Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet egzersizden sonra denedik.ama olmuyor ya kafayı yicem valla ama dediğim gibi ben 2 parmağı tamkolay bi şekilde alamıyorum gergin yani

canım bak olaya kafayı yiyecem sinir oldum falan diye bakma vajiyi ciddiye alma onunla dalga geç egzersizde eğlen...bak sana en yakın örnek rana...rana ne zaman bu işi eğlenceye vurdu kendiyle vajiyle dalga geçti ilerledi çünkü artık aklında tedirginlik kalmamıştı vajiye savaş açtı ona kafa tuttu olaya bu açıdan bak ..rahat olmamanın tek sebebi kendini kasman kasmanın tek sebebi tedirgin olman tedirgin olmanın neden kendini rahat bırakmaman bu böyle bir kısır döngü içinden zayıf bi halkayı çıkarman lazım onuda nasıl yapacaksın kafanı başka bir şeyle meşgul ederek....bunun örneği bir çok arkadaşımızda var rana yakın zamanda yendiği için örnek verdim onun yusuf yusuf hallerini bildiğimden

:))haklısın aslında ama öyle olmuyor ben her olmadığında denediğimizde ağlıyorum çok üzülüyorum yani..

canım şimdiye kadar ağladın noldu ? bi gelişme oldumu ? olmadı değilmi ? inan bana bende zamanında o kadar çok ağladımki o kadar çok zırladımki...ama bi gün dedim kendime bu vaji için son döktüğüm gözyaşı olsun artık ağlamayacağım sonrasında hep dalga geçtim yeri geldi sinirlendim kendime kızdım herkes yapıyor sen neden yapamıyorsun dedim ama sonra buldum yolunu egzersiz öncesi hep beni mutlu eden bişey yaptım en sevdiğim yemeği yedim...bazen sıcak bi duş aldım..bazen oturup makyaj yaptım ...bazen kocaman bi çikolata yedim sonrasındaysa egzersize sırıta sırıta devam ettim...sen sanıyomusunki biz egzersize ilk başladığımız anda hemen yapabildik...2,000 sayfa geride benim nasıl yusuf yusuf olduğumu görebilirsiniz...ben yenmiş olduğum için senden farklı olduğumumu sanıyorsun hayır hiç bir farkım yoktu aynı sendim yani...sende başaracaksın lütfen ihmal etme aksatma egzersizi aslında 1 hafta şöyle üstüne düşsen sona gelmişsin farkındasın değilmi ?

Slm canlar ben geldim :-( mutsuz bir sekilde ben orta parmagimi full sokuyorum oynatiyorumda böyle sag sol ama gel gelelim ikinci parmakla denemye cesaretim yokkkkkk... Ne yapacam ben hangi daga gidip basimi vursam ...

caniiim bak ben varya vajiye dokunmayi birak bakamiyordum ne haldeydim ya cok fenaydim.parmagi bende yapamadim.ilk defa kulak cubuguyla denedim.simdi de mumla deniyorum.maksat oraya bir seyi sokabilmek.tatlim yaparsin inan bana ben yaptim yaaa nolur birkere dene.

ya bilmiyorum parmak itici sanki nasıl yapabilirimki eşimle denesem daha kolay gibi sanki ama olmuyor işte dr. parmağını soktu vajinal ultrasonu soktu çubuk sokup boyunu ölçtü onlar girdiğinde biraz yanma hissettim biraz acıdı ama oldu ama eşimle deneyince olmuyo işte her seferinde ağlıyorum moralim çok bozuluyo eşimede üzülüyorum okadar anlayışlıki ama ben burayı daha yeni okumaya başladım öyle biraz baktım sadece yani başlardan okumam gerek galiba ben bu egzersi
zlere nasıl başlanır nasıl dewam edilir bilmiyorum emla kremle direk eşimle denesem olurmu sence tam olarak nereye ve ne kadar sürülüp beklenileceğini biliyorsan yazarmısın lütfen umutsuzum ama denemek istiyorum off ya bu yaz beraber ewlendiğimiz 6 arkadaştan sadece ben hamile değilim bırak hamile olmayı yapamadım bile hiç böyle düşünmemiştim oysa yaşımız geçiyo hemen bebe:84:k düşünüyoduk halbuki eşime herşey çok güzel olacak diye söz vermiştim oysa.....

tatlım herşey olacaqına warır eqer hayırlıysa zaten olur benim ablam ilk ewliliqinde bi düşük yaptı snrasında 5 yıl snra hamile kaldı we yne düşük yaptı we düşük yaptıktan 3 ay snra boşandılar inş. sende olmaz tabiki meseleyi anlatmamın nedeni şu herşey olacaqına warır sen hayırlısını dile hayırlıysa inş. bebeqin yaşar

Ah canim ah benim esim nisanliyken gördugu bebekbattaniyesini almisti evlenince hemen yapacaktik aile olacaktik ama 4 yil gecti ve bizde tik yok arada o bebek battaniyesine bakip bakip agliyorum gerci hep agliyorum o battaniyeyi atacakdim ama atamadim esim geldi aklima nasil bir hevesle aldigini dusunup atamadim ah canim ah....
Emlayi ice dogru suruyormussun nohut buyuklugunde sonra 10 dakika bekliyormussun egz basla bir parmakla ben hala bir parmaktayim... Ama bu site cok iyi gelecek emin ol burdakiler cok iyi ve seni anliyorlar herseyden önce ben ilk bu sayfada sinirli bir animda soktum parmagim ama cok sukurde burayi buldum....

