- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.721
merhaba kızlar nasılsınız?
ayyy ne geldi aklıma şu devlet bize devlet hastanesinde bir kadro açsa vajinismusu yenen ünvst mezunları sınavsız kadroya alınsa orda vajinismus hastalarını yardımcı eleman olarak tedavi etsek
walla jeli bi denesem herkese anlatcamda daha deneyemedimki ama uyarılmayı arttırıyorsa zevkide çoğaltıyodur diye tahmin ediyorum
valla psikiyatrilere doktorlara taş çıkarırsınız
kız s-xtiva jel var hem zevki arttırıcı hem kayganlaştırıcı kırmızı ondan mı yoksam.
onu da kullanmıştım zevk gibi bişey oluodu gerçektenama o zaman bu durumu yenmediğimden öle hissetmekle kalmıştım
canım dün akşam 3.denemimizide yaptıkk oldu bu sefer canımm hiç acımad bu sefer 5 6 girdiik bide bacaklarımıda ayarlayabilsem sonra azcık gitgel yaptık inş daha ii gider tavsiyelerin ne canım
canım dün akşam 3.denemimizide yaptıkk oldu bu sefer canımm hiç acımad bu sefer 5 6 girdiik bide bacaklarımıda ayarlayabilsem sonra azcık gitgel yaptık inş daha ii gider tavsiyelerin ne canım
valla canım onu birde gleit gel jeli aradık bulamadık en son okeyin çilekli kayganlaştırıcısını aldık onuda mantar yapıyo diye duydum ama şimdilik bişe olmadı.şu diğer jel vaginismus yazıyor kullanım alanında akla yatkın geldi bide onu denemek lazım
valla psikiyatrilere doktorlara taş çıkarırsınız
hoşbulduk 2 parmak egzersizinde zorlanıyorum ya gergin gibi yırtılacak gibi bişeyler oluyo.bi de biz denedik yine olmadı ya kayıyo sanki p...sizde de öyle oluyormu
hoşbulduk 2 parmak egzersizinde zorlanıyorum ya gergin gibi yırtılacak gibi bişeyler oluyo.bi de biz denedik yine olmadı ya kayıyo sanki p...sizde de öyle oluyormu
evet egzersizden sonra denedik.ama olmuyor ya kafayı yicem valla ama dediğim gibi ben 2 parmağı tamkolay bi şekilde alamıyorum gergin yani
valla öyle tatlım bu işi anca çeken bilir en iyi biz soktururduk parmağı gelenlereçıkanlar arkadaşlarına valla öle etkilendim ki evde parmak vajide dolaşıyorum ona git ona o iyi sokturuyor derlerdi heralde
kesinlikle bencedebu durumu ancak yaşayan anlıyor gerçekten. bide ben hep size anlattığımda bizde de oluyordu falan dedikçe gaza gelip devam etmiştim :)
canlarımm ben kaçar herkese hayırlı geceler.yakın zamnada sabah matinesine katılacam inşallah.öpüyorum hepiniziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?