Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senin daha 9 gün yokmu kız o kadar oynaşmaya karıştı tabi vajinin kafası uleynnn ne oluyor diyodur [/QUOTE]

yawrum balayındayız olcak okadar :)) yok tatlı çok isteyince acaba bende mi regl olcam dedim

günaydın canım uzağa gitmene gerek yok ben varım burda 17 sene savaştım siz siz olun benim kadar beklemeyin insanın pskolojisi alt üst oluyor canım...
canim ya evet msj yazdim sonra baktim sende burdasin dedim ayparcim en iyi ornek aslinda icimizde diye.ama cok sukur guzelim atlattin.insallah bizde gelecez pesinizden.
ooo okadar cok pzoisyon varki önüne gelen bir pozisyon atıyo daha nasıl yapacaklarını şaşırıyorlar
kizz hakketen yaaa adam eviriyo ceviriyo hatunun da nasil hosuna gidiyor

kızlar ne yapıyosunuz regl ne zmaan bitcek siz regl oldunuz forumuda tatile soktunuz heeee niye kimse konuşmuyor
tatlim benim bugun son gibi yarin guzelce bir temizlenip tekrar baslayacam insallah egzersizlere.ama bu sefer daha bir yol almak istiyorum allahin izniyle cunku gecen ay adetim bitmisti hemen baslamistim egzersize iste simdiye kadar muma gectim.insallah bir sonraki adete kalmadan hayirlisiyla cozerim de sonra da

günaydın meleklerim ya çok kötüyüm annemler bugün gitti bir kaç güne regli olucam ve ayın 25inde kayınvaldemler geliyorlar ya inanamıyorum ya çok kötüyüm ya

tatlim ya desene adetin bittimi de kayinvalidenler gelyior.cok kalacaklarmi????
uzulme guzelim ya stres yapma bakarsin adet olana kadar bir kac gune birseyler olur.

günaydınn kıslarrrrrr........ esraaaaa şansınaaa tükirimmmmm senin..:84::84::84: aynı ben kaynanamlar hala bendeee ama pazartesiii bıcıbıcı yapcam inşallah ozaman giderlerrrr kaç gün kalcaklar senden ve nerden nereye geliolar benimkiler yan apartmandan eltimden kalmaya geliolar

tabi cnm çogu gitti azı kaldı inş.. hallolacak sen merak etme bitanem... az kaldı yarıyı geçtin...

yuhhh evleri yokmu yaw bunların bacımya kendilerine baktırcak yer arıyolar galiba aman ben kayınpederle hiç anlaşamıyorum oturmaya bile gelmez allahtan zati aynı şehirdeyiz. 10 dk mesafe var aramızda ilk evlendiğimde yanyana apartmanda oturuyoduk amanın 15 ay sonra zor kaçtım uzaga :)))

Son düzenleme:

eşimin ailesi ıspartada 2 ydır almanyadaardı dönüşte bize iniyorlar

1 hafta filan kalırlar diyor eşim ama bilmiyorum ya ya ne zaman çözücem ben ya

stres yapma cnm geçer odanda yaparsın egz. cnm benim şimdiden psikopata bağlama inanki stres yapma kendiliğinden çözülecek bitanem bak sen reglin bitsin. gir odana en azından 10 dk. yap egz. akşamada 10 dk.yap. kimse farketmez nerde oldugunu yada gir banyoya bebişim. 1 hafta azmiış neyseki merak etme olcakkkkkkkk

ya daha çok kalırlarsa kalmazlar inşallah

kıs kelebek kayınpederle nie anlaşamıonnnn gnelde kaynanayla anlaşılmazzz anam evleri ayrı evleri yok istese alırlar yaszları 6 aylığınaaa köye gidiolar kışlarıda eltimde bende işteee....esraaa sıkma canını banada aynı sı oldu tam yarısını aldım kaynanamlar geldi sonrada regl oldumm üst üste gelir zaten bişi gelinceee öffffffffffffffffffff:84::84::84::84::84: gene benim kaynana kayınpeder durumu biliooo sizinkiler bilmeden geliodurrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet ya ben hiç yenemiycem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…