VEnus kardes birde bana yardimci olda yenem su illetti biktim artik ya her gece kabusum valla... Su yastiga bir rahat koyamadim su basimi gitti..

canım benim bak ilk parmak egzersizine başlamadan önce bir parmağı sokmak bile bizim için bir mucizeydi dünyanın en zor işiydi ne kadar zor geliyordu ama yaptık değilmi ? bak 1 parmağı ful sokabiliyormuşsun 2. neden sokamayasın ? millet hiç parmak sokmadan direk p..si sokuyor yawru kuşum...hiç umutsuzluğa kapılma oda olacak önce rahatla kapat gözlerini tek parmak olarak başla egzersizine sonra kenardan köşeden yavaş yavaş 2. parmağını yanaştır etrafta gezin sonra yavaş yavaş kaydır bak orta parmağını al yanına işaret parmağı daha kolay giricek...2 parmağı soktuktan sonra içeride küs işareti yap aç kapa sağa sola yönlendir en sonundada git gel yapmaya başla...tek parmak ile git gel yapabiliyomusun ? içeride kıpırdatabiliyomusun...bi kere şuna emin ol dar sandığmız yer esnek hiçte dar değil yavaş yavaş dene bol jel sürerek....

Canim tek parmagimi sokuyorum ve hic gel git ypamadim tek böyle icinde sag sol yaptirdim ve parmagima balloncuk gibi bir sey takildi takildi yanlis hissetim ve cektim keske bende o dedigin bayanlardan olup ilk p... soka bilseydim ama olmadi iki parmaga cesaretim yok cok korkuyorum cok...

kızlar allah hepinize sabır we şifa wersin çok şükür benim öyle bir derdim(vajinismus) yok ama ilerisini bilemem allahtan sabır dileyin rahmet dileyin allah inş. hepinizin qönlüne qöre werecektir ama sakın şunuda yapmayın çocuk olmuyor die birbirinizi suçlamayın eşlerinizin psikolojiside sizinki qibidir mutlaka sakın sayqınızı we sewqinizi iytirmeyin hep birbirinize destek olun allahın izniyle herşey olur

canım kadın olmadan anne olma benim sana tavsiyem bu... biraz çabalarsan çok kısa zamanda yeneğine eminim...bak diğer yeni başlayan arkadaşlardan daha iyi durumdasın en azından vaji içine girecek yabancı bir cisimden rahatsızlık duysanda girmesine izin veriyorsun kastığın için acı duymuşsundur...emla kullanıp p...s egzersizi yapmak istiyorsan öncesinde biraz vajinanı esnetmen lazım 1 hafta p..s büyüklüğünde aparatla çalışırsan kolayca olacağına inanıyorum ama egzersiz yaparken p...s denemesi yapmayın lütfen.....

neden gel git yapamadın ??? acımıyoki anacım korkularımız ne kadar gereksiz ahhh bir bilsennnn 1 günde geçip gidersin egzersizleri...inan bana olayı büyüten biziz...korkulacak bir durum yok vajinin ne kadar esnediğini biliyorsun evdeki battaniyeye saracağın bebeğinin kafası kadar genişleyen bişey için 2 parmak nedir anacımmmm....aaaaa küçük ürkek kız çocuğu deilsin sen artık koskoca bi kadın oldun yapamam korkuyorum diye bişey yokkkk bebişimmmm çünkü korkulacak bişey yok dene göreceksin....dene eğer 1 gr acı duyarsan gel bana deki sen yalan söyledin acıdı de...acı bizim kafamızda var vajimizde yok...allah onu penis için yaratmış onu girebileceği genişlikte...ağlamak yok artık....

Venüs kardes sen nasil yaptin cok cektinmi ne kadar zaman vajiliydin ? BEn cok korkuyorum parmagimi daha yakin hissettim kendime ama cubuk aparat bunlar beni iyice öcutuyor ya offf ne zor insanaim ben yada ne salak insanim bhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/5aa6ac1da2ebf517a9e71b3bebf37919.gifilmiyorum ama migdeme bile bir agri oturdu simdi ya....:2::2:http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/gitme.gif

Bilmem panikten herhalde yapamadim zaten elim ayagim tir tir titredi evet hic acimadi acida yok eger bebisler bile ordan cikiyorsa ama iste gelde beynimize anlat su beynimi uyusturan birsey olsa yada vaji korkusunu silecek böyle dusununce korkmuyorum mantikli geliyor ama is konusmakla bitmiyor deneye gelince iste orada duruyorum zaten bir becereyim esimin bende cekecegi var emin ol...

Arkadaşlar günaydın.Çok uzun süredir girmiyorum bu siteye.Çünkü yazıcak bişiyim yok.Eski arkadaşlar hatırlar belki beni. 1.5 yıllık evliyim bende.Hiçbir şekilde egzersiz yapamıyorum.Ama egzersizlere tekrar başlama kararı aldık bu sefer üstüne düşerek yapıcz.İnsan zaman geçtikçe çok yıpranıyor....Bana ne tavsiye edesiniz.Neyden başlıyayım ben.Eşimin parmağını denesek diyoruz acaba işe yarar mı?Rabbim yardımcımız olsun.

seni bi yerden gözüm ısırıyor gibi hiç bi şekilde egzersiz yapamadım derken neler denedin naptın ne hissettin nerde takıldın ? eş parmağıda olur tabiki önemli olan vajiye bişey girdiğini kabullenebilmek...lütfen artık daha fazla erteleme zaman su gibi akıp gidiyor geçen zamana yazık size yazık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…