- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.781
kız sen mahsusmu yapıyosuncidden krizdeyim diyorum browni yiyim bari
dünde künefe krizine girmiştim:)))))))))))
kız sen mahsusmu yapıyosuncidden krizdeyim diyorum browni yiyim bari
dünde künefe krizine girmiştim:)))))))))))
kelebeğim sen yoksa aşermeye mi başladın
belki de sürekli kullanımda zararı vardır arada bir kullanınca zararı olmuyo olabilir.ben şimdilik jelsiz yapamıyorum daha ama inşallah ihtiyaç kalmaz bi süre sonra.
ayyyy şimdi vicdan azabı duyuyorum yawww yokmu orda pastane falan yapıp gönderem diyecemde oraa gidene kadar sağlam kalmaz bebişim...
akşam alcak kociş cnm burası organize sanayi bölgesi burda pastane falan yok
ben de ıslaklık oluyor tamam jelsiz yapacam diyorum iş o noktaya gelince kurukuk oluyor..sanırım hala korkualrım var.ben de şimdilik jelsiz yapamıyorum ama bak 30 35 yaşında olan çoluk çocuklu anneler bile kullnıormuş jeli.inş cnm dediğin gibi bir süre sonra bize de ihtiyaç kalmaz
kızlar profil resmimiz altında kırmızı kalpler var ya.kiminde 1 kiminde 2 kiminde 4 tane var.o kalpler neyi temsil ediyor :):) niyese merak ettim
kizlar biz gecen Discovery Channel baglantisini actirdik o paketin yaninda da megersem erotik kanallar da varmisayy dun baktim da millet hakketen zevk aliyor ya yaparken bide su hani diyordunuz ya yatak ucu pozisyonu onu hic cozemiyordum ben nasil oluyor diye ama dun gordum neyse enteresan bir pozisyon gorursem haber veririm
yazdığın cevap sayısına göre çoğalıyor bebişim...100 taneye 1 kalp 1.000e 2 kalp gibi :)
kizlarrr cem kecenin internet sayfasina bakiniyorum da simdi 15 yila kadar bu sorunla mucadele eden insanlar var yaaa.cok sukur halimize.kizlarr nolur birbirimize destek olalalim da su sorunu allahin izniyle tez zamanda cozelim.vakit oyle bir geciyor ki....
yazdığın cevap sayısına göre çoğalıyor bebişim...100 taneye 1 kalp 1.000e 2 kalp gibi :)
ay ne biliyim bebişim tiramisu diye kendini paraladın bende gönderiverdim ne biliyim bu kadar canının çekeceğini yawww benimde çok çekti şimdi baktıkça akşama yapayım bariiiisanırım ben regl oluyorum
ama küstüm bende çok cevap yazıyom kalbim çoğalmadı yaa....
bende erken olcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?