- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.741
evet egzersizden sonra denedik.ama olmuyor ya kafayı yicem valla ama dediğim gibi ben 2 parmağı tamkolay bi şekilde alamıyorum gergin yani
:))haklısın aslında ama öyle olmuyor ben her olmadığında denediğimizde ağlıyorum çok üzülüyorum yani..
slm kızlar nasılsınız?2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şuanda çok mutsuzum düşük tehlikesi varmış değerlerim çok düşük çıktı doktor yatak istirati verdi yarın herşey kesinleşmiş olacak.eğer değerlerim yükselirse gelişiyomuş ama değerde bi değişiklik çıkmazsa sanırım düşük olacak.ne yapıcam bilmiyorum yarını iple çekiyorummm(((
caniiim bak ben varya vajiye dokunmayi birak bakamiyordum ne haldeydim ya cok fenaydim.parmagi bende yapamadim.ilk defa kulak cubuguyla denedim.simdi de mumla deniyorum.maksat oraya bir seyi sokabilmek.tatlim yaparsin inan bana ben yaptim yaaa nolur birkere dene.
ya bilmiyorum parmak itici sanki nasıl yapabilirimki eşimle denesem daha kolay gibi sanki ama olmuyor işte dr. parmağını soktu vajinal ultrasonu soktu çubuk sokup boyunu ölçtü onlar girdiğinde biraz yanma hissettim biraz acıdı ama oldu ama eşimle deneyince olmuyo işte her seferinde ağlıyorum moralim çok bozuluyo eşimede üzülüyorum okadar anlayışlıki ama ben burayı daha yeni okumaya başladım öyle biraz baktım sadece yani başlardan okumam gerek galiba ben bu egzersi
zlere nasıl başlanır nasıl dewam edilir bilmiyorum emla kremle direk eşimle denesem olurmu sence tam olarak nereye ve ne kadar sürülüp beklenileceğini biliyorsan yazarmısın lütfen umutsuzum ama denemek istiyorum off ya bu yaz beraber ewlendiğimiz 6 arkadaştan sadece ben hamile değilim bırak hamile olmayı yapamadım bile hiç böyle düşünmemiştim oysa yaşımız geçiyo hemen bebe:84:k düşünüyoduk halbuki eşime herşey çok güzel olacak diye söz vermiştim oysa.....
VEnus kardes birde bana yardimci olda yenem su illetti biktim artik ya her gece kabusum valla... Su yastiga bir rahat koyamadim su basimi gitti..
caniiim bak ben varya vajiye dokunmayi birak bakamiyordum ne haldeydim ya cok fenaydim.parmagi bende yapamadim.ilk defa kulak cubuguyla denedim.simdi de mumla deniyorum.maksat oraya bir seyi sokabilmek.tatlim yaparsin inan bana ben yaptim yaaa nolur birkere dene.
ya bilmiyorum parmak itici sanki nasıl yapabilirimki eşimle denesem daha kolay gibi sanki ama olmuyor işte dr. parmağını soktu vajinal ultrasonu soktu çubuk sokup boyunu ölçtü onlar girdiğinde biraz yanma hissettim biraz acıdı ama oldu ama eşimle deneyince olmuyo işte her seferinde ağlıyorum moralim çok bozuluyo eşimede üzülüyorum okadar anlayışlıki ama ben burayı daha yeni okumaya başladım öyle biraz baktım sadece yani başlardan okumam gerek galiba ben bu egzersi
zlere nasıl başlanır nasıl dewam edilir bilmiyorum emla kremle direk eşimle denesem olurmu sence tam olarak nereye ve ne kadar sürülüp beklenileceğini biliyorsan yazarmısın lütfen umutsuzum ama denemek istiyorum off ya bu yaz beraber ewlendiğimiz 6 arkadaştan sadece ben hamile değilim bırak hamile olmayı yapamadım bile hiç böyle düşünmemiştim oysa yaşımız geçiyo hemen bebe:84:k düşünüyoduk halbuki eşime herşey çok güzel olacak diye söz vermiştim oysa.....
Canim tek parmagimi sokuyorum ve hic gel git ypamadim tek böyle icinde sag sol yaptirdim ve parmagima balloncuk gibi bir sey takildi takildi yanlis hissetim ve cektim keske bende o dedigin bayanlardan olup ilk p... soka bilseydim ama olmadi iki parmaga cesaretim yok cok korkuyorum cok...
neden gel git yapamadın ??? acımıyoki anacım korkularımız ne kadar gereksiz ahhh bir bilsennnn 1 günde geçip gidersin egzersizleri...inan bana olayı büyüten biziz...korkulacak bir durum yok vajinin ne kadar esnediğini biliyorsun evdeki battaniyeye saracağın bebeğinin kafası kadar genişleyen bişey için 2 parmak nedir anacımmmm....aaaaa küçük ürkek kız çocuğu deilsin sen artık koskoca bi kadın oldun yapamam korkuyorum diye bişey yokkkk bebişimmmm çünkü korkulacak bişey yok dene göreceksin....dene eğer 1 gr acı duyarsan gel bana deki sen yalan söyledin acıdı de...acı bizim kafamızda var vajimizde yok...allah onu penis için yaratmış onu girebileceği genişlikte...ağlamak yok artık....
Arkadaşlar günaydın.Çok uzun süredir girmiyorum bu siteye.Çünkü yazıcak bişiyim yok.Eski arkadaşlar hatırlar belki beni. 1.5 yıllık evliyim bende.Hiçbir şekilde egzersiz yapamıyorum.Ama egzersizlere tekrar başlama kararı aldık bu sefer üstüne düşerek yapıcz.İnsan zaman geçtikçe çok yıpranıyor....Bana ne tavsiye edesiniz.Neyden başlıyayım ben.Eşimin parmağını denesek diyoruz acaba işe yarar mı?Rabbim yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?