamelesi yaptık..kendini sev vajini sev sen bir kadınsın artık kadınlığı kabullen sexin çok doğal bir şey olduğunu anla kendini akışına bırak zaten zevk almaya başladınmı tadından yenmez ne vaji kalır aklında ne tedirginlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…