- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.761
kızlar herkese selamlar... ve başarılarr... giremiyorum malesef( şu velet doğsun kurtulayım geleceğim... herkese kolay gelsin..venüstencime nazlıcıma ayparcıma gülcelcime 16450 selamlarrr
Arkadaşlar günaydın.Çok uzun süredir girmiyorum bu siteye.Çünkü yazıcak bişiyim yok.Eski arkadaşlar hatırlar belki beni. 1.5 yıllık evliyim bende.Hiçbir şekilde egzersiz yapamıyorum.Ama egzersizlere tekrar başlama kararı aldık bu sefer üstüne düşerek yapıcz.İnsan zaman geçtikçe çok yıpranıyor....Bana ne tavsiye edesiniz.Neyden başlıyayım ben.Eşimin parmağını denesek diyoruz acaba işe yarar mı?Rabbim yardımcımız olsun.
kızlar dün ultrason jeli aldım medikaldeki bayanla biraz konuşunca söyledim ben de kuruluk için alıyorum diye.ilk defa duymuş ultrason jelinin bu amaçla kullandıldığını ama zararı olucağını sanmıyorum dedi.daha çok güzellik uzmanları alıyormuş bu jeli.ben kaç yıllık evliyim ben de bile oluyor arada bir psikolojik bi durum dedi ve kendinde olduğunda zeytinyağı kullandığını söyledi.şimdiye kadar hiçbir olumsuz etkisini görmedim bence bi de onu dedi bitkisel bi ürün olduğu için zararı olmaz dedi.paylaşmak istedim sizlerle belki o an jel yoktur evinizde falan bahane yaratmayın egsersiz yapmamak için diye diyorum olmadı zeytinyağıyla deneyin
bak şimdi zati cnm tiramusu çekiyor acayip oldumu yaw ww pastayı koydun önümüze:)))))))))999
günayydinnnnn minnosllarrrrrr
cumaniz mübarek olsun insallah.rabbim bu kiymetli vakitlerin hürmetine burda bulunan bulunmayan bütün vajinismus yasayan insanlara tez zamanlarda bu hastaliktan kurtulmayi nasip etsin insallah.(aminnnnnn)
neee pastamiii hani nirdeeee
cumaniz mübarek olsun insallah.rabbim bu kiymetli vakitlerin hürmetine burda bulunan bulunmayan bütün vajinismus yasayan insanlara tez zamanlarda bu hastaliktan kurtulmayi nasip etsin insallah.(aminnnnnn)
cnm ben de bir ara zeytinyağı ile denemiştim.herhangibir yan etkisini görmedim ama internette araştrdğm kadarıyla pek tavsiye etmiyolar.su bazlı jeller çok öneriliyor.zeytinyağı da su da çözünmediği için zararı dokunabilirmiş ama ben kullandım 2 kere hiçbir zararını görmedim.ben de bu gün ultrasyon jeli alacam.bakalım artık umarım faydası olur.güzellik uzmanları ne diye alıyor ultrasyon jelini
canım ben de akşamdan beri düşünüyorum ama anlayamadım güzellik uzmanlarının neden kullandığını o anda sormak da aklıma gelmedi zaten kadın da bi çene susmak bilmedi bende kafa bırakmadıaslında dediğin de doğru suda çözünebilen bişey değil belki de ona mı bi zararı olmuyo artık alışmış ya.zaten 35-40 yaşlarında çoluklu çocuklu biri yaşı var ama hiç bende mantar enfeksiyon herhangi bi zararı olmadı dedi.gerçi herkeste farklılık gösteriyodur belki.bi de sen araştırmışsın ben sadece onun söylediklerine dayanarak söyledim yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi
aminnnn.heç sorma ecrinim pasta da pasta yani yeme de yanında yatkız venüsten koydun pastayı buraya kaçtın hemen nolcek şimdi bizim bu halimiz
cnm ben de araştırdığım kadarıyla vazelin,bebek yağı ve zeytinyağını pek tavsiye etmiolardı.ama ben bebek yağını da denedim zeytinyağını da ama bi yan etkisini görmedim gerçi ikisini de 1 kere kullandım sonra korktum ve kullnmayı bıraktım.belki devam etsem bi sorun çıkabilirdi.fakat zeytinyağı kullnanlardan da bi şikayet gelmedi hiç
Slm canlar ben geldim :-( mutsuz bir sekilde ben orta parmagimi full sokuyorum oynatiyorumda böyle sag sol ama gel gelelim ikinci parmakla denemye cesaretim yokkkkkk... Ne yapacam ben hangi daga gidip basimi vursam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?