Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belki de sürekli kullanımda zararı vardır arada bir kullanınca zararı olmuyo olabilir.ben şimdilik jelsiz yapamıyorum daha ama inşallah ihtiyaç kalmaz bi süre sonra.

ben de ıslaklık oluyor tamam jelsiz yapacam diyorum iş o noktaya gelince kurukuk oluyor..sanırım hala korkualrım var.ben de şimdilik jelsiz yapamıyorum ama bak 30 35 yaşında olan çoluk çocuklu anneler bile kullnıormuş jeli.inş cnm dediğin gibi bir süre sonra bize de ihtiyaç kalmaz

akşam alcak kociş cnm burası organize sanayi bölgesi burda pastane falan yok

ay ne biliyim bebişim tiramisu diye kendini paraladın bende gönderiverdim ne biliyim bu kadar canının çekeceğini yawww benimde çok çekti şimdi baktıkça akşama yapayım bariiii sanırım ben regl oluyorum

kizlar biz gecen Discovery Channel baglantisini actirdik o paketin yaninda da megersem erotik kanallar da varmisayy dun baktim da millet hakketen zevk aliyor ya yaparkenbide su hani diyordunuz ya yatak ucu pozisyonu onu hic cozemiyordum ben nasil oluyor diye ama dun gordumneyse enteresan bir pozisyon gorursem haber veririm

kızlar profil resmimiz altında kırmızı kalpler var ya.kiminde 1 kiminde 2 kiminde 4 tane var.o kalpler neyi temsil ediyor :):) niyese merak ettim

inşallah canım.ama o da psikolojik bişey işte bende de yeterli ıslaklık oluyor gibime geliyo ama dediğin gibi ilişki sırasında kuruluğu hissediyorum sonra jel sürüyoruz.bi de venüstenin doktoru su iç bol bol demiş onunla da alakalıymış bide psikolojik işte.ne psikoloji varmış bizde de

ya daha ne pozsyonlar var cnm ya..aklım almıyor onalrı zaten..küçücük kızlar bile nasıl rahatlar

günaydın canım uzağa gitmene gerek yok ben varım burda 17 sene savaştım siz siz olun benim kadar beklemeyin insanın pskolojisi alt üst oluyor canım...

kıslar fitil kullandım ilaç kullandım merhem kullanıyorum ama şimdi regl oldum gibi ped var...mantarın geçtiğini nasıl anlayacam ben ??? pedden dolayı kaşınıcak çünkü ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